İstanbul'da Fal - Falcılar

bende filiz hanıma baktırmak istiyorum da peki hangisinde iyi?kahve baktırsam olur mu?birde numarasını yollarsanız çok sevinirim..

Burcuzz ben de var Filiz hanımın numarası ama size nasıl ulaştırayım bilmiyorum..bir de burda okuduğum kadarıyla karalama falı diye birşey bakıyormuş..herkes ondan çok memnun..

Burcuzz ben de var Filiz hanımın numarası ama size nasıl ulaştırayım bilmiyorum..bir de burda okuduğum kadarıyla karalama falı diye birşey bakıyormuş..herkes ondan çok memnun..

dün bana karalama baktı özet olarak :)
ama ben su baktırıcam :)
telefonu yolluyorum burcuz sna

filiz hanımın numarasını yollayabilir misin bana?bu arada kahvede mi tarotta mı iyi?fiyatı ne kadar?

canım gönderdim teleni ve memnun kalacağına eminim kahve tarot 2 si bir arada baktı bana su baktıı eşimin o gun üzerindeki kıyafeti bile bildi nasıl şasırdım anlatamam

üzüldüm yaa.. neyse ümidi kesme belki zamanı tutturmamıştır yine de olabilir
umarım bana söyledikleri çıkar

ben filiz hanıma gittim hiç büyü falan adı bile geçmedi gayet pozitif ve iyi bir kadın bence. sadece fal bakmadı muhabbette ettik arada gel çayımı iç de dedi. zamanları tam anlamıyla tutturamadığını buna dikkat etmemi söyledi. ben nepp'den sonra gittim ona 3 gün içinde olcak demiş çıkmamış diye çok üzülmüştü bu yuzden çok zaman vermek istemıyorum çünkü 3 5 gun oynama oluyo üzülüyorum dedi. ayrıca burada onu kötüleyen bi falcının kendisi varmış ondan da bahsetti bana..
amacım filiz hanımı korumak değil sonuçta bir kere gördğüm biri ancak bana çok sıcak ve pozitif biri gibi geldi.. deneyin yada telefonda konuşun kendiniz de anlayacaksnız zaten..

Hilari ben telefon da baktırabilirim ancak..Yeri çok uzak gidemem..acaba bir fark olur mu??Giden birisi olarak ne önerirsiniz?

Ama ben yerine gidemem...çok uzak..ne yapsam kızlar bana akıl verin...sevda26 siz ne dersiniz?

Ama ben yerine gidemem...çok uzak..ne yapsam kızlar bana akıl verin...sevda26 siz ne dersiniz?

canım benim iyi bi falcı için telefon ya da yüzyüze farketmez , ben yarın gidicem.
sanırsam herkes reklamcı olmadğımı biliyo ben bi kurban edeyim kendimi sende ona göre karar verirsin

bir baktır istersen ben kendisinden memnunum ve bu akşam tekrar gidicem yanına kaybedeceğin azla bir para değil ve parayıda o kadar takan bir bayan değil filiz hanım para onun için ikinci planda telefonda bir konuş istersen

çok teşekkür ederim düşünmen bile yeterli..minik ile sevda yollamışlar sağolsunlar.bu arada filiz hanıma gitme konusunda endişelerin var sanırım uzaklık bakımından.nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bakırköye metrobüs var.çok rahat gidilebiliyor.birde taksimden dolmuş var 20 dakikaya gidiyor.üsküdarda otuyorum.okulum o taraftaydı.hep öyle gidiyordum..bu arada baktırırsan inş.beğenirsin.şimdiden bol şanslar :)))

canım gönderdim teleni ve memnun kalacağına eminim kahve tarot 2 si bir arada baktı bana su baktıı eşimin o gun üzerindeki kıyafeti bile bildi nasıl şasırdım anlatamam

çok teşekkür ederim canım :).haftaya baktırıcam ve baktırır baktırmaz hemen buraya yazıcam.bu arada kahve+tarot ne kadar?

kızlar filiz hanım'ın dedikleri oluyor mu? biriniz diyin hele, heyecandan ölücem! :))

ne oldu?baktırdın mı sen yoksa? :))).valla kaç gündür herkes ondan bahsediyor canım.gidenler cevap verir hemen şimdi.ama benim takip ettiğim kadarıyla hep olumlu yorumlar yapıldı şimdiye kadar..

ne oldu?baktırdın mı sen yoksa? :))).valla kaç gündür herkes ondan bahsediyor canım.gidenler cevap verir hemen şimdi.ama benim takip ettiğim kadarıyla hep olumlu yorumlar yapıldı şimdiye kadar..

kısa bir telefon konuşması yaptık, hafta içi gidicem, o kısa konuşma bile inanılmazdı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…