İstanbul'da Fal - Falcılar

ay bir bunlar eksikti

internetten katina bakılıyor bir link var baktınızmı hiç.tabi ben bişi anlamıyorum yorum yapamadığım için

hangi link ? bilemedim ki

xxxxxxxxxxxxxxxxx buradan. sol alttaki read your ... yazan yeri tıklıycan.sonra alt ortada read the cards çıkıyor onu tıkla.

bilen varsa yorumlamasını bana yardım etsin soru sorup çektim ama yetenek işi bu tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx buradan. sol alttaki read your ... yazan yeri tıklıycan.sonra alt ortada read the cards çıkıyor onu tıkla.

bilen varsa yorumlamasını bana yardım etsin soru sorup çektim ama yetenek işi bu tabi [/QUOTE]

deste osmanlıya uyarlanmış gerçek katina değilki ,ben esas katina destesini gördüm ,bir falcıda ki baktırdımda sonuçlar falcının olumlu yada olumsuza çeviremeyeceği şekilde yazılı kartların üstünde

valla hangisi gerçek bilmiyorumki.ben kafede baktırırım ama şimdiye kadar hiç kartlara dikkat etmedim.gittiğim yerde türkçe yazıyor anlamları.

Arkadaşlar herkese güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdikleriyle sevenleriyle geçireceği iyi seneler..

İnşallah bu yıl hiçbirimizin fallara ihtiyacı kalmaz.

Şimdi meraktan can sıkıntısından 3 kere içimden 3 soru tutarak çektim ve üçünde de mantıklı kartlar çıktı sorularımla ilişkili olarak, tabıı bir de yorumlamayı bilsek daha güzel olur kesin :)

doğru türkçe yazıyor çok fazla sayıda kart olan bir deste ,direkt yazıyor birde normal tarot gibi değil örneğin yıkılan kule hem bitişe hemde bitiş sonrası yeni başlangıca denk gelir duruma göre yorum yapılır ama katina öyle değil direkt bitiş yazar yada başlangıç

goldi sen melise gitmiştin memnun kaldın mı çıktı mı yazacaktın şimdi gerilere bakınca mesajını gördüm :)

Mandall,bu mesajı okuyunca üzülerekte olsa sunu soylemek zorunda hıssettım kendımı..Cunku Elmırayı sana oneren bendim..Bu nedenle bu sorumlulugu uzerımde hısettım.Senıde tanıyorum ve az cokta olsa sohbetımız oldu Fakat;Haksızlıga da dayanamıyorum..Oncelıkle Elmıra sana büyü var demedi.Sen benı aradın,benm uzerımde yada cocuga yapılan bısey olabılırlıgınden suphelenıyorum ama emınde degılım bu konuda kım yardımcLı olabılır dedın bende sana Elmıra bunu kursunda gorebılır ama ucretsız olarak sana yardımcı olabılcegı bırı olabılır.Ucretsız bakım yapabılır.Sende bana demıstınkı sdece bır baksın varmı yokmu ama bunu ucretsız yapabılırmıyız bende elmırayı arayıp Senın adına kendı referansımı vererek Rıca ettım.Kadıncgaız ıyı nıyetınden benıde belkı az cok tanıdıgında sozume guvenerek sana boyle bır yardımda bulundu.Sana buyu var dıyen elmıra degıldıkı!!! sana UCRETSIZ YAPMASI ICIN YARDIMCI OLAMAYA CALISAN KADIN SOYLEDI VAR BISEYLER DIYE, BU KONUDADA sadece SANA YARDIM OLSUN DIYE ZAHMET EDIPTE zorunlu olmadıgı halde sırf hatırdan SENIN ICIN ARAYAN ELMIRAYDI BU 1)
2.SİDE BEN ELMIRAYA 1 KERE GITTIM FALIMI BAKTIRDIM VE UCRETINI ODEDIM CIKTIM.BANA COK IYIYDI HERSEYI ORTAYA CIKARDI EVET.ZTN YASADIGIM BUTUN SEYLERI SOYLEDI.bEN KIMSENIN AVUKATLIGINI yAPMIYORUM.sUREKLI MUSTERISI FLNDA DEGILIM AMA,ELMIRA SENI BENM YAKIN ARKIM DIYE BANA GUVENDIGINDEN YARDIMCI OLMAK ICIN O AN HISSETTIKLERINI SANA SOYLEMIS SANA FAL BAKMADIKI elmıra!! YAKLASIK 30 DK HERSEYI SORUP OGRENMEYE CALISMISSIN,ODA BUTUN HISSETTIGINI ONUNDEKI KARTLARA BAKIP SOYLEMIS VE BUNDAN EN UFAK BIR UCRET TALEP ETMEMIS USTELIK SEN BNM ARKIMSIN DIYE SENDE BORCUM VARMI DIYE SORMAMISSIN BILE !! AMA BEN kımseye para vermeden fal bakması ıcın Referans olmadım..ben kendım bıle para vermeden fal baktırmadım hıc bgune kdr kımSeye Kİ her emegın bır karsılıgı vardır!!SONUCTA SANA VAKTINI AYIRIP EMEK VERDI BU INSAN AMA SEN NELER YAZMISSIN HAKKINDA.. sen kendınce suan sana bu kdr yardımcı olan bır ınsan ıcın bunları yazmıssın kusura bakma SUSAMADIM..LUTFEN HERKES ELINI VICDANINA KOYUP OYLE YAZSIN BAZI SEYLERI..LUTFEN COK RICA EDIYORUM.

elmira bana telefonda kartlar açtığını ve çocukta büyü olduğunu söyledi ben bunu bilirim.evet başkasınıda önerdi sonra ben inanmadığım için böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum.büyü müyü bence hikaye.Allah nasıl izin veriyor böyle şeylerle kaderin değişmesine? tövbe yarabbi.kaderimiz doğduğumuzda alın yazımız yazılırken başkası nasıl ona bana büyü yapıp değiştirebilir inanmıyorum artık.başta inanmıştım ama saflığıma denk gelmiş.

bunları geçtim size çıkabilir ama bana tersi çıktı.kartlar hikaye değilmi zaten,gören kartı almadanda görür söyler.bir kaç kere konuştuk ve ısrarla şu andaki yaşananları tersi çıktı napayım yani.bende bir halt var o zaman kapıyormuyum kendimi ne çoğu kişi bende tutturamıyor.sırf memnun olmadığımı diyen ben değildimki zaten gerilere bakarsanız başkalarıda yazmış.ben sormadan kendisi bir bakayım dedi baktı ve ben sonradanda ücreti sordum birşey söylemedi.çünkü fal değildi bakılan.şimdi bunları burda yazmanın ne alemi var.gitmeye niyetlenmiştim ama napayım bilemedii bu kadar basit.evet avukatlık gibi olmuş.sana çıktı diye bizede çıkması şart değil.o zaman aramayın başka falcı o kadar memnunsanız.

Son düzenleme:
mandal;Ya çıkmadı diye kızamazsın ki,keske soyledıklerı cıksada bızımde emeklerımız paramız bosa gıtmese ınankı cok ısterım.Ben buna bısey demıyorum..Banada gelecekle ılgılı dedıklerını hala beklemedeyım ılıskımle ılgılı olanları yanı..ben bunun ıcın bısey demedım sana ben sdece byü müyü konusunda sankı o var demıs gbı anlatmıssın boyle seyler ztn kursunda cıkar yda cok ıyı hıslerı olanlarr tarota basvurur.Bnm yasadıklarımı da az cok bılıyorsun..bana bunu Elmıra soylemedı ılk,baskaları soyledı..ben dedıgım gbı elmırayı bır kere gordum ama ınankı yakından gorseydın bana butun ıyı nıyetıyle yardımcı olmaya calıstıgı ıcın ben ona ınandım.O nedenle yazdım,ben tavsıye ettıgım ıcın yardımcı olmaya calısıtıgım ıcın sana sorumlulugunu hıssettım.ve uzuldum.

büyücülük yapmak, aracı olmak, yaptırtmak bunlarda yasal suç kapsamına girer.bu yüzden konudaki bu saçma büyü, hoca hacı muhabbetleri siliniyor.bende bir iki falcıya bakıp büyü müyü olaylarına inandım vay be öyleymiş dedim ya kendime kızıyorum.para tuzağı bunlar inanmamak lazım bizi sömürüyorlar.sende inanma lütfen.belki yaşadıkların tesadüftür neyse özelden söylerim.

kadın iyi niyetlidir ona bişey demem ben sadece malesef olmadığını söylüyorum.hatta sorunun bende olduğunu ve bana zor bakıldığını söylüyorum.

Son düzenleme:

Büyücülere gıtmek yasal suctan zıyade Dinimizde En büyük günahtır..Ben buna ınanıyorum.Ama malesef yapan yaptıran ugrasan ınsanlar var boyle seylerle Allah Korkusu olmadıgından..Aslında bılmıyorlar kı;Dünyada ve ahirette yerleri yoktur.Affedılemeyecek bır günahtır.Ben senınle konustuklarımızı ıfsaa da etmedım sakın yanlıs anlama ustumde yukunu hısettıgım ıcın yazmak ıstedım.Bende ınanmazdım ve cok okuyan bır ınsanımdır.Ama varmıs boyle de bır dunya,ugrasanlar vardır.Neyse bu konuları kapatmak en ıyısı,bırbırımızı kırmamak en ıyısı,ben senıde suclamıyorum.Ama yorumlar yaparken brz dıkkatlı olalım ıstedım.Tabıkı cıkmadıgını yazmak en dogal hakkımız bnmde cıkmadıgı cok olmustur.Ama ıs buyu muyu olaylarına gırınce acıklama yapmak zorunda hıssettım kendımı..Lutfen baskada bır amac aranmasın,kfda dusuncelerr uremesın..Inankı bakılanlar sana cıksın cok ısterım..herkes ıcın dıledıgım gbı..

Arkadaşlar, Dini İçerikli Yorumlar Sitemizde Yasaktır..
Lütfen Konu İle İlgili Paylaşımlarınıza Devam Ediniz..

Teşekkür ederim. Ben hiç bir falcıyı küçümsemem. Ama şöyle bir gerçek var. Kaffee' de çalışan falcı diye geçinen bir insan, bukadar üzerinde kariyer ve patron baskısı varken gelen insanlara çok iyi bakamaz. Bakması gereken zamanı belli (taş çatlasa 20 dak. ve bir dakika daha fazla konuşamaz zaten konuştuğunda uyarı alıyor hem patrondan hemde bekleyenlerden), sonra gelenlerin bir çoğu (ben müşteri olarak izleyip baktığımda bile şoke olabiliyorum)o kadar çok fazla soru sorabiliyor ki bakan kişi bir kere kafadan bunalıyor, sonra herkesin frekansı o kişi ile tutmuyor ve sen ilk müşterimisin son müşterimisin ona göre de bakması değişir. 10 kişiden sonra insanda ne kafa kalır ne ruh. İnanılmaz yorucu bir iştir. Tuvalet izinleri bile belli dakkika ile, çay sigara molası bile neredeyse yok. Hele iyisi tüm müşteriler kendisine hücüm ediyor. Kaldıki birde cep telefonları hiç susmuyor, yani o yönde dahi bir taciz var. Şimdi hal ve durum bu iken, üstelik çoğu asgari ücretle çalışırken ve haftada sadece 1 gün izinli iken.....bir kedinizde düşünün. Ben eğlencesine arkdaşlarıma bazen öylesine fal bakıyorum ve inanın 4 kişiden sonra hem aşırı bunalıyorum, hemde hep aynı şeyler söyleyesim geliyor. İnanın hayatları zor. Ben falcı diye geçinip (çünkü bir çoğu ayrıca sadece benim gibi eh şakasına bakayım deyip fal işine başladılar, kaldı ki bu tip bir insan nasıl süper falcı olabilir, mümkünmü......İMKANSIZ) falcılığa soyunanlar da sonra karşınıza çıkıp umut tacirliği yapıyor. Gerçek Tarotçular veya suya, kahveye bakanlar inanın her günlerini okuyarak ve bilinçlerini boyut atlatma çabası içerisinde geçiriyorlar. Ayrıca o tip insanların geçmişlerinde de (çoğunun çocukluğundan gelen) duru görü gibi hadiseler vardır. Rüyaları kuvvetlidir ve çıkıyordur. Ermiş gibi, hatta bazıları deli gibi insanlardır. Ve inanın o tip insanlar size sülük gibi yapışmaz, para istemez, büyü var demez. Çok daha rasyonel bakar fallara. Günde en fazla 3 bilemedin 4 kişi bakar ve sonrasında yorulur. Enerjisi tükenir. Üzerinde ağırlık olur. İnanın kafe falcılar umut tacirliğini yapıyor. Başka birşey değil. Hasbel kader birşeyler atıp tutuyorlar ve sizde inanmış oluyorsunuz. İnanın çok komik geliyor artık. Ancak gerçeğini bulursam , ancak o zaman inanırım. Eğlencesine gitmeli, ümit bağlamamalı ve yılda en fazla 3 kez gitmeli. Yoksa hem parandan oluyorsun hemde ümitlerinden. Allahtan isteyin, ama hayırlısını ve beklemeye başlayın. Hayal edin ve isteyin. Hayırlısı ise zaten sizin oluyor, değilse olmuyor. Ve bazen ayrılık şart (her nekadar çok yıkıcı olsada) oluyor. Birde bakıyorsun ki tekrar birleşmişsin. Yani hayırlısını istediğin için allah sana o an hayırlı olmadığı için izin vermiyor seni ayırıryor (sende zannediyorsun ki dünyam bitti, halbuki beraberliğin devam etse bekli başına bin türlü bela gelecek/ilişki olgunlaşmadığı için ve kişiler o sorumluluğu henüz doğru şekilde taşıyamadığı için) ve pat birde bakmışsınki bir kaç yıl sonra farklı bir boyutta tekrar karşına çıkmış (yani hayırlı hale geldiği için). İnşallah tüm kızlarımız istedikleri kişiler ile beraber olurlar (HAYIRLISI İSE) ve mutlu olurlar. Artık göz yaşı dökmezler. Ben gözyaşı dökmenin, neredeyse (p.. gibi ortada bırakıldığım için) ölmenin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Hepimize mutlu aşklar diliyorum ve falcılar olmadan mutlu bir 2012 yılı...........AMA EĞLENCESİNE GİDİLİR.....HADİ BAKALIM. Hepinizi çok öpüp sevgi ile kucaklıyorum

Arkadaslar benim bu formda bu 2 ci yazisim. Öncelikle hepinize yeni yilda saglik, mutluluk ve huzur diliyorum. Dün senenin son günü oldugu icin bazilarinizinda önerdigi gibi bende ilk defa Saskinbakkaldaki Nostradamusdaki Anka hanima gittim. Memnun kaldim öncelikle cok cana yakindi insan kendisini onun yaninda rahat hissediyor. Su andaki olaylardan bana saglik durumumu cok iyi bildi ve anlatti, esimin ailesi ile olan durumu kisaca anlatti. Evimde yenilik yapmak istedigimi bildi dogruydu. 2 cocugumun oldugunu söyledi oglum ile söyledikleri Nisandan sonra belli olacak. Kizim icin söyledigi ise 1 haftaya kadar belli olacak bu kisa bir tarihti gerceklesirse size tekrar yazacagim. Kisacasi pozitif ayrildim Insallah tüm dedikleri cikar...Hepinize hayirli aksamlar.

Çok da güzel yazmışsın, çok da doğru anlatmışsın :) Hele hele hayırlısını iste, hayal kur en güzeli olmuş, oldurmaya çalıştığımız ne olmuş ki bugüne kadar ?? Bizim hayır zannnetiğimiz şey o sırada koskoca bir şer olabiliyor, da biz neden sonra anlıyoruz...
Ağzına sağlık, çok mutlu, çok sevgili, çok bir sene olsun, herşey sevgiyle olsun

çok teşekkür ederiz canım ağzına ellerine sağlık ne kadar güzel yazmışsın anlatmışsın okuyunca kendimi daha bir iyi daha bir umutlu ve mutlu hissettim... özellikle allahtan hayırlısını istemek ve hayal etmek ne kadar doğru demişsin tekrardan teşekkürler yüreğine sağlık...

güzel dileklerin için teşekkür ederim B.Mine..
iyi şeyler olucağına inanıyorum düşünüyorum..elmiranın dediği gibi sabret dedi,sabredeceğim olup olmicağı Allah'ın taktirine kalmıştır tabiki,
ben elmiradan çok samimi bir şekilde elektirik aldım,çok falcılara gıtmedım sizlerin burda paylatığı taksımdekıler yada bır başka kişilere, zaman zaman kulaktan duyduğum kişilere gıtmısımdır arkadaslarımla ama hıc bırzaman ne dedıkleri nede verdıgı tarıhler cıkmıtır banada hem elektıriğim tutmuyordu hemde bılemıyorlardı hayatımda ki olup bıtenleri,
ama elmira en azından şuan ki yaşadığım şeyleri bildi ve hiç ağzımı açamadığım halde.. iyi niyteli bir şekilde ve olumlu olumsuz şeyide söyledi..
sadece burda bir akadaş yazmıştı ben araştırdım olayı elmiranın dediğinin tersi çıkdıgını yazdıgını gorunce ınsan ıster ıstemez bir hımmm oluveriyorr..
herkeze tutucak yada olucak diye birşey yok tabi kide..
ama ben gene de elmirayı sevdım ıyı nıyetlıı,içinde kötülük yok bencede..sende sekmediği gibi bende de umarım sekmez hiç ..
gerçi birkere gittim ama ılerlıyen zamanda bir defa daha gıtmek ıstıyorum...
teşekkür ederımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…