İstanbul'da Fal - Falcılar

benimde tercihim hafta içi olur gitme konusunda,istersen gitmeden önce bana bir seslen
bende nezaman gidebilirim çünkü bilmiyorum,
ben bakırköy tarafından gecicem ve küçükyalıyı da hiç bilmem bir iki defa gitmişliğim var ama açık adresle ile bulabilirim herhalde
teşekkür ederimmm cevapların için

benimde tercihim hafta içi olur gitme konusunda,istersen gitmeden önce bana bir seslen
yeni gittiğin için bu aralar gitmesin herhalde :)) bende nezaman gidebilirim çünkü bilmiyorum,
ben bakırköy tarafından gecicem ve küçükyalıyı da hiç bilmem bir iki defa gitmişliğim var ama açık adresle ile bulabilirim herhalde
teşekkür ederimmm cevapların için

bende hafta içi tercih ediyorum gitmeyi,ama sen daha yeni giittin yakın zamanda gitmezsin diye düşünüyorum :))
bende tam nezaman gıdebılırım bılmıyorumm ama merak ettim şu küçükyalıdaki elif hanımı,
sen gidiceğin zaman istersen bir seslen bana burdann
ben bakırköy tarafından geçicem küçükyalıda pek bilmem bır ıkı defa gıtmışliğim var ,ama acık adres verırsen bulmam kolay olur herhalde
teşekkür ederimm

Merhaba Size birşey sormak istiyorum ne falı bakıyor Anka Hn. Hem tarot hem kahve mi? Birde ücreti ne kadar

evtt şöyle güzel güzel falcılarımızı paylaşalım, her falcı herkese çıkmaya bilir , elektirik tutmaya bilir vs.
ama önemli olan birbirimizi kırmadan paylaşımlarda bulunmak . yok sen o falcıyı önerdin ona gittim çıkmadı ,yok sen sitede yenisin falan demek, hoş olmuyor hepimiz zamanında yeniydik sitede unutmayalım. reklam olanları zaten anlıyoruz o ayrı. ama bazı yeni arkadaşlar çekindikleri için öneride bulunamıyor diye düşünüyorum ben. yani belkide iyi olan falcıyı kaybedicez :))
kimse birbirini suçlamasın , fiyatlar belli bütçesine uyan gitsin ,yorumunu yapsın ki çoğunluga bakalım . kafamıza uyana gidelim .
kızlar 2012 hepinize gönlünüzdeki güzellikleri sunsun ,sevgiyle kalın , fala inanmayın falsız kalmayın iyi fallar :)

kızlaaaarrrr nişantaşındakı fulya nasıl?birde nerde bakıyo?nekadara?
ben istiklalde ayhan ışık sokağında kaktus cafede imama baktırdım ve çok beğendim bir de sokağa gırınce sınema var ordan cıkınca ordakı cafede enes varmış ben ordakı kadına baktırdım ve hıc begenmedım fakat enes cok ıyıymıs bır de bakırkoyde 50tl ye bakan bı adam varmış evınde bakıyomus nummarasını bulmaya calısıyorum belkı gıderım gıdersem haber verırım sıze ama şu fulyanın bı hangı cafede olduğuunu yazsın yaa:)

Kucukyali'daki Elif Hanima gittim. Gerci artik Elif abla diyecegim ona :) Cidden memnun kaldim. Cok bilincli ve seker bir insan. Soyledikleri cikar mi cikmaz mi bilmiyorum, sonucta gelecegi sadece Allah bilir ama kesin olarak soyleyebilecegim sey, asla umut tacirligi yapmiyor ve uyarilar da bulunarak kafanizda net olmayan bir sey varsa, yol gosterici olabiliyor. Kendi adima tavsiye ederim. Yalniz isin garibi gelecekle ilgili Anka hanimin soylediklerine benzer seyler soyledi ama ben nedense Anka Hanimdan cok memnun kalmamistim. Belki gunune denk gelmedim, belki de o gun enerjim cok dusuktu ama bana baktigi fal cok genel ve kopuktu. Bugune dair cok soru sordugu icin ileriye yonelik soylediklerini de dikkate almadim sanirim.

memnun kalmana inanılmaz sevindim :)

Harika bir yazi yazmissin, seni tebrik ederim. Hem falcilar hakkindaki tesbitlerin dogru hem de iliskiler hakkindaki.
Soylediklerinin hepsine katiliyorum. P.c gibi birakilmanin daniskasini yasadim.Olmenin en iyi cozum oldugunu cok dusundum.uyguladim ama beceremedim. Simdi ben bir zombi gibi yasiyorum, tekrar ruhumu bulana kadar. Buraya arasira gelip fal konusunda veya terk edilenin guclu olmasi konusunda bilmislik taslayan burnu buyuklerin hayattan alacaklari daha cok dersleri var.
Senin yazdiklarin icimi isitiyor.

Merak ediyorum, yazinda tarif ettigin az ve oz bakan yani isi mezbaha usulu kasapliga cevirmemis tanidigin falci var mi?

Son düzenleme:
adasen ella nın numarasını ıstemışsın yolladım bu arada ben baktırmıştım memnun kaldım umarım sende memnun kalırsın

günaydın ella hnma bende baktırmıştım telefonda yanına gıdememiştim hatta bıraz tedırgındım ama bana gayet güzel bakmıştı gelecekle ılgılıde zamanını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…