bende filiz hanıma baktırmak istiyorum da peki hangisinde iyi?kahve baktırsam olur mu?birde numarasını yollarsanız çok sevinirim..
Burcuzz ben de var Filiz hanımın numarası ama size nasıl ulaştırayım bilmiyorum..bir de burda okuduğum kadarıyla karalama falı diye birşey bakıyormuş..herkes ondan çok memnun..
filiz hanımın numarasını yollayabilir misin bana?bu arada kahvede mi tarotta mı iyi?fiyatı ne kadar?
filiz diyom , numara diyom ..
ilk defa birinden numara istiyom ..
yollamazsanız bende bi daha size yollamam diyom :)
bide nerdeydi onu soruyom
şu filiz hanıma baktırdıgmda 3 gün olayı cıkmadı dıer dedgı seylerın zmanı cıktı neyzkkı 3 gun olayından umıdımı kestım
şimdi diğer sayfalarda yeni bi isimçıkmıs snrm bı okuyım onlarıı :)
ben filiz hanıma gittim hiç büyü falan adı bile geçmedi gayet pozitif ve iyi bir kadın bence. sadece fal bakmadı muhabbette ettik arada gel çayımı iç de dedi. zamanları tam anlamıyla tutturamadığını buna dikkat etmemi söyledi. ben nepp'den sonra gittim ona 3 gün içinde olcak demiş çıkmamış diye çok üzülmüştü bu yuzden çok zaman vermek istemıyorum çünkü 3 5 gun oynama oluyo üzülüyorum dedi. ayrıca burada onu kötüleyen bi falcının kendisi varmış ondan da bahsetti bana..
amacım filiz hanımı korumak değil sonuçta bir kere gördğüm biri ancak bana çok sıcak ve pozitif biri gibi geldi.. deneyin yada telefonda konuş kendiniz de anlayacaksnız zaten..
bende filiz hanıma fal baktırdım 2 defa tam tarihleri 1 veya 2 gün oynuyor ve kendiside söylüyor zaten tarihleri tam tutturamıyorum diye olmayacak şeyler söylemiyor pembe tablolar çizmiyor ben kendisinden memnunum 2 defa yüz yüze fal baktı bana ve hiç büyü müyü demedi bu arkadaşada inanmıyorum iftira atıyor bence kaç tane falcı ya baktırdım dejavu yiğit , ada , edi berbatlardı elmiranın dediği tarihlere var daha ve ella tam bir fiyasko bazıları büyü var dediler ama filiz hanım hiç büyüden bahsetmedi bir ara konu açılmıstı büyüden filan kendisi öyle sseylere inanmadıgını ve sakın paranı kaptırma dedi karar yinede sizin bence güzel bakıyor ben kendisinden memnunum cok cana yakın ve sempatik bir insan yeri geliyor parayı bile 2 planda tutuyor
Ama ben yerine gidemem...çok uzak..ne yapsam kızlar bana akıl verin...sevda26 siz ne dersiniz?
Ama ben yerine gidemem...çok uzak..ne yapsam kızlar bana akıl verin...sevda26 siz ne dersiniz?
Hilari ben telefon da baktırabilirim ancak..Yeri çok uzak gidemem..acaba bir fark olur mu??Giden birisi olarak ne önerirsiniz?
Burcuzz ben de var Filiz hanımın numarası ama size nasıl ulaştırayım bilmiyorum..bir de burda okuduğum kadarıyla karalama falı diye birşey bakıyormuş..herkes ondan çok memnun..
dün bana karalama baktı özet olarak :)
ama ben su baktırıcam :)
telefonu yolluyorum burcuz sna
canım gönderdim teleni ve memnun kalacağına eminim kahve tarot 2 si bir arada baktı bana su baktıı eşimin o gun üzerindeki kıyafeti bile bildi nasıl şasırdım anlatamam
kızlar filiz hanım'ın dedikleri oluyor mu? biriniz diyin hele, heyecandan ölücem! :))
ne oldu?baktırdın mı sen yoksa? :))).valla kaç gündür herkes ondan bahsediyor canım.gidenler cevap verir hemen şimdi.ama benim takip ettiğim kadarıyla hep olumlu yorumlar yapıldı şimdiye kadar..
kısa bir telefon konuşması yaptık, hafta içi gidicem, o kısa konuşma bile inanılmazdı!
canım benim iyi bi falcı için telefon ya da yüzyüze farketmez , ben yarın gidicem.
sanırsam herkes reklamcı olmadğımı biliyoben bi kurban edeyim kendimi sende ona göre karar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?