İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Anka'yı merak ediyorum bu arada ama bana oldukça uzak o da gerçekten değer mi o kadar yola birde şu Ella onu bir türlü çözemedim eski üyelerden de onu metheden var yeni üyelerden de ama onlarınki biraz ironik tabi ki bir kaç üyelik alarak mesela görüşlerine güvenebileciğim Yazz12 , Handekuka ve adını hatırlayamadığım bir iki kişi var ne dersiniz hangisine gidilir? ve Angel_Edalım neler yapıyor onun yorumlarınıda özledim, çok uzun zamandır siteye girmiyor belki sen bilirsin Handecim?:2:

ben sana mı haber verecektim küçükyalıya gitmeden evvel?
yada her kimdiyse o bu cuma gidebilirim ben. arayacağım bakalım bi. boş muymuş

bu ellaya gidenler nasıl memnunmusunuz. birde ne falı bakıyor??? eskilerden gidenler var mı?

böyle bi şey oldu bi kaç gün önce ellayla ilgili. belki görmemişsindir diye dedim:26:

bu ellaya gidenler nasıl memnunmusunuz. birde ne falı bakıyor??? eskilerden gidenler var mı?

Selam arkadaşlar,

Eğer geç kalmadıysam ben de katılmak isterim yardım dayanışmanıza...
Haberleşirsek, sevinirim.

Bağcılardaki kadının nosunu bana özelden yazarmısın

anka hnmın numarasını verırmısınız bıde nasıl bakıyor acaba

Anka nin nosunu bilmiyorum ama saskinbakkal da nostradamus Cafe
De bakıyor Boyner in sagında ikinci kat
Yalnız dikkat sağlam uç kaçırdı paran var gibi hissettiği an yok su bakım
Suda daha i̇yiyim. 100 lira su tabi kabul edesen yandın bu seferde sende
Büyü var çözülmesi lazım 400 e çözerim ayağına yatıyor yok dıyıncede bozuluyor
Bu arada ben suda tarotta baktirdim hiç bı farkı yok illede gideceksen tarot baktir
Ama parana yazık benden demesi ...

kızlar çok iyi fal bakan birini tanıyorum biz artık samimi olduğumuz için içimi dışımı biliyor eğer isterseniz bostancıda oturuyor size adresini veririm baktırdıktan sonra kararı verecek olan sizsiniz şoklanmaya hazır olun baktırmadan önce :)

harika bir ffal bakan bayan tanıyorum 30 tl ye bakıyor isterseniz adresini veririm

Son düzenleme:
Bugün nesile gittim.
patavatsız degil kesinlikle çok tatlı bi bey :)
ve hiçte olumsuz konusmadı.
bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…