İstanbul'da Fal - Falcılar

slm arkadaşlar

formda önceki sayfalarda bir arkadaş ç.kale biga da esma hanım diye birinden bahsetmiş..köylü bir kadın ama zamanında dedikleri çıktı diye bir yazı yazmış..ben de ç.kale de 1 öğretmen arkadaşım vardı ona rica etmiştim.bana bu kadının telefonunu bulurmusun diye.o da biga lı bir başka bayan öğretmen arkadaşına sormuş..o da evet ben duydum bu kadını yanlız bilmiyorum araştırırım numarasını demiş..numarayı bulmuşlar.İsteyen arkadaşlar için yazıyorum.ben malesef dün 100tl ye fal baktırıncauzunca bir süre bedava bile deseler gitmeyi düşünmüyorum...her neyse esma hanım'ın teli:0536-875-20-59..umarım numara yazmak burdan problem olmaz...

esma hanım nasıl iyimi biraz bana bilgi verebilir misin
teşekkürler

Zaman konusunda yanilmalar olabiliyor derken. Ne kadar sureli yanilma oluyor? Bir hafta min bir ay mi veya bir senemi?
Bana verdigi surenin bitmesine cok az kaldi ama simdilik hersey olumsuz gidiyor.

Gelecek hic cikmadi derken, sure cok mu gecti? Artik hic cikmayacagindan emin misin?
Elmira bende gecmisi ve ani sanki kendi yasamis gibi bildi. Gelecek icin verdigi sureye az kaldi ama dediginin cikmasi icin mucize olmasi lazim.. Zaten hepimiz bir mucize pesinde kosmuyor muyuz?

Atusa diye bir falci var. Internette medyum Atusa diye sitesi var. Ona hic baktiran oldu mu?

Ben mail atmistim ne kadara bakiyor falan diye ama telefonla irtibat kurun demis mailde. Facebook ta falan epey begenen vardi ama bu bir gosterge degil sonucta. Sahte hesaplarla da yapilabilecek bir numara. Baktiran varsa ben de merak ediyorum acikcasi.

hala elmira soruluyor, biraz eski sayfalara bakın kimler ne yazmıs diye. forumdan ona yuz kısı baktırdıysa en az 80 kısı memnun kalmadı, kalan yuzde on beklemede, dıger kalanı kendı arasında döndürüyor ismini. selma toprak daha 6 ay once sımdı verdıgı fıyata bakmazdı, ne zaman ısmı azıcık duyuldu, dıgerlerı gıbı 75-100 arası fıyat verıyor. mercana gelınce burayı sureklı takıp eder, ne zaman baska bır falcının adı duyulmaya baslasın, hemen kendıne baska bı pcden yada bı tanıdıgından hesap actrır, aylarrr önce nıckının altında ''reklam uyelıgı'' yazan bırının mesajından alıntı yaparak kendını hatırlatmaya calısır. bu boyle donem donem devam eder. cafe falcıları daha ıyıdır. tum falcıların amacı daha fazla para,cok daha fazla para kazanmak olsa da cafe falcıları ancak 20 tllık kandırır. dıger cogu falcı büyüydü, duaydı, suydu buydu adamı yolar atar.

kızlarrr selammm....
Fincan Melis in gelişmeler olacak diye tarih verdiği dönemlere girmiş bulunuyorum..Dediği gibi gercekten de gelişmler, buluşmalar, konuşmaların oldugu bir dönemdeyim...Asıl büyük buluşma bir iki güne gercekleşecek...Bakalım Melis in ddiği şekilde mi sonuclanacak yoksa tam tersi bir durum mu yaşayacagım...Hangi durum olursa olsun burdan bildiricem...Eğer dediği gibi olursaaaaa wallahi o zaman melise laf söyletmem bu böyle bilineeeeeee

elmirada mı dua büyü felan çözme işleri yapıyormuş açıkcası merak ettim , ismi çok geçiyor bi ona gitmedim

yüzde binbeşyüz katılıyor ve aynen böyle düşünüyorum. zaten biraz dikkatli olanlar farkeder hep aynı kişiler tarafından yazıldığını. diğer iyi diyenler de hiç adı duyulmamış, belli ki yeni üyeler; farklı nick'lerle kendi reklamını yapan falcılar var. ama yapacak bi şi yok. biz en fazla uyarırız, 75 TL'si bol olan gider.

