İstanbul'da Fal - Falcılar

gerçekten bir filiz hanımdır gidiyor...tabii gitmek isteyen gider..ama ben şunu sormak istiyorum...merak ettim...bu kadar talep gördiğüne göre...iyi falcı olmalı....peki..kim baktırd? memnun kaldınız mı ve çıkan fal oldu mu? bakalım kimlere çıkmış:)

emine hanım hakkında mandala hak veriyorum...emine hanımın telefonunu isteyen yeni üyeler...eski sayfaları okuyun ve ona göre karar verin bence...telefonunu isteyenlere ben göndermiştim...herkes gidip gitmeme konusunda kendi karar verecek tabii....ama son zamanlarda...emine hakkında olumsuz yorumlar çok vardı...araştırın...öyle gidin derim...

emine hanım hakkında mandala hak veriyorum...emine hanımın telefonunu isteyen yeni üyeler...eski sayfaları okuyun ve ona göre karar verin bence...telefonunu isteyenlere ben göndermiştim...herkes gidip gitmeme konusunda kendi karar verecek tabii....ama son zamanlarda...emine hakkında olumsuz yorumlar çok vardı...araştırın...öyle gidin derim...

Aynen katılıyorum sana. Filiz isminin ortaya çıkış şekli vs aynı Ella olayına benziyor. Zaten ondan da şüphelenmiştim ama çok kişi birden yazınca noluyor acaba filan dedim. Sonra çıktı ortaya. Soğanlık Emine konusunda bir çok kişi yazdı iyi olmadığını ben bu topice ilk geldiğim zamanlardan beri böyle arada ismi çıkar sonra fosmuş diyenler olur bir süre unutulur sonra tekrar gene çıkar piyasaya. Dikkat edin reklamcılara. Gerçekten merak edip giden ve enerjisi olumlu tutmuşsa bilemem ama gene de dikkat edin.

İşte ben de Filiz hanım konusunda şüphe içindeyim..Eski üyelerden giden varsa yorum yazsa keşke..Telefon dahi açmadım..Çelişkiler içindeyim..Forma üye olmadan önce uzun zaman taki pettim..Ve ilk olarak Angel's cafe Burcuya gittim..Açıkcası aradığımı bulamadım..Çok fazla pembe tablo çizdi..İnanamadım..O yüzden Filiz hanım konusunda kararsızım...

açıkça yazayım filize gitmedim, gitmeyide şu an için düşünmüyorum.
hiç bi falcıya gitmeyi düşünmüyorum.
o aksam krizim tutmuşştu , kadın 2 tane burda kimsenin bilmediği bir şeyi bilince gideyim dedim.
sonra o gece ki rüyam vazgecirdi.
elmira ile konuştum, biraz rahatladım.
akışına bırakma kararıma geri döndüm.
yeni falcı deneyip riske girmicem , çok krizim tutarsa bende en başarılı olan falcıya giderim, elmiraya.
en son burcuya gitmiştim sanırsam, gelince gene ona gidebilirim ya da
filiz hanım konusunda ben referans değilim, bi gün gidersem ki zor, yazarım düşüncelerimi

Tuttu mu dersiniz tutmadı mı bilemedim,
Ella martta iş değişikliği demişti işten çıkartıldım !! ev işine geçişi iş değiştirmek olarak yorumlayabiliriz derseniz tutturdu ((

kizlar ben gecen hafta hem filize hem de elmiraya gittim. Ikisine de ilk gidisimdi.
Bana baktiklari fallar birbirleriyle cok tutarliydi.
Yani ikisi de ayni tarihleri soyledi asagi yukari ve gelecek yorumlari da neredeyse birebir tuttu.

kizlar ben gecen hafta hem filize hem de elmiraya gittim. Ikisine de ilk gidisimdi.
Bana baktiklari fallar birbirleriyle cok tutarliydi.
Yani ikisi de ayni tarihleri soyledi asagi yukari ve gelecek yorumlari da neredeyse birebir tuttu.

Filiz en yakın tarih ne zaman verdi acaba sakıncası yoksa?merak ettim genelde 3 gün 5 gün diyormuş o bakımdan soruyorum.

kızlar, yeditepe üniversitesinin karşısındaki bir cafede bir bayan var ona giden var mı acaba ?
bizim birkaç arkadaş gitti ve onlara çok çok iyi bakmış, ben gittim ama o kadar memnun kalamadım..siz ne düşünüyorsunuz ?

Minik siz Burcudan memnun kaldınız mı?Ben de gittim çok fazla pembe tablo çizdi gibi geldi bana...Yanılmayı çok istiyorum..İnşallah dedikleri olur..Çok net konuştu..Hayır olamaz desem de ısrarla olacağını söyledi..Yorumunuz nedir Burcu hakkında?

anı iyi biliyor, dediği bi iki şeyi yaşadım :)
mayısı ve kısmetimi merakla bekliyom

anı iyi biliyor, dediği bi iki şeyi yaşadım :)
mayısı ve kısmetimi merakla bekliyom

Size yine yakın tarih vermiş...Bana söyledikleri 2-3 yıllıktı:)....inşallah dedikleri çıkar....Evet anı iyi bildi...Geçmişden pek bahsetmedi...Mesela işle ilgili hiç birşey söylemedi....Neyse bekleyelim bakalım.....yaz var,kış var:)

bence gidip baktırın reklam olmadığını anlarsınız bende ilk gördüğümde reklam sanmıştım ama reklam değil ellayada baktırdım ve ben ellayı beğenmemiştim bence filiz hanım toz pembe kurmuyor gerçekleri söylüyor genede sizin kararınız...

canım ben filiz hanıma baktırdım en çokta su falında iyi olduğunu düşünüyorum dedikleri hemen hemen çıktı gerisine zaman verdi tavsiye ederim

bende sıkıldıgım an arıyorum sag olsun para talep etmiyor diyer falcılar gibi büyü ye kendisi inanmıyor sizlere nasıl söyler inanamıyorum yinede ön yargıda olmayın tüm falcılar bir deyil bence gidenler dürüst olarak anlatsa kim iyi kim kötü falcı buluruz

canım ben filiz hanıma baktırdım en çokta su falında iyi olduğunu düşünüyorum dedikleri hemen hemen çıktı gerisine zaman verdi tavsiye ederim

bence sen filiz hanımın reklamını yapıyorsun her msj ında her sayfada filiz hanımı durmadan yazıyorsun başkada bışey yazmıyorsun ben ınanmıyorum

Filiz en yakın tarih ne zaman verdi acaba sakıncası yoksa?merak ettim genelde 3 gün 5 gün diyormuş o bakımdan soruyorum.

ben haftaici oglen gibi gittim ayni gun aldi beni. Sonra fali bakarken ben birsey sormaya calistim beni durdurdu, soyleme daha hicbirsey ben gorururm dedi ve de gordu. Verdigim tarihler oynayabilir dedi bakalim, gorucez. Ama benim icin ilginc olan elmira ile filizin tamamen ayni fali bakmalariydi. Dolayisiyla umutlandim bayaa.

Filiz hanımın telefon numarasını bana gönderebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…