o da mı fos çıktı ben bir türlü msn de yakalayamıorum
demek ki zaorlamıyım baktırcam baktırcam dieee
peki bakırköy çiğdem nasıl???laf cafedeki
bana göztepedeki gülsümün de falı çıktı
arife hanımın numarasını bana da gönderebilir misiniz
randevu alınabiliyor mu ben bir kere iş çıkışı gittim 7 gibi orda oluyorum çiğdeme sıra vermediler.
yan masadaki kadın sabah 1 de gelmiş hala beklıodu..
ben de baktıramadan çıktım randevu alınabilio mu alınıosa da teli olan varsa yazabilir mi?
kızlar selam. geçenlerde evi toparlarken Elmira'nın bana fal için yazdırdıklarına denk geldim.
yüzde seksenlik falan bir isabet oranı var sanırım. zamanda sapmalarla.
tel no için çok teşekkürler cnm:) bakırköy çiğdem iyidir, fena değil. Ama yüzde yüz tutturamıyo yine de denemeye değer çünkü biçok şeyi biliyo..
Ben Nihal'e bugün baktırdım. Anı, özel yaşam ve iş yaşamıyla ilgili durumları, sıkıntıları çok çok güzel bildi. Hatta şimdiye kadar dolaştığım falcıların içinde durum tespiti bakımından bana göre en iyisi. Gelecekle ilgili ağustos ortasından sonrası ve eylül sonrası dönemler için söyledikleri şeyler var. Olup olmadığını göreceğim. Ben memnun kaldım Nihal'den. Tavsiye ederim.
ben bu foruma yeni katıldım. bugüne kadar symbol serkan,levent,metin,osman,can,mehmet,tarık,nihal ve derya; kadınlar kahvesi dilek ve ışıl, dejavu cafe neşe, laf cafe halil'e gittim. beklediğim konu olumlu-olumsuz bi neticeye varmadan haklarında yorum yapmak istemiyorum. nihal'e 2 hafta önce gitmeme rağmen yine denesem mi diyorum. bu son falım olacak. çünkü biiyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren durumum olumlu-olumsuz bi yol alacak. yine de anı, karşı tarafı iyi analiz edebildigini düşüünüyorum. size dedikleri çıktı mı acaba?
ben bu foruma yeni katıldım. bugüne kadar symbol serkan,levent,metin,osman,can,mehmet,tarık,nihal ve derya; kadınlar kahvesi dilek ve ışıl, dejavu cafe neşe, laf cafe halil'e gittim. beklediğim konu olumlu-olumsuz bi neticeye varmadan haklarında yorum yapmak istemiyorum. nihal'e 2 hafta önce gitmeme rağmen yine denesem mi diyorum. bu son falım olacak. çünkü biiyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren durumum olumlu-olumsuz bi yol alacak. yine de anı, karşı tarafı iyi analiz edebildigini düşüünüyorum. size dedikleri çıktı mı acaba?
telini özelden gönderdim cnm ben de vardıpelinnnn elmira tel varmı sende ben kaydetmiştim ama bulamadım şimdi kızların gönderdiği eski mesajlarda da yok lmira'nın tel nosunu biri atabilirmi?.
ben de bu akşam halile baktırdım çok tatmin olamadım ole isim falan da vermıo
dedikleri çıkar mı bilmıorum çıkarsa da çıkmazsa da yazarım..
aynen ben de arıyordum aylardır. cmts gitcem birinin tavsiyesiyle bakalım eğer iyiyse haber ederim
bildiğim kadarıyla göztepe gülsüm kurşun döküyor.
ama ben döktürmedim
Canım gittin mi kurşun döktürmeye nasıldı haberlerini bekliyorumm :)
hoş bulduk :)))))
halil'in dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama isim bilip de başka hiç bi şey bilemeyen falcılar çok gördüm, duydum.
bunlardan biri serkan mesela. 3 dakika içinde isim söyler, şak diye öyle alfabe filan saymadan hem de onun dışında da tek
numarası mesela. onun dışında gelir 'sen zor bi dönem geçirdn mi? evet bence. üzdü mü bu çocuk? evet mi evet bence? değer mi? değmez bence.
dönücek mi? dönecek kesin. he sen kabul edicek misin? hayır bence. etme zaten. biriyle tanışacaksın...' üç kere gittim ben bu adama. neden bilmiyorumisim bilmesine kapıldım sanırım. bana bunları söylediğinde isim doğruydu da birlikteydik biz. zaten bende nereye dönüyo
tubili34 bana iletişim bilgisini yollayabilirmisin gülsüm hanımın . kurşun döktürenler memnun mu normalde fal bakıyor değil mi sana fal mı baktı, ne falı bakıyor memnun kaldın mı analizlerinden pozitif biri mi
kızlar selam. geçenlerde evi toparlarken Elmira'nın bana fal için yazdırdıklarına denk geldim.
yüzde seksenlik falan bir isabet oranı var sanırım. zamanda sapmalarla.
pelinnnn elmira tel varmı sende ben kaydetmiştim ama bulamadım şimdi kızların gönderdiği eski mesajlarda da yok lmira'nın tel nosunu biri atabilirmi?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?