Hiç kimse şunu bildi bunu bilemedi diye üzülmesin ,an veya geçmişte çok iyi olabilirler ama kimse geleceği pek bilemiyor malesef
daha önce birkaç kere tutuğu olduğu oldu şans vs belkide ama dün gece asrın olayı yaşandı nişanlımla daha doğrusu ex nişanlımla aramızda ben bile olan duruma yuhh dedim, artık bundan sonrada düzelirsek ben gider o falcıları teker teker para verir öperim derim , başkada bişi demem .
Ki cumartesi bana şahane bir fal bakan nostradamus naz yada pazar günü baktırdığımız nesil böyle bişiden hiç bahsetmedi çok alakasız şeyler söylediler ben sorunca hatta naz olumlu bir haber alacağımı söylemişti ayın 14 üne kadar olumsuzun alasını aldım oturdum .
Fala inanma falsızda kalma derler ya aynen öyle
dedim size ella için burnuma kötü kokular geliyo hemen hurra gitmeyin diye
ellaya geçen hafta telefonda baktırdım oldukça iyi geçmişi de geleceğini de bildi. Burda ben açıkça fikirlerimi söyledim gittiklerimle ilgili bir sürü yorum var bakarsanız göreceksiniz. Ellanın bu hafta sonu söyledikleri oldu ayrıca narin arkadaşıma da olmuş onunla da konuştuk biz çok beğendik rekllam olsa söylerdik ayrıca insanlar önerilen bir çok falcıyı reklam diye yeriyorlar kimse öneremez oluyor lütfen insanların iyi niyetlerini de kötüye kullanmazsanız daha iyi olur eski üyeyim lütfen yazdıklarımı inceleyin. Elmira evet şu durumu iyi biliyor seda da öyle ama bana gelecekte söyledikleri hiç çıkmıyor. Gülü çok övdüler duvara bakıp 5 dk söylüyor şu an ok fakat gelecek sıfır her seferinde insanlara evlilik tarihi veriyor ama sallamazyon şekilde çıkmıyor emine pendikte şu an iyi gelecek yok nesil herseferinde farklı şeyler söylüyor mercan şu an iyi ama gelecek yok elif samatyadaki şu an süper geleceği göreceğiz ellanın dedikleri çıkıyor bana ve arkadaşlarıma benim yorumlarım şimdilik bu kadar arkadaşlar
Ki bi sürü kullanıcı adı alıp bol bol reklam yapıldı.
yeni üyeyle alakası yok , cümlelerden anlaşılıyor reklam yapıldığı.
Ki bi sürü kullanıcı adı alıp bol bol reklam yapıldı.
yeni üyeyle alakası yok , cümlelerden anlaşılıyor reklam yapıldığı.
benim anladığım ella aslında iyi bi falcı ama buraya yeni yeni üyelikler alarak reklamını yaptı
tanınmıyordu tanıtmaya çalıştı kendini
aynı olay mercanda da olmuştu sanırım
sonra gidip de memnun kalanlar çıkmıştı ama işte böyle olunca insan şüpheleniyor haliyle
ben üstüme alınmadım ama her yeni üyeye reklam yapılıyor diye bakılırsa kimse yeni ve iyi kişileri öneremez ve böylece eskilere gidilerek umut tacirleri para kazanır bizim amacımız doğruları bulup önermek ve hayal kurulmasını önlemek bu yüzden insanların umutlarıyla oynanması yanlış diye düşünüyorum.
Ama birçok insan herşeye pembe gözlüklerle bakan ve pohpohlayanlardan hoşlanıyor gerçeği göstermeyenleri karalıyor ella ne olabilecekleri söyledi hoşlanmayacağım şeyleri de söyledi dolayısıyla ben pembe gözlüklerle bakanlara gitmeyi istemiyorum
Maalesef bu forum falcılar arasında çok meşhur.
ve reklam olayı itici bişi.
hele ki ben gittim herşey çıktı diyerek insanları yönlendiren reklamlar daha itici ki bu yorumalrı ayırt edebiliyoruz artık zaten.
ella iyi midir , kötü müdür bilmem, baktırmadan yorum yapamam.
mercan sayhana bu reklamlar yüzünden baktırmadım mesela.
giden gider bu beni alakadar etmez ama hurra gidilmesin
öncü kuvvetler gitsin :)
ki şu fal işini keyfine baktırmayı başardığımız anda sorunlarımızın çoğu düzelicek zaten.
Allah fallara ihtiyacımız olmayan günleri gösterir umarım
benim kızdığım şey yanlış anlaşılmak.
ben reklamcılara laf söylüyorum hiç alınmaması gereken alınıyor.
Hiç kimse şunu bildi bunu bilemedi diye üzülmesin ,an veya geçmişte çok iyi olabilirler ama kimse geleceği pek bilemiyor malesef
daha önce birkaç kere tutuğu olduğu oldu şans vs belkide ama dün gece asrın olayı yaşandı nişanlımla daha doğrusu ex nişanlımla aramızda ben bile olan duruma yuhh dedim, artık bundan sonrada düzelirsek ben gider o falcıları teker teker para verir öperim derim , başkada bişi demem .
Ki cumartesi bana şahane bir fal bakan nostradamus naz yada pazar günü baktırdığımız nesil böyle bişiden hiç bahsetmedi çok alakasız şeyler söylediler ben sorunca hatta naz olumlu bir haber alacağımı söylemişti ayın 14 üne kadar olumsuzun alasını aldım oturdum .
Fala inanma falsızda kalma derler ya aynen öyle
bu bahsettiğiniz daha önce angels da olan naz mı?kadıköy nostradamusta mı baktırdınız caddedekinde mi acaba?ben de bi süredir forumda naz angelstan ayrıldı nerde bilen var mı diye sorusturuyodum da :) kısa siyah saclı bi bayandı angelsdan ayrılan orta yaslı diyelim:)
vazgectim yazmıyom :)
reklama reklam demicem artık
gidin banane yahu :)
insanlar hakkında önyargılı olmamalıyız diye düşünüyorum
evet orta yaşlı biraz frapan giyinen ,kısa küt siyah saçlı naz diye bir hanım su falıda bakıyormuş ayrıca bahariye nostradamus da baktırdım starbukcsın üstündeki an ve geçmiş için güzel gelecek için çok olumlu motive ediciydi.
ayın 14 üne kadar güzel bir haber alacağımı söyledi ama kötü bir haber aldım
ayın 14 üne daha var,belki aklına hiç gelmiicek bi yerden aklına hiç gelmiicek şekilde harika bi haber alırsın,neler oluo hayatta
tesekkurler cvbın için,ben de memnun kalmıştım naz hanım dan
yeter'e baktırıp da falı çıkan var mı? bana geçen hafta baktı ve gelecekle ilgili söyledikleri mantıklı ve beklediğim şeylerdi...ona gidip de falı çıkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?