İstanbul'da Fal - Falcılar

o da mı fos çıktı ben bir türlü msn de yakalayamıorum
demek ki zaorlamıyım baktırcam baktırcam dieee

peki bakırköy çiğdem nasıl???laf cafedeki

tel no için çok teşekkürler cnm:) bakırköy çiğdem iyidir, fena değil. Ama yüzde yüz tutturamıyo yine de denemeye değer çünkü biçok şeyi biliyo..

bana göztepedeki gülsümün de falı çıktı

Ay o hangi kafede ola ki :) nasıl gidiliyor, peki gülsümün falı çıkmayan var mı?

Bir de Angel's Burcunun dedikleri kesinlikle çıkıyor ama tam tersi Kız ne dediyse hepsinin tam tersini yaşadım.. Sırf bu yüzden tekrar gitmek istiyorum.. Neyse bence baktırın ne derse tersini düşünün öğrenmiş olursunuz

kızlar laf kafedeki canan nasıldır peki?? ben 2 3 kere gittim ama dedikleri çıkmadı aslında anı biliodu hoş son gidişimde onuda bilemedi gibiydi..ama arkadasıma daha ii bilebilmiş yani ilk falıyla son falı tutarsızdı da.siz ne düşünüosunuuz

randevu vermiyorlar ne zaman Cigdeme gitsem 17 kisi var diyorlar ulasılması zor bir falcı bu nedenle
ona erken saatte gidip 12.00 gibi ,kahvenizi icip dolasabilirsiniz telefonunuzu alıp arıyorlar
sıranız yaklastı diye

kızlar selam. geçenlerde evi toparlarken Elmira'nın bana fal için yazdırdıklarına denk geldim.

yüzde seksenlik falan bir isabet oranı var sanırım. zamanda sapmalarla.

yüzde 80 cidd bir oran bence bende mi gitsem naapsam elmira tekradan revaşta oldu,bu arada angels burcu için şunu söyleyebilirimki bende sölediklerinin tam tersini yaşadım maalesef bana ters tutuyor enerjisi onun

tel no için çok teşekkürler cnm:) bakırköy çiğdem iyidir, fena değil. Ama yüzde yüz tutturamıyo yine de denemeye değer çünkü biçok şeyi biliyo..

pelinnnn elmira tel varmı sende ben kaydetmiştim ama bulamadım şimdi kızların gönderdiği eski mesajlarda da yok lmira'nın tel nosunu biri atabilirmi?.

ben bu foruma yeni katıldım. bugüne kadar symbol serkan,levent,metin,osman,can,mehmet,tarık,nihal ve derya; kadınlar kahvesi dilek ve ışıl, dejavu cafe neşe, laf cafe halil'e gittim. beklediğim konu olumlu-olumsuz bi neticeye varmadan haklarında yorum yapmak istemiyorum. nihal'e 2 hafta önce gitmeme rağmen yine denesem mi diyorum. bu son falım olacak. çünkü biiyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren durumum olumlu-olumsuz bi yol alacak. yine de anı, karşı tarafı iyi analiz edebildigini düşüünüyorum. size dedikleri çıktı mı acaba?

ben de bu akşam halile baktırdım çok tatmin olamadım ole isim falan da vermıo
dedikleri çıkar mı bilmıorum çıkarsa da çıkmazsa da yazarım..

aramıza hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ben de bu akşam halile baktırdım çok tatmin olamadım ole isim falan da vermıo
dedikleri çıkar mı bilmıorum çıkarsa da çıkmazsa da yazarım..

hoş bulduk :)))))
halil'in dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama isim bilip de başka hiç bi şey bilemeyen falcılar çok gördüm, duydum.
bunlardan biri serkan mesela. 3 dakika içinde isim söyler, şak diye öyle alfabe filan saymadan hem de onun dışında da tek
numarası mesela. onun dışında gelir 'sen zor bi dönem geçirdn mi? evet bence. üzdü mü bu çocuk? evet mi evet bence? değer mi? değmez bence.
dönücek mi? dönecek kesin. he sen kabul edicek misin? hayır bence. etme zaten. biriyle tanışacaksın...' üç kere gittim ben bu adama. neden bilmiyorum isim bilmesine kapıldım sanırım. bana bunları söylediğinde isim doğruydu da birlikteydik biz. zaten bende nereye dönüyo

Canım gittin mi kurşun döktürmeye nasıldı haberlerini bekliyorumm :)

gittim ,döktürdüm işe yarar yaramaz bilmiyorum açıkçası baştan savma buldum, döktükten sonra kurşunu göstermedi çok nazarın yok dedi hepsi o kadar
daha önce bir akrabam dökmüştü başka bir şehirde kendisi, 3 kere kurşun döküp her seferinde kurşunu gösterip kurşun şeklinden fal bakar gibi yorumlarda bulunmuştu ve gerçekten tutarlı doğru şeylerdi, akraba olduğu için bildiği şeyler diye düşünmeyin yakın olmadığından benim hakkımda bir şeyler bilmiyordu.

peki halili nasıl buldunn,klasikti falı ben de bi daha gidermiyim sanmıorumm eee çıkarsa tabiii gidilir de

özelden yolladım iskambil kartları açıo ama arada boşluğa bakıyor ordan izliomuşta sölüomuş modunda...
kurşunu benm arkadaşım döktürmüştü annesi var ewde o dökmüş ama telde sorarsın gene

pelinnnn elmira tel varmı sende ben kaydetmiştim ama bulamadım şimdi kızların gönderdiği eski mesajlarda da yok lmira'nın tel nosunu biri atabilirmi?.

özel msg hakkım henüz yok cnm ama tubili sana yollamış galiba.. gittikten sonra yorumlarını bekliyorum ona göre :) bu arada tubilinin dediği arefe teyzeye fal baktıran yokmu hiç kimse yorum yazmamış oofff bu aralar çookk esaslı bi falcıya ihtiyacım var deli olcam yaaa.. Acaba herkes en favori 3-4 falcısını, neleri bildiğini (geçmiş, gelecek, karakter analizi vs..) ve kaç kere gittiğini yazabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…