Bugün nesile gittim.
patavatsız degil kesinlikle çok tatlı bi bey :)
ve hiçte olumsuz konusmadı.
bayıldım.
bugün THMPC ile soğanlık emineye gittik.gerçekten süperdi...kısa baktı ama ne olup bittiyse herşeyi tak tak diye saydı...
doğru yanından kalkmış desene :)
bu ellaya gidenler nasıl memnunmusunuz.birde ne falı bakıyor??? eskilerden gidenler var mı?
arkadaşlar hisarüstü cafe şuşu şengüle giden var mı aranızda?
Bende gittim nesile bugün.Aynen bana da hiç olumsuz konuşmadı.Çok beğendim.Gayet de şeker biriydi.Herşeyi de şak şak bildi.
Bugün nesil e bende gittim geçmiş içinde şu an içinde gayet tutarlıydı ,gelecek içinde olumsuz değildi diğer fal baktırlarımla aynı tarihi verdi ve bence hiç patavatsız değildi ayrıca çokda tatlı cool biri bence hiç falcı gibi değil
Bugün nesile gittim.
patavatsız degil kesinlikle çok tatlı bi bey :)
ve hiçte olumsuz konusmadı.
bayıldım.
tesadüfün böylesi
bileydim ben de giderdim bugün nesile. baksanıza adamın gününü yakalamışsınız.
ya da ben kötü anına denk gelmiştim. :26:
Kizlar yine cikan fal haberi ve yine bas rolde Elmira. Ya artik olmaz dedigim, umudumu kaybettigim sey yine cikti ya! Baska bi konuda cok umutluydum ve bana olmayacagini soylemesine ragmen yinede ben olucagini dusunuyodum ve yine soyledigi gibi oldu, dedigi gibi olmadi.. Bu dedigim iki sey bi hafta icinde yasanmistir, hani tam Elmira haksiz cikicak diyorum yok dedigi gibi cikiyor.. saskinim ya :44:
Ben artik sanirim ne yapsamda bazi seyler kendiliginden oluyor.. neyse saskinligimi sizlerle paylasiyim istedim.
bunun sırrı ne kuzum? napıyosun da falcıdan çıkarken senin fallar çıkıyo hep böyleçıksınlar heppp böyle inşallah
tabi sen çıkmasını istediğin şeyler duydukça..
bende tek çıkan iki fal var bunca fal içinde. biri burcu. ben ısrarla başkası yok onun hayatında derken o var dedi. ve haklıymış.
öbürü elif hanım da oldu. aradaki fark:
burcuya aylar önce gitmiştim ve var demişti. sonra 2 ay geçti arada yine gittim. yinne başkasından bahsetti.
ben yok dedim o var dedi. ve haklıymış. o zamanlar varmış
elif hanıma yeni gittim ve gittiğimde başkası olduğunu biliyordum.
ikisinin de gelecek beklemede. artık ne yaşarsam başımla birlikte...
Allah güzel günler göstersin herkese.
ne zaman gözlerim dolsa kızını arayan bi kadın var ya sinem olayı hani. o geliyo aklıma
evlerden ırak
sonra utanıyorum kendimden. o kadın da gitmiş medyuma kızım nerde diye. ben de gidip beni sevmiyen bi herifin hayatını sormaya para döküyorum işte
böyle başa böyle tarak !
Valla tatlim ne diyim ki.. benim falcim Elmira, hic sasmadi.. hani bi kere de sassin dimi ama. Demekki tutan falciya gidiceksin. Seninki bir baskasi ise ona git, ama sunu diyebilirim, Elmiranin fallari zamani gecsede gerceklesiyor. O an belki ince bir detayi bilmemis olabilir, ama sonrasi icin dediklerini dikkate almak lazim.. cunku bende zamani gecse dahi cikti. Ama bekleme sevdigin adami, kendi hayatina bak olucagi varsa olur olmayacaksa baska biriyse kimsetin hayirlisiysa olsun.
tesadüfün böylesi
bileydim ben de giderdim bugün nesile. baksanıza adamın gününü yakalamışsınız.
ya da ben kötü anına denk gelmiştim. :26:
nesili çok beğenen var esasında...eskiden...sembol şaşkınbakkal da bakan nesil ise....bende 2 yıl evelsi baktırmıştm...ama ben fazla etkilenmemiştim....ayrıca söyledikleri maalesef çıkmadı...umarım sizinkiler çıkar:)...
çıkmasada olur diye bakıyorum artık ..
hayatıma devam ediyorum ..
fal hobi
seviyorum baktırmayı ..
ayrılıgı bu kadar acısız kabullencemi bilseydim falcı falcı gezmez böle keyfine baktırırdım.
döner dedikleri dönmezsede ölmem diyorum
sanırım deliriyorum
bu ellaya gidenler nasıl memnunmusunuz.birde ne falı bakıyor??? eskilerden gidenler var mı?[/QUO
selamlar:)) ben eski üyeyimm beni biliyolar az çok bende falcı falcı gezdiğim için :)) ben ella baktırdım telefonda baktırdım sonrada evine gittim baktrdım toplamda iki sefer gittim ben memnun kaldım ısrar ettiği şeyler var ki dün yaşadım ben bunu benm gerizekalı öküzz askerde bundan bahsetmiştim haber alıcan dedi hatta kullanacağı cümleleri söyledi bana dün mail atmış yine bana sitem sitem sitem ... ella bana geçen hafta ara çocuğu aramanı bekliyo dedi ben aradıkça ulaşamdım sonrada pes ettim ki bana bu çocuk arama mail atma diye hönkürmüştü ama dün mailde aramış olsan haberim olurdu zaten konuşmak istesen mail atardın 3 mail atmışın diye sitem etti yani bilmiyorum herkes bişey diyor ama ben memnunum yakın arkadaşımda bakırdı oda memnun kaldı htta dün dediğni berabr yaşadık bilemycem şüphe etmekde herkes haklı ebnde ilk baktrdığımda şüphe etmdm değil hatta numarasını aldığım kızdan şüphe ettim ama denemek istedim ne paralar gtti zaten dedim bende fikrimi paylaşıym istedim öpüldünzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?