İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada minik ödemeyi yaptıktan sonra yapacaklarımı bana mesaj olarak yazarmısın canım

bende bakırköyde duygum kafede duyguya gittim büyük ihtimal aynı kişidir işi ilerletmiştir :) banada baya isim söyledi falan ama çıkmadı gelecekle ilgili söyledikleri. Ben öyle birisini istiyorum ki beni çok şaşırtsın

kızlar eğer fal işine gerçekten girmek isterseniz paraya kıymaya karar verirseniz Nuray sayarıyı yakalayın derim ben.Gelecekle ilgili çok net şeyler söylemiş teyzeme neredeyse 1 senelik dönem için.Hepside sekmeden oldu olmasaydı daha iyidi dediklerimizde var tabi...iyi kadar kötüyede hazırlıklı olup gitmek lazım. genede fala inanmayıp falsız kalmayalım

bayanlar tanıdığım harika fal bakan bayan var üstüne başka birini tanımam şok olmaya hazırsanız baktırın derim bostancıda oturuyor telefon numarasıxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
dün bı kız arkadaşımla bakırköyde mısafırlığe gıttık orda gıttığımız yerde suzan ısmınde bı bayan vardı kadın fal baktı bıze ama kadın herşeyı soyluyor ne var ne yok herşeyımı bıldı çok şaşırdım mısafırlıkteyız dıye parada almadı ben numarasını ıstedım ama herkeze bılgılerını vermıyormuş bakalım kız arkadaşım alabılırse sızlede paylaşırım

hayat müsrif olamayacağımız kadar kısa.
biri üzülecekse o üzülsün benim gibi saf ve cıkarsız seveni kaybetti.
gün ve gün pişman olacak ama artık çok geç

Merhaba minik ben formda yeniyim özeldn mesj atamıyorum bana soganlik Emine nin nosu lazım
Sende var mı yardımcı olurmuşun acil:)) s.o.s :))

suzan hanımın numarasını bulursan banada yollarmısın tşk ler

arkadaşlar merhaba bende bakırköyde ceyda dıye bırıne cafede fal baktırdım kız şuandakı yaşantımla ılgılı herşeyı soyledı gelecekle ılgılıde soyluyor yarım saatten fazla sürdü isteyene özelde bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…