İstanbul'da Fal - Falcılar

evettt elmiradan yarın için randevumu almış bulunmaktayım.gazam mübarek olsun şimdiden:) iyi çıkar çıkmaz bilemem ama sesi sıcak bir kadındı en azından hiç olmadı sohbet etmiş oluruz iki güzel söz duyarız:)

Bugun tel edilince gelen ayhanla ilgili bir arkadaşla konuştum, kesinlikle ve kesinlikle müşteri seçiyor iyice kıl oldum yaa.
Yani sen kimsin ki milleti peşinden koşturup cevap vermiyorsun teline. Neyse çok sinirlendim sadece.

Ayhan out Rana in :))

slm ıstanbuldakı falcıların bır coguna gıtmıs olarak deneyımlerımı yazıyorum.
TASULA-ROZA-IMAM; bunlar teskılatlar hıc bırı cıkmıs degıldır bana yok buyu var yok kursun dokelım deyıp para avlıyolar
MELEKLER KAHVESI SENGUL; 2yıl once 1kere baktırdım yasıyacaklarımı bıldı bırde cıhan var orda oda kısılık analızı ve gecmısımle ılgılı guzel seyler demıstı
FINCAN CAFE MELIS;gunundeyse cok ıyı bakar degılse sallar cok candır devamlı gıttıgım ınsandır
ELMIRA ;Kısılık analızlerı cok dogru fakat bıraz tuzlu bana bılmıstı ama cok gelecek konusunda emın degılım
KARAGUMRUKLU GUNAY ABLA;kıbrıt falı bakar ılk baktıgında dehsete dusmustum cok ıyıdır arada gıderım cıkan falcılardan
AVCILARDA YASEMIN;ıskambıle bakar cok uyduruk bır falcı
MERKEZEFENDIDE GULSEN;gulsen fena degıldır baktıklarıda cıkmıstır zamanında bayagıdır gıtmıyorum
DILEK ;Ilk gıttıgımde cok ılgımı cektı bakısı terapı ıcın evet evlenıceksın dedı 2sene once hala bekarım
ARMAGAN ;cok tatlı kadın bana elektırıgı tutmadı hıc bırseyım gerceklesmedı
NESE;cok ıddıalı bakıyor akkılllar verıyor ama 10 uzerınden 6verdıgım falcı
ENFAL;Son gıttıgım falcı enfaldı 10dk sadece bakıyor ısmımı soyledı yapamadıgım seylerı ruhsal halımı ısımle ılgılı seyler soyledı cok met edıldıgı gıbı degıl

Çok merak ettim kibrit falı nasıl bakılıyor?

kibrit falımı gercekten cok ılgınc ıletısım bılgılerı hakkında bılgı verebılırmısın?cok merakettım ilk defa duyuyorum kıbrıt falını:)

Bu sefer kafası karışıktı, ama yine de 10 üzerinden 8,5 puanı hak etti. "Hastaneye gideceksin, serum takacaklar, şeker testi yaptırmayı unutma" dedi. Dün neredeyse bütün geceyi hastanede geçirdim. Söyledikleri aklıma gelince sabah aç karnına şeker testini de yaptırdım, değerlerim çok düşükmüş. :S Büyük bir şirketten almam gereken bir ödeme var, cuma gününden sonraya sarkacak dedi. Ödeme ayın 16'sında gelecekmiş. Son bir soru sormak istedim, "sorma, bunu kesin sallarım" dedi diye 1.5 puan kırdım. (Bir de orta şekerli kahve yapacaktı, şeker koymayı unuttu.. :) )

Ben kuzey'i denemicem anlaşıldı :)
Dün kalktım gittim bilin bakalım ne oldu :)
Kuzey p.tesi ve p.be izinliymiş
Bende gerisin geri geri döndüm :)

Arkadaşlar Günaydın Lal cafenin telefonunu bilen varsa özel mesajla atabilir mi acaba? Bir de nerdedir acaba? İnternette aradım ama bir türlü bulamadım telefonunu yada adres bilgisini. Şimdiden teşekkür ederim.

sedanur25 sıze mesaj atmaya calısıyorum ama posta kutunuz dolu :)

buradan sorayım ; kuzey bey bakırkoy'de ki laf cafe'de mı calısıyor ?

kahve falı mı bakıyor ? sıze nasıl baktı ? fıyatı nedır acaba ?

kızlar bu arada 2 hafta once bakırkoy dıdem'e fal baktırdım ama ben begenmedım .

nasıhatlar verıyor cok tatmın etmedı benı .ama cok kotu de degıl .

sohbet eder gıbı ıste fal bakıyor .soyle yapma boyle yapma

boyle yaparsan boyle olur gıbısınden nasıhatlar .

Canım evet bakırköyde laf cafe'de çalışıyor..Katina falına bakıyor kahve ile birlikte..24tl ücreti..Benim arkadaşlarım gidiyor ona sıksık..Ben ilk defa geçen haftalarda gittim..Şöyle söyleyeyim..Ben yaklaşık 20 falcıya fal baktırdım bu forumda iyi diye yazılanlardan..Bana göre bunların 20 sini topla anca bir kuzey eder...Ben çok memnun kaldım kendime adıma konuşursam..Geçmiş ve şuan çok iyiydi..Zaten gelecek Allahtan..ha olur da denk gelen birşey olursa da paylaşırım burdan..

canım tesekkur ederım .kuzeyı denememıstım ve merak edıyorum ınsallah bende de elektırıgı tutar .

ben bı ara laf cafeye karsı buz gıbı olmustum ozellıkle cıgdemden hıc ama hıc memnun kalmadım .

fal bakarken aslın da cok hosuma gıttı tatmın olmustum ama ,ılıskımde korktugum hısssedıp suphelendıgım

bırseyler vardı ,cıgdem bunların hepsının kurgu oldugunu dusundugun gıbı degıl kendını uzuyorsun

bu dusuncelerı kafandan sıl at cunku oyle bırsey yok dedı .rahatlatmıstı benı ama ,1 hafta sonra

o korktugum herseyı bır bır yasadım

Bu çocuk denebilir canım..Bir kere hoş eğlenceli esprili bir arkadaş..Ben bayağı bir güldüm eğlendim:)Zaten bana öyle umut verici konuşmaları olmadı..Olmayacaksa olmayacak bu boşver yaptığı şey oldu mesela..Bence fal böyle olmalı..Gırgırına eğlencesine ama birazda birşeyler bilsin yani:) Ben ne falcılar gördüm bak olucak ben olmasın fafı bırakırım yok yemin ederim sana yalan konuşmuyorum deyip yalan konuşmuş olduğunu çok gördüm..Hiç bu kadar iddalı olmaya gerek yok..Hayatta hiç bir şeyin garantisi yokken....

Ben kuzey'i denemicem anlaşıldı :)
Dün kalktım gittim bilin bakalım ne oldu :)
Kuzey p.tesi ve p.be izinliymiş
Bende gerisin geri geri döndüm :)

Tüh bende gitmek istiyordum ilk fırsatta ama senin de yorumunu merak ediyordum.

Aaaaa şaka gibi ya...
Tatlım keşke gitmeden önce telefon açsaydın..Ben hep öyle yapıpıp gidiyorum
ama bence sen bu azimle bu çocuğu yakalarsın kesin

Çok pis soğudum :)
bide dönüşte metroda klimalar bozuktu , eve gittim 2,80 uzandım sızıp kalmışım :)
evren kuzeyden vazgeçmemi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…