İstanbul'da Fal - Falcılar

Mesaj atım şimdi bir arkadaşa.10 dakikaya takıldım..Cevap veremiyorum..Minik'e atarmısın bana attığını?o biliyor çünkü..

canım benim iyi bi falcı için telefon ya da yüzyüze farketmez , ben yarın gidicem.
sanırsam herkes reklamcı olmadğımı biliyo ben bi kurban edeyim kendimi sende ona göre karar verirsin

Minikcim seni merakla bekliyorum:)herkes çok heyecanlı..Ben ne yazık ki gidemem..Ama telefon da baktıracağım mutlaka..Hele sen bir git de:)

Teşekkür edrim canım..Ben metrobüsü tamamen unutmuşum..Anadolu yakasında oturuyorum ben de...Bakırköy de inip ordan Osmaniye dolmuşu var öyle gidilebilir..Valla bir telefon açıp konuşacağım önce...Sonra da karar vereceğim duruma göre...Yazarım mutlaka..Siz de giderseniz yazın..Bol şanslar:)

teşekkür ederim no için yarın arıcam artık şimdi geç oldu peki sen memnun kalmışmıydın nasıldı

canım..ben 1 yıl evelsi falan baktırdım...doğruyu söylemem gerekirse...ben pek memnun kalmadım..değerlendirmek gerekirse....çok şirin bir bayan...kısa bakıyor ...yani çok yanlış yorum yapmadı esasında...ama ben falda aşırı soru soran kişileri pek sevmem....çok soru soruyor ve ona göre konuları biryere bağlıyor...yanli özetle...bana göre çok sırdan ve yüzeysel bir fal...tabii sen bilirsin...beğenen de olmuştu...bunlar sadece benim tecrübelerim:)

ben mutlaka gidicem canım kararımı verdim ama ayın 1 ini bekliyorum biraz sıkışığım da .1 i olur olmaz hemen gidicem.burdan da paylaşıcam.bu arada bu ay içinde olgu ve havva ya da gidicem kesinlikle.onları da paylaşırım :)

canım filiz hanımın numarasını istemişsin benden.bende var ama mesaj yollama hakkım yok maalesef .burdan arkadaşlar sana yollasınlar.bana minik depresif ve seda yollamıştı.onlar sana yardımcı olurlar canım..

Filiz Hanım'ın nosunu bilen bir arkadaş özelden yollayabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

forumu dışarıdan okuyordum dayanamadım girdim. arkadaşlar son günlerle filiz filiz devamlı.nereden türedi bu? ben bunu daha evvel bir kaç kez daha gördüm. ella olayına benzemiyormu? bir kaç falcı daha vardı aynı bu stilde oldu.hepsi fosladı. minik işine karışmak haddim değil ama sende benim gibi herşeyini buraya yazıyorsun kadın okuyormuş zaten anı geçmişi okuyup söyleyecek.gelecekte zaten ya tutarsa. nepp mepp kadın forumu okuyor ya ağzıyla demiş.belkide üyelerden biridir kendini övüyordur. şu forumu bilmeyen birini bulmak lazım.

kendi tecrübelerimi yazayım. tüm falcılar fos çıktı. fulyayı beğenirdim o da oyalama ve fossssmuş. eski enerjisi kalmamış. bir arkadaş daha demişti zaten. şükür aklım var ve araştırmayı çok severim. gerçekleri bazı konularda kendim gördüm ve tüm falcıların hiç bir şey bilmedklerini görmüş oldum. geriye dönük olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hiçbirşey onların dediği gibi olmamış son bir senedir. soğanlık eminenin telefonunu ısrarla siteyen kişi kendisimi acaba? devamlı söylüyoruz hatta eski arkadaşlarda söylüyor kadının bişi bildiği yooooooooook. forumu okuyup niye beğenmedin diye azarlıyormuş üyeleri kim kimdir biliyormuş yazmışlardı gerileri okuyun. bana geçen sene dediklerinin hiçbiri çıkmadı. amma sallamış şimdi gülüyorum. an geçmiş gelecek yok. illa para vercem derseniz gidin. burdan ev falcılarına para dökmeyin. telefondakilere hele hiç...bir telefonda baktırdım bir ev falcısına bu kadar şarlatanlık olmaz..birde beni methet ,yaz dedi.burdaki reklamlara kapılıp gidersek böyle olur. ilk baktığında bir arkadaş gitmişti ona iyi bildi diye gittim ama ben bile daha iyi bakarım. ki hiç anlamam bu işlerden düşünün. kuaför kuaförü beğenmez ya falcıda öteki falcıyı beğenmez birde kötülüyorlar ne ayıp.
kafedekilerde bir halt bilmiyormuş. beni oyalayan salak falcılara sinir oluyorum hepsini bir kalemde sildim..elmira an ve geçmişi bilemedi ama gelecekte iyi şey söylemişti, o da geleceği bilemiyormuş öyle yazmışlardı demekki gelecek tahmini çıkmayacak...50-40-75-21 hepsine şahsen haram olsun.bir daha vermem.başımın gözümün sadakası olsun diyorum.

şimdi falcılar okuyup bana ne sinir olmuşlardır.

Canım enden de istemişsin Filiz hanımın numarasını ama benim de özel mesaj yazma hakkım yok..üzgünüm..

Bana Angel's cafede ki Nil hanım 4'lü zamanlar da çok iyi haberler alacaksın..Takip et demişti...Hatta biri hemen oldu..İkincisi de 24.03.2012 tarih itibarıyla gerçekleşti...Bakalım diğer 4'lü zamanlarda da olacak mı?..Ne yazık ki Nil hanım Angel's cafeden ayrılmış..Nerde bilmiyorum..En çok O bilmişti..Eksik de olsa dedikleri doğruydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…