'elmira'da gelecek hiççççç çıkmadı' diye üstüne basa basa hiççç yazmış arkadaş, siz hala zorluyorsunuz hiç çıkmadı derken, emin misin diye. bırakın geleceği bana anı bilemedi elmira. evli olduğumu söyledi, hayır deyince de iddia etti, sanki yalan söylüyormuşum gb. bu kart mutlaka bi yere bağlanır deyip geçiştirdi. nereye bağlanacak, bi gün evlenecem elbette, o mu yani? anda sıfır, gelecekte sıfır. sevgilim beni aldatacakmış bi kadınla bascakmışım, onun dediğine göre bunu yazın yapması gerekiyodu, insanı nasıl olumsuz etkiliyo bakar mısınız? hayır, benim gb hiççç çıkmayanlar da defalarca yazsın ki, elmira number one ilan edilmesin şu forumda, ona gelene kadar kimler var. çıkanlar olabilir ama tutturamadıkları da var, belki eşit, belki daha da çok, ayrıca randevuyla gitmeme rağmen 45 dk bekletmişti

ben aradım bir bey çıktı yanlış dedi

Kusura bakmayın.Veren arkadaşımdan teyit ettim.numarayı.bizde problem yok.sanırım ona veren arkadaşı yanlış vermiş..yarın tekrar soracak numarayı..ben öğrenir öğrenmez paylaşırım burdan..ben bilmiyom hiç bu bayan hakkında bilgi...sadece bu forumda okudum..iyi diye yazmışlardır.sanrım 1 buçuk hafta önceki yazışmalarda adı geçiyordu..

C.kale biga esma hanım için yazdım...

Elmirayı övenler hep aynı kişiler derken kendi üzerime de alndım ve cevap verme gereği duydum.Çünkü Elmiradan çok memnun olanlardan biri de benim.Kendi adıma konuşayım.Kadının falı çıktı mı çıktı.Bunu söylemekte de özgür olduğumu düşünüyorum.Burada Elmiradan memnun olanların aynı kişiler olduğunu iddia ediyorsun ya aynı şekilde bende Elmira adı geçtiğinde kötülemek için hortlayan kişilerin de aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.Netice de burası bir paylaşım sitesi.Nasıl ki biz olumsuz yorumları yargılamıyorsak olumlu yorum yapanları da yargılamak kimsenin haddine değil bence.Adı üstünde fal bu.On kişiden 3 üne tutar 7 sine tutmaz.Bir falcı %50 tutan %50 tutmayan oranına sahipse bence iyi bir falcıdır.Falcıya giderken de bilinçli gitmek lazım diye düşünüyorum.Netice de extra bir güçleri olsa da onlarda bir insan.Elmira sende anı bilemediyse demek ki gerçekten bu elektrik olayı doğru ki oda senden elektrik alamamış.Burada hepimiz umut peşinde koşuyoruz.belki o an rahatlamak istiyoruz.

yani sonuçta gelecği gören kimse yok. hepsi uydurma
o zaman neden hala falcılra para veriyoruz
neden burada falcılardan bahsediyoruz?
bunların arasında hiç mi doğru dürüst insan yok?
ben sahtekar olmayan, gerçek falcıların herkeste değil ama bazı kimselerde geleceğide görebildiklerini düşünüyorum
kimdir bunlar bilemem
elmira konusuna gelince iyi bir falcımı bir fikrim yok ama iyi biri olduğundan şüphe etmiyorum

aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…