teşekkür ederm yorumun için :) cafe acıbadem caddesinde yazıyor capitole filan mı yakın ben o tarafları pek bilmiyorum da
arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki??
pardon canım da ben bişey yapmadım sen sordun elmira nın fiatını bende söyledim:) arz talep meselesi herkes istedigi fiatı biçiyor gidip gitmemek bizlere kalmış.
Elmiraya nasil ulasabilirim
Elmiraya nasil ulasabilirim
Olgu'nun benim baktırdığım falları da isabetlidir. bana söylediği ama olmayan şeylere sonradan bir baktığımda, benim fikir değiştirmemle alakalı veya benim müdahalelerim sonrasında değişen durumlar olduğunu gördüm genellikle. bir kısmı da karşı tarafın fikir değiştirmesiyle alakalıydı tabii :)) sizin müdahale edebileceğiniz veya etkileyebileceğiniz birşeyler varsa şayet, falınızı ve de olacakları değiştirebilirsiniz. gerçi bu tüm fallar için geçerli bence.. ama Olgu'ya fal baktırmayı seviyorum, çünkü olayları ve kişileri ve de durumları gerçekten doğru tespit ediyor.. hayırlısı olsun sizin için :))
teşekkür ederm yorumun için :) cafe acıbadem caddesinde yazıyor capitole filan mı yakın ben o tarafları pek bilmiyorum da
ben de burcuya gittim ve hiç memnun kalmadım.mart sonuna kalmaz dediği bi olay günler geçti olmadı. zor bi durumdayım. olguyu da deli gibi merak ediyorum yarın gitmek istiyorum ama burcu gibi fos çıkar mı diye korkuyorum. size verdiği tarihler oldu mu
Elmira evinde yada telefonda 75 tl ye fal bakıyor.Minik sana telefonu gönderir.Onda var..
yolladım istediğin bilgileri
bildigim kadariyla havva hanimin yelkovan kafeyle bir alakasi yok.
yelkovan kafede handan hanim die biri vardi ki son yorumlarda kendisini pek begenmediklerini soylemislerdi.
havva hanim sureyya operasinin karsisindaki sokakta 3. kafedeydi sanirim ama adini bilemiyorum.
emaıl mı atalım yoksa gıdıp yuzyuze mı baktıralım
Kızlar Havva hanım sadece kadıköy yelkovan kafede mi bakıyor?Bilginiz var mı?Başka bir yerde de bakıyor mu?Sadece hafta sonları ordaymış acaba diğer günler nerde?Bilen biri yazarsa sevinirim..
o biri benim övmedim yalnızca kendisi hakkında yorumları paylaştım! Haftaya bi buluşma ayarlayıp gidiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?