yazın baktırmıştım
beğenmiştim ama falı çıkmadı maalesef...
belli olmaz belki sana çıkar ...
arkadaşlar Ella ne kadara bakıyor ?
mercan oldukça iyi bir falcı şu andaki durumu net net söylüyor bende ve arkadaşlarımla ben şahit oldum ayrıca fallara zevk için hobi için gidip baktırmak en iyisi ki ben öyle yapıyorum umut tacirlerinden de uzak duruyorum iyiyi doğru olanı bulmak en iyisi insanları reklam diye hemen karalamamak gerek bence insanlar hemen reklam diye panter gibi atlanınca yeni isimleri söylemekten çekiniyor daha yumuşak yorumları tercih etmekte yarar var
beklicem bakalım çıkacak mı...yazarım buradan sonucu
bir de symbol kafeden dilek diye birine baktırmıştım. sevgilimden ayrıldığım ertesi gününde,3-4 hafta önce. bana şöyle bir şey dedi "yeni bir başlangıç var, bir kıpırtı var sende" dedim yok olamaz daha dün ayrıldım sevglimden. hayır dedi, bu ayrılık falan değil. senin kalbin resmen buz tutmuş ve hissetmiyorsun. bu daha ayrılığın birinci günü, bu çocuk senin kafa karışıklığını gidermek için çabalayacak dedi. içimden diyordum ben de "çabalayacak bir şey kalmadı". neyse, ertesi gün haber almaya başladım ve 5-6 gün sonrasında yanıma geldi (başka şehirde yaşıyor), özür diledi ve gerçekten aklımdakileri silmek için çabaladı...şimdi beraberiz tabii ne olacak bilemiyorum, dilek bana şey demişti "enerjin çok yüksek" belki o an enerjimiz tuttu bilemiyorum ama bilmiş oldu geleceği...
vazgectim yazmıyom :)
reklama reklam demicem artık
gidin banane yahu :)
canım 40 tl ye bakıyor
Ben gecmis yazilardan istatistik cikarmaya calistim.
Gelecek ile onemli olaylari kim bilmis diye ama maalesef cok zor.
Cikarsa soyleyecegim diyen bir cok arkadas sonradan hic bir sey soylememis. Cikmis mi cikmamis mi belli degil.
Bir haftalik anket olsa ve buaray gelen herkes ; gelecek ile ilgili tutturan veya tutturamayan falcilari siralasa ne iyi olur.
Mesela;
* falci xxxx gelecegi bilemedi
* falci yyyy gelecegi ve zamani bildi
* falci zzzzz gelecegi bildi ama zamanindan sonra oldu
Gibi
tşk.ederim canım
neyse ki 100 ytl değilmiş
Smbol kafe'nin hangi şubesi ?
canım benim eklerim tabi ki
ödemeyi yaptığında haber verirsen süper olur
sorma o kazıkları ben çoooook yedim şimdi sürünüyorum :)))) ilteşim bilgileri bende ar denemk isteyen varsa veririmm
Madem öyle bende tekrar yazarım beğenip beğenmediklerimi... Son gittiklerimle beraber toplam 25 falcı oldu...
Yeşilköy Gül: Zamanda iyiydi, gelecekle ilgili ilk gittiğimde iyiydi... 3 Kere gittim diğer 2 gidişimde çuvalladı...
Telefonla arayıp çağardığımız Ayhan: Gelecekte de, anı bilme konusunda da iyi değildi yeterince.
Symbol Tarık: Anı bilmişti gelecek fos.
Melekler Şengül: Anı da geleceği de bilemedi bende.
Kapris Roza: Anı bilmişti gelecekle ilgili 1 dediği çıktı onun dışında fos.
Kapris İmam: Saçmalık ötesi... Zaten karşımda esnedi durdu...
Duygum cafe Duygu: Anı ve geçmişi iyi biliyor gelecekte çuvallıyor...
Yeditepe Angel cafe Çetin: İlginç bi adamdı aslında 1 dediği çıktı ve ben ona şok olmuştum... O yüzden belki tekrar denemeliyim.
Soğanlık Emine: Çok iddialı konuşuyor dedikleri de olmuyor, anı ve geçmişi de çok iyi bilmiyor.
Angels Zeynep: Eskiden vardı şuan Angels da değil olmasın zaten hiç bişeyi bilememişti.
Gossip Yasemin: Kötüydü.
Kurtuluş Rita: Çok fazla şey söylüyor kafanızı biraz karıştırıyor ama aslında hiç de fena olmadığını zamanla anlıyorsunuz... Dediklerinden hiç aklımda olmayan 2 şeyi yaşadım.
Semra Cafeinn: Kötüydü ilk baktırdığımda anı ve geçmişi bilmişti sadece.
Cafe Zade Armağan: O da bende çuvallayanlardan...
Angels Burcu: Severim kendisini, şuan bi gelişmeler var hayatımda eğer olursa Burcu'nun falı çıkmış olacak.
Pilav Cafe Biriz: Anı ve geçmişi çok iyi bilmişti ama gelecekte çok fena çuvallamıştı...
Cıvıltı cafe Suna: Çok fena bi falcı sayılmaz denenebilir... Dediklerinden ufak tefek bişeyler çıkan oldu. Ama çok da iyi değil.
La Porte Ayhan: Burcu için dediğim, Ayhan için de geçerli eğer olursa Ayhan anı, geçmişi ve geleceği bende en iyi tutturan kişi olur.
Angels İlhan: Beğenmedim.
Angels Ayfer: Anı ve geçmişi bildi, gelecek için de tutarlı şeyler söyledi beklemedeyim.
Kadınlar Kahvesi Meryem: Anı ve geçmişi bildi gelecek olmadı.
Kadınlar kahvesi Dilek: O da anı bildi ama gelecekle ilgili dediğinin tersi oldu...
Acıbadem'de ofisinde bakan Yusuf: Anı ve geçmişi bildi gelecek şuan için tam tersi gözüküyor. Zaten arıcak dediği dönemde de arayan soran yoktu.
Kurtuluş Melehat: Kötüydü 40 liralık fal değildi, 40 lira verip küfür yedim geldim...
Nostradamus Anka: Beğenmediğimi söylemiştim, gelecekde şu saatten sonra çıkmaz biz kesin olarak ayrıldık, asla da dönsün istemiyorum...
Buradan sonuç yazarsam bu kadar kişinin içinde bana göre gidilebilecek falcılar; Kurtuluş Rita, LaPorte Cafe Ayhan, Angels Burcu, Angels Ayfer.
sorma o kazıkları ben çoooook yedim şimdi sürünüyorum :)))) ilteşim bilgileri bende ar denemk isteyen varsa veririmm
Rita ne kadara bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz kendisine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?