İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Sevda26
Merak ettim 2 kez gittiğinizi söylemişsiniz..Tarihler 1 veya 2 gün oynuyor demişsin.acaba sende gerçekleşen tarih oldumu??yada tarihler?

ne oldu?baktırdın mı sen yoksa? :))).valla kaç gündür herkes ondan bahsediyor canım.gidenler cevap verir hemen şimdi.ama benim takip ettiğim kadarıyla hep olumlu yorumlar yapıldı şimdiye kadar..
,

arkadaşlar soğanlık eminenin numarasını bilen biri bana mesaj atarmı lütfennnnnnnnnnnnn

Merhaba Sevda26
Merak ettim 2 kez gittiğinizi söylemişsiniz..Tarihler 1 veya 2 gün oynuyor demişsin.acaba sende gerçekleşen tarih oldumu??yada tarihler?

canım bana ilk baktığımda 1veya 2 gün içinde eşinle tartışma var dedi otutup konuşucaksınız dedi eve geldim 2 saat sonra konuştuk ama iyi bir konuşma olmadı tabi bunu söylemişti sonra ki dediği tarih de 3 gün rotarlı oldu bu akşam yine gittim kendisine ayın 28 dedi her şey değişicek dedi bakalım inş olur iple çekiyorumm olursa kesin yazacağım ve bu akşam parasız baktı bana allah razı olsun

Teşekkürler cevabın için..bence çok başarılı..bana da gitmek gözüktü:)Bu arada umarım bu dediği şey de dediği vakitte gerçekleşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…