ne oldu?baktırdın mı sen yoksa? :))).valla kaç gündür herkes ondan bahsediyor canım.gidenler cevap verir hemen şimdi.ama benim takip ettiğim kadarıyla hep olumlu yorumlar yapıldı şimdiye kadar..
Rita ama yani tam fiyasko..10 sene oluyordur gideli..sıfır a sıfır..Boş boş konuşup duran bir kadın..ben anlamıyorum arada da sürekli çıkıp onu soran olmuyor mu..nasıl iş anlamadım..
soganlık eminenin numarasını lütfen biri bana yollarmı
arkadaşlar soğanlık eminenin numarasını göndercek yok mu??
bende filiz hanıma fal baktırdım 2 defa tam tarihleri 1 veya 2 gün oynuyor ve kendiside söylüyor zaten tarihleri tam tutturamıyorum diye olmayacak şeyler söylemiyor pembe tablolar çizmiyor ben kendisinden memnunum 2 defa yüz yüze fal baktı bana ve hiç büyü müyü demedi bu arkadaşada inanmıyorum iftira atıyor bence kaç tane falcı ya baktırdım dejavu yiğit , ada , edi berbatlardı elmiranın dediği tarihlere var daha ve ella tam bir fiyasko bazıları büyü var dediler ama filiz hanım hiç büyüden bahsetmedi bir ara konu açılmıstı büyüden filan kendisi öyle sseylere inanmadıgını ve sakın paranı kaptırma dedi karar yinede sizin bence güzel bakıyor ben kendisinden memnunum cok cana yakın ve sempatik bir insan yeri geliyor parayı bile 2 planda tutuyor
arkadaşlar soğanlık eminenin numarasını göndercek yok mu??
sana gönderen olursa lütfen banada gönder bende haftalardır bekliyorum numarayı
cok hos bir mesaj :) ogretici. Bende iclerinden bazilarini denemek istiyorum,ozelden bilgi lutfeeen
30 a bakıyor bana tarot kartları ile baktı tao yöntemide varmış onun fiyatını bilmiorum fakat astrolojide yakından takip ediyo
anlat canim merakla bekliyorum, bir de soganlik eminenin telini atabilir misin bana ozelden
,ne oldu?baktırdın mı sen yoksa? :))).valla kaç gündür herkes ondan bahsediyor canım.gidenler cevap verir hemen şimdi.ama benim takip ettiğim kadarıyla hep olumlu yorumlar yapıldı şimdiye kadar..
üsküdardaki perihan hakkında beni aydınlatan arkadaşlara tşkr ediyorum
Merhaba Sevda26
Merak ettim 2 kez gittiğinizi söylemişsiniz..Tarihler 1 veya 2 gün oynuyor demişsin.acaba sende gerçekleşen tarih oldumu??yada tarihler?
arkadaşlar soğanlık eminenin numarasını bilen biri bana mesaj atarmı lütfennnnnnnnnnnnn
Insallah falin tumuyle cikar.. hadi bakalim falin ciktiginda haberimiz olsun
canım bana ilk baktığımda 1veya 2 gün içinde eşinle tartışma var dedi otutup konuşucaksınız dedi eve geldim 2 saat sonra konuştuk ama iyi bir konuşma olmadı tabi bunu söylemişti sonra ki dediği tarih de 3 gün rotarlı oldu bu akşam yine gittim kendisine ayın 28 dedi her şey değişicek dedi bakalım inş olur iple çekiyorumm olursa kesin yazacağım ve bu akşam parasız baktı bana allah razı olsun
özelden attım aldın mı
özelden attım aldın mı
soğanlık eminenin numarsını bende haftalardır arıyorum lütfen biri bana mesaj atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?