mailine gönderdim...
Arkadaşlar bahsettiğiniz telefonla çağrılan Ayhan'a nasıl ulaşılır? Memnun kalan çok var mı? Yardımcı olan olursa sevinirim.
Symbol Levent, Serkan ve Toprak hakkında yorumlarınız...
barışın dedikleri çıkmıyor mu ?yazmış anlamlarını hatta sordum dedim yazmışsın olsun dedi hislerim daha önemli anı bildi benim ama dedikleri çıkmıyor mu ?
Kim benden tel edince gelen ayhanın numarasını istemişti en kısa zamanda özelden dönebilir mi?
olmaz olmaz deme olur olur, bende aynen böyle oldu, ayhan olacak dedi ben mümkün degil olmaz dedim olmasını istemiyordum dogrusu ama oldu hemde hiç beklemediğim şekilde
Arkadaşlar bana pembe tablo çizmeyen, olumsuzu da açıkça söyleyen birini tavsiye eder misiniz?
ben en son filize baktirdim, memnunda kaldim, zaten önceki sayfalardada yazmistim ve her ne kadar da gercekleri duymak istemesekte canimizi acitsada, iyi kötü herseyi söyledi yani pembe tablo cizmiyo
Merhaba, çok rica etsem Rita'nın telefonu bana da gönderebilir misiniz. Çok teşekkürler!
Rita konusunda mutlaka yazmak istedim.Ben geçen yaz baktırdım, öyle şeyler söyledi ki neredeyse düşüp bayılacaktım.Yıkıldım.Bir de yıllardır bakıyor,dediği çıkar falan demişlerdi,çıkarsa mahvoldum dedim sonra baktım ki tamamen boşuna üzülüyorum.Çünkü daha önceden baktıranlara sordum, çoğunlukla felaket senaryasu yazıyormuş,herkes böyle yıkılıyormuş ama kimseye de çıkmamış.Hatta bi tanıdığımın akrabasına annesinin delireceğini söylemiş,tarih vermiş,üzerinden yıllar geçmiş,kadın maşallah sağlıklı.Neyse başkaları bir tarafa geçen zaman içerisinde bana söylediklerinin de gerçekle alakası olmadığı ortaya çıktı.Yani o zaman boşuna bayılacak kadar üzülmüşüm.Rita mı, Amaaannn diyorum,hem fiyasko hem insanı bunalıma sokuyor.
ben en son filize baktirdim, memnunda kaldim, zaten önceki sayfalardada yazmistim ve her ne kadar da gercekleri duymak istemesekte canimizi acitsada, iyi kötü herseyi söyledi yani pembe tablo cizmiyo
Neden olmasin hayatim.. dilerim tumuyle cikarda dugun fotolarini paylasirsin burda bizimle.. dedigim gibi bendede tutturmustu Pelin bayagi.
cokk önceden de yazmıştım pelinin tuttuduklarını bana.gçen yıl gittim mayısta ilkkezona bana eylülde ameliyat olcağmı alan demişti,atıyo bu kadın demiştim.ama hakkaten ameliyat oldum eylülde,ısrarla bu çocukla evleneceksin,ayrılıp barışcaksınız demişti,gene salladı dedim.7 aydır aramayan adam niye gelsin diye düşündüm,ama geldiibu çocuk işini değiştirecek dedi,hakkatn değiştirmiş,inşallah olurda evlenirsek düğünüme davet edicem pelini söz verdim,burda da paylaşırım tabii ama öyle cok sık gitmiyorum ona,abartmamak gerek,bir de fal eğlence için baktırlmalı,suyunu çıkarmayın,herdedikleri çıkacak die bişey yok,öle fazla para da kaptırmayın bu işe,sizi kim motive ediyosa ona gidin,maksat deşarj olmak
Slm havva hanım'ın bende cep telefonu var yanlız özel mesaj atma hakkım yok
Arkadaşlardan biri tarif vermiş zaten..kadıköy opera binası karşındaki sokaktan girince solda 2 yada 3cü kafe oluyor.yanlız bana sadece c.tesi.pazar geliyorum buraya fal için demişti..
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Sevgili malta1977 Merhaba Havva hanım kesin burada mı? Rezene cafede yok İstanbul cafeden ayrıldı diyorlar siz ne zaman gittiniz en son?
Canım dışardan bakıyor..sadece haftasonları istanbul cafeye randevu veriyor..Geçen c.tesi arkadaşlarımla gitmiştim..sanırım 2 mesaj sonra hakkım oluyor özel mesaj için sana cep telefonunu atarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?