Barışa birgün gittim çok kalabalıktı bekleyemem deyip tuğbaya baktırmıştım..Keşke barışı deneseymişim..neyse bir dahaki sefere onuda denerim..
xxxxxxxxxxxxxxxxxx (ayşe hanım kahve falı yada tarot bakıyor )herkese bakmıyor çok şeker biri yurtdışın fal eğitimi almış sorularınızı rahat sorabilirsiniz,tabiki önce allah bilir fakat bu bayan süper..mesala bende fal baktırmayı severim en çok kızdığım falcıların ukala soğuk olmaları,konuları kısa kesmeleri,rahat vakit ayırmamaları,vs...ayşe hanım uzun bakıyor ve gerçekten yürekten ilgileniyor sizinle önemli olanda aslında bence tarot 20 tl kahve falı 20 tl ye bakıyor ben çok memnunum tavsiye ederim
bişey değil işin enterasan yanı bıde buyu var deyıp ustelemesıne kızdım bozulmassa boyle olur gıbılerınden dıyor bana yapacak kımse yok dedım zaten evlı olmadığımı bıle bılemedı ayrıca sevgılım var dedım bana da takıntılısın dedı hepımızde ufakta olsa takıntılar vardır büyü laflarına kanıpta paralarınızı dağıtmayın 50 tl verdım ustune moral bozukluğu cabası
bişey değil işin enterasan yanı bıde buyu var deyıp ustelemesıne kızdım bozulmassa boyle olur gıbılerınden dıyor bana yapacak kımse yok dedım zaten evlı olmadığımı bıle bılemedı ayrıca sevgılım var dedım bana da takıntılısın dedı hepımızde ufakta olsa takıntılar vardır büyü laflarına kanıpta paralarınızı dağıtmayın 50 tl verdım ustune moral bozukluğu cabası
Yelkovan cafede Handan abla bakıo canım,şiddetle tavsiye edeirm ama gene sen bilinnn
anam msjlar nasıl siliniyor + ucurtma cafede neriman hanım vardı dmı ona gdiyim diıyorum ne dersnız ?
Nerde bu uçurtma kafe?Daha önce baktırmışmıydınız?Eyvah biri daha çıktı:))
bugün olgu hanıma gittim memnun kaldım iskambil falına baktı ve gerçekten iyiydi kişileri ve olayları çok doğru yorumladı.. gelecek için ise kısa bir zaman dilimi verdi. gerçekleşirse buraya yazacağım[
Çok sevindim memnun kalmanıza..Ben de memnun kaldım..Bana söyledikleri çok iç açıcı olmasa da olması olası şeylerdi...İyi yorumluyor iskambil kartlarını..Ben mayıs gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum...Sıra da Havva hanım var:)
Uçurtma kafeye tesadüfen gitmiştim..Oturup çay içerim diye..Baktım fal var..15tl..dedim kahve olsun bari fal baktırayım...kim var demiştim emre ve neriman var demişlerdi...çok vaktim yok biri olsun demiştim..Nerimana almışlardı..O günü hiç unutmam.ağzım açıp kafe den çıktım.Bu neydi ya falan olmuştum..sonrasında su falı için gitmiştim..1 kaç gün sonra..erkek arkadaşımın resmini vermiştim...fal bitti dedim.bu ilşkiyi benimle mi yaşamış acaba demiştim.hatta bayana da dedim.nasıl bunları biliyorsun demiştim..işim bu deyip gülmüştü...arada gider su falı baktırırım..taksime gittikçe...
Gidersen mutlaka yaz lütfen..Bir de ne falı baktıracaksın?Su mu kahve mi??
bugün olgu hanıma gittim memnun kaldım iskambil falına baktı ve gerçekten iyiydi kişileri ve olayları çok doğru yorumladı.. gelecek için ise kısa bir zaman dilimi verdi. gerçekleşirse buraya yazacağım[
Çok sevindim memnun kalmanıza..Ben de memnun kaldım..Bana söyledikleri çok iç açıcı olmasa da olması olası şeylerdi...İyi yorumluyor iskambil kartlarını..Ben mayıs gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum...Sıra da Havva hanım var:)
Olgu nerede bakıyor ve kaç para ?
olgu sanirim haftasonlari ( tam gun olarak bilemiyorum ) acibadem kahve keyfinde oluyormus.
internetten kafenin iletisim detaylarini bulabilirsiniz.kalabalik oluyormus , randevulu gitmenizde fayda var.
bu arada 30 tl ye iskambil fali bakiyor.
cnm şimdi girdim nete tekrar o yzden anca yazıorum ksura bakma.
hayır benimki tesadüf oldu aslında.ben orda eski çalışanlarından emre (şuan maestiğin hemen karşısındaki uçurtma kafede çalışıo) için gitmiştim ayrıldını öğrendim. sonra o gün çıktım ordan eve dönünce araştırdım şengülü, olumlu şeyler yazıodu nette. ayrıca ben onu bi zmnlar melekler kahvesinde çalışan şengül sndım ama deilmiş. kadının ama 40 senelik deneyimi var. ayrıca yurtdışından da müşterisi vr. artı mesela ben gene bi araştırırken bu şekilde, bi makale grdüm,ingilizce. bayan ist i keşfe gelmiş fln. o sırada fal muabbbetine de değinmişş ve denemek için (sanıorum onu yönlendirdiler) şengülle de kısa bi röporta yapmış. yani kadın kesinlikle boş deil. hisleri kuvvetli olablir ayrıca hoş temiz yüzlü şirin bi bayan. artı akıllı bi bayan.
su baktrcam minik malta flaan cok övmüş bnde batrmam lzım dııp baktrcam yarın :) yorumlarımı yazarm sen filiz hanıma gttnmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?