İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar selam. geçenlerde evi toparlarken Elmira'nın bana fal için yazdırdıklarına denk geldim.

yüzde seksenlik falan bir isabet oranı var sanırım. zamanda sapmalarla.

Son düzenleme:
ben onada baktırdım:) valla bende suankı durumu bıle bılemedı,, oyuzden falını bıtırse artık dıye bekledım..

o da mı fos çıktı ben bir türlü msn de yakalayamıorum
demek ki zaorlamıyım baktırcam baktırcam dieee

peki bakırköy çiğdem nasıl???laf cafedeki

Kizla su tekirdagdaki falcinin numarasini bende istiyorum dun gece sevgilimden ayrildim cok kotuyum onumu ggoremiyorum lutfen yardim( birde bna baska bildigniz Umut tacirligi yapmayan iyi bir farci soylerseni cok mutlu olurum simdiden tesekkurler...

bana göztepedeki gülsümün de falı çıktı

cıgdemı bılmıyorum cnm ona baktırmadım,,ama dedıgım gıbı ben nette cok sık karsılasıyorum dun butun gun netteydı neredeyse, yok ben bidaha baktırmam ona. diyorumya sımdıkı an dahı tutmadı bende.

Msn de fal bakan bayansa benim falımı da tam tutturamadı. Laf Cafe'de Çiğdem'e, Safiye'ye, Andaç'a ve Halil'e baktırdım. En çok Halil'i beğendim. 2. Safiye'yi beğendim. Diğerleri de fena değil. Şu anı falan biliyorlar. Yakın gelecek çıkmadı. Ülkü Hanım'a da Beşiktaş'ta baktırdım, fena değildi.
Halil ile Ülkü Hanım'ın bahsettiği olumsuz şey oldu sayılır.

halil kim onu kaçırmışım hiç bi bilgim yok hakkında?
ne bakıyor,nerde ne kadara bakıyor?

halil kim onu kaçırmışım hiç bi bilgim yok hakkında?
ne bakıyor,nerde ne kadara bakıyor?

Bahsettiğim ilk dört kişi Laf Cafe'de bakıyor. Halil salı, perşembe ve cuma günleri 13.00 dan itibaren orada bildiğime göre.

Bahsettiğim ilk dört kişi Laf Cafe'de bakıyor. Halil salı, perşembe ve cuma günleri 13.00 dan itibaren orada bildiğime göre.

randevu alınabiliyor mu ben bir kere iş çıkışı gittim 7 gibi orda oluyorum çiğdeme sıra vermediler.
yan masadaki kadın sabah 1 de gelmiş hala beklıodu..
ben de baktıramadan çıktım randevu alınabilio mu alınıosa da teli olan varsa yazabilir mi?

laf cafenin internet sitesi de yok bende baktım hem adrese bakıyım hemde numarayı alayım diye ama bulamadım , hiç sevmem tevekkelli iş yapmayı illa arayacağım öyle gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…