geldiimm :) özelden mesaj atanlara da buradan cevap vereyim çünkü o 10 dakikayı beklerken sinir kat sayım artıyor benim :)
civcivyumurtasına çok teşekkür ederim önce. kuzeni korkarsın demişti galiba o yüzden gitmeyi düşünmüyordu.
çok sıcak bir ortam. kızıyla da elif hanımla da sohbet ettik. kanım çok kaynadı. çok samimiler. elif hanım iyi niyetli kesinlikle.
elmirayı öven arkadaşları daha iyi anlıyorum. gerçekten insanın içi ısınabiliyormuş bi falcıya :)
elmiraya hala gidemedim ama sanırım artık gerek duymam. tabi belli de olmaz benim işim :)
geçmişe 10 üzerinden rahat 9 veririm. şu an için söylediklerine de aynı şekilde.
geleceği göreceğiz.
dediğim gibi iskambil falı bakıyor. 1 saat ayırıyor yaklaşık. ben çat kapı gittim normalde randevulu çalışıyormuş.
bugün fal bakmayacakmış. randevu almamış ama ben kapısına kadar gidince sağolsun işini gücünü bıraktı. kırmadı beni.
üstelik nasıl ağırlayacağını şaşırdı. komşu ziyaretie gitmiş gibi hissettim kendimi. çay yapayım, kahve koyayım. yiyecek bir şeyler verelim.
söylemeye çalıştığım ortamdan kesinlikle korkmaya gerek yok.
yeri kolay. olumlu olumsuz konuştu. duyduklarım duymayı umduklarımdan farklıydı açıkçası ama kendimi iyi hissedeyim diye atmadı en azından.
ne hissediyorsa söyledi.
kişilik analizine çok girmedi ama söyledikleri doğruydu.
gelecekten bahsederken yakın gelecekte, az vakti var, daha sabretmen lazım gibi ifadeler kullanıyor.
tarih vermiyor. ana benim için sakıncası yok. verilen tarihlerin fosladığını o kadar çok gördüm ki...
ücreti 50 lira.
elektirik meselesi tabi. bi de beklenti. benim beklentilerimi karşıladı açıkçası
ama siz faldan ne beklersiniz? elif hanım bunları karşılayabilir mi bilemem.
kendi adıma bir kere daha gitmeyi düşünüyorum.
'sen bir daha gel. sana bir fal daha bakmak istiyorum ' dedi. sohbetine bile giderim.
falı çıkarsa hele bir de.. bir daha kimseye uğramam.
kıssadan hisse: denenebilir mi? bence evet.
mutlaka gidin diyemem. ama ben oldukça memnun kaldım.
gelecekle ilgili yeniden paylaşırım.
sanırım tamam di mi? atladığım bir şey var mı?
kafenın adı neydı canım bi sakıncası yoksa tabii :26:
ama bir pastanenin üstüydü ona dikkat etmişim
symbol kafedir kesin.küçük bir çam ağacını camın önüne koymuşlarmıydı? birde kime baktırdın falcının tipinden anlarız artık
birde şunu anlamadım.sürekli küçükyalıdaki bilmemnerdeki deniyor ama telefon yada kimdir neresidir denince cevap verilmiyor.acaba artık gidilen falcılar saklanılıyormu?
herkesi beğenmek zorunda değiliz.herkes ayrı bir birey sonuçta çoğunluğun bayıldığı bana fos çıkabilir yada bir iki kişinin beğenmedim dediği bana iyi çıkabilir.aslında falı anlatmak da iyi değilmiş.herkes bence şu bu iyidir yada kötüdür demeden,etkilenmeden deneyip kendi uyuştuğu falcıyı bulmalı diye düşünüyorum.onlara kötü çıkar bize iyi ya da onlara göre süperdir bana göre fos.göbeğimiz birlikte kesilmedi ya.bence hepsini toplasan bir yerlerden anca tutturuyorlar.bunların hepsini voltran gibi birleştirip tek falcı haline getirmek lazım.anladığım tek şey benimde hislerim kuvvetli olduğu için -zaten bunu anlayıp söylüyorlar - bana herkes bakamıyor kendimi kapıyorum o anda göremiyorlar.
geldiimm :) özelden mesaj atanlara da buradan cevap vereyim çünkü o 10 dakikayı beklerken sinir kat sayım artıyor benim :)
civcivyumurtasına çok teşekkür ederim önce. kuzeni korkarsın demişti galiba o yüzden gitmeyi düşünmüyordu.
çok sıcak bir ortam. kızıyla da elif hanımla da sohbet ettik. kanım çok kaynadı. çok samimiler. elif hanım iyi niyetli kesinlikle.
elmirayı öven arkadaşları daha iyi anlıyorum. gerçekten insanın içi ısınabiliyormuş bi falcıya :)
elmiraya hala gidemedim ama sanırım artık gerek duymam. tabi belli de olmaz benim işim :)
geçmişe 10 üzerinden rahat 9 veririm. şu an için söylediklerine de aynı şekilde.
geleceği göreceğiz.
dediğim gibi iskambil falı bakıyor. 1 saat ayırıyor yaklaşık. ben çat kapı gittim normalde randevulu çalışıyormuş.
bugün fal bakmayacakmış. randevu almamış ama ben kapısına kadar gidince sağolsun işini gücünü bıraktı. kırmadı beni.
üstelik nasıl ağırlayacağını şaşırdı. komşu ziyaretie gitmiş gibi hissettim kendimi. çay yapayım, kahve koyayım. yiyecek bir şeyler verelim.
söylemeye çalıştığım ortamdan kesinlikle korkmaya gerek yok.
yeri kolay. olumlu olumsuz konuştu. duyduklarım duymayı umduklarımdan farklıydı açıkçası ama kendimi iyi hissedeyim diye atmadı en azından.
ne hissediyorsa söyledi.
kişilik analizine çok girmedi ama söyledikleri doğruydu.
gelecekten bahsederken yakın gelecekte, az vakti var, daha sabretmen lazım gibi ifadeler kullanıyor.
tarih vermiyor. ana benim için sakıncası yok. verilen tarihlerin fosladığını o kadar çok gördüm ki...
ücreti 50 lira.
elektirik meselesi tabi. bi de beklenti. benim beklentilerimi karşıladı açıkçası
ama siz faldan ne beklersiniz? elif hanım bunları karşılayabilir mi bilemem.
kendi adıma bir kere daha gitmeyi düşünüyorum.
'sen bir daha gel. sana bir fal daha bakmak istiyorum ' dedi. sohbetine bile giderim.
falı çıkarsa hele bir de.. bir daha kimseye uğramam.
kıssadan hisse: denenebilir mi? bence evet.
mutlaka gidin diyemem. ama ben oldukça memnun kaldım.
gelecekle ilgili yeniden paylaşırım.
sanırım tamam di mi? atladığım bir şey var mı?
Canim Kucukyali'daki bayanin iletisim bilgilerini rica edebilir miyim? Ben de zaten bosa umut asilamayan birine baktirmayi tercih ederim. Simdiden cok tesekkurler
bNada elif hanımın iletişim bilgilerini vermeniz mümkün mü?
haberlerinizi bekliyorum :) umarım memnun kalırsınCok tesekkurler Fakirinekmegi :) Sorumluluk hissetmene gerek yok, sonucta kimse mucize beklemiyor canim. Gidince yorum yaparim ben de
Cok tsekkur ederim fakirinekmegi. :)
haberlerinizi bekliyorum :) umarım memnun kalırsın
rica ederim
fkirinekmeği bende alabilirmiyim şu küçükyalıda ki kişinin telefonunu rica etsem,özel mesaj hakkım yok teşekkür ederim şimdiden,
gerçi bna çok uzak küçüklyalı ama dediğin gibi boşu boşuna ümit dolu şeyler soylemıyorsa ıyı bırsey bu sanırım öbür gittiklerimiz hem olucak olucak diye bize olumlu konuşuyor yada elektirimiz tutmuyor.. :26:
iyi sener dilerim sana ve herkeze burdan herkezin istediği dilediği gibi bir yıl olsun 2012...
teşekkür ederim azdıkların için fakirinekmeği,tarih nekdr önemli bende bilemiyorum verılen tarıhler kımıne cıkıyor kımıne cıkmıyor,bana da pek cıkan olmamıştır,genelde banada pek tarıh vermezler zaten vardır bir olayı demekki
tekrar gıderım belkı demıssın gidiceğin zaman haberdar edersen belki bende gelirim senınle nezaman gıdebılırım hiç bilmiyorum cunku bende,
en son elmiraya gitmiştim bende onunda elektiriği çok guzel umarım dedıklerı gerceklesır.ama hıc tarıh vermedı bana da elmira da mesela,
birde bır arkadasın yorumunda sanırım bana soyledıklerının tam tersi oldu arastırmalarım sonucu demıs elmira ıcın..bakalımm. nedesek boş zaten yaşıyıp göruyoruz kendımızı uzuntuye sokarak.. 2012 bızım ıcın en ıyısı olur umarım..
iyi seneler..
teşekkür ederim azdıkların için fakirinekmeği,tarih nekdr önemli bende bilemiyorum verılen tarıhler kımıne cıkıyor kımıne cıkmıyor,bana da pek cıkan olmamıştır,genelde banada pek tarıh vermezler zaten vardır bir olayı demekki
tekrar gıderım belkı demıssın gidiceğin zaman haberdar edersen belki bende gelirim senınle nezaman gıdebılırım hiç bilmiyorum cunku bende,
en son elmiraya gitmiştim bende onunda elektiriği çok guzel umarım dedıklerı gerceklesır.ama hıc tarıh vermedı bana da elmira da mesela,
birde bır arkadasın yorumunda sanırım bana soyledıklerının tam tersi oldu arastırmalarım sonucu demıs elmira ıcın..bakalımm. nedesek boş zaten yaşıyıp göruyoruz kendımızı uzuntuye sokarak.. 2012 bızım ıcın en ıyısı olur umarım..
iyi seneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?