İstanbul'da Fal - Falcılar

doğru kelimelerinizden dolayı , seni ayakta alkışlıyorum.... bende falcılara gidiyorum zaman zaman ... keyfine : )) kim ne demiş umurumdada değil ... dolandırıldım diye yaygara yapıp ortalığıda ayağa kaldırmıyorum... ama size sonuna kadar katılıyorum .. kişi kendini idare edemiyorsa , başkalarının ağzından çıkanlarla hayatını yönlendirmeye çalışıyor ise : )) o zaten bitmiş.... vay haline demek lazım.... bir insanın ilk evvela kendine saygısı olacak ... sizin gibi...

falcıların ağzındna çıkanlarla hayatını yönlendirme olayına bende katılmıyorum.daha evvelde yazdım falcı bir şey dediyse ben onu beklemek yerine olmaması veya olması için kendim çabalarım.son söz ve hareket bana aittir.

sonradan gelenler bu konuyu bir kaç gündür neden karıştırmaya uğraşıyorsunuz anlamıyorum.

Konuyu neden karıştıralım hanımefendi size paranıza yazık diyorum hepsi bu..zamanınıza emeğinize..az uz değil 100 lira 75 lira gibi paradan bahsediliyor ..Fal bakan kişi eblehtir , kendine hayrı yok ki bana hayrı olsun..Gelecekten bu kadar el emin şekilde ibareler verebiliyorsa ben de bir gideyim bakayım hele cennetlik miyim cehennemlik miyim ? geçmiş olaylarla ilgili birşeyler sallayıp tutturmuş olmasının ne önemi var hem ? geçmişi zaten yaşadınız bitti ..geçmiş geleceğinizin aynasıdır bir nevi hatalarınızdan ders alın işin içinden çıkamadığınız noktada aile büyüklerinizi araya katın. Yok onu da yapamam derseniz dostunuza arkadaşınıza danışın.Yok ben onu da yapamam derseniz buraya gelin anlatın.

Hem bu platformda 1 değil yüzlerce falcı (kadınlar) size öneride bulunacak..hemde bedava

Son düzenleme:
ben bir fala o kadar para vermedim vermemde. çok da ara veren biriyimdir.inanmam çoğuna ve yazarımda.arz talep meselesi bizler onları şımartıyoruz 15-20 tl lik falı 75-100-400 yapıyorlar. ama parası olan verir buna kim karışabilir? sigara ve içkide kötü alışkanlıktır ama isteyen istediği kadar içer.kendine zararı vardır.

sizin falcılarla ne zorunuz var anlamadım?

seni çok iyi anlıyorum canım 3 ayır bende anı duygular içindeyim
herkes zamanla azalır diyor ama bende azalacağına artıyor
gittiğm falcılar hep umut verdiler hepside beni şaşırtan ayrıntılar yakaladılar ama verdikleri tarihler geçmek üzere herşey daha kötüye gidiyor.
eğer gelecek için birini istiyorsan sana yardımcı olamam çünkü hiç biri henüz bilemedi. bu gidişle bilecekleri de yok

bizimkisi sadece bir umut pisikolağa vericeğimiz parayı fala veriyoruz bende kadıköydeki ve ella arasında karar veremedım numarasını aldım akşam baktırıcam sızıde bılgılendırırım çıkıcakmı dıye

Bizim falcılarla ne zorumuz olacak mandall falcıların fal baktıranlarla zoru var yahu kavram karmaşası olmasın :) sigara ve içki içinde aynı şeyleri söyleyen biriyim ben, asma içmeye devam eder onun bileceği iş..Kolunuzdan tutup ''yokkk falcıya gidemezsin '' demiyorum..Altı üstü muhabbet ediyoruz..

Sizin işiniz çok zor o zaman psikolog dediginiz kişiler o kademeye öyle kolay kolay gelmiyorlar bu işin egitiminden geçiyorlar kimse onlara babasının hayrına bu diplomayı verip git psikolog ya da psikiyatr ol demiyor ..Zır cahil olmakdan ALLAH'a sığınırım... konudan yorumlarımı çekiyorum..

İyi fallaşmalar bacılar :)

şizofrenim kardeşim var mı :)
giderim falcıya dinlerim güzel güzel , sonra kafamın dikine giderim.
istiyen gider isteyen gitmez.
isteyen 10 tl verir , isteyen 100
para benim,keyf benim,zaman benim.
gerçi 2012 de pek gitmicem , fal paraları ile spor salonuna yazıldım, bide kick box'a başlıcam.
çok sinirlenince falcıya gidip sakinleşmek yerine beni kızdıranı dövicem
bunları geçelim arkadaşlar.
giden gittiği falcının yorumunu yapsın, dertlerimizi paylaşalım,ama germeyelim,gerilmeyelim.
günahtı , sevaptı,doğruydu , yanlıştı.
zaten yaş ortalaması reşit , şahsen kendim daha 18'im

Arkadaşlar bence ,fikrini söylemekte herkes özgür.Fikrinin sizin için değeri yoksa dikkate alıp cevap vermeyerek tavrınızı daha güzel bir şekilde belli edebilrisiniz,bazı boşluktan bize saran arkadaşlara değil mi ...
İşimiz gücümüz var ayrıca ay sonu yıl sonu 34:

Bu arada güneşlideki seda(ünlülerin falcısı) yı merak eden telefonunu almak isteyen varsa haber versin ,şimdiden söyliyim 1 ay sonrasına randevu veriyor ...

Kucukyalidan bildiriyoruuum : bi kere dunya sirini bi aile. Korktuk
filan denmis. Kesinlikle cok sirin, samimi, iyi niyetli bir aile.
Cikmadan fal bir sey diyemem ama ben cok cok memnun kaldim

minikcim sana katılıyorum isteyen istediğini yapmakta, istediği yere gitmekte özgürdür, herkesin kendi aklı var ve herkes kendi kararlarını verebilicek yaşta ve düzeyde, ayrıca şunuda belirtmek isterimki bu forumda biz böyle kavgaları daha öncede gördük aynı filmi tekrar görmek istemiyor kimse ,kavga çıkartan gereksiz yere ona buna sataşan kimse burada barınamadı, barınamazda zaten editörlerde herşeyi okuyolar gereksiz kişiler karşı önlem alınıyor,o yüzden kimse aptal değil herkes kendi işine baksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…