tüm yazdıklarınızı okuyamadım. özelden de yazamıyorum.ritayı buldunuz mu? bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. onu ben de tanımak istiyorum çünküBu Rıta bambaska bılıyorum Istanbul da cok bılınıyor bu Rıta cunku cok farklı dedıgım gıbı cahıl cesaretı bızımkısı ıste ama saglam durusum ıste varmıs o zamanda Allah yardım ettı boyle seyler sımdı onmelı olan bu hatuna tekrar ulasabılmak yalnız ben hatırlıyorum cok bekleyenler oluyor sımdı yanı dıyecegım o kı hanı gıdenler ıstıhbaratcılar fılan tabıı sonradan unıversıte ve Dame de Sıon dakı kız arkadaslarım uzmanlasınca kendı alanlarında ben hıc unutmadıgım bu Rıta adını tekrar sorabıldım yalnız bulamazsam eger yanı sokagı hatırlayamıyoeum ee ıstanbulda cok degısıklık oldu degılmı bu kadar yıl ıcerısınde yanı bınalar yıkıldı bınalar yapıldı bulamazsam eger gıdıp Sıslı Karakoluna soracagım aman yalnızca delı derler en fazla benım ıcın hıcbır mahsuru yok ya da Kurtulustakı taksıcılere soracagım hanii dosya arası mısalı oyle ıste yeterkı bulabıleyım zaten sadece 10 gun kalacagım Turkıye de ee tabbı evdekı hanımlar faktoru de var yanı hızlı olmalıyım..
tubili , citrili, aksana çok teşekkur ederim biraz olsun benle ilgilenen birilerinin olması çok teşekkur ederim dualarınıza çok ihtiyacım var
tubili ve aksana özel mesaj hakkım yok o yüzden mesaj yazamıyorum aksana msn adresini aldım ve ekledim bugun istek geldimi size
Selam canım ben sabah uyku sersemi para gönderme işlemi olduğuna hiç bakmadım sonra işe gitttim orada kk 'ya girmek yasak parayı az evvel eft yaptım ama işlem pazartesi sabahı gerçekleşiyor maalesef ki bu arada oradaki formu da doldurdum fakat o da para yattıktan sonra dolduruluyormuş inşallah bir problem olmaz. sen daha sonra neler yapacağımı bana özelden yazarsan sevinirim. Bu arada her ne kadar sık yazmasamda düzenli olarak burayı takip ediyorum. Eğer beni ablan olarak görürsen senden naçizane bir isteğim olucak dünyaya bir kere geliyorsun. Hayatta hiç kimse için kendini üzmeye değmez eğer üzüleceksen gerçekten bunu hak edene üzül. ALLAH inşallah senin karşına seni gerçekten hak eden birini çıkartır. Zaman her şeyin ilacı bir gün olmuş bakmışsın ki hayatında gerçekten senin değerini anlayan biri çıkmış o zaman bu üzüldüğün ağladığın günlere yanarsın.. Bu arada geçenlerde biri Üsküdardaki suya bakan Perihanı soruyordu kadın için söyleyebileceğim tek şey kadın bir şarlatan aman uzak durun.: Neyse şimdilik iyi akşamlar.. 17:
çok mutlu oldum canım
umarım duyarlı 15 arkadaş çıkarıcaz burdan.
üzülmüyorum . artık düşünmemeye ve hayatında akışına bırakmaya karar verdim.
olduğu kadar, olmadığı kader demiş mevlana sanırsam.
kaderse olur.
kendim için bişi yaptım bugün , psikologtan randevu aldım.
pazar ilk seansım.
ama onun için gitmiyorum , acıyı azaltmak baş etmek için değil.
kendimi tekrar kesfetmek için giidiyorum.
işte böyle miniğim... bundan sonra herşeyi önce kendin için yapıcaksın... bak gör nasıl iyi gelicek...
gelcek tabe
ben koskocaman minikim
normalde eve kapardım kendimi, bu aksam çıktım dolaştım güldüm eğlendim.
yarında cıkıcam,pazarda ..
ohhh sabahlar olmasın
ben onuda yaptım eve kapattım kendimi bir ay rapor aldım işe bile gitmedim...
sonra ben böyle kendimi niye cezalandırıyorum dedim ve ondan önceki hayatıma geri döndüm...
artık yine eskiden olduğu gibi her akşam bir programım var haftasonlarım bir ay öncesinden dolu...
geziyorum eğleniyorum alışveriş yapıyorum kendime zaman ayırıp bakıyorum...
aslında iyi oldu birazda o dönemde tam 6 kg verdim... eski halime geri döndüm tekrar 36 beden olarak şimdi daha mutluyum... sende öyle olucaksın...
bu arada formu gönderdim...tekrardan çok teşekkür ederim minikdepresifim beni çok mutlu ettin...
hayat müsrif olamayacağımız kadar kısa.
biri üzülecekse o üzülsün benim gibi saf ve cıkarsız seveni kaybetti.
gün ve gün pişman olacak ama artık çok geç
aynen öyle tatlım... o yüzden boşver...
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.... o seni kaybetti sen onu değil bırak o üzülsün o yüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?