pozitif düşünce bozar beni , negatifle mutlu mesut devam ediyoz biz
Bunu söyleyen de minik... kuzuuum, minikim canıım, 2 şey istemişsin, ikisi de kendin için, ikisi de güzel şeyler, zamanı gelince olacak, çok da iyi biliyorsun, biraz yorulmuş, biraz sabırsızsın... sadece bu cancağızım
nerde bakıyor ve neye bakıyor? şu msn'de bakan mı?
Merhaba,
Lütfen karalama ya da ukalalık olarak algılamayın, ama bildiğim bir konu oluğu için bilgi vermek istedim; sonuçta herkese, her emeğe saygım var, hatta Tamilla'ya fal baktırmayı çok isterim..
Söylemek istediğim şu : herbirey kendi enerjisi iledir, kimse bir diğerine pozitif ya da negatif enerji yükleyemez. O yüklendiğini ya aldığınızı zannettiğiniz enerji sizin kendi enerjiniz, karşımızdaki insan sadece bunu farketmenizi sağlayan bir şeyler söylüyor ve kendinizin farkına varıyorsunuz. Yani hepimizin içinde sevgi, olumlu enerjiler var. Fakat aynı zamanda o kadar korkularımız (yalnızlık, sevilmeme, başarısızlık, yetersizlik gibi) ve zihin kayıtlarımız var ki, sanki biri dürtmeden içimizdeki güzelliklerin farkına varamıyoruz. E evren de bize "hadi artık kendine gel, o güzel şeylerin hepsi sende var" demek için birini gönderiyor.
Serpilserpilcik, sen zaten o pozitif enerji ile dolu olmasan, bu aynı evrenin aynı parçası olan kul nerden bulup da sana onu verecek ? Bir bak ne kadar güzelsin, gözlerindeki duyguya bak neler hissetirebilir o gözlerdeki sevgi... Kimsenin bunu söylemesine ihtiyacın bile yok değil mi ?
Sevgiler
çok güzel çok hoş gercekten bu seklde davranması...gün geçtikce ona olan sempatim artıyo bi an önce gidip tansmalıyım byke iyi b insanla:)
Cok haklisin,
Sadece Tamilla Hanim buna araci oldu o kadar.
Ve en guzeli, benim cok istedigim bir dilegim var. Taimlla Hanim' la konusunca, kadin o dilegin oldugunu gordu. Yani gelmek istedigim o noktayi gordugu sekilde tarif etti. Bak gozumun onune soyle bir resim koydular dedi ve o resmi anlatti. Bu beni inanilmaz olumlu etkiledi.
Sonra o anki ruh halimi cozumleyip, beni psikolojik acidan guclendirecek seyler soyledi. Orengin, kendimi kotu hissettmeme sebep olan seyleri siraladi zihnime girip. Gerisinde sadece bunlari kafamdan atmam icin tavsiyelerde bulundu ve motive edici konusmalar yapti.
kızlar ben bu pozitif enerjilere,kuantumlara,hipotolamomudur nedir,eft ye hiçbirine artık inanmıyorum.bir kere deneyeyim dedim olumlu düşündüm inadına herşey hatta düşünmediğim,hiç hesapta olmayan şeyler bile tersine döndü.kaderde ne yazılmışsa odur.istediğim kadar olacak olacak iyi şeyler diye yırtınayım kaderi çeviremem bunu anladım.olumsuz düşününce olumlu oluyor.falcılarada sadece sorularımı öğrenmek ve bilemediğim geleceği meraktan gidiyorum.çoğuda fos çıktı zaten.pozitif enerjiyi anlatan nuray sayarının ticari saçmalıklarına ve kitaplarınada inanmıyorum.zaten gidenlerin başına gelenleri daha evvel yazmıştım.
hayir facebook sayfasinda en alta inince teleofnu yaziyor
ama ameliyat olmus ve bu aralar bakmiyormus sanirim
Merhaba bu kadin Telefonda da bakiyormu?Çok uzun zamandır bu bölüme girmiyordum. Zamanında cok falcıya gittim ama yaklasık 1 senedir pek gitmiyordum. Gelelim dün yaşadıgım olaya. Arkadas ısrarıyla bakırkoy dejavu cafeye gittik. Ada'ya falımıza baktırdık. İsimden tutun yasadıgım olaylara dusuncelerıme , karsımdakının dusuncesıne kadar herseyı ama herseyı bildi. İsim verebılen bir falcıyı ilk kez goruyordum cok sasırdım.. Vede hani tahmın edılebılen bır olay asla degıldı ve şak diye soyledı. Kafamdakı planlara kadar.. Nasıl dogru yapacagıma nasıl hayırlı olacagını söyledi.. Kesinlikle buraya yazmak istedım. Tavsıye edıyorum.
oncelikle elmirayı sormustum verılen bılgıler ıcın tşk.ler.
biz hafta sonu arkadaslarla tekırdag edirneye falan gidicez yine formda gordum edirnede melahat dıye bırı varmış onu bılen varsa nasıl bulabılırım?
Merhaba bu kadin Telefonda da bakiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?