İstanbul'da Fal - Falcılar

Ooo bayagi iyiymis yaa.. Bendede bildi aslina bakarsan, yani burda bi cok kisi amanda salliyor amanda cok pozitif diyince pek inanasim gelmemisti.. ama bana cikti. Zaten dedigim gibi cikmayanda hangi falciya giderse gitsin cikmiyor, bi iki ufak sey cikiyor o kadar. Sendede bayagi cikmis bu durumda

Ayrica benden sonra bi kadin baktiricakti ona bir selam verdi, biraz konustular, kadina iste sevdigi adamla evleniceksin demis ve kadinda dugunu var diye bi ziyaretine gelmisti elinde lokumla. Valla ne diyim, bunlar benim gorduklerim. Illaki aralarindan mutlu sonla ayrilan olucaktir

Vishhh.. o kadini oracikta elimden kimse alamazdi bee.. ohaa boyle falmi bakilir!!! aman aman evlerden irak.. Ritacan sanirim biraz bunalimda, stresini musterilerden cikariyor galiba. Zamaninda iyiymis, emmeee sanirim emekli olma vakti gelmis.

eee bu pelin nerede çalışıyo ve nekadara bakıyo bize de söyleyin de gerçekten çıkıyosa söyledikleri biz de gidelim

ben telden baktirdim ve 50 tl ödedim ama ofisi bakirköydeymis eger ofisine gidersen 30 tl. dün galiba biri yazmisti yanilmiyorsan 3 gündür indirim yapmis telde 40 tl ofiste 25 tl, önceki sayfalarda yazmasi gerekiyo

Teşekkürler mesajın için..Ben bu bayanı bayağı merak ettim.Fiyatı da uygunmuş..denemek isterim ama numarasını birileri atarsa sevinirim...

eee bu pelin nerede çalışıyo ve nekadara bakıyo bize de söyleyin de gerçekten çıkıyosa söyledikleri biz de gidelim

Kadinlar kahvesi - Taksim .. kahveleri cok felaket ama Pelin icin gidilebilir bi yer .. cok bel baglama fali cikmayanlar cok oldu, ama cikanlarda yok degil.. 15 lira zaten.

Kadinlar kahvesi - Taksim .. kahveleri cok felaket ama Pelin icin gidilebilir bi yer .. cok bel baglama fali cikmayanlar cok oldu, ama cikanlarda yok degil.. 15 lira zaten.

mesajın içinde teşekkür ederim.. çıksın ya çıkması lazım .. önemli
numarasını buldum internettn bi bakarız arkadaşlarla

20 tl canım..Şubat başı ordaydım..

Hadi ya zammi gelmis.. en son gecen sene temmuzda baktirmistim.. umarim kahvelerini duzeltmislerdir, o ne rezil kahveydi oyle!! 20 liraya kaliteli bir kahve icmek ister insan yani..

Meleklerde seldaya baktıran var mı? Gelecekle ilgili tahminlerinde çıkan var mı? Şimdiki durumu iyi biliyor, hisleri de kuvvetli ama gelecek önemli. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İlk defa ikinci kez aynı falcıya gittim. O da Barış oldu çünkü şimdiye kadar nokta atış yapıp bilmek istediğimi söyleyen tek oydu. Tam verdiği tarihte olaylar gerçekleşince hemen ikinci kez gittim çok ayrıntı bakmıyor gereksiz bilgilerle zaman doldurmuyor direk tarih. Bakalım ikinci gittiğimde verdiği tarihler ve tavsiyeler vardı eğer bu da çıkarsa benim falcı bellidir Yok tutmadı yola devam :)

Ayşin hanıma ben de baktırmıştım hiç bir şey bilemedi

canım kim bu falcı

su falı herkes bakamıyor ama sanırım ayrılmış oradan neriman hanım

Barışa birgün gittim çok kalabalıktı bekleyemem deyip tuğbaya baktırmıştım..Keşke barışı deneseymişim..neyse bir dahaki sefere onuda denerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…