İstanbul'da Fal - Falcılar

neden bakamadığını anlamasamda inşallah falda çıkanlar ve dileklerin gerçek olurda yeni yılda sevinirsin canım benim...
sanada iyi seneler canım...

yeni yılın dilediğiniz tüm güzellikleri süprizlerle getirmesi dileğiyle...

hepinize mutlu yıllar kızlar....

insanlara en umutsuz mutsuz anlarında bile öyle güzel bir pozitif enerji veriyorsun ki b.minem seni çok seviyorummm...

inşallah canım benim yeni yılda hepimizin tüm dilekleri hayalleri gerçek olur....

minik büyüyo
2011 de en büyük sorunum , kendimle olan kavgalarımdı.
2009 yılının son ayında doğum günümden 1 gün sonra ,beni tanıyan kimsenin öğrendiğinde inanmayı reddettiği,sevdiğim insanlarına korku salan,ilkten utandığım,
sonra ders cıkardıgım bir şey yaptım. Hayatıma son vermeye çalıştım.
O günden sonra kendime küstüm.
Hayata hep olumsuz baktım ve düşmanım kadar agır eleeştirdim kendimi.
en kötü zamanlarımda o vardı yanımda. çok daha kötü olabilirdim tuttu elimden.
bundan kaynaklanan hastalıklı bi sevgi büyüdü içimde.
Ama 2011 sonuna geldiğimde canımı acıtanları , sorun yaratanları değil kendimi affetmeye karar verdim.
Şu an itibariyle kendimle barıştım .
Çok güzel bi yıl bekliyor beni,bizi.
Değerimizi bilip ona göre yaşayalım.
Dudaklarımız değil, gözlerimizin içi gülsün.
Ayakta kalmak ve devam etmek için gerekli olan gücün içimizde oldugunu bilelim.
Bizler Allahın bu dünyaya bir lütfuyuz.
Yarattığı en mükemmel varlıklarız.
Derdimizin dermanı kalbimizde , ona ulaşmaya bilelim yeter.
Hepinizi kocaman seviyorum

yine ne kadar güzel yazmışsın miniğim... umarım bu söylediklerini yapabiliriz... bende seni kocaman seviyorum canımsın benimmm...

yine ne kadar güzel yazmışsın miniğim... umarım bu söylediklerini yapabiliriz... bende seni kocaman seviyorum canımsın benimmm...

evet kelimelerle aram iyi.
bu yıl kendime iyilik yapıp , bu özelliğimi geliştirmek için baharda kursa yazılacağım.
kimbilir bi gün raflardan benim kitabımı alırsınız

canım benim bizde seni seviyoruz ,2012 hayırlara vesile olsun hepmiz için

Arkadaşlar, hepinizin yeni yılını kularım. Mutluluk, sağlık ve hayırlı bol kazanç dilerim. 2012 herkese falcılardan uzakta bir yıl olmasını dilerim. çünkü falcıların hepsi umut taciri, karşılığında zar zor kazandığımız paraları vermek zorunda kalıyoruz. 700-1000 tl arasında kazanan birisi asla 100 tl veremez. Nasıl olabilir ki bu. Inanılmaz haksız kazanç talep ediyorlar. (elbette bu bana göre öyle). Nasıl olurda bir falcı günde 30-40 kişi bakmak zorunda iken, size iyi ve düzgün şeyler söyleyebilir. Mümkünmü bu. Onlarda sadece insan. Sevgiler mutluluklar

Arkaaşlar Lahey'e ek olarak, bu aralar her yeni falcıya gitmeye kallıştım ve son 2 falcıda yeni bir moda farkettim, her bir yeni falcı büyüden bahsetmeye başladı ( biliyorsunuz 1 yıldan fazladır fal baktırıyorum, ama 3 haftadır hasıl oldu bu büyü işi). Nedense fal bakar bakmaz anlıyorla, hemen önerecek bir çıkar yolu var ve çok ciddi paralar konuşuluyor... Lütfen dikkat edin, lütfen...

Sevgili Arkadaşlar, yeni yılınızı kutlar sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim.

Ne guZel ifade etmissin kendini.. En guzeller hep seninle olsun. Mutlu yillar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…