İstanbul'da Fal - Falcılar

tüm yazdıklarınızı okuyamadım. özelden de yazamıyorum.ritayı buldunuz mu? bana da yardımcı olmanızı rica ediyorum. onu ben de tanımak istiyorum çünkü

[QUOTE=lahey;

allah razı olsun senden canım pat diye çıkmadı her sey zamanla kadını itiraf etmiyor bir turlu ama her şey açık ortada arkadaşı bile hayatında bir başkası vr diyor ne yapıcam bilemiyorum 6 ay öncesine kadar seni seviyorum senden ayrılmam diyen adam gitti yerine çok farklı biri geldi ve eve para filan verdiğide yok doğalgazzı kestiler yatırmıyor muhuru söktü oyle kullanıyoruz

tubili , citrili, aksana çok teşekkur ederim biraz olsun benle ilgilenen birilerinin olması çok teşekkur ederim dualarınıza çok ihtiyacım var

sen ciddi anlamda çok fena bir durumda görünüyorsun. sosyal güvencen ve kalacak başka bir evin varsa bence o evden çıkmalısın. yoksa sonrası daha daha beter olur. problem üstüne problem eklenir. asla kavga etme, asla sorun çıkarmamış gibi yap, ama asla da şu ahvalde boşanmayacağını bildir bir şekilde. en azından durumu tamamen anlayana kadar. erkekler diğer kadınlardan baskı görmeye başladıları zaman evdeki de boşanmam derse, o erkekler evde zulum yapmaya başlar. para bırakmaz, içip gelir, çocuğa kötü davranır, kadının üstüne dahi yürüyebilir, en ufak bir şeyde sapıtabilir. aman kendini lütfen koruma altına al, çünkü çocuk var arada. yazık o çocuğa. ve eğer gerçekten de aşk, sevgi bittiyse, belkide nekadar acı ve feci olsada onu salmak daha mantıklı gelebilir. bilemiyorum, çok çok zor. allah bir an önce iki iyiliğininden biri versin ve seni tüm o dertlerden tez vakitte kurtarsın, ama sen asla zarar görmemen gerek. çocuğun da.......çok çok zor.....

canım eşim bu zamana kadar bu şekilde hiç değildi cok değişti tanıyamaz oldum yaptıgım yemeklerı bile yemiyor 11 senelik evliyim bi tokatını bile ymemiştim ama şimdi onuda yedim

Arkadaslar bende rita nin telf var ama çok da iyi sayılmaz çok az seyler söylüyor sizi konusturup sizden almaya çalışıyor yeri kurtuluşda ... Bende soganlik Emine yı merak ediyorum bilen var mı

canım insanın çevresinde hiç konuşucak derlerini anlatıcak birisinin olmaması çok kötü hep içine at hep içine at öyle bi zor durumdayım ki ne yapıcam bilmiyorum ailemin yanına gitsem ne yapıcam iyimi olur kötü mü hemen pes etmekte istemiyorum o kadına 11 senelik emeğimi yedirmek istemiyorum birde ailemin yanında ne kadar kalabilirim ve çocugumla rahat edebilirmiyim normalde bile gtisem 3 gün ah evim diyorum kardeşim askerde babam rahatsız annem dersen o da bitmiş durumda ne olucak bilmiyorum kayın validemlere konuyu anlatıyorum sabır diyorlar bırakamaz seni diyorlar bırakırsada bizim yanımıza gelrisin diyorlar ama şimdi öyle oğulları boşadıktan sonra beni ne yapsınlar

tubili , citrili, aksana çok teşekkur ederim biraz olsun benle ilgilenen birilerinin olması çok teşekkur ederim dualarınıza çok ihtiyacım var

Dualarım seninle...Mail adresim sende mevcut her zaman ulaşabilirsin..yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...Sakın pes etme..Mücadeleni sonuna kadar yap..en azından coçuğun için yap..İnsanlar giden 1 yada 2 aylık sevgilinin arkasından bile mücadele verirken sen sakın pes etme..Emeklerini başkaları yemesin...Allah çok büyük..Kimsenin hakkı kimsede kalmaz gerçi...sadece biraz zaman alır oda biraz yıpratıcı olur..

--------Yıkılmış bir kalbin gönül kubbesini tamir etmek, yüz defa hacca gitmekten hayırlıdır. Hz. Mevlana-------------------

tubili ve aksana özel mesaj hakkım yok o yüzden mesaj yazamıyorum aksana msn adresini aldım ve ekledim bugun istek geldimi size

çok mutlu oldum canım
umarım duyarlı 15 arkadaş çıkarıcaz burdan.

üzülmüyorum . artık düşünmemeye ve hayatında akışına bırakmaya karar verdim.
olduğu kadar, olmadığı kader demiş mevlana sanırsam.
kaderse olur.
kendim için bişi yaptım bugün , psikologtan randevu aldım.
pazar ilk seansım.
ama onun için gitmiyorum , acıyı azaltmak baş etmek için değil.
kendimi tekrar kesfetmek için giidiyorum.

işte böyle miniğim... bundan sonra herşeyi önce kendin için yapıcaksın... bak gör nasıl iyi gelicek...

işte böyle miniğim... bundan sonra herşeyi önce kendin için yapıcaksın... bak gör nasıl iyi gelicek...

gelcek tabe
ben koskocaman minikim
normalde eve kapardım kendimi, bu aksam çıktım dolaştım güldüm eğlendim.
yarında cıkıcam,pazarda ..
ohhh sabahlar olmasın

gelcek tabe
ben koskocaman minikim
normalde eve kapardım kendimi, bu aksam çıktım dolaştım güldüm eğlendim.
yarında cıkıcam,pazarda ..
ohhh sabahlar olmasın

ben onuda yaptım eve kapattım kendimi bir ay rapor aldım işe bile gitmedim...
sonra ben böyle kendimi niye cezalandırıyorum dedim ve ondan önceki hayatıma geri döndüm...
artık yine eskiden olduğu gibi her akşam bir programım var haftasonlarım bir ay öncesinden dolu...
geziyorum eğleniyorum alışveriş yapıyorum kendime zaman ayırıp bakıyorum...
aslında iyi oldu birazda o dönemde tam 6 kg verdim... eski halime geri döndüm tekrar 36 beden olarak şimdi daha mutluyum... sende öyle olucaksın...

bu arada formu gönderdim... tekrardan çok teşekkür ederim minikdepresifim beni çok mutlu ettin...

arkadaslar bakırkoydeki Emel eski yerinden ayrılmıs Emelim cafe diye yeni bir yer acmıs
eski yerinden soylemiyorlar izinli vs diye gecistiriyorlar
yeni adresi xxxxxxxxxxxx no ilgilenenlere ...

Son düzenleyen: Moderatör:

hayat müsrif olamayacağımız kadar kısa.
biri üzülecekse o üzülsün benim gibi saf ve cıkarsız seveni kaybetti.
gün ve gün pişman olacak ama artık çok geç

hayat müsrif olamayacağımız kadar kısa.
biri üzülecekse o üzülsün benim gibi saf ve cıkarsız seveni kaybetti.
gün ve gün pişman olacak ama artık çok geç

aynen öyle tatlım... o yüzden boşver...

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.... o seni kaybetti sen onu değil bırak o üzülsün o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…