bende bekliyorum cnm valla kimse sesimizi duymuyo sanırım:)))
Mesaj atım şimdi bir arkadaşa.10 dakikaya takıldım..Cevap veremiyorum..Minik'e atarmısın bana attığını?o biliyor çünkü..
emine nin tel'ini gönderdim...
canım benim iyi bi falcı için telefon ya da yüzyüze farketmez , ben yarın gidicem.
sanırsam herkes reklamcı olmadğımı biliyoben bi kurban edeyim kendimi sende ona göre karar verirsin
bence de telefonda konuş sor, için rahatlar.
kim bana ne diyo.
arkadaşlar filiz için benden yorum beklemeyin , dün aksam ki rüyamı dikkate alarak bi süre daha gitmiem falcılara
çok teşekkür ederim düşünmen bile yeterli..minik ile sevda yollamışlar sağolsunlar.bu arada filiz hanıma gitme konusunda endişelerin var sanırım uzaklık bakımından.nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bakırköye metrobüs var.çok rahat gidilebiliyor.birde taksimden dolmuş var 20 dakikaya gidiyor.üsküdarda otuyorum.okulum o taraftaydı.hep öyle gidiyordum..bu arada baktırırsan inş.beğenirsin.şimdiden bol şanslar :)))
Nayırrrr minikcim bunu bize yapamazsın:)..bütün umudumuz sensin:)
teşekkür ederim no için yarın arıcam artık şimdi geç oldu peki sen memnun kalmışmıydın nasıldı
sana gönderen olursa lütfen banada gönder bende haftalardır bekliyorum numarayı
özelden attım aldın mı
Teşekkür edrim canım..Ben metrobüsü tamamen unutmuşum..Anadolu yakasında oturuyorum ben de...Bakırköy de inip ordan Osmaniye dolmuşu var öyle gidilebilir..Valla bir telefon açıp konuşacağım önce...Sonra da karar vereceğim duruma göre...Yazarım mutlaka..Siz de giderseniz yazın..Bol şanslar:)
ne zaman baktırmıştın emreye
canım filiz hanımın numarasını istemişsin benden.bende var ama mesaj yollama hakkım yok maalesef.burdan arkadaşlar sana yollasınlar.bana minik depresif ve seda yollamıştı.onlar sana yardımcı olurlar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?