İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaşlar,ben bu hafta beşiktaş symbol nihal'e gittim.mevcut durumularla ilgili söyledikleri ayrıntısına kadar doğru fakat gelecekle ilgili söyledikleri gerçekten tutuyormu?yaşayanınız varmı?

merhaba arkadaşlar,ben bu hafta beşiktaş symbol nihal'e gittim.mevcut durumularla ilgili söyledikleri ayrıntısına kadar doğru fakat gelecekle ilgili söyledikleri gerçekten tutuyormu?yaşayanınız varmı?

Günaydın, iyi seneler,
İlk gidişinse muhtemelen büyük ölçüde yakın gelecek çıkar; ama ikinci ve sonrası maalesef her zaman tutarlı olmuyor.. yani en azından bana öyle oldu.

Sevgiler

Kızlar ben iki kere melekler kahvesinde tarih baktirdim, ilki de acayip çıkmıştı ama ilkine bakan arkadaşı hatırlamıyorum.

İkincisin de ismini Ali diye hatırladığım esmer bir arkadas bakmıştı. Bir cumartesi gecesiydi, bursadan is cikisi gitmistim. Zorla bakmisti gec saat diye ama cok samimiydi. Aramızda o zamanlar selam vermekten başka bir şey olmayan esimi anlattı, nisanlanacagim ve evleneceğim tarihi bildi. İs hayatımda ilgili anlattıkları tek tek çıktı. İstanbula geldigimde fırsat yaratıp gitmeyi cok istiyorum.

Eğer hala ordaysa şiddetle tavsiye ederim..

Tarot baktirdim olacaktı arkadaslar, klavye her yazdığımı kafasına gore çıkartıyor. Kusura bakmayın..

herkese mutlu seneler dilerim öncelikle

şimdi canım seni severim yorumlarınıda severek okurum ama seninle bir noktada ayrılacağız nasıl kırmadan söylesem bilemiyorum.
.bu büyü işi bende elmirada oldu.o kadar falcıya gittim çıktılar veya çıkmadılar ama bana sedece elmira ve kibritçi kadın büyü yapıldığını söyledi.hatta elmira birini önerdi fazla açıklama yapmak istemiyorum.ben inanmıyorum bu şeylere.hatta burdan bir arkadaşa da aynını demiş falan neyse.

başka bir üye de bana sormuş elmiranın dediği çıkmadı tersi oldu yazınca ayrıntı istemiş benden.geçen dediği çıkmamıştı yani durum tersi imiş onu görmüştüm ama yılbaşı gecesi için ısrarla dediği de olmadı tersi oldu. an ve gelecek tersi çıktı..falcılara inanıp onlara göre hareket edip sevdiğim kişilere dalmamayı,şüphelenmemeyi öğrendim bu sayede. hatta başka bir falcıya son bir kez gidip baktırayım dedim elmiranın tersi çıkınca buna kızmıştım attı bilemedi diye.aslında bilemeyen elmira imiş.öteki falcının günahını aldım..bende fal yorumları böyle.uyuşmadık demekki ne diyim.

peki tutturan kimdi ,merak ettim

Mandall'cım çoook iyi bir sene diliyorum.
Tatlım neden kırılayım, herkesin binbir türlü karşılaştığı haller var, kişisel saldırı olmadığı sürece hiç bir şeyi şahsıma almıyorum; ben ne zaman baktırdıysam Elmira'nın dediği şekilde oldu, ama zaman tutmadı çok da takılmıyorum, zaten unutuyorum zamanları. Ama geçen gün bir arkadaşa her defasında tutturan biri de beni çok bilemedi, hatta tedirgin oldum diyebilirim. Sana kırılmam ki ben, ayrıca mutlu olum yorumlarımı severek okumana :)
Benim yukardaki yazdığım bir uyarıydı sadece genel bir uyarı, zaten fallara para verip duruyoruz, bir de olduk olmadık umutlarımız, korkularımızdan faydalananlara para kaptırmayalım diye. Zaten çağ sevgi çağı, aciz insanlar bir şeyleri zorla yaptırabilmek için neler yapıyorlar, sevgi-mutluluk para ile satın alınırmış gibi...
Sevgiler

seda dikerin bir kitabı var aslında giden erkek yoktur diye okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum
hem bu kitap baktırdığımız fallardan bile ucuz 15 tl :)))

hayat bizi şaşırtmaya devam ediyor :)
son aşamada olumlu olumsuz konuşan bütün falcılar çuvalladı bende :)
tabi şimdiki görünüş o yönde.
fal baktırmayı ve deli aşık rolünü askıya alıp , kendime odaklanıyorum artık.
hakkımızda hayırlısı

miniğim msn gel bi detay aliyim senden

sağol canım.ben sürekli gittiğim birine bile bir ara salladığı için 9 ay gitmedim.ki bu kadın herşeyi görmüştü dediği zamanlarla çıkıyordu ama bazen saçmalıyorda.geçenki de oydu bilen (fulya) .objektifim bu konuda maksat birbirimize yardım olunca.
evet bazı yeni falcılar bizim derdimiz sıkıntımız olduğunu bilip aciz biri olarak görüp bizi kandırabiliyorlar.bu yüzden arayış içindeyiz.

mesela ben küçükyalıdakini çok merak ettim şimdi.başka gidip yorum paylaşacak arkadaş yokmu?
birde korktukları üsküdardaki falcı ile kurtuluş melahat vardı .melis var.onlarıda merak ettim. melekler kahvesi Ali denmiş bilmiyorum hiç. orda sadece bayan müşterilere bakan gülşen var.ben bişi anlamamıştım 1 kere gittim.ona giden var mı aranızda?

ekleme: birde ankayı mehtediyolar karıştım ya

Son düzenleme:
miniğim msn gel bi detay aliyim senden

detay yok ..
sadece ayrılık onandı artık. sakinliğime şaşırıyorum.
zaten ayrıydık kesinleşti.
artıı üzerine konuşmak istemiyorum,uğruna falcı falcı gezmekte.
gerceği kabullenip yoluma devam edeceğim.
nazarımda konu kapandı.

Ya minikim canım, şimdi daha iyi anlıyorum nickinin anlamını... Dur be canım, daha ortada fol yok yumurta yok, bi dur, bi sakinle... N'olur, bugün için bırak olmayacak diye bakmayı, n'olur...

hayırlısı olsun hepimiz için tatlışım

Ya minikim canım, şimdi daha iyi anlıyorum nickinin anlamını... Dur be canım, daha ortada fol yok yumurta yok, bi dur, bi sakinle... N'olur, bugün için bırak olmayacak diye bakmayı, n'olur...
folda var,yumurtada.
kabullenmek daha kolay benim için.
hersey netleştii ve önüme bakmalıyım.
hayırlısı olsun hepimiz için tatlışım

amin kuzum amin ..

küçükyalıdaki yıldız hanımın, göztepe gülsün'ün, göztepe neval'in ve beykozdaki kadının tellerini alabilir miyim?

hadi hayırlısı ,du bakalım 2012 de daha kimler gelicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…