- 12 Temmuz 2008
- 1.004
- 114
- 363
merhaba. ben daha önce iki kez bakırköydeki cıvıltı kafeye gittim suna ablaya. ikisinde de aynı şeyleri söyledi. gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı yakın zamanla ilgili olanlar diğerlerini bilemicem de.
bakırköy de önerdiğiniz başka biri var mı ?
Pazar günleri bakmıyormuş canım haberin olsun.Haftasonu gideceksen cumartesi git mutlaka
merhaba. ben daha önce iki kez bakırköydeki cıvıltı kafeye gittim suna ablaya. ikisinde de aynı şeyleri söyledi. gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı yakın zamanla ilgili olanlar diğerlerini bilemicem de.
bakırköy de önerdiğiniz başka biri var mı ?
Suna Hanım'a ben de bir iki kere baktırmıştım. Yüreğimden geçenleri, yani dilediklerimi söylediği için de çok ümitlenmiştim. Ama, maalesef bana söyledikleri de çıkmadı.
Ya hanımlar, hala Oya Hanım ve Marjinal Cafe Kadir'i bekliyorum. Lütfen net bilgi istiyoruuuuum
Offffffff, yaşlandık şurada falcı aramaktan
Bir kez ben de gitmiştim. Söyledikleri o kadar oturdu ki içime unutmaya çalıştım hep. Bir de herkes ne söylüyorsa tam tersini söylemişti. Tekrar gitmedim. Bana söyledikleri çok çok uzun vadeli :) 2-3 yıl sonraya bu yüzden çok üstünde de durmadım.
arkadaşlar, elmiraya telefonda baktırmayı düşünüyorum, detay veriyor mu? yoksa olacak olmayacak mı diyor? yüzyüze baktırma şansım yok( bi de tabiyki çıkıyor mu?? daha önce baktırmış olan varsa paylaşımlarını bekliyorum...
Ben Elmira'nın telefonda da yüzyüze olduğu kadar başarılı olduğuna inanıyorum; olumlu - olumsuz ayırmadan söylüyor ve oldukça detaylı bakıyor, bana tamamına yakın oranda tutturuyor; sadece zaman konusunda yanılmaları olabiliyor, ki ben de çok takılmam zamana zaten.
Kısacası ben tavsiye ederim, ta gönülden
Suna Hanım'a ben de bir iki kere baktırmıştım. Yüreğimden geçenleri, yani dilediklerimi söylediği için de çok ümitlenmiştim. Ama, maalesef bana söyledikleri de çıkmadı.
Ya hanımlar, hala Oya Hanım ve Marjinal Cafe Kadir'i bekliyorum. Lütfen net bilgi istiyoruuuuum
Offffffff, yaşlandık şurada falcı aramaktan
arkadaşlar, elmiraya telefonda baktırmayı düşünüyorum, detay veriyor mu? yoksa olacak olmayacak mı diyor? yüzyüze baktırma şansım yok( bi de tabiyki çıkıyor mu?? daha önce baktırmış olan varsa paylaşımlarını bekliyorum...
oya hanım ya da marjinal cafe bakırköy de mi canım peki ?
özelden bir çok mesaj gelmiş oya hanım ile ilgili. Ben kendisiyle bir arkadaşım vasıtasıyla iletişim kurdum, benim ismimi vererek telefonla arayanlara da bakıyor ancak dışarıdan isim vermeden arayanlara da bakıyor mu bilmiyorum. Ancak bir sonraki görüşmemizde kendisinden izin alıp telefonunu isteyen kişilerle paylaşabilirim.
Bu arada rita isimli bayan. Bana 3 sene kadar önce medyum rita isimli birisi maille fal bakmıştı. Yıldızname falıma ve o zaman 80 tl almıştı. Ilk baktığında maili okuyunca inanamamıştım. Kimseye anlatmadığım çok özel şeylerimi mailde yazmıştı bana. Daha sonra baktırdığımda ise bana söylediği bir çok şey çıkmadı.
Ancak her ne hikmetse baktırdığım tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor. Kimi 30 tl alıyor kimi 15 tl.. Herkes tutturabildiğine anlayacağınız. Bu rita ile yüz yüze mi görüştünüz? Ben kadına ısrarla görüşmek istesemde kadın kabul etmedi. Hep bir gizem yarattı. Hatta bir ara beni tanıyan birisinin benimle dalga geçtiğini bile düşünüyordum. Benden aldığı paraları hiç söylemiyorum bile
Bana oya hanım ile soru soran arkadaşlara şöle cevap vereyim. şu anki durumunuzu ve geçmişi söylüyor ve öyle nokta atışları yapıyor ki bunu nasıl bilebilir ki diyorsunuz. Gelecekle ilgili söylediği şeylerde çıkıyor ancak %100 ü değil. 10 tane şeyden 4-5 tanesi tutuyor belki.
Yani kısacası farklı ruh halleri içerisinde paralar savurup gittiğimiz falcılar sadece psikolojik olarak bize iyi geliyor, geleceği vaktinden önce görmek ya da öğrenmek biraz zor gibi.
Rita hakkında bildilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
birisinde nazar büyü var mı yok mu diye bakım yapan biri var mı bayanlar?
Yani kısacası farklı ruh halleri içerisinde paralar savurup gittiğimiz falcılar sadece psikolojik olarak bize iyi geliyor, geleceği vaktinden önce görmek ya da öğrenmek biraz zor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?