İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu elmira kac paraya bakiyor peki nerede? İns guzel haberlerini aliriz

Sevindim Olgu hanım için yorumlarınıza....Aslında bana söyledikleri de olmayacak şeyler değildi...Özellikle işimle ilgili olanlar..Ve diğerleri de...ekim 2012 tarihini bekliyorum sabırsızlıkla..Ama sonuç olarak Olgu hanım benim bütün baktırdığım falcılar arasında en objektif olanıydı...

teşekkür ederm yorumun için :) cafe acıbadem caddesinde yazıyor capitole filan mı yakın ben o tarafları pek bilmiyorum da

olgu'yu bende beğenirim...2-3 kere baktırdım...herşeyi 100% biliyor diyemem...ama gerçekten en isbaetli yorum yapan ve söylediklerinin çıkma oranı da gayet iyidir...tabii bu bir fal....garantisi olmaz...ki 1 kere gittiğim zaman...sanırsam ...keyfi yoktu...epeyce...kötü idi...ama ben beğenirim:)

yeri...acıbadem de...capitol uzak kalıyor...en iyi ulaşım...metrobüs....acıbadem metrobüs durağında in...acıbadem istikametine yürü ve metrobüs durağı ile cafe'nin mesafesi...yürüyerek ortalama...10 dak...

Gidin Olgu hanıma..Ama randevu alın..Olumlu bir tablo yoksa yok diyor..Şöyle şöyle bu kişi...Bunun kumaşı böyle diyor..Kabul et ya da sen bilirsin diyor...Pembe tablo çizmiyor....Eğer gerçekten iyi olacaksa çok iyi olacak merak etmeyin diyor..

online msnde fal bakan gamze hanım nasıl,ne kadara bakıyor?çıkıyor mu?
bir de seba ile online gamze hanım aynı kişiler mi?öyle diyorlar doğru mu?

Kızlar Havva hanım sadece kadıköy yelkovan kafede mi bakıyor?Bilginiz var mı?Başka bir yerde de bakıyor mu?Sadece hafta sonları ordaymış acaba diğer günler nerde?Bilen biri yazarsa sevinirim..

bildigim kadariyla havva hanimin yelkovan kafeyle bir alakasi yok.
yelkovan kafede handan hanim die biri vardi ki son yorumlarda kendisini pek begenmediklerini soylemislerdi.
havva hanim sureyya operasinin karsisindaki sokakta 3. kafedeydi sanirim ama adini bilemiyorum.

cafenin ismi 'istanbul cafe'

evet sadece h.sonları ordan.
diğer günler için telefonla iletişime geçmeniz lazım.
belirtiyim bende telefonu yok

slm elmira hanıma nasıl ulasırım birde gercekten cıkıyormu falı merak ettım ben sureklı bakırkoyde baktırıyorum fal....

Kızlar Havva hanım sadece kadıköy yelkovan kafede mi bakıyor?Bilginiz var mı?Başka bir yerde de bakıyor mu?Sadece hafta sonları ordaymış acaba diğer günler nerde?Bilen biri yazarsa sevinirim..

Yelkovan cafede Handan abla bakıo canım,şiddetle tavsiye edeirm ama gene sen bilinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…