Çok pis soğudum :)
bide dönüşte metroda klimalar bozuktu , eve gittim 2,80 uzandım sızıp kalmışım :)
evren kuzeyden vazgeçmemi istiyor
slm ıstanbuldakı falcıların bır coguna gıtmıs olarak deneyımlerımı yazıyorum.
TASULA-ROZA-IMAM; bunlar teskılatlar hıc bırı cıkmıs degıldır bana yok buyu var yok kursun dokelım deyıp para avlıyolar
MELEKLER KAHVESI SENGUL; 2yıl once 1kere baktırdım yasıyacaklarımı bıldı bırde cıhan var orda oda kısılık analızı ve gecmısımle ılgılı guzel seyler demıstı
FINCAN CAFE MELIS;gunundeyse cok ıyı bakar degılse sallar cok candır devamlı gıttıgım ınsandır
ELMIRA ;Kısılık analızlerı cok dogru fakat bıraz tuzlu bana bılmıstı ama cok gelecek konusunda emın degılım
KARAGUMRUKLU GUNAY ABLA;kıbrıt falı bakar ılk baktıgında dehsete dusmustum cok ıyıdır arada gıderım cıkan falcılardan
AVCILARDA YASEMIN;ıskambıle bakar cok uyduruk bır falcı
MERKEZEFENDIDE GULSEN;gulsen fena degıldır baktıklarıda cıkmıstır zamanında bayagıdır gıtmıyorum
DILEK ;Ilk gıttıgımde cok ılgımı cektı bakısı terapı ıcın evet evlenıceksın dedı 2sene once hala bekarım
ARMAGAN ;cok tatlı kadın bana elektırıgı tutmadı hıc bırseyım gerceklesmedı
NESE;cok ıddıalı bakıyor akkılllar verıyor ama 10 uzerınden 6verdıgım falcı
ENFAL;Son gıttıgım falcı enfaldı 10dk sadece bakıyor ısmımı soyledı yapamadıgım seylerı ruhsal halımı ısımle ılgılı seyler soyledı cok met edıldıgı gıbı degıl
Canım evet bakırköyde laf cafe'de çalışıyor..Katina falına bakıyor kahve ile birlikte..24tl ücreti..Benim arkadaşlarım gidiyor ona sıksık..Ben ilk defa geçen haftalarda gittim..Şöyle söyleyeyim..Ben yaklaşık 20 falcıya fal baktırdım bu forumda iyi diye yazılanlardan..Bana göre bunların 20 sini topla anca bir kuzey eder...Ben çok memnun kaldım kendime adıma konuşursam..Geçmiş ve şuan çok iyiydi..Zaten gelecek Allahtan..ha olur da denk gelen birşey olursa da paylaşırım burdan..
Ooooo Kabus gibi ya:18:
Üçünde başına ne işler gelir artık ben bile kestiremiyorum
Neyse bari sen zorlama,Ay sonuna bana bir takım şeyler demişti,olursa şayet ben seni uçak tutar götürürüm
Hayatım anlaşıldı bu Lal kafe yolu gözüküyor:)...Çok merak ediyorum..En çokta şu katina falını..Uzak olmasa bana çoktan giderdim de..Bu sıcakta şimdi uff bitirdin beni:)
Anlaştık
ucakın klimaları bozuk olmasın yalnız
Kızlar ay sonu İstanbula geleceğim. Bu Bakırköy Laf Kafeye Taksim'den nasıl gelebilirim bi anlatır mısınız?
mrb kuzeyi denemişsiniz sanıırm peki bu fal dan anlıomu biliyomu yani bende gitmek istiorumda ama güvenemiorumAy Mimarcığım ne güldürdün beni sen çok yaşa emi:)Bende seni bekliyordum
Bana da bayağı uzak kaldı canım metrobüs,minibüs..ah işte dayanamadım gittim..Arkadaşlarımdan duyuyordum aman diyordum yok ya falan filan...sonra bir baktım kendimi orda buldum..Nasıl bir şeyse bu fal olayı bırak bakırköy'ü Edirne ye kadar yolu var sanırım
Bilmiyorum canım ya ama ben çok eğlendim..Espiriler ,kahkalar :)çocuğun enerjisine bayıldım yani
Canım evet bakırköyde laf cafe'de çalışıyor..Katina falına bakıyor kahve ile birlikte..24tl ücreti..Benim arkadaşlarım gidiyor ona sıksık..Ben ilk defa geçen haftalarda gittim..Şöyle söyleyeyim..Ben yaklaşık 20 falcıya fal baktırdım bu forumda iyi diye yazılanlardan..Bana göre bunların 20 sini topla anca bir kuzey eder...Ben çok memnun kaldım kendime adıma konuşursam..Geçmiş ve şuan çok iyiydi..Zaten gelecek Allahtan..ha olur da denk gelen birşey olursa da paylaşırım burdan..
Kızlar 2 nize birden yazıyorum...
Katina falı dediğim.Tarot destesi gibi kartlar olan bir deste..
Bana baştan 6 tane kağıt seçtirip ordan anlatmaya başladı..
Ne anlattı o sıra;Eski erkek arkadaşımdan bahsetti isminin harfler,tipi.karakteri biz nerde tanışıp nasıl ilişkiye başlamışız,neler yaşamışız nasıl sonuçlanmış ve neler olucak gibi..
arkasına iş olayımı anlattı..Daha sonra Kahve fincanı aldı eline orda da bir şeyler anlattı işim ve evimle ilgili en sona da bana 5 kart seç ve sormak istediklerini düşünerek seç dedi..Seçtim tek tek verdim bu işle,bu aşkla,bu bilmem ne ile ilgili diye..O da yorumladı..İş için 2 kart seçtim birini birinden haber bekliyordum o da bana dedi ki uzun boylu birinden haber var..ki gerçekten haber beklediğim insan uzun boylu....
Neyse ben memnun kaldım ama bilemem yarın siz gidersiniz memnun kalmayabilirsiniz...Bu işler biraz kısmet işi sanırım yada ben iyi bir zamanına da denk gelmiş olabilirim.Karar size kalmış gitmek isterseniz gidersiniz...
Benim tavsiyem fazla beklenti içine girmeden,eglencesine gitmenizdir..Sonra oturup umut bağlamanıza vesile olmak istemem..Hep söylüyorum gene söyleyeyim ,bana göre geleceği Allahtan başka hiçbir kimse bilemez.ha ileriye dönük bir takım öngörülerde bulunmuş..onuda tutar tutmaz zaman gösterir..
Canım taksimden Bakırköy'e minübüsler var.Onlar bakırköy meydana kadar gidiyorlar...Sahilde bakırköy dolmuşları diye bilinir..Onları kullanabilirsin..
çok teşekkür ederim bilgiler için gerçektentabiki öle gelceği Alllahtan başka kime bilemez en iyisi o bilir kader kısmet bu işler brazda ... en azından destekli sallayabiliomu onu merak ettim hehe hemde katina falı nedir aydınlanmış oldum :)
Merak etme canım iyi sallıyo..Bende tam 12 den vurdu yani
Merak etme canım iyi sallıyo..Bende tam 12 den vurdu yani
hehe o zaman denyeceğim peki randevumu alıp gidlior ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?