İstanbul'da Fal - Falcılar

gecenlerde bir arkadas sormustu, ben tesadufen baktirdim, sadece tarot bakiyor, uzun ayrintili bakiyor, bakis tarzini begendim, gecmis ve ani dogru yorumladi, ancak yeni baktirdim, gelecek cikti mi dersen su an bilemiyorum. en yakin tarih haziran, ev alacakmisim, gercekten de bu ara emlakci dolasiyorum, olursa burdan yazarim. sevgiler

slm, bende elmira ve filize baktirmistim, elmiraya aralikta filiz hanima yaklasik 3 hafta önce, ikisindednde memnun kalmistim, ve ikisininde dedikleri cikiyo bana. ella ani bildi gibi (tabi biraz yardimci oldum) ama dedigi hic birsey cikmadi bana.... Havva hanima da baktirdim ama dedigi seylerin zamani var daha

havvayi hic duymamistim. Son donemde birde nerimandan bahsediliyor ama emin olamadim.
Fallarim cikarsa hepinize haber vericem burdan. Ikiside tamamen ayni seyleri dedigi icin umutlanmis durumdayim ama bakalim. Umarim sana da iyi seyler cikmistir

evet ben sormuştum onu :) teşekkürler o zaman denemeye değer diyebiliriz :) inş hayırlısıyla ev alırsın bu arada

hep karşıma çıkıyorda merak ettim baktıran var mı diye binnaz abla diye bi kadın online bakılıyor deneyen var mı?

bu sedat dediğiniz hala monami cafedemi?

mercan kimdir merak ettim?

armağan hanım nerde bakıyor?

Kızlar merhaba..ben bugün Olgu hanıma fal baktırdım.İskambil falı bakıyor..İlk defa iskambil falı baktırdım.Çok hoş ve tatlı bir hanım.Ben memnun kaldım.Yani şöyle bir kere pembe tablo çizmiyor..Bu önemli.Sıkıntılıysa sıkıntılı diyor..Zor olacak diyor..Anı bildi..Neler yaşadığımı bildi..Gelecekle ilgili söyledikleri olmayacak şeyler değildi...Ama ekim 2012 tarihini verdi..Şimdi ne desem olmaz..O günü beklemek lazım..Çok uzun bakmıyor..Ama yeterli..Soru soruyorsun..Ona cevap veriyor..İyi yorumluyor iskambil kağıtlarını...Fiyatı 35 tl..Diğer kahve falcılarına göre pahalı bence...Eğer gidecekseniz önceden randevu alın..Çok yoğun oluyor çünkü..Pazar ve pazartesi günleri acıbadem kahve keyfin de..Gerçekci bir falcı..Bilmiyorum daha önce baktıranlar ne düşünür..Evet sırada ki gelsin:)....Havva hanım.....sıra onda..

Bu arada şunu eklemem gerekir ki Burcu ve Olgu tamamen farklı şeyler söylediler bana..Özellikle gelecekle ilgili..Çok zıttı..Bakalım hangisinin dediği olacak:)belki de ikisinin de söylediklerini yaşamayacağım:)

Olguyu çok eski tanırım..Bana baktığı fallarda %60-70 oranında hep başarılı olmuştur..Burcuya 1 kez gitmişti..anı bile bende zor yorumlamıştı ki gelecek için bahsettiği şeylerin nerdeyse bir olay dışında tamamının tersini yaşadığımı söyleyebilirim rahatlıkla...o bir olayda çokta önemli birşey değildi zaten..Bu arada havva hanımla olgunun bana baktıkları fallar nerdeyse hep aynı olmuştur.2side hep aynı şeylerden bahsedip farklı detaylar vermişlerdir..Bu durumda sanırım Havva olaylara son noktayı koyacak sizde:)

ben de burcuya gittim ve hiç memnun kalmadım.mart sonuna kalmaz dediği bi olay günler geçti olmadı. zor bi durumdayım. olguyu da deli gibi merak ediyorum yarın gitmek istiyorum ama burcu gibi fos çıkar mı diye korkuyorum. size verdiği tarihler oldu mu

Olgu'nun benim baktırdığım falları da isabetlidir. bana söylediği ama olmayan şeylere sonradan bir baktığımda, benim fikir değiştirmemle alakalı veya benim müdahalelerim sonrasında değişen durumlar olduğunu gördüm genellikle. bir kısmı da karşı tarafın fikir değiştirmesiyle alakalıydı tabii :)) sizin müdahale edebileceğiniz veya etkileyebileceğiniz birşeyler varsa şayet, falınızı ve de olacakları değiştirebilirsiniz. gerçi bu tüm fallar için geçerli bence.. ama Olgu'ya fal baktırmayı seviyorum, çünkü olayları ve kişileri ve de durumları gerçekten doğru tespit ediyor.. hayırlısı olsun sizin için :))

Bana genelde havva hanım'ın tarihleri tutuyor..Açıkcası olguda tarihler değilde olaylar dediği şekilde gelişmiştir.Bence olgu kesinlikle foss çıkmaz diyebilirim rahatlıkla..Ben hatırlamıyorum ona kaç kez fal baktırdığı mı.Başarısız olsa o kadar gitmezdim.

Son düzenleme:
Olguya bi kere baktırdım. 2. fal baktırışımdı toydum :)
kısa ve netti :) bi tatil demişti , epey süre geçtikten sona olmuştu.
diğer dediklerini hatırlamıyom

teşekkür ederm yorumun için :) cafe acıbadem caddesinde yazıyor capitole filan mı yakın ben o tarafları pek bilmiyorum da

Olguya bi kere baktırdım. 2. fal baktırışımdı toydum :)
kısa ve netti :) bi tatil demişti , epey süre geçtikten sona olmuştu.
diğer dediklerini hatırlamıyom

bana da, o zamanlar aşık olduğum adamla uzunca bir süre görüşmeyeceğimi daha sonra ondan bir teklif alacağımı ama o sırada hayatımda başka birinin olacağını söylemişti, bana söylediği ama olmayan tek-tük şeyden biridir. iyi ki olmamış, o da ayrı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…