Ayrıca kendi derdine derman olamayan ve en yakın akrabalarının bile çözüm üretmekten aciz kalınabildiği olaylarda hiç tanımadığınız insanlardan bu tip bir durumla çare bulmakta neyin nesi ? her durumun bir çıkış yolu vardır oysa ama görmesini bilene..Nasıl ki her yokuşun bir inişi varsa her derdinde bir çaresi var...sebeb -sonuç ilişkisinden bagımsız gelişen tek bir olay gösterir misin yer yüzünde daha cevap bulamamış ?
Siz falcıları araya sokarak kişilerin kendi cuzi iradesini devre dışı bırakıyorsunuz yahu ? birer paranoya olup çıkıyorsunuz..Falcı tutup size yakın zaman içinde aile ferdlerinizden birisinin evinizden cenazesi çıkacak dese ne kadar çare olacak bu durum derdinize :)) ne faydası var ALLAH aşkına mantığını bir açıklayın ? ..Kendi akli melekelerinizle soruna çözüm üretmeye reddiye koyup bir başkasının dediklerine göre şekil mi alıyorsunuz nedir bu ? ALLAH beni öyle yerlere düşürmez hanımefendi, korkmayın siz dunyevi hayatta ders sıkıntı tasa çekmeden yaşayan kimse yok varsa da ben görmedim, duymadım,bilmiyorum :)) ama gideceğim ilk yer bir falcı kapısı değildir
Evililiğinizde, hayatınızda, sevgilinizle,ailenizde birşeyler yolunda gitmiyorsa gelin buraya yazın bizler size yardım ederiz hemde ücretsiz :))
fakirinekmeği hem cevap yazdığın için hemde dileklerin için teşekkür ediyorum...
birde nereye deseler form olarak kalkar gideriz demişsin
ee burda reklam yapmaya çalışanları haksız bulmamak gerekiyor ozamanaman dikkat edin derim
ben kimselere çaktırmadan yapmam gerekiyor yani okadar çok sağa sola gidebileveğim, sanmıyorum(
sizlere güvenerek ellayı teyet geçiyorum bu elmira ve anka adres telefon nasıl alabilirim
yeni katılanlar msj sorunum var diyor hiç denemedim ama büyük ihtimal benimde var
bunlara ulaşmam için tel.adres konusunda yardımcı olabilirmisiniz
(yeni girenler için msj hakkı neye göre veriliyor?)
birde bu nette kahve falı bakanlar hatta canlı bakanlar var hiç deneyen oldumu????
keşke hiçbirimiz bunlarsız sorunumuzu halledebilsek
çıkış bulamadığımız için bunlara yöneliyoruz onlarda çaresizliklerimiz üzerinden cep doldurmaya çalışıyorlar çok yazık çok
ben de birşeyler yapmadan önce araştırmaya giriştim
içim volkan gibi bazen nefes bile alamıyorum :.(
ben bir fala o kadar para vermedim vermemde. çok da ara veren biriyimdir.inanmam çoğuna ve yazarımda.arz talep meselesi bizler onları şımartıyoruz 15-20 tl lik falı 75-100-400 yapıyorlar. ama parası olan verir buna kim karışabilir? sigara ve içkide kötü alışkanlıktır ama isteyen istediği kadar içer.kendine zararı vardır.
sizin falcılarla ne zorunuz var anlamadım?
bizimkisi sadece bir umut pisikolağa vericeğimiz parayı fala veriyoruz bende kadıköydeki ve ella arasında karar veremedım numarasını aldım akşam baktırıcam sızıde bılgılendırırım çıkıcakmı dıye
Bu arada güneşlideki seda(ünlülerin falcısı) yı merak eden telefonunu almak isteyen varsa haber versin ,şimdiden söyliyim 1 ay sonrasına randevu veriyor ...
şizofrenim kardeşim var mı :)
giderim falcıya dinlerim güzel güzel , sonra kafamın dikine giderim.
istiyen gider isteyen gitmez.
isteyen 10 tl verir , isteyen 100
para benim,keyf benim,zaman benim.
gerçi 2012 de pek gitmicem , fal paraları ile spor salonuna yazıldım, bide kick box'a başlıcam.
çok sinirlenince falcıya gidip sakinleşmek yerine beni kızdıranı dövicem
bunları geçelim arkadaşlar.
giden gittiği falcının yorumunu yapsın, dertlerimizi paylaşalım,ama germeyelim,gerilmeyelim.
günahtı , sevaptı,doğruydu , yanlıştı.
zaten yaş ortalaması reşit , şahsen kendim daha 18'im
hiç tavsiye etmem ben gittim kağıda yazdıklarını bilio o kadar))
Kucukyalidan bildiriyoruuum : bi kere dunya sirini bi aile. Korktuk
filan denmis. Kesinlikle cok sirin, samimi, iyi niyetli bir aile.
Cikmadan fal bir sey diyemem ama ben cok cok memnun kaldim
tel aldın mı :)
Aldim aldim. Aklinizda bulunsun yaglayip ballayip yollamiyor.
Ya bilmiyorum o kadar sevdim ki kendisini. Gelecegi
Allah bilir tabi
telefonu bana da gönderirsen sevinirim ,falın çıkar işallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?