telefonu bana da gönderirsen sevinirim ,falın çıkar işallah :)
bende kağıttakinden fazlasını bildi ama gidilmeye gerek yok derim ben.
şahsi görüşüm
hatta gitmeden seni uyarmıştım
Kucukyalidan bildiriyoruuum : bi kere dunya sirini bi aile. Korktuk
filan denmis. Kesinlikle cok sirin, samimi, iyi niyetli bir aile.
Cikmadan fal bir sey diyemem ama ben cok cok memnun kaldim
hehe çok sevindim memnun kalmana.çok yakın tarih verdiyse anlarız zaten çıkıp çıkmadığını :)
kızlar elmiranın dediği çıkmadı. olay öyle değilmiş tamamen tersi imiş sağlamasınıda yaptım.ısrarla 2 kere söyleyince bende içimde şüphe oluşunca kendim araştırdım.ve benim bildiğim gibiymiş.anı bilemediğine göre gelecek içinde dediklerinden bir beklentim yok zaten 1 seneden sonraya tarih vermişti.benle uyuşmadı demekki.
fakirinekmeği biraz ayrıntı versen?
ben asıl üsküdardakini merak ediyorum.bi resimle anını sayıyormuş kişinin.başka giden varmı ona?
İskambil bakiyor ama...
Aksam anlatirim isteyenlere ayrintili. Cok uzun zamandir agzim acik cikmamistim.
Gelecegi Allah bilir..
beğendiğine sevindim.yinede ben üsküdardakini merak ediyorum
bide sormadan edemicem fiyatı nedir ?
geldiimm :) özelden mesaj atanlara da buradan cevap vereyim çünkü o 10 dakikayı beklerken sinir kat sayım artıyor benim :)
civcivyumurtasına çok teşekkür ederim önce. kuzeni korkarsın demişti galiba o yüzden gitmeyi düşünmüyordu.
çok sıcak bir ortam. kızıyla da elif hanımla da sohbet ettik. kanım çok kaynadı. çok samimiler. elif hanım iyi niyetli kesinlikle.
elmirayı öven arkadaşları daha iyi anlıyorum. gerçekten insanın içi ısınabiliyormuş bi falcıya :)
elmiraya hala gidemedim ama sanırım artık gerek duymam. tabi belli de olmaz benim işim :)
geçmişe 10 üzerinden rahat 9 veririm. şu an için söylediklerine de aynı şekilde.
geleceği göreceğiz.
dediğim gibi iskambil falı bakıyor. 1 saat ayırıyor yaklaşık. ben çat kapı gittim normalde randevulu çalışıyormuş.
bugün fal bakmayacakmış. randevu almamış ama ben kapısına kadar gidince sağolsun işini gücünü bıraktı. kırmadı beni.
üstelik nasıl ağırlayacağını şaşırdı. komşu ziyaretie gitmiş gibi hissettim kendimi. çay yapayım, kahve koyayım. yiyecek bir şeyler verelim.
söylemeye çalıştığım ortamdan kesinlikle korkmaya gerek yok.
yeri kolay. olumlu olumsuz konuştu. duyduklarım duymayı umduklarımdan farklıydı açıkçası ama kendimi iyi hissedeyim diye atmadı en azından.
ne hissediyorsa söyledi.
kişilik analizine çok girmedi ama söyledikleri doğruydu.
gelecekten bahsederken yakın gelecekte, az vakti var, daha sabretmen lazım gibi ifadeler kullanıyor.
tarih vermiyor. ana benim için sakıncası yok. verilen tarihlerin fosladığını o kadar çok gördüm ki...
ücreti 50 lira.
elektirik meselesi tabi. bi de beklenti. benim beklentilerimi karşıladı açıkçası
ama siz faldan ne beklersiniz? elif hanım bunları karşılayabilir mi bilemem.
kendi adıma bir kere daha gitmeyi düşünüyorum.
'sen bir daha gel. sana bir fal daha bakmak istiyorum ' dedi. sohbetine bile giderim.
falı çıkarsa hele bir de.. bir daha kimseye uğramam.
kıssadan hisse: denenebilir mi? bence evet.
mutlaka gidin diyemem. ama ben oldukça memnun kaldım.
gelecekle ilgili yeniden paylaşırım.
sanırım tamam di mi? atladığım bir şey var mı?
şizofrenim kardeşim var mı :)
giderim falcıya dinlerim güzel güzel , sonra kafamın dikine giderim.
istiyen gider isteyen gitmez.
isteyen 10 tl verir , isteyen 100
para benim,keyf benim,zaman benim.
gerçi 2012 de pek gitmicem , fal paraları ile spor salonuna yazıldım, bide kick box'a başlıcam.
çok sinirlenince falcıya gidip sakinleşmek yerine beni kızdıranı dövicem
bunları geçelim arkadaşlar.
giden gittiği falcının yorumunu yapsın, dertlerimizi paylaşalım,ama germeyelim,gerilmeyelim.
günahtı , sevaptı,doğruydu , yanlıştı.
zaten yaş ortalaması reşit , şahsen kendim daha 18'im
ya canım bısey sorucam kick box başlıcam demıssın nerde yasıosn aceba bnde dusunuyorumda :) hala guvenılır bı yer buladım yardımcı olursan cok senirimm...
arkadaşlar bugün parayla ilk falıma baktırdım
arkadaşla şişliye indik gezip dolaşmak için
nışantaşına yürüdük arkadaşa tutturdum falda fal
sora sora bi kafeye girdik ilk kez böyle bir ortama girdiğim için biraz değişik geldi
neyse baktırdık önce arkadaş girdi amaaannn dedi
bende yaaaaa ilk fal mceram böylemi olacaktı dedim
neyse ama bana baktığı fal iyiydi diyebilirim bende acaba diye diye çıktık
bir ikişeyharbiden tuttu hatta bana bir isim söyleyim bu kişiye biraz darılacaksın dedi
bu vatandaşlada ben 2hafta bir ayda bir tel görüşürüz
tesadüfmü bilmem eve geldim arkadaş aradı abla ben gelemiyorum yanına neolur sen gel
ufak bir şok birde arkadaşa eşinin ne burcu olduğunu falan sormuş
bırakın burcunu bana evli çoluk çocuk hiç bir şey demedi
inşallah söyledikleride tutar yaaa gerçekten tutsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?