hayır cnm profilinde numarası yazmıyo
cok sagol canim birtek siz cevap verdiniz
10 dk konusup para istemiyo oyle mi bu senin içinmi gecerli hani seni artık tandgı için mi yoksa herkesemiaynı seklde davranıyo?
peki bu tutturuyomuymuş :S
Sanırsam herkese aynı şekilde davranıyor, sonuçta fal baktırdığımızda zaten hayatımızın büyük bölümünü, ertlerimizi kendisiyle paylaşmış oluyoruz; içim çok daraldığında "ya Elmira.." dediğimde şimiye kadar hiç olumsuz bir tepki almadım, ama suistimal etmemek gerek, zaten konuşmamızdan, ses tonumuzdan ne kadar sıkışık olduğumuzu anlayan, kalbi olan bir insan var karşımızda, emek herkese karşı böyle davranıyor
pardon cnm gördüm yazıyomus:) peki sen bu falcıdan menun kalmısmıydın
bu kadin durust biri onu biliyorum
atip tutmuyor
cok uzun vadeli ve net seyler soylemiyor
idda etmiyor bir seyleri
gordugu kadariyla soyluyor ve olumlu seyler soyluyor
bu kadar pozitif oldugu icin ben memnun kaldim
bu kadin temiz kalple bakiyor, yani ticari amacla ya da para icin degil.
o yuzden de sallayip bir seyler tutturmaya calismiyor
gorebildigi ve hissettigi kadariyla soyluyor.
su ne zamana olacak diyorsun, gozumun onune 5 sayisi geldi, 5 yil cok uzun bir sure mi 5 ay olabilir mi diyor? yani sallamiyor ya da yorum yapmiyor.
evinin duvarinda bitirdigi 3 tane okulun diplomasi var
zihin okuyabiliyor, beynindeki olumsuz seyleri silebiliyor ve pozitif enerji yuklemesi yapiyor
sana gelecegi patir patir saymiyor detaylarla
kesin olacagini gordugu ve hissetytigi seyleir soyluyor
kızlar ben bu pozitif enerjilere,kuantumlara,hipotolamomudur nedir,eft ye hiçbirine artık inanmıyorum.bir kere deneyeyim dedim olumlu düşündüm inadına herşey hatta düşünmediğim,hiç hesapta olmayan şeyler bile tersine döndü.kaderde ne yazılmışsa odur.istediğim kadar olacak olacak iyi şeyler diye yırtınayım kaderi çeviremem bunu anladım.olumsuz düşününce olumlu oluyor.falcılarada sadece sorularımı öğrenmek ve bilemediğim geleceği meraktan gidiyorum.çoğuda fos çıktı zaten.pozitif enerjiyi anlatan nuray sayarının ticari saçmalıklarına ve kitaplarınada inanmıyorum.zaten gidenlerin başına gelenleri daha evvel yazmıştım.
kızlar selammm..
bugün taksime gittim arkadasımla goruscektım beklerken majestıc cafeye gıttım orda eskıden emre vardı(uzun saclı , kamburu olan) ona fal baktırmak ıstedım ama uzun zamandır yokmuş ayrılmıs ordan..Neyse ben vazgectım dedıler kı demet hn var ıyı bakar bır deneyın seytan durttu baktırdım :))) demet kısa boylu , sıyah saclı, hızlı konusan bır tıp, fal bakarken yuzume bıle bakmadı, hatta oturdugumda ınsan bır hosgeldın der dı mı , dırek kartları aldı ısım ne dedı , soyledım.basladı bakmaya (tarot). Şimdi bu hatuna gıdenınız var mı ? ben şahsen hiç iyi elektrık alamadım hatta acıkca soylıyım kadına gıcık oldum, tavırlarına falan..Ama şöyle bir durum var fala basladgında bana ıc bırsey sormadı anlatmaya basladı, ancaakkkk yanlıs bıldıgı şeyler oldu özellikle iş hayatımla ilgili.. Özel hayatımla ilgili olarak ise bu zamana kadar baktırdıgım fallardan farklı seyler soyledı..Mesela bilirsiniz ben en son melise gitmiştim , bu demet , melisten çok farklı seyler soyledı... Ben bilemedim yani anlamadım ... Bu bayana giden var mı aranızda ??????
bana hiç çıkmadı söyledikleri ...
ayrıca çok negatif geliyor demet bana ...
Mandall'cım, e tabe sadece iyi olacak diye düşündüğümüzde olmuyor. Aslında o da olur, ama sadece düşünerek eğil. Zaten olumlu ya da pozitif düşünce diye bir şey yok, pozitif niyet var. Ben diyeyim ki ev alacağım, hep sadece alacağımı düşünüp, güzel bir ev hayali kurmakla olmuyor. Önce bir bakmam lazım ben o evi almayı düşünüyorsam buna engel olan ne ? Yani ben ev için odaklanmışken bir düşüncem varsa "üleyn ben bu parayı nerden bulurum ki" ya da "ben bu evi alacam ama annemin evi bu kadar eskiyken ben bunu hakediyor muyum" bittiii... Yani korkularımız var, o korkuları neden edinmişiz, nasıl o korkuların aslında olmadığını kendimize anlatıp da parasızlıktan, vefasızlıktan korkmadığımıza ancak oluyor... Yani evet düşünce gücü, ama tek başına değil..
Dabi başka bir sürü şey vardır, bunlar benim bu yaşa kadar öğrenebildiklerim :)
Çok sevgiler
kızlar ben bu pozitif enerjilere,kuantumlara,hipotolamomudur nedir,eft ye hiçbirine artık inanmıyorum.bir kere deneyeyim dedim olumlu düşündüm inadına herşey hatta düşünmediğim,hiç hesapta olmayan şeyler bile tersine döndü.kaderde ne yazılmışsa odur.istediğim kadar olacak olacak iyi şeyler diye yırtınayım kaderi çeviremem bunu anladım.olumsuz düşününce olumlu oluyor.falcılarada sadece sorularımı öğrenmek ve bilemediğim geleceği meraktan gidiyorum.çoğuda fos çıktı zaten.pozitif enerjiyi anlatan nuray sayarının ticari saçmalıklarına ve kitaplarınada inanmıyorum.zaten gidenlerin başına gelenleri daha evvel yazmıştım.
canım mesela geçen gün herkesin dilek dilediği bir yere gittim.çıkanlar varmış niyet ve inanç önemlidir dedik gittik.ordaki enerji yoğunluğundan bende nasiplenirim dedim.hep olumlu düşündüm ,önemsiz şeylere kızanlarıda pozitif yönlendirdim.ama bugün öğrendim ki benim dilek tuttuğum o gün birisi bana kötülük yapmak için harekete geçmiş.ee hani ben ondan korunmak için niyet etmiştim noldu? o anki dileğimle niye engellenmedi bu kişi? durdu durdu o günü mü buldu? hiç mi elektrik gitmedi? ben düşmanmla uzlaşma yapmak için adak adamıştım üstelik.gitmiş bir faaliyet daha gerçekleştirmiş o gün.ayağına inme ineydide gitmeyeydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?