İstanbul'da Fal - Falcılar

memnun kalmışsın ne güzel, inşallah olur dedikleri. bana da gönderir misin iletişim bilgilerini, yeri çok uzak değilmiş, denemeye değer.

ama bir pastanenin üstüydü ona dikkat etmişim

symbol kafedir kesin.küçük bir çam ağacını camın önüne koymuşlarmıydı? birde kime baktırdın falcının tipinden anlarız artık

birde şunu anlamadım.sürekli küçükyalıdaki bilmemnerdeki deniyor ama telefon yada kimdir neresidir denince cevap verilmiyor.acaba artık gidilen falcılar saklanılıyormu?
herkesi beğenmek zorunda değiliz.herkes ayrı bir birey sonuçta çoğunluğun bayıldığı bana fos çıkabilir yada bir iki kişinin beğenmedim dediği bana iyi çıkabilir.aslında falı anlatmak da iyi değilmiş.herkes bence şu bu iyidir yada kötüdür demeden,etkilenmeden deneyip kendi uyuştuğu falcıyı bulmalı diye düşünüyorum.onlara kötü çıkar bize iyi ya da onlara göre süperdir bana göre fos.göbeğimiz birlikte kesilmedi ya.bence hepsini toplasan bir yerlerden anca tutturuyorlar.bunların hepsini voltran gibi birleştirip tek falcı haline getirmek lazım.anladığım tek şey benimde hislerim kuvvetli olduğu için -zaten bunu anlayıp söylüyorlar - bana herkes bakamıyor kendimi kapıyorum o anda göremiyorlar.

Son düzenleme:

elif hanımın numarasını veren kişi ben olduğuma göre bu laf banaydı. oysa ben soran herkese tek tek cevap vermeye çalışıyorum sadece o anda müsait değildim.
ayrıca 10 dakikada bir mesaj atılıyor ve ben sorulduğu sırayla cevap yazmaya çalışıyorum. 10 dakika dolmuş mu diye sürekli bilgisayarın saatini de kontrol edemem. aklıma geldikçe girip soranlara yardım etmeye çalışıyorum.
eğer bu laf banaysa üzülürüm gerçekten.

ve evet birine bi falcı önerdiğim zaman kendimi sorumlu hissediyorum. çünkü 'ona da nasıl iyi dediniz anlamadım ' gibi yorumlar daha önce bana değil ama başkalarına yapıldı.
ve bu iş beklenti, elektrik meselesi. her neyse süresi dolunca bilgileri sana da atarım.
taktir senin.

tekrar ediyorum. lütfen ayanlış anlaşılma lmasın. ben çok memnun kaldım. içtendi. samimiydi. ve gerçekçiydi.
olumsuz konuştu ama bunu yaparken asla kırıcı olmadı. geçmişimi ve anımı bildi
ben bunları istiyordum. bunun arayışı içindeydim ve buldum
siz başka bi şey arıyor olabilirsiniz.
veya elektriğiniz tutmaz. sorumluluğunu almak istemem. memnun kaldım ve paylaşıyorum elbet birileri hiç beğenmedim diyecek
ama ben sanırım en kısa zamanda yine gideceğim kendisine
çünkü tatmin ediciydi benim için
gidenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim

valla ağaca çiçeğe dikkat edemedim
2 erkek 2bayan bakıyor dediler bizde rast gele birini seçtik
ben gitar çalanlar tırnak uzatır sanardım
bu arkadaşında tırnakları uzun bakımlı tırnaklar bi ojesi eksik
neyse kirli sakallı etine dolgun
kumral

bNada elif hanımın iletişim bilgilerini vermeniz mümkün mü?

kızlar herkesee iyi senelerrrr inş. bu sene fallara ihtiyacımız kalmadannn harika bi yıl geçiririz vee bütün isteklerimiz kendiliğinden olurrrr :))) mutlu yıllar

