İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar farkındamısınız eskiden fal daha uygun fiyata bakılırdı. Şimdi uçmuş gidiyor fiyatlar acaba falcılar neye göre zam yapıyorki hehe :)))

bu ayşe dediğiniz beylikdüzündemi bakıyor acaba?

bugün olgu hanıma gittim memnun kaldım iskambil falına baktı ve gerçekten iyiydi kişileri ve olayları çok doğru yorumladı.. gelecek için ise kısa bir zaman dilimi verdi. gerçekleşirse buraya yazacağım

filiz hanıma yaklasık 45 dakka baktırdım bana buyu falan demedı acıkcası 50 tl nerden cıktı anlamadım amacım korumak falan deıl zaten yarın ucurtmadakı nerıman hanıma gtcem bilmıorm

bana ela dıye bı falcının onu rahatsız ettgnı anlatmıstı amacım kesınlıkle suclamak deıl ama cok tuaf geldı

filiz hanıma yaklasık 45 dakka baktırdım bana buyu falan demedı acıkcası 50 tl nerden cıktı anlamadım amacım korumak falan deıl zaten yarın ucurtmadakı nerıman hanıma gtcem bilmıorm

bana ela dıye bı falcının onu rahatsız ettgnı anlatmıstı amacım kesınlıkle suclamak deıl ama cok tuaf geldı

anam msjlar nasıl siliniyor + ucurtma cafede neriman hanım vardı dmı ona gdiyim diıyorum ne dersnız ?

Nerde bu uçurtma kafe?Daha önce baktırmışmıydınız?Eyvah biri daha çıktı:))

canım benmı karıstırdım majestık kafenın karsında ucurtma kafede nerıman hanım vardı taksımde of kafelr okaadar karıstıkı

Minikkk Minikkk senin dedğin neriman bu nerimanmı su falı baktıran heeeyy

bu ucurtma kafe neriman ! CAtlıcam meraktan yarın gdıyorum kesın kesın .

Gidersen mutlaka yaz lütfen..Bir de ne falı baktıracaksın?Su mu kahve mi??

su baktrcam minik malta flaan cok övmüş bnde batrmam lzım dııp baktrcam yarın :) yorumlarımı yazarm sen filiz hanıma gttnmi canım

olgu sanirim haftasonlari ( tam gun olarak bilemiyorum ) acibadem kahve keyfinde oluyormus.
internetten kafenin iletisim detaylarini bulabilirsiniz.kalabalik oluyormus , randevulu gitmenizde fayda var.
bu arada 30 tl ye iskambil fali bakiyor.

olgu sanirim haftasonlari ( tam gun olarak bilemiyorum ) acibadem kahve keyfinde oluyormus.
internetten kafenin iletisim detaylarini bulabilirsiniz.kalabalik oluyormus , randevulu gitmenizde fayda var.
bu arada 30 tl ye iskambil fali bakiyor.

anladım çok teşekkür ederim. =)anadolu yakasına geçersem aklımda olsun o zaman :)

emreden memnun kaldın mı peki? şengül dediğin nerde peki?

su baktrcam minik malta flaan cok övmüş bnde batrmam lzım dııp baktrcam yarın :) yorumlarımı yazarm sen filiz hanıma gttnmi canım

Yok hayatım gitmedim..Zaten gidemem bana çok uzak..Ancak telefondan baktırabilirim..Ondan da emin değilim..Ama Olguya gitmeni tavsiye ederim..Benim için şimdi sırada Havva hanım var:)..Hafta sonu gitmeyi düşünüyorum..Gidersem yazarım mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…