İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım symbol Metin dediğin hangi symbol'de? Bir de küçükyalı Elif hanım ne kadara bakıyor?

Canım symbol Metin dediğin hangi symbol'de? Bir de küçükyalı Elif hanım ne kadara bakıyor?

şaşkınbakkalda metin bey. ama klasik fal beklemeyin. ne istersin benden diye sorar siz konuyu söylersiniz sonra da başlar anlatmaya.
küçükyalı elif hanım 50 liraya bakıyor bi saat sanırım yaklaşık. güya randevu alacaktım ama ulaşamadım. sanırım böyle bi iletişim problemi var

mesajını aldım ama yeni olduğum için cevap yazamıyorum :) teşekkür ederim

Kaç aydır fal baktırmıyodum çünkü merak ettiğim birşey yoktu. fakat şuan tam bi fal krizine girmiş durumdayım. yarın işten çıkınca hemen falcıma gidicem. sormam gereken o kadar çok şey var ki.. hem aşk hem iş....falcılarda olmasa valla ne olacak halimiz

senin falcın kim?..

bende 3 - 4 falcıya gittim diye kendimi falkolik sanıyordum
ğaylaşım için teşekkürler

bende 3 - 4 falcıya gittim diye kendimi falkolik sanıyordum
ğaylaşım için teşekkürler

Yok ben işi inada bindirdim iyi bakan gelecekle ilgili de tutturabilen birini bulucam diye 2 senedir bu kadar falcıya gittim bazılarına defalarca gittim... =)

denizden
fakirinekmegi
riverivera

detaylı paylaşımınız için teşekkürler

tecrübelerini paylaşacak başka kimse yok mu?

Bana yine Elmiranın falı çıktı.Yaklaşık 1 ay önce bu adam senin hayatında biri olduğundan şüphe ediyo seninle konuşacak 1 hafta içinde dedi.Zamanı tutturamadı ama bugün aldığım mail aynen şöyleydi."benden sonra hayatına giren kişi kim?"Sanki biliyormuş gibi soruyo bir de.

darısı bekleyenlerin başına...

denizden
fakirinekmegi
riverivera

detaylı paylaşımınız için teşekkürler

tecrübelerini paylaşacak başka kimse yok mu?

rica ederim canım keşke herkese süper bilen birini bulsakta ona gidilse ama herkesin frekansı herkesle farklı oluyor mesala angels cafe burcuyu burada herkes buarada çok övmüştü ben 2 kez gittim ikisindede söylediklerinin tersini yaşadım canım benim beğendiklerimide beğenmeyenler olmuş elektrik meselesi herkese farklı oluyor doğrudur.

darısı bekleyenlerin başına...

aminnnnnnnnnnnn..............
ben anladım ki zaman olaylarına heççç takılmamak gerekiyor... inat ettim ama elmira ve melisin falı çıkana kadar kimseye baktırmıcam... (ikiside aynı şeyleri dedi çünkü)hissediyorum az kaldı çıkmasınaaa :)))) zaten çıkarsa daha falcıyla bilmemneyle işim olmaz :))))

aynen ben de artık baktırmıyorum
beklemedeyim...

falcıdan ziyade hocaya giden yokmu ya muska yada büyü bozanlar için bana öyle biri lazim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…