İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok pis soğudum :)
bide dönüşte metroda klimalar bozuktu , eve gittim 2,80 uzandım sızıp kalmışım :)
evren kuzeyden vazgeçmemi istiyor

Ooooo Kabus gibi ya:18:
Üçünde başına ne işler gelir artık ben bile kestiremiyorum
Neyse bari sen zorlama,Ay sonuna bana bir takım şeyler demişti,olursa şayet ben seni uçak tutar götürürüm

aynen banada kurşun dökelim filan dedi işte imam yalan dolan işte aynen ya gerçi bana dedikleri çıktı verdiği isim tuttuda gerisi gelmedi :S enfalde iyi yorumlar yapıyor bence ama gerisi yok işte anlık iyilerde başka bişiyde bilemiolr

Hayatım anlaşıldı bu Lal kafe yolu gözüküyor:)...Çok merak ediyorum..En çokta şu katina falını..Uzak olmasa bana çoktan giderdim de..Bu sıcakta şimdi uff bitirdin beni:)

Selamlar hepinize
ben de su aralar deli divane falcı arayanlardanım.bulamadım maalesef dogru duzgun kimseyi.sonra birden aklıma 2002 yılında eskisehirde baktırdıgım fal aklıma geldi.Suphi Şekeroğlu (unlulerin falcısı) na denk gelmiştim.buyuk şanstı.orda tantunicide çalışan bir arkadaşımızın akrabasıydı ve ucretsiz olarak bana ve ev arkadasıma fal bakmayı kabul etmişti.iskambil kartlarıyla gbakmıstı.buna sizi nasıl inandırırım bilmiyorum ama ordan buz gibi cıktım.kartlardan birini sectirirdi,bana gostermeden cek elinin altında kapalı kalsın derdi.soru sordururdu,cevabı olumsuzsa elinin altındaki kart sinek 5 liye donecek derdi ki ben dun gibi hatırlıyorum kırmızı kupalı mupalıbisey cekip onun gercekten elimin altında sinek 5 liye donustugunu.bu arada kartlardan da anlamam,sadece o zamanlar bu iki kart aklıma kazındı,oyle de kaldı.falın en basında da bi kagıt alırsınız bi kalem,kendisinden 2 3 metre uzaga gonderir sizi,dileklerini yaz,adını soyadını yaz vs gibi bilgileri yazdırırdı.bana gsotermeden en kucuk haline gelene kadar katla kagıdı derdi ve yazar katlayıp yanına gelirdiniz.hic okumadan yakardı.sonra da icinde yazdıgınız heeeerseyi bir bir sıralardı size.o zaman ki telefon numaramı,kart rakamlarıyla onume actıgını biliyorum.velhasıl soyledigi herrsey oldu simdiye dek.o donemki sevgilimle evlenme ihtimalimin cok dusuk oldugunu soylemisti,inanmamıstım,uzun iliskiydi evlenicektik,olmadı vs. simdi yana done o adamı arıyorum.haberlere bakılırsa hapis cezası falan almış.ama bir bulabilirsem yakasını asla bırakmayacagım.forum kalabalık,belki bi yerlerden birilerinin kulagına calınır/calınmıstır diye dusunup yazdım.aklınızda olsun sizin de.iyi niyetli,falın hakkını veren bi adam.bol şans hepimize.

Hayatım anlaşıldı bu Lal kafe yolu gözüküyor:)...Çok merak ediyorum..En çokta şu katina falını..Uzak olmasa bana çoktan giderdim de..Bu sıcakta şimdi uff bitirdin beni:)

Ay Mimarcığım ne güldürdün beni sen çok yaşa emi:)Bende seni bekliyordum
Bana da bayağı uzak kaldı canım metrobüs,minibüs..ah işte dayanamadım gittim..Arkadaşlarımdan duyuyordum aman diyordum yok ya falan filan...sonra bir baktım kendimi orda buldum..Nasıl bir şeyse bu fal olayı bırak bakırköy'ü Edirne ye kadar yolu var sanırım
Bilmiyorum canım ya ama ben çok eğlendim..Espiriler ,kahkalar :)çocuğun enerjisine bayıldım yani

Kızlar ay sonu İstanbula geleceğim. Bu Bakırköy Laf Kafeye Taksim'den nasıl gelebilirim bi anlatır mısınız?

mrb kuzeyi denemişsiniz sanıırm peki bu fal dan anlıomu biliyomu yani bende gitmek istiorumda ama güvenemiorum

ya ben şu katina falının ne olduğunu öğrenebilirimiyim=))

cevabı olumsuzsa elinin altındaki kart sinek 5 liye donecek derdi ki ben dun gibi hatırlıyorum kırmızı kupalı mupalıbisey cekip onun gercekten elimin altında sinek 5 liye donustugunu.bu arada kartlardan da anlamam,sadece o zamanlar bu iki kart aklıma kazındı,oyle de kaldı.falın en basında da bi kagıt alırsınız bi kalem,kendisinden 2 3 metre uzaga gonderir sizi,dileklerini yaz,adını soyadını yaz vs gibi bilgileri yazdırırdı.bana gsotermeden en kucuk haline gelene kadar katla kagıdı derdi ve yazar katlayıp yanına gelirdiniz.hic okumadan yakardı.sonra da icinde yazdıgınız heeeerseyi bir bir sıralardı

Bu kagıda yazdırma meselesini biri daha yapıyordu elmira mı ama elinin altındaki kagıt nasıl degişir ona hiç aklım ermedi

Kızlar 2 nize birden yazıyorum...
Katina falı dediğim.Tarot destesi gibi kartlar olan bir deste..
Bana baştan 6 tane kağıt seçtirip ordan anlatmaya başladı..
Ne anlattı o sıra;Eski erkek arkadaşımdan bahsetti isminin harfler,tipi.karakteri biz nerde tanışıp nasıl ilişkiye başlamışız,neler yaşamışız nasıl sonuçlanmış ve neler olucak gibi..
arkasına iş olayımı anlattı..Daha sonra Kahve fincanı aldı eline orda da bir şeyler anlattı işim ve evimle ilgili en sona da bana 5 kart seç ve sormak istediklerini düşünerek seç dedi..Seçtim tek tek verdim bu işle,bu aşkla,bu bilmem ne ile ilgili diye..O da yorumladı..İş için 2 kart seçtim birini birinden haber bekliyordum o da bana dedi ki uzun boylu birinden haber var..ki gerçekten haber beklediğim insan uzun boylu....
Neyse ben memnun kaldım ama bilemem yarın siz gidersiniz memnun kalmayabