Bu filiz nerde ne kadara bakıyor acaba???
cokk önceden de yazmıştım pelinin tuttuduklarını bana.gçen yıl gittim mayısta ilkkezona bana eylülde ameliyat olcağmı alan demişti,atıyo bu kadın demiştim.ama hakkaten ameliyat oldum eylülde,ısrarla bu çocukla evleneceksin,ayrılıp barışcaksınız demişti,gene salladı dedim.7 aydır aramayan adam niye gelsin diye düşündüm,ama geldiibu çocuk işini değiştirecek dedi,hakkatn değiştirmiş,inşallah olurda evlenirsek düğünüme davet edicem pelini söz verdim,burda da paylaşırım tabii ama öyle cok sık gitmiyorum ona,abartmamak gerek,bir de fal eğlence için baktırlmalı,suyunu çıkarmayın,herdedikleri çıkacak die bişey yok,öle fazla para da kaptırmayın bu işe,sizi kim motive ediyosa ona gidin,maksat deşarj olmak
Rita konusunda mutlaka yazmak istedim.Ben geçen yaz baktırdım, öyle şeyler söyledi ki neredeyse düşüp bayılacaktım.Yıkıldım.Bir de yıllardır bakıyor,dediği çıkar falan demişlerdi,çıkarsa mahvoldum dedim sonra baktım ki tamamen boşuna üzülüyorum.Çünkü daha önceden baktıranlara sordum, çoğunlukla felaket senaryasu yazıyormuş,herkes böyle yıkılıyormuş ama kimseye de çıkmamış.Hatta bi tanıdığımın akrabasına annesinin delireceğini söylemiş,tarih vermiş,üzerinden yıllar geçmiş,kadın maşallah sağlıklı.Neyse başkaları bir tarafa geçen zaman içerisinde bana söylediklerinin de gerçekle alakası olmadığı ortaya çıktı.Yani o zaman boşuna bayılacak kadar üzülmüşüm.Rita mı, Amaaannn diyorum,hem fiyasko hem insanı bunalıma sokuyor.
ben telden baktirdim ve 50 tl ödedim ama ofisi bakirköydeymis eger ofisine gidersen 30 tl. dün galiba biri yazmisti yanilmiyorsan 3 gündür indirim yapmis telde 40 tl ofiste 25 tl, önceki sayfalarda yazmasi gerekiyo
Sevgili malta1977
Süper çok sevinirim atabilirsen
Senin izlenimlerini alabilir miyim daha önceleri de baktırmıştın galiba Havva hanıma
eee bu pelin nerede çalışıyo ve nekadara bakıyo bize de söyleyin de gerçekten çıkıyosa söyledikleri biz de gidelim
Kadinlar kahvesi - Taksim .. kahveleri cok felaket ama Pelin icin gidilebilir bi yer.. cok bel baglama fali cikmayanlar cok oldu, ama cikanlarda yok degil.. 15 lira zaten.
Kadinlar kahvesi - Taksim .. kahveleri cok felaket ama Pelin icin gidilebilir bi yer.. cok bel baglama fali cikmayanlar cok oldu, ama cikanlarda yok degil.. 15 lira zaten.
20 tl canım..Şubat başı ordaydım..
Teşekkürler mesajın için..Ben bu bayanı bayağı merak ettim.Fiyatı da uygunmuş..denemek isterim ama numarasını birileri atarsa sevinirim...
Hadi ya zammi gelmis.. en son gecen sene temmuzda baktirmistim.. umarim kahvelerini duzeltmislerdir, o ne rezil kahveydi oyle!! 20 liraya kaliteli bir kahve icmek ister insan yani..
arkadaslar dun taksım symbol nesile ilk defa fal baktrdım memnun kaldım.
gecmıs - şuan gayet ıyı bıldı.
gelecekle ılgılı soyledıklerı ıcn bkac ay var cıkarsa yazarım.
ayrıca monalisa aysin hanımada baktrdım.
cok tatmn etmedı acıkcası...
İlk defa ikinci kez aynı falcıya gittim. O da Barış oldu çünkü şimdiye kadar nokta atış yapıp bilmek istediğimi söyleyen tek oydu. Tam verdiği tarihte olaylar gerçekleşince hemen ikinci kez gittim çok ayrıntı bakmıyor gereksiz bilgilerle zaman doldurmuyor direk tarih. Bakalım ikinci gittiğimde verdiği tarihler ve tavsiyeler vardı eğer bu da çıkarsa benim falcı bellidirYok tutmadı yola devam :)
arkadaşlar bende fala meraklıyım. eğlencesine baktırıyorum. normalde kadınlar kahvesine giderdim. pelin ve dilek favorim oradada. hep kahve ve tarot baktırıyordum. bu sefer bir değişiklik olsun dedik arkadaşımla ve su falı baktırdık. bugün bir arkadaşımla cafe majestice gittik. neriman diye bir kadın baktı. kadın acayip bakıyor. daha önce gidip baktıran var mı?
su falı herkes bakamıyor ama sanırım ayrılmış oradan neriman hanım
İlk defa ikinci kez aynı falcıya gittim. O da Barış oldu çünkü şimdiye kadar nokta atış yapıp bilmek istediğimi söyleyen tek oydu. Tam verdiği tarihte olaylar gerçekleşince hemen ikinci kez gittim çok ayrıntı bakmıyor gereksiz bilgilerle zaman doldurmuyor direk tarih. Bakalım ikinci gittiğimde verdiği tarihler ve tavsiyeler vardı eğer bu da çıkarsa benim falcı bellidirYok tutmadı yola devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?