ben haftaiçleri gitmeyi tercih ediyorum. ilk boşluğumda, dersimin olmadığı, işten izin alabildiğim gün gideceğim. kısmet artık.
ama istersen sana önceden haber veririm.
en kötü ihtimalle geleceğin yönden tarif ederim beklemek istemezsen
kolay yeri
ben haftaiçleri gitmeyi tercih ediyorum. ilk boşluğumda, dersimin olmadığı, işten izin alabildiğim gün gideceğim. kısmet artık.
kolay yeri
kolay yeri
Arkadaslar benim bu formda bu 2 ci yazisim. Öncelikle hepinize yeni yilda saglik, mutluluk ve huzur diliyorum. Dün senenin son günü oldugu icin bazilarinizinda önerdigi gibi bende ilk defa Saskinbakkaldaki Nostradamusdaki Anka hanima gittim. Memnun kaldim öncelikle cok cana yakindi insan kendisini onun yaninda rahat hissediyor. Su andaki olaylardan bana saglik durumumu cok iyi bildi ve anlatti, esimin ailesi ile olan durumu kisaca anlatti. Evimde yenilik yapmak istedigimi bildi dogruydu. 2 cocugumun oldugunu söyledi oglum ile söyledikleri Nisandan sonra belli olacak. Kizim icin söyledigi ise 1 haftaya kadar belli olacak bu kisa bir tarihti gerceklesirse size tekrar yazacagim. Kisacasi pozitif ayrildim Insallah tüm dedikleri cikar...Hepinize hayirli aksamlar.
Merhaba Size birşey sormak istiyorum ne falı bakıyor Anka Hn. Hem tarot hem kahve mi? Birde ücreti ne kadar
Siz Anka hanım a tarot mu baktırdınız kahve mi yazar mısınız bana da
Kucukyali'daki Elif Hanima gittim. Gerci artik Elif abla diyecegim ona :) Cidden memnun kaldim. Cok bilincli ve seker bir insan. Soyledikleri cikar mi cikmaz mi bilmiyorum, sonucta gelecegi sadece Allah bilir ama kesin olarak soyleyebilecegim sey, asla umut tacirligi yapmiyor ve uyarilar da bulunarak kafanizda net olmayan bir sey varsa, yol gosterici olabiliyor. Kendi adima tavsiye ederim. Yalniz isin garibi gelecekle ilgili Anka hanimin soylediklerine benzer seyler soyledi ama ben nedense Anka Hanimdan cok memnun kalmamistim. Belki gunune denk gelmedim, belki de o gun enerjim cok dusuktu ama bana baktigi fal cok genel ve kopuktu. Bugune dair cok soru sordugu icin ileriye yonelik soylediklerini de dikkate almadim sanirim.
Teşekkür ederim. Ben hiç bir falcıyı küçümsemem. Ama şöyle bir gerçek var. Kaffee' de çalışan falcı diye geçinen bir insan, bukadar üzerinde kariyer ve patron baskısı varken gelen insanlara çok iyi bakamaz. Bakması gereken zamanı belli (taş çatlasa 20 dak. ve bir dakika daha fazla konuşamaz zaten konuştuğunda uyarı alıyor hem patrondan hemde bekleyenlerden), sonra gelenlerin bir çoğu (ben müşteri olarak izleyip baktığımda bile şoke olabiliyorum)o kadar çok fazla soru sorabiliyor ki bakan kişi bir kere kafadan bunalıyor, sonra herkesin frekansı o kişi ile tutmuyor ve sen ilk müşterimisin son müşterimisin ona göre de bakması değişir. 10 kişiden sonra insanda ne kafa kalır ne ruh. İnanılmaz yorucu bir iştir. Tuvalet izinleri bile belli dakkika ile, çay sigara molası bile neredeyse yok. Hele iyisi tüm müşteriler kendisine hücüm ediyor. Kaldıki birde cep telefonları hiç susmuyor, yani o yönde dahi bir taciz var. Şimdi hal ve durum bu iken, üstelik çoğu asgari ücretle çalışırken ve haftada sadece 1 gün izinli iken.....bir kedinizde düşünün. Ben eğlencesine arkdaşlarıma bazen öylesine fal bakıyorum ve inanın 4 kişiden sonra hem aşırı busk, hemde hep aynı şeyler söyleyesim geliyor. İnanın hayatları zor. Ben falcı diye geçinip (çünkü bir çoğu ayrıca sadece benim gibi eh şakasına bakayım deyip fal işine başladılar, kaldı ki bu tip bir insan nasıl süper falcı olabilir, mümkünmü......İMKANSIZ) falcılığa soyunanlar da sonra karşınıza çıkıp umut tacirliği yapıyor. Gerçek Tarotçular veya suya, kahveye bakanlar inanın her günlerini okuyarak ve bilinçlerini boyut atlatma çabası içerisinde geçiriyorlar. Ayrıca o tip insanların geçmişlerinde de (çoğunun çocukluğundan gelen) duru görü gibi hadiseler vardır. Rüyaları kuvvetlidir ve çıkıyordur. Ermiş gibi, hatta bazıları deli gibi insanlardır. Ve inanın o tip insanlar size sülük gibi yapışmaz, para istemez, büyü var demez. Çok daha rasyonel bakar fallara. Günde en fazla 3 bilemedin 4 kişi bakar ve sonrasında yorulur. Enerjisi tükenir. Üzerinde ağırlık olur. İnanın kafe falcılar umut tacirliğini yapıyor. Başka birşey değil. Hasbel kader birşeyler atıp tutuyorlar ve sizde inanmış oluyorsunuz. İnanın çok komik geliyor artık. Ancak gerçeğini bulursam , ancak o zaman inanırım. Eğlencesine gitmeli, ümit bağlamamalı ve yılda en fazla 3 kez gitmeli. Yoksa hem parandan oluyorsun hemde ümitlerinden. Allahtan isteyin, ama hayırlısını ve beklemeye başlayın. Hayal edin ve isteyin. Hayırlısı ise zaten sizin oluyor, değilse olmuyor. Ve bazen ayrılık şart (her nekadar çok yıkıcı olsada) oluyor. Birde bakıyorsun ki tekrar birleşmişsin. Yani hayırlısını istediğin için allah sana o an hayırlı olmadığı için izin vermiyor seni ayırıryor (sende zannediyorsun ki dünyam bitti, halbuki beraberliğin devam etse bekli başına bin türlü bela gelecek/ilişki olgunlaşmadığı için ve kişiler o sorumluluğu henüz doğru şekilde taşıyamadığı için) ve pat birde bakmışsınki bir kaç yıl sonra farklı bir boyutta tekrar karşına çıkmış (yani hayırlı hale geldiği için). İnşallah tüm kızlarımız istedikleri kişiler ile beraber olurlar (HAYIRLISI İSE) ve mutlu olurlar. Artık göz yaşı dökmezler. Ben gözyaşı dökmenin, neredeyse (p.. gibi ortada bırakıldığım için) ölmenin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Hepimize mutlu aşklar diliyorum ve falcılar olmadan mutlu bir 2012 yılı...........AMA EĞLENCESİNE GİDİLİR.....HADİ BAKALIM. Hepinizi çok öpüp sevgi ile kucaklıyorum
Kahve iciyorsunuz Anka hanim sizin hem fincaniniza bakiyor yani sirada tarot aciyor ama daha cok tarottan bakiyor. Fincana söyle bir göz atiyor o kadar.
memnun kalmana inanılmaz sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?