Canim Kucukyali'daki bayanin iletisim bilgilerini rica edebilir miyim? Ben de zaten bosa umut asilamayan birine baktirmayi tercih ederim. Simdiden cok tesekkurler

Canim Kucukyali'daki bayanin iletisim bilgilerini rica edebilir miyim? Ben de zaten bosa umut asilamayan birine baktirmayi tercih ederim. Simdiden cok tesekkurler

Cok tesekkurler Fakirinekmegi :) Sorumluluk hissetmene gerek yok, sonucta kimse mucize beklemiyor canim. Gidince yorum yaparim ben de

haberlerinizi bekliyorum :) umarım memnun kalırsın

rica ederim

fkirinekmeği bende alabilirmiyim şu küçükyalıda ki kişinin telefonunu rica etsem,özel mesaj hakkım yok teşekkür ederim şimdiden,
gerçi bna çok uzak küçüklyalı ama dediğin gibi boşu boşuna ümit dolu şeyler soylemıyorsa ıyı bırsey bu sanırım öbür gittiklerimiz hem olucak olucak diye bize olumlu konuşuyor yada elektirimiz tutmuyor.. :26:
iyi sener dilerim sana ve herkeze burdan herkezin istediği dilediği gibi bir yıl olsun 2012...

giden arkadaşlar da görüşlerini paylaşırsa...
şu an sadece benim bakış açım var ortaad çünkü. uzaksa isterseniz diğer yorumları bekleyin
ben attım bilgileri size yine de.
en azından insanlığından kesin memnun kalacaksınız.
o konuda garanti verebilirim :)

Senenin son falını, anka hanıma baktırdım daha önce tarot ve kahve baktırmıştım söyledikleri tamamen doğruydu ,gel sana su falı bakalım diyince biraz tedirgin olmuştum.Bugün erkenden gittim boştu sakin sakin konuştuk, bazı bana özel sebebler bakılamadığı için ücretini de almadı .enerji çalışması yaptı .Abla gibiydi.bir daha başka falcı aramaya son ,işallah daha önce falda söylediği gibi bir mucize olur yeni yılda bende sevinirim.

Herkese iyi seneler

teşekkür ederim azdıkların için fakirinekmeği,tarih nekdr önemli bende bilemiyorum verılen tarıhler kımıne cıkıyor kımıne cıkmıyor,bana da pek cıkan olmamıştır,genelde banada pek tarıh vermezler zaten vardır bir olayı demekki
tekrar gıderım belkı demıssın gidiceğin zaman haberdar edersen belki bende gelirim senınle nezaman gıdebılırım hiç bilmiyorum cunku bende,
en son elmiraya gitmiştim bende onunda elektiriği çok guzel umarım dedıklerı gerceklesır.ama hıc tarıh vermedı bana da elmira da mesela,
birde bır arkadasın yorumunda sanırım bana soyledıklerının tam tersi oldu arastırmalarım sonucu demıs elmira ıcın..bakalımm. nedesek boş zaten yaşıyıp göruyoruz kendımızı uzuntuye sokarak.. 2012 bızım ıcın en ıyısı olur umarım..
iyi seneler..

ben haftaiçleri gitmeyi tercih ediyorum. ilk boşluğumda, dersimin olmadığı, işten izin alabildiğim gün gideceğim. kısmet artık.
ama istersen sana önceden haber veririm.
en kötü ihtimalle geleceğin yönden tarif ederim beklemek istemezsen
kolay yeri

Sen iyi şeyler olacağına inan, oluyor tatlım... Hiç endişe yapma, Elmira'nın hiç bir dediğinin tersi olmadı bana şimdiye kadar; daha önce de söyledim, tarih özürlüyüm, ama bunun dışında elmira henüz hiç sekmedi çok şükür..

Herkesin istediği herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle... 2012 süper olumlu bir enerjiyle geliyor, iyileştirebildiğimiz herşey daha iyi olacak, umarım içimizdeki olumsuz herşeyden arınabiliriz... Kocaman sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…