İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaşlar,çıkan bir fal haberini paylaşmak istiyorum.daha önce de demiştim zaman geçtikçe bende nevalin(göztepede) falları çıkıyor.Bazıları onu sinirli buluyor benim de ilk falımda öyleydi ama sonra öyle değildi de bu bir tarafa falları beni şaşırtan bir şekilde çıkyor.öyle elanit gibi bişey beklemeyin,geçmişe ait çok çok az bişey söylüyor,hiç bişey bilmez galiba diyosunuz ama gelecekle ilgili yorumları bende ciddi oranda tuttu,sizle paylaşmak istedim.yeni arkadaşlar için yazıyorum;ben uzun süredir bu sitedeyim.iyi ya da kötü gördüğüm herşeyi yazarım.artık fal da çok çok nadiren baktırıyorum.Geleceği de bir tek Allah bilir ama işte bazı insanlara Allah belki de bir yetenek veriyor ve öngörüleri tutuyor,nevalin bendeki tahminleri bu şekilde tuttu sanırım,herşey gönlünüzce güzel olsun, Allah herkesi sıkıntılarından en hayırlı şekli ile kurtarsın...

bahsettiğiniz kişinin iletişim bilgileri varmı acaba. yani telefon numarası

Arkadaslar showar arkadasimizin akibetini bilen varmi =)

" arkadaşlar bu yazıyı buraya yaza bileceğim o kadar uzak geliyorduki umudumu tamamen yitirmiştim şu an o kadar mutluyum ki bunu anlatacak kelimeyi dahi bulmakta zorlanıyorum sadece sizlere çok çok teşekkür ediyorum böyle bır topiği açtığınız için ama en çok da ELMİRA"ya teşekkür ediyorum hem bana baktığı o güzel falları için hemde bu sureci atlatmamda tüm samimiyetiyle yanımda olduğu için ""
beklediğim asıl olay gerçekleşti o kadar imkansızdı ki hala inanamıyorum elmiranın verdiği sureler geçmişti çünkü, ama onun dediği hep surelere takılmaydı söylemek kolay diyordum oda sabır diyordu ve aynen dediği gibi oldu.uzun lafın kısası arkadaşlar umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin ve surelere gerçekten takılmayın inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre verir... umarım buraya bir daha ki girdiğimde size düğün tarihimi açıklığcem hepınizi de düğünume davet edıcem
daha ne dıyeyimki?? "

Bunu yazmis ve evlenmismi ne olmus, ayy merak ettim ben simdi :26:

bahsettiğiniz kişinin iletişim bilgileri varmı acaba. yani telefon numarası

ilkinde tel. numarasını silmiştim,dedikleri çıkınca gitmek istedim, adresi kolay hatırladığım için gittim ama beni almadı,tel.unu verdi,randevulu gelmemi istedi:)sonra randevulu gittim.tel.unu size yazıyorum:)

Bende merak ettim çünkü Elmira'nın bana dedikleride imkansız zamanıda doldu inşallah aynı sevinci yaşarım bende

Bende merak ettim çünkü Elmira'nın bana dedikleride imkansız zamanıda doldu inşallah aynı sevinci yaşarım bende

Gelip keske yazsa ne oldugunu, neyse ben bi ozel mesaj atiyim.. belkide nazar degmesin diye paylasmiyodur her detayi. Saygi duymak lazim. Dugunden sonra paylassada olur.. ayy ben evleniyomus gibi sevindimm

Telefon paylaşamıyorsunuz ama adresi tarif etseniz?..Ben de gitmek isterim.Göztepenin neresinde?

Hosbuldum sekerr.. Allah kotulukleri uzerimizden uzak etsin =)

Tekrar hoşgeldiniz keryneia....Size birşey sormak istiyorum..Geçmiş forum yazılarını okurken birinden bahsetmişsiniz..Sarmaşık kafe Hasan ya da Osman tam hatırlayamadım..Beğendiğinizi söylemişsiniz..Hala o kafede bakıyor mu bilginiz var mı?Merak ettim epey bildi diye yazmışsınız...Teşekkür ederim şimdiden..

Arkadaşlar, geçen gün Nişantaşındaki Sembol kafeye gittim, ben orada Fulyanın fallarını seviyorum, ama yoktu ve Meryeme baktırdım.... Hiç memnun kalmadım, hiçbir şey bilemedi diyebilirim... Nişantaşı Sembole gidecekseniz, Fulya'dan şaşmayın :)

Arkadaşlar yarın havva hanıma fal baktırmak istiyorum sizce yarın orda mıdır hangi günler orda ken

Hasan bey efet.. hala fal bakiyor orda evet. Kotu falci degil, ama bazi seylerin sureci geceli cok oldu. Ve dedigi gibi olurmu bilmiyorum, gorucez

Merhaba,
Havva Hanım'a ilk telefon ediyorsunuz. Randevulaşıp öyle gidiyorsunuz. İstanbul Cafe'de bakıyor denmiş, beni Kekik diye bir yere çağırdı, orada baktırdım. Size nereye gelin diyorsa oraya gidiyorsunuz.

Ya o degil de ben shadow'u merak ettimm gelsede gelismeleri bize anlatsa =)

ilkinde tel. numarasını silmiştim,dedikleri çıkınca gitmek istedim, adresi kolay hatırladığım için gittim ama beni almadı,tel.unu verdi,randevulu gelmemi istedi:)sonra randevulu gittim.tel.unu size yazıyorum:)

rica etsem banada yazarmısınız,ne falı bakıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…