İstanbul'da Fal - Falcılar

10 dk konusup para istemiyo oyle mi bu senin içinmi gecerli hani seni artık tandgı için mi yoksa herkesemiaynı seklde davranıyo?


Sanırsam herkese aynı şekilde davranıyor, sonuçta fal baktırdığımızda zaten hayatımızın büyük bölümünü, ertlerimizi kendisiyle paylaşmış oluyoruz; içim çok daraldığında "ya Elmira.." dediğimde şimiye kadar hiç olumsuz bir tepki almadım, ama suistimal etmemek gerek, zaten konuşmamızdan, ses tonumuzdan ne kadar sıkışık olduğumuzu anlayan, kalbi olan bir insan var karşımızda, emek herkese karşı böyle davranıyor
 
peki bu tutturuyomuymuş :S

bu kadin temiz kalple bakiyor, yani ticari amacla ya da para icin degil.

o yuzden de sallayip bir seyler tutturmaya calismiyor

gorebildigi ve hissettigi kadariyla soyluyor.

su ne zamana olacak diyorsun, gozumun onune 5 sayisi geldi, 5 yil cok uzun bir sure mi 5 ay olabilir mi diyor? yani sallamiyor ya da yorum yapmiyor.

evinin duvarinda bitirdigi 3 tane okulun diplomasi var

zihin okuyabiliyor, beynindeki olumsuz seyleri silebiliyor ve pozitif enerji yuklemesi yapiyor

sana gelecegi patir patir saymiyor detaylarla

kesin olacagini gordugu ve hissetytigi seyleir soyluyor
 

çok güzel çok hoş gercekten bu seklde davranması...gün geçtikce ona olan sempatim artıyo bi an önce gidip tansmalıyım byke iyi b insanla:)
 
kızlar selammm..
bugün taksime gittim arkadasımla goruscektım beklerken majestıc cafeye gıttım orda eskıden emre vardı(uzun saclı , kamburu olan) ona fal baktırmak ıstedım ama uzun zamandır yokmuş ayrılmıs ordan..Neyse ben vazgectım dedıler kı demet hn var ıyı bakar bır deneyın seytan durttu baktırdım :))) demet kısa boylu , sıyah saclı, hızlı konusan bır tıp, fal bakarken yuzume bıle bakmadı, hatta oturdugumda ınsan bır hosgeldın der dı mı , dırek kartları aldı ısım ne dedı , soyledım.basladı bakmaya (tarot). Şimdi bu hatuna gıdenınız var mı ? ben şahsen hiç iyi elektrık alamadım hatta acıkca soylıyım kadına gıcık oldum, tavırlarına falan..Ama şöyle bir durum var fala basladgında bana ıc bırsey sormadı anlatmaya basladı, ancaakkkk yanlıs bıldıgı şeyler oldu özellikle iş hayatımla ilgili.. Özel hayatımla ilgili olarak ise bu zamana kadar baktırdıgım fallardan farklı seyler soyledı..Mesela bilirsiniz ben en son melise gitmiştim , bu demet , melisten çok farklı seyler soyledı... Ben bilemedim yani anlamadım ... Bu bayana giden var mı aranızda ??????
 



Merhaba,

Lütfen karalama ya da ukalalık olarak algılamayın, ama bildiğim bir konu oluğu için bilgi vermek istedim; sonuçta herkese, her emeğe saygım var, hatta Tamilla'ya fal baktırmayı çok isterim..
Söylemek istediğim şu : herbirey kendi enerjisi iledir, kimse bir diğerine pozitif ya da negatif enerji yükleyemez. O yüklendiğini ya aldığınızı zannettiğiniz enerji sizin kendi enerjiniz, karşımızdaki insan sadece bunu farketmenizi sağlayan bir şeyler söylüyor ve kendinizin farkına varıyorsunuz. Yani hepimizin içinde sevgi, olumlu enerjiler var. Fakat aynı zamanda o kadar korkularımız (yalnızlık, sevilmeme, başarısızlık, yetersizlik gibi) ve zihin kayıtlarımız var ki, sanki biri dürtmeden içimizdeki güzelliklerin farkına varamıyoruz. E evren de bize "hadi artık kendine gel, o güzel şeylerin hepsi sende var" demek için birini gönderiyor.

Serpilserpilcik, sen zaten o pozitif enerji ile dolu olmasan, bu aynı evrenin aynı parçası olan kul nerden bulup da sana onu verecek ? Bir bak ne kadar güzelsin, gözlerindeki duyguya bak neler hissetirebilir o gözlerdeki sevgi... Kimsenin bunu söylemesine ihtiyacın bile yok değil mi ?

Sevgiler
 
kızlar ben bu pozitif enerjilere,kuantumlara,hipotolamomudur nedir,eft ye hiçbirine artık inanmıyorum.bir kere deneyeyim dedim olumlu düşündüm inadına herşey hatta düşünmediğim,hiç hesapta olmayan şeyler bile tersine döndü.kaderde ne yazılmışsa odur.istediğim kadar olacak olacak iyi şeyler diye yırtınayım kaderi çeviremem bunu anladım.olumsuz düşününce olumlu oluyor.falcılarada sadece sorularımı öğrenmek ve bilemediğim geleceği meraktan gidiyorum.çoğuda fos çıktı zaten.pozitif enerjiyi anlatan nuray sayarının ticari saçmalıklarına ve kitaplarınada inanmıyorum.zaten gidenlerin başına gelenleri daha evvel yazmıştım.
 


Mandall'cım, e tabe sadece iyi olacak diye düşündüğümüzde olmuyor. Aslında o da olur, ama sadece düşünerek eğil. Zaten olumlu ya da pozitif düşünce diye bir şey yok, pozitif niyet var. Ben diyeyim ki ev alacağım, hep sadece alacağımı düşünüp, güzel bir ev hayali kurmakla olmuyor. Önce bir bakmam lazım ben o evi almayı düşünüyorsam buna engel olan ne ? Yani ben ev için odaklanmışken bir düşüncem varsa "üleyn ben bu parayı nerden bulurum ki" ya da "ben bu evi alacam ama annemin evi bu kadar eskiyken ben bunu hakediyor muyum" bittiii... Yani korkularımız var, o korkuları neden edinmişiz, nasıl o korkuların aslında olmadığını kendimize anlatıp da parasızlıktan, vefasızlıktan korkmadığımıza ancak oluyor... Yani evet düşünce gücü, ama tek başına değil..
Dabi başka bir sürü şey vardır, bunlar benim bu yaşa kadar öğrenebildiklerim :)

Çok sevgiler
 
taksim'de melekler kahvesine gitmiştim.

fal bakan çocuk bir salladı bir salladı ki ben de devam etsin diye pohpohladım.

sonuç: hiçbiri tutmadı

sonra symbol kafe'ye gittim. orada da baktırdığım kişinin adı serkan'dı galiba. normalde herkese beş dakika bakarken bana yarım saat bakmıştı. konuş konuş bitiremedi:) o da bir sürü şey söyledi tek tutturduğu erkek arkadaşımın üç harfi oldu. kahve tabağında çıkan harfleri görmeseydim belki ona bile inanmazdım ama cidden çıkmıştı.
 
Son düzenleme:

bana hiç çıkmadı söyledikleri ...
ayrıca çok negatif geliyor demet bana ...
 
bana hiç çıkmadı söyledikleri ...
ayrıca çok negatif geliyor demet bana ...


Ayy evet sorma.. kendi negatif bi de söyledikleride negatifti :)))) umarım çıkmaz bana da söyledikleri...kadın sanki otomatıge baglamıs gıbı basladı fala... o konusurken ben de bı ara alakasız bısey soyledıgı ıcın yok oyle degıl dıyecek oldum elıyle ısaret ettı sus dıye :))) cok bıldıya kesmemek lazım tabı ayıp olur :)))
 

canım mesela geçen gün herkesin dilek dilediği bir yere gittim.çıkanlar varmış niyet ve inanç önemlidir dedik gittik.ordaki enerji yoğunluğundan bende nasiplenirim dedim.hep olumlu düşündüm ,önemsiz şeylere kızanlarıda pozitif yönlendirdim.ama bugün öğrendim ki benim dilek tuttuğum o gün birisi bana kötülük yapmak için harekete geçmiş.ee hani ben ondan korunmak için niyet etmiştim noldu? o anki dileğimle niye engellenmedi bu kişi? durdu durdu o günü mü buldu? hiç mi elektrik gitmedi? ben düşmanmla uzlaşma yapmak için adak adamıştım üstelik.gitmiş bir faaliyet daha gerçekleştirmiş o gün.ayağına inme ineydide gitmeyeydi ya
 
Son düzenleme:

tatlımm bir kere olmadı diye hiç olmaz seklınde düşünme...Şöyle düşün çok içten bir dua ettiğimizde kabul oldugunu görürüz..o duayı ederken aklımızdan bir şüphe geçmez.. Sen iste, sonrada olacak mı olmayacak mı diye düşünme.. B.mine nin dediği gibi istediğin şeyleri neyin engellediğini düşün..Bak ben bunu hayatımda uyguladım ve sonucunu aldım..Ama işe geçmişte aldıgın kararları degıstırmekle baslamalısın, bu kararları farketmeden de almıs olabılırsın..Yanı cekırdek ınanclarını temızlemelısın..Evet haklısın zor ve uzun bır surec gıbı gorunuyor ama şuna inan , istersen yaparsın...
Nazar
 


Tatlım, daha baştan yanlış anlamışsın ki, kural şu : sen birey olarak geldin, negatifi de pozitifi de sende. Ne sen başkası için bir şey yapabilirsin, ne de başkası senin için... Neden bir başkasına kötülük yapma dileği yerine kendin için iyi bir şey dilemeyi seçmiyorsun ? Sanıyor musun ki ona engel olasın diye bir şey dilediğinde olacak ? Ben babamın ölümüne engel olamadım, ya da bir taım insanları negatif güçleri kullanarak bir şey yapmalarına engel olamam, ama kendimi koruyabilirim, zaten o şekilde yapılan kötülükler bile benim özüme uygun olmadığı için belki üzer, ama gelir geçer, almayı, bende kalmalarını kabullenmem. Bu büyü için de, nazar için de, kötü dilek için de aynı şey. Bana kötülük yapmak isteyen o kaar sevgiden nasibini almamıştır ki, bı kötülükler onu bulur.Aynı şekilde ben biri için kötülük planlayabiliyorsam, o benim kötü enerjimdir.
Kısaca canım, ona inme inmez, ama senin ayağın burkulduğunda aklına gelir bu düşündüğün maalesef.......
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…