Canım symbol Metin dediğin hangi symbol'de? Bir de küçükyalı Elif hanım ne kadara bakıyor?
Rita'yı beğenmeyenlerde çok olmuştu, hatta gittiğim zaman bende beğenmemiştim ama zamanla dediği şeyleri yaşayınca fikrim değişti... Olumsuz şeyleri de çekinmeden söyleyen birisi kendisi, yalnız Rita'ya gideceklere şu tavsiyede bulunurum odaya yalnız girin sanırım frekansları karışabiliyor... Benim sevgilimi arkadaşıma anlatmıştı çünkü...
Ben gideli 1 yıl oldu o nedenle şuan ne kadara bakıyor bilmiyorum... Numarasını özelden gönderebilirim...
Kaç aydır fal baktırmıyodum çünkü merak ettiğim birşey yoktu. fakat şuan tam bi fal krizine girmiş durumdayım. yarın işten çıkınca hemen falcıma gidicem. sormam gereken o kadar çok şey var ki.. hem aşk hem iş....falcılarda olmasa valla ne olacak halimiz
Canım symbol Metin dediğin hangi symbol'de? Bir de küçükyalı Elif hanım ne kadara bakıyor?
Madem öyle bende tekrar yazarım beğenip beğenmediklerimi... Son gittiklerimle beraber toplam 25 falcı oldu...
Yeşilköy Gül: Zamanda iyiydi, gelecekle ilgili ilk gittiğimde iyiydi... 3 Kere gittim diğer 2 gidişimde çuvalladı...
Telefonla arayıp çağardığımız Ayhan: Gelecekte de, anı bilme konusunda da iyi değildi yeterince.
Symbol Tarık: Anı bilmişti gelecek fos.
Melekler Şengül: Anı da geleceği de bilemedi bende.
Kapris Roza: Anı bilmişti gelecekle ilgili 1 dediği çıktı onun dışında fos.
Kapris İmam: Saçmalık ötesi... Zaten karşımda esnedi durdu...
Duygum cafe Duygu: Anı ve geçmişi iyi biliyor gelecekte çuvallıyor...
Yeditepe Angel cafe Çetin: İlginç bi adamdı aslında 1 dediği çıktı ve ben ona şok olmuştum... O yüzden belki tekrar denemeliyim.
Soğanlık Emine: Çok iddialı konuşuyor dedikleri de olmuyor, anı ve geçmişi de çok iyi bilmiyor.
Angels Zeynep: Eskiden vardı şuan Angels da değil olmasın zaten hiç bişeyi bilememişti.
Gossip Yasemin: Kötüydü.
Kurtuluş Rita: Çok fazla şey söylüyor kafanızı biraz karıştırıyor ama aslında hiç de fena olmadığını zamanla anlıyorsunuz... Dediklerinden hiç aklımda olmayan 2 şeyi yaşadım.
Semra Cafeinn: Kötüydü ilk baktırdığımda anı ve geçmişi bilmişti sadece.
Cafe Zade Armağan: O da bende çuvallayanlardan...
Angels Burcu: Severim kendisini, şuan bi gelişmeler var hayatımda eğer olursa Burcu'nun falı çıkmış olacak.
Pilav Cafe Biriz: Anı ve geçmişi çok iyi bilmişti ama gelecekte çok fena çuvallamıştı...
Cıvıltı cafe Suna: Çok fena bi falcı sayılmaz denenebilir... Dediklerinden ufak tefek bişeyler çıkan oldu. Ama çok da iyi değil.
La Porte Ayhan: Burcu için dediğim, Ayhan için de geçerli eğer olursa Ayhan anı, geçmişi ve geleceği bende en iyi tutturan kişi olur.
Angels İlhan: Beğenmedim.
Angels Ayfer: Anı ve geçmişi bildi, gelecek için de tutarlı şeyler söyledi beklemedeyim.
Kadınlar Kahvesi Meryem: Anı ve geçmişi bildi gelecek olmadı.
Kadınlar kahvesi Dilek: O da anı bildi ama gelecekle ilgili dediğinin tersi oldu...
Acıbadem'de ofisinde bakan Yusuf: Anı ve geçmişi bildi gelecek şuan için tam tersi gözüküyor. Zaten arıcak dediği dönemde de arayan soran yoktu.
Kurtuluş Melehat: Kötüydü 40 liralık fal değildi, 40 lira verip küfür yedim geldim...
Nostradamus Anka: Beğenmediğimi söylemiştim, gelecekde şu saatten sonra çıkmaz biz kesin olarak ayrıldık, asla da dönsün istemiyorum...
Buradan sonuç yazarsam bu kadar kişinin içinde bana göre gidilebilecek falcılar; Kurtuluş Rita, LaPorte Cafe Ayhan, Angels Burcu, Angels Ayfer.
bende 3 - 4 falcıya gittim diye kendimi falkolik sanıyordum
ğaylaşım için teşekkürler
Yok ben işi inada bindirdim iyi bakan gelecekle ilgili de tutturabilen birini bulucam diye 2 senedir bu kadar falcıya gittim bazılarına defalarca gittim... =)
:) bence de mutlaka vardır ama aramak lazım
bence kafede bulmak zor
cok yetenekli olanların kafede çalışacaklarını sanmıyorum
tesadüfün böylesi
bileydim ben de giderdim bugün nesile. baksanıza adamın gününü yakalamışsınız.
ya da ben kötü anına denk gelmiştim. :26:
Bana yine Elmiranın falı çıktı.Yaklaşık 1 ay önce bu adam senin hayatında biri olduğundan şüphe ediyo seninle konuşacak 1 hafta içinde dedi.Zamanı tutturamadı ama bugün aldığım mail aynen şöyleydi."benden sonra hayatına giren kişi kim?" Sanki biliyormuş gibi soruyo bir de.
denizden
fakirinekmegi
riverivera
detaylı paylaşımınız için teşekkürler
tecrübelerini paylaşacak başka kimse yok mu?
darısı bekleyenlerin başına...
aminnnnnnnnnnnn..............
ben anladım ki zaman olaylarına heççç takılmamak gerekiyor... inat ettim ama elmira ve melisin falı çıkana kadar kimseye baktırmıcam... (ikiside aynı şeyleri dedi çünkü)hissediyorum az kaldı çıkmasınaaa :)))) zaten çıkarsa daha falcıyla bilmemneyle işim olmaz :))))
falcıdan ziyade hocaya giden yokmu ya muska yada büyü bozanlar için bana öyle biri lazim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?