forumu dışarıdan okuyordum dayanamadım girdim. arkadaşlar son günlerle filiz filiz devamlı.nereden türedi bu? ben bunu daha evvel bir kaç kez daha gördüm. ella olayına benzemiyormu? bir kaç falcı daha vardı aynı bu stilde oldu.hepsi fosladı. minik işine karışmak haddim değil ama sende benim gibi herşeyini buraya yazıyorsun kadın okuyormuş zaten anı geçmişi okuyup söyleyecek.gelecekte zaten ya tutarsa. nepp mepp kadın forumu okuyor ya ağzıyla demiş.belkide üyelerden biridir kendini övüyordur. şu forumu bilmeyen birini bulmak lazım.
kendi tecrübelerimi yazayım. tüm falcılar fos çıktı. fulyayı beğenirdim o da oyalama ve fossssmuş. eski enerjisi kalmamış. bir arkadaş daha demişti zaten. şükür aklım var ve araştırmayı çok severim. gerçekleri bazı konularda kendim gördüm ve tüm falcıların hiç bir şey bilmedklerini görmüş oldum. geriye dönük olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hiçbirşey onların dediği gibi olmamış son bir senedir. soğanlık eminenin telefonunu ısrarla siteyen kişi kendisimi acaba? devamlı söylüyoruz hatta eski arkadaşlarda söylüyor kadının bişi bildiği yooooooooook. forumu okuyup niye beğenmedin diye azarlıyormuş üyeleri kim kimdir biliyormuş yazmışlardı gerileri okuyun. bana geçen sene dediklerinin hiçbiri çıkmadı. amma sallamış şimdi gülüyorum. an geçmiş gelecek yok. illa para vercem derseniz gidin. burdan ev falcılarına para dökmeyin. telefondakilere hele hiç...bir telefonda baktırdım bir ev falcısına bu kadar şarlatanlık olmaz..birde beni methet ,yaz dedi.burdaki reklamlara kapılıp gidersek böyle olur. ilk baktığında bir arkadaş gitmişti ona iyi bildi diye gittim ama ben bile daha iyi bakarım. ki hiç anlamam bu işlerden düşünün. kuaför kuaförü beğenmez ya falcıda öteki falcıyı beğenmez birde kötülüyorlar ne ayıp.
kafedekilerde bir halt bilmiyormuş. beni oyalayan salak falcılara sinir oluyorum hepsini bir kalemde sildim..elmira an ve geçmişi bilemedi ama gelecekte iyi şey söylemişti, o da geleceği bilemiyormuş öyle yazmışlardı demekki gelecek tahmini çıkmayacak...50-40-75-21 hepsine şahsen haram olsun.bir daha vermem.başımın gözümün sadakası olsun diyorum.
şimdi falcılar okuyup bana ne sinir olmuşlardır.
forumu dışarıdan okuyordum dayanamadım girdim. arkadaşlar son günlerle filiz filiz devamlı.nereden türedi bu? ben bunu daha evvel bir kaç kez daha gördüm. ella olayına benzemiyormu? bir kaç falcı daha vardı aynı bu stilde oldu.hepsi fosladı. minik işine karışmak haddim değil ama sende benim gibi herşeyini buraya yazıyorsun kadın okuyormuş zaten anı geçmişi okuyup söyleyecek.gelecekte zaten ya tutarsa. nepp mepp kadın forumu okuyor ya ağzıyla demiş.belkide üyelerden biridir kendini övüyordur. şu forumu bilmeyen birini bulmak lazım.
kendi tecrübelerimi yazayım. tüm falcılar fos çıktı. fulyayı beğenirdim o da oyalama ve fossssmuş. eski enerjisi kalmamış. bir arkadaş daha demişti zaten. şükür aklım var ve araştırmayı çok severim. gerçekleri bazı konularda kendim gördüm ve tüm falcıların hiç bir şey bilmedklerini görmüş oldum. geriye dönük olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hiçbirşey onların dediği gibi olmamış son bir senedir. soğanlık eminenin telefonunu ısrarla siteyen kişi kendisimi acaba? devamlı söylüyoruz hatta eski arkadaşlarda söylüyor kadının bişi bildiği yooooooooook. forumu okuyup niye beğenmedin diye azarlıyormuş üyeleri kim kimdir biliyormuş yazmışlardı gerileri okuyun. bana geçen sene dediklerinin hiçbiri çıkmadı. amma sallamış şimdi gülüyorum. an geçmiş gelecek yok. illa para vercem derseniz gidin. burdan ev falcılarına para dökmeyin. telefondakilere hele hiç...bir telefonda baktırdım bir ev falcısına bu kadar şarlatanlık olmaz..birde beni methet ,yaz dedi.burdaki reklamlara kapılıp gidersek böyle olur. ilk baktığında bir arkadaş gitmişti ona iyi bildi diye gittim ama ben bile daha iyi bakarım. ki hiç anlamam bu işlerden düşünün. kuaför kuaförü beğenmez ya falcıda öteki falcıyı beğenmez birde kötülüyorlar ne ayıp.
kafedekilerde bir halt bilmiyormuş. beni oyalayan salak falcılara sinir oluyorum hepsini bir kalemde sildim..elmira an ve geçmişi bilemedi ama gelecekte iyi şey söylemişti, o da geleceği bilemiyormuş öyle yazmışlardı demekki gelecek tahmini çıkmayacak...50-40-75-21 hepsine şahsen haram olsun.bir daha vermem.başımın gözümün sadakası olsun diyorum.
Aynen katılıyorum sana. Filiz isminin ortaya çıkış şekli vs aynı Ella olayına benziyor. Zaten ondan da şüphelenmiştim ama çok kişi birden yazınca noluyor acaba filan dedim. Sonra çıktı ortaya. Soğanlık Emine konusunda bir çok kişi yazdı iyi olmadığını ben bu topice ilk geldiğim zamanlardan beri böyle arada ismi çıkar sonra fosmuş diyenler olur bir süre unutulur sonra tekrar gene çıkar piyasaya. Dikkat edin reklamcılara. Gerçekten merak edip giden ve enerjisi olumlu tutmuşsa bilemem ama gene de dikkat edin.
kizlar ben gecen hafta hem filize hem de elmiraya gittim. Ikisine de ilk gidisimdi.
Bana baktiklari fallar birbirleriyle cok tutarliydi.
Yani ikisi de ayni tarihleri soyledi asagi yukari ve gelecek yorumlari da neredeyse birebir tuttu.
açıkça yazayım filize gitmedim, gitmeyide şu an için düşünmüyorum.
hiç bi falcıya gitmeyi düşünmüyorum.
o aksam krizim tutmuşştu , kadın 2 tane burda kimsenin bilmediği bir şeyi bilince gideyim dedim.
sonra o gece ki rüyam vazgecirdi.
elmira ile konuştum, biraz rahatladım.
akışına bırakma kararıma geri döndüm.
yeni falcı deneyip riske girmicem , çok krizim tutarsa bende en başarılı olan falcıya giderim, elmiraya.
en son burcuya gitmiştim sanırsam, gelince gene ona gidebilirim ya da
filiz hanım konusunda ben referans değilim, bi gün gidersem ki zor, yazarım düşüncelerimi
Minik siz Burcudan memnun kaldınız mı?Ben de gittim çok fazla pembe tablo çizdi gibi geldi bana...Yanılmayı çok istiyorum..İnşallah dedikleri olur..Çok net konuştu..Hayır olamaz desem de ısrarla olacağını söyledi..Yorumunuz nedir Burcu hakkında?
anı iyi biliyor, dediği bi iki şeyi yaşadım :)
mayısı ve kısmetimi merakla bekliyom
İşte ben de Filiz hanım konusunda şüphe içindeyim..Eski üyelerden giden varsa yorum yazsa keşke..Telefon dahi açmadım..Çelişkiler içindeyim..Forma üye olmadan önce uzun zaman taki pettim..Ve ilk olarak Angel's cafe Burcuya gittim..Açıkcası aradığımı bulamadım..Çok fazla pembe tablo çizdi..İnanamadım..O yüzden Filiz hanım konusunda kararsızım...
gerçekten bir filiz hanımdır gidiyor...tabii gitmek isteyen gider..ama ben şunu sormak istiyorum...merak ettim...bu kadar talep gördiğüne göre...iyi falcı olmalı....peki..kim baktırd? memnun kaldınız mı ve çıkan fal oldu mu? bakalım kimlere çıkmış:)
o kadar detaya girmedik , var dersede napıyım derim olur biter
hacı,hoca peşinde koşturamam,falcı peşinde yeterince koşturuyom zaten.
bana elanit,elmira senin öküze yani eski angus :) büyü yapmaya ugrasıyolar ama yıldızı cok yüksek tutmuyo mendebura demişlerdi:)
tutmaz.
artık tutsada beni bağlamaz :)
canım ben filiz hanıma baktırdım en çokta su falında iyi olduğunu düşünüyorum dedikleri hemen hemen çıktı gerisine zaman verdi tavsiye ederim
Filiz en yakın tarih ne zaman verdi acaba sakıncası yoksa?merak ettim genelde 3 gün 5 gün diyormuş o bakımdan soruyorum.
ben haftaici oglen gibi gittim ayni gun aldi beni. Sonra fali bakarken ben birsey sormaya calistim beni durdurdu, soyleme daha hicbirsey ben gorururm dedi ve de gordu. Verdigim tarihler oynayabilir dedi bakalim, gorucez. Ama benim icin ilginc olan elmira ile filizin tamamen ayni fali bakmalariydi. Dolayisiyla umutlandim bayaa.
Filiz hanımın telefon numarasını bana gönderebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?