ben haftaici oglen gibi gittim ayni gun aldi beni. Sonra fali bakarken ben birsey sormaya calistim beni durdurdu, soyleme daha hicbirsey ben gorururm dedi ve de gordu. Verdigim tarihler oynayabilir dedi bakalim, gorucez. Ama benim icin ilginc olan elmira ile filizin tamamen ayni fali bakmalariydi. Dolayisiyla umutlandim bayaa.
slm, bende elmira ve filize baktirmistim, elmiraya aralikta filiz hanima yaklasik 3 hafta önce, ikisindednde memnun kalmistim, ve ikisininde dedikleri cikiyo bana. ella ani bildi gibi (tabi biraz yardimci oldum) ama dedigi hic birsey cikmadi bana.... Havva hanima da baktirdim ama dedigi seylerin zamani var daha
son duraktan ben alırım sizi.beraber gideriz.
ya demin aklıma geldide bu forumdan söz ederiz memnun kalırsak tavsiye edicez falan deriz hem daha iyi bakar kadın hemde indirimli olur.
gecenlerde bir arkadas sormustu, ben tesadufen baktirdim, sadece tarot bakiyor, uzun ayrintili bakiyor, bakis tarzini begendim, gecmis ve ani dogru yorumladi, ancak yeni baktirdim, gelecek cikti mi dersen su an bilemiyorum. en yakin tarih haziran, ev alacakmisim, gercekten de bu ara emlakci dolasiyorum, olursa burdan yazarim. sevgiler
Sedatın fiyatı çok uygun onu bir deneyin derim ve bu konuda ısrar ediyorum. Direk isim veriyo şehir söylüyor zaten adam kendinden geçio anlattığında. Çok şaşırmıştım ben. Üstelik sık sık gidince bakmıyormuş. Bu da iyi bir falcı olduğunu gösterio zaten.
bunları bir sürü falcı denemiş biri olarak söylüyorum.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
armağan hanım için bende kesinlikle aynı fikirdeyim. bu zamana kadar gittiğim en iyi falcı. ve aynen dediğiniz gibi allah ın izniyle diyerek anlatıyor. yani diğer falcılar gibi olacak edecek diye size umut bağlatmıyor. ben çok memnun kaldım. kadınlar kahvesindede dilek ve pelin. onlarda çok iyiler. ama armağan hanım daha ayrıntılı bakıyor. ve söyledikleri tatmin ediyor. bazen fal baktırınca insanda olurya başkasına da gideyim onunla söyledikleri tutacak mı diye. armağan hanıma gittikten sonra hiç böyle bir fikre kapılmıyorsunuz. remziye hanımla ilgili hiç bir fikrim yok. su falındada majesticte neriman var. onu denedim bu cumartesi. ondan da memnun kaldım.
Bu arada şunu eklemem gerekir ki Burcu ve Olgu tamamen farklı şeyler söylediler bana..Özellikle gelecekle ilgili..Çok zıttı..Bakalım hangisinin dediği olacak:)belki de ikisinin de söylediklerini yaşamayacağım:)
ben de burcuya gittim ve hiç memnun kalmadım.mart sonuna kalmaz dediği bi olay günler geçti olmadı. zor bi durumdayım. olguyu da deli gibi merak ediyorum yarın gitmek istiyorum ama burcu gibi fos çıkar mı diye korkuyorum. size verdiği tarihler oldu muOlguyu çok eski tanırım..Bana baktığı fallarda %60-70 oranında hep başarılı olmuştur..Burcuya 1 kez gitmişti..anı bile bende zor yorumlamıştı ki gelecek için bahsettiği şeylerin nerdeyse bir olay dışında tamamının tersini yaşadığımı söyleyebilirim rahatlıkla...o bir olayda çokta önemli birşey değildi zaten..Bu arada havva hanımla olgunun bana baktıkları fallar nerdeyse hep aynı olmuştur.2side hep aynı şeylerden bahsedip farklı detaylar vermişlerdir..Bu durumda sanırım Havva olaylara son noktayı koyacak sizde:)
Kızlar merhaba..ben bugün Olgu hanıma fal baktırdım.İskambil falı bakıyor..İlk defa iskambil falı baktırdım.Çok hoş ve tatlı bir hanım.Ben memnun kaldım.Yani şöyle bir kere pembe tablo çizmiyor..Bu önemli.Sıkıntılıysa sıkıntılı diyor..Zor olacak diyor..Anı bildi..Neler yaşadığımı bildi..Gelecekle ilgili söyledikleri olmayacak şeyler değildi...Ama ekim 2012 tarihini verdi..Şimdi ne desem olmaz..O günü beklemek lazım..Çok uzun bakmıyor..Ama yeterli..Soru soruyorsun..Ona cevap veriyor..İyi yorumluyor iskambil kağıtlarını...Fiyatı 35 tl..Diğer kahve falcılarına göre pahalı bence...Eğer gidecekseniz önceden randevu alın..Çok yoğun oluyor çünkü..Pazar ve pazartesi günleri acıbadem kahve keyfin de..Gerçekci bir falcı..Bilmiyorum daha önce baktıranlar ne düşünür..Evet sırada ki gelsin:)....Havva hanım.....sıra onda..
ben de burcuya gittim ve hiç memnun kalmadım.mart sonuna kalmaz dediği bi olay günler geçti olmadı. zor bi durumdayım. olguyu da deli gibi merak ediyorum yarın gitmek istiyorum ama burcu gibi fos çıkar mı diye korkuyorum. size verdiği tarihler oldu mu
teşekkür ederm yorumun için :) cafe acıbadem caddesinde yazıyor capitole filan mı yakın ben o tarafları pek bilmiyorum daBana genelde havva hanım'ın tarihleri tutuyor..Açıkcası olguda tarihler değilde olaylar dediği şekilde gelişmiştir.Bence olgu kesinlikle foss çıkmaz diyebilirim rahatlıkla..Ben hatırlamıyorum ona kaç kez fal baktırdığı mı.Başarısız olsa o kadar gitmezdim.
Olguya bi kere baktırdım. 2. fal baktırışımdı toydum :)
kısa ve netti :) bi tatil demişti , epey süre geçtikten sona olmuştu.
diğer dediklerini hatırlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?