bu arada minik ödemeyi yaptıktan sonra yapacaklarımı bana mesaj olarak yazarmısın canım
tamam tatlım burayı okurum eğer halledemezsem sana tekrar danışırım. iyi geceler
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
tüm yazdıklarınızı okuyamadım. özelden de yazamıyorum.ritayı buldunuz mu? bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. onu ben de tanımak istiyorum çünkü
hayat müsrif olamayacağımız kadar kısa.
biri üzülecekse o üzülsün benim gibi saf ve cıkarsız seveni kaybetti.
gün ve gün pişman olacak ama artık çok geç
dün bı kız arkadaşımla bakırköyde mısafırlığe gıttık orda gıttığımız yerde suzan ısmınde bı bayan vardı kadın fal baktı bıze ama kadın herşeyı soyluyor ne var ne yok herşeyımı bıldı çok şaşırdım mısafırlıkteyız dıye parada almadı ben numarasını ıstedım ama herkeze bılgılerını vermıyormuş bakalım kız arkadaşım alabılırse sızlede paylaşırım
hayır maalesef yok.
eminenin telefonu hiç olmadı bende[/QUOT
Sagol canım( uf yaaa ne bulunmaz No imiş kimde vardır acaba su numarayı bilip yazicak
Yokmu Allah sevdiğine kavuştursun yazanı :)))
hayır maalesef yok.
eminenin telefonu hiç olmadı bende[/QUOT
Sagol canım( uf yaaa ne bulunmaz No imiş kimde vardır acaba su numarayı bilip yazicak
Yokmu Allah sevdiğine kavuştursun yazanı :)))
bulmaman ve ona gitmemen senin yararına biz iki kişi hemde ne kadar uzaklardan gittik çokk ama çok kötüydü ne bana ne yanımdakine bir de bu olmazsa bu çıkmazsa gel ben burdayım diye iddia edip durmuyor mu en çok o tavrına sinir olmuştum. geçmiş yorumları okursan benim gibi bir sürü kişi vardı.
bulmaman ve ona gitmemen senin yararına biz iki kişi hemde ne kadar uzaklardan gittik çokk ama çok kötüydü ne bana ne yanımdakine bir de bu olmazsa bu çıkmazsa gel ben burdayım diye iddia edip durmuyor mu en çok o tavrına sinir olmuştum. geçmiş yorumları okursan benim gibi bir sürü kişi vardı.
Ama ne çok met eden var soganlik Emine yi baska emine olmasın seninki 3 tane Emine
Var formda varsa numara yada adres verirmişin
Ama ne çok met eden var soganlik Emine yi baska emine olmasın seninki 3 tane Emine
Var formda varsa numara yada adres verirmişin
canım maalesef aynı emine soğanlıkta biz bir taksiye gitmiştik o yüzden oraları da çok bilmediğimden o konuda yardımcı olamamam sana sadece bir siteydi 6 ya da 7.katta oturuyordu ufak bir kızı vardı. Soğanlık eminenin bu sitede en popüler olduğu zamanlarda gitmiştim hatta sitede kızlar onun yüzünden bir kaç kez atışmışlardı ama dediğim gibi hiç bir şeyimi bilemedi yanımda kuzenim vardı ki o pek fal baktırmaz ona bile zorla baktırmıştım ama hiç hiç bir şey bilemedi ben yönlendirdim de bir iki şey söyledi ama onlar bile nafile ama iddialı konuşması yokmu ben burdayım işte olucak olucak olmazsa beni ara demişti. Bende numarası vardı tabi ki sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?