İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de hayatımda iki kere Tarot baktirdim. İkisi de melekler kahvesindeydi. Esimle o zaman yeni tanışmıştık ve hiç aklımda bir iliskimizin olabileceği bile yoktu. Ali diye biri baktı falıma tanımam etmem, nisanlanacagim ve evleneceğim tarihi bildi. İs hayatıma ilgili söyledikleri de çıktı. Mesleğimi bildi ve biz masaları dinliyorlar diye düşündük. Bir Cumartesi aksamı kapanmaya yakın bir saatte baktı falıma. Ben de eğlencesine baktirmistim, çıktıkca sok oldum. Eğlencesine bastırmak isteyenlere eğer hala ordaysa tavsiye ederim..

Son düzenleme:
sarıgul bıldığım kurşuncu var bırtane benım ama ozelden meıl adresını yaz bana numarasını vereyım ıstersen sana

Fakirinekmegıı kucukyalıdakılerın nosunu beklıyorum:)bak yazmıssın paylas paylas beklmedeyım:)bırde ozelden hakkında yorumlarını yazarsan sevınırım

numarasını attım ama iki arkadaş daha yorumlarımı istemiş. inanın ekleyebileceğim bir şey yok.
anlık olarak çok emnun ayrıldım. atamin etti fal beni
gelecek için çıktı çıkmadı derim ileride.
ben en kısa zamanda tekrar gitmek istiyorum ama :)

Canim ben elmiraciyim gerci ama sirinevlerde oturmasi dolayisi ile kankam gidemiyor senin de yorumlarini elmirayi oneren arkadaslar kadar onemsedigimden Allahin emri diye baslayip kucukyalidaki falcinin ismim ve telefonunu yazmani rica etsem :)
Simdide tesekkurler

teşekkür ederim =) bilgileri sana da kopyalarım şimdi ama tekrar edeyim henüz gelecekle ilgili yorum yapamıyorum.
sanırım bi hafta bile olmadı gideli
insanlığından, yardımcı olma isteğinden, samimiyetinden ve dürüstlüğünden etkilendim ben
gidersen yorumlarını bekliyorum:)

Bana sürekli geçmişten vazgeçti. Gelecekle ilgili bir iki şey söyledi. Vakit kalmamıştı. Geçmişle ilgili söyledikleri doğru ama gelecek bakımından tatmin olduğumu söyleyemeyeceğim. Çok muğlak, vakit verilmeden söylenen birkaç bir şey. Biterken su falına gelmemi söyledi. Ama ben gideceğimi zannetmiyorum su falına. Hem çok pahalı, hem de bende su falı baktırmaya değecek izlenimi uyanmadı maalesef.

Bana aynen dedigim sekilde bakti Anka hanim. Peki size dedikleri peki dogrumuydu? ciktimi? memnun kaldinizmi?

Mutlaka bilgilebdiriyor olurum. Tekrar tesekkurler
Sevgiler

baktırmıcam hiç uğraşmayın.
bakılanlar çıksın öle
ayyyyy izmir'e kaldı 3 ..
p.be gecesi gel gel gel

epey durca benziyom . falcı paralarını tatilde yicem.

Hakıkaten tebrık ettım minikdepresif,bencede su paraları toplayıp bır kumbara gbı bıyere bır suru tatıle gıdılıp kafa dagıtılırr ınankı...Olacagın onune ztn gecılmıyorr:)bızde olasılıkları ogrenmek ıcın falcıya gıtcegımıze,tatile gıtmek en mantıklısı:)

Fakirinekmeğii ya gıdıpte cıkmazsa yaktık seni::):):): cnm ya oyle bır strese gırmıskı acıklama yapmıs,sen sıkıntı yapma bıldı gıdılmeye dger dıyorsan bencede oyledır aman herkes memnun kalcak dıye bıseyde yok ınankı,sen tatmın oldugun bırını bulmussun ya en azından buna sevın..ama yorumlarını yınede eksık etme,cıkarsaa yazzz:)

göreceğiz bakalım. umarım hepimiz fala filan ihtiyaç duymayacak kadar mükemmel hayatlara sahip oluruz çok yakında

Arkadaşlar fal baktırmaya meraklıyım ve yorumları takıp ediyorum ve bu yaz ayrılık yaşayınca bir çok kişiye gittim ve tecrubelerimi paylaşmaya karar verdim

sybol cafe nişantaşı- meryem 9cu ayda ayrılacagımızı soyledi huyunu suyunu soyledi hepsi cıktı
kızııtoprak cafe nu - oda ayrılacagımızı soyledi ama daha var demişti o da karekterini bire bir anlattı
bakırkoy Orhan- zuhuratbabada evinde bakıyor o da ayrılık dedi senın burcunun onun burcunu soruyor. arkadaşıma evlilik demişti ama onlarda ayrıldı 50 tl ye bakıyordu sanırım zam yapmış.
bakırkoy yaşar hanım su falı bakıyor evinde üç harflileri varmış ve onu rahatsız ediyorlar gibi hareketler yapıyor ayrılık dedi

bakırkoy duygum cafe , duygu isim ogrenmek istiyorsanız kesinilkle gidin sadece o kadar ayrılık yok benı nıkahına cagırıcan diyordu ayrıldık rahat ol arıyacak dedi defalarca rahat ol dedi durdu aylar gecti arayan yok verdigi tarihler tutmuyor

bakırkoy altıncı his cafe talin detaylı bakıyor ama oda bu senın kaderin dedi verdiği tarihler cıkmadı

bakırkoy arzuhal arzu - aynı sekılde barışacaksın dedi ama

yeşilkoy cansu ılk baktırdığımda bu senın kaderin dedi 4 gun sonra ayrıldık tekrar gıttım kesinlikle kaderin barışıcaksın dedi verdiği tarihler hiç çıkmadı ama arkadaşıma suan hamılesın dedi ve bıldı hatta hiç kımsenın bilmediği detaylar soyledi

Sadece istanbulla sınırlı kalmadım birde Antalya tecrubelerim var (Antalyaya gittiğimde ayrılmıştık)

Antalya fokur cafe serap ayrısınız o başkasıyla beraber olucak 3 ay surecek sonra senı arıyacak ama sonu gelmez dedi (evet su an başkasıyla )

Antalya medyum kuzey - arıyacak barişacaksın dedi (verdiği tarih tutmadı)

Antalya falcı fatma ogretmen evinin arkasında evinde bakıyor- çok net konuştu bundan bir halt olmaz boşuna ümitlenme dedi 70 tl

bahariye narçil Olgu 2 hafta once gittim arıyacak dedi sevgilisi varmı dedim yok dedi ben var biliyorum diyince bir daha bakım dedi var ama cıddı değil dedi.

gecen gun şaşkınbakkal nostradamus cafe ye Anka için gittik pazartesileri yokmuş gul hanım baktı çok yeni oldugu için yorum yapamıyorum ama fena değildi
daha sonra arkadaşım Anka ya gitmiş kesinlikle gitmelisin diyor.

benım yenı favorım Narchille cafe feneryolu sokak feneryolu mahallesinde sadece perşembe gunleri Zerrin hanım diye biri izmitten geliyor
5 arkadaş baktırdık hepimiz şok olduk isim söylüyor semt adı veriyor
bana babamın adını soyledi ki adı ogle kolay bir ısım değil yaptıgı işe kadar
arkadaşıma beraber oldugun kişinin oturdugu semte kadar soyledi

su an tekrar gitmeyi duşunduğun tek kişi Zerrin hanım

Umarım sizlere faydalı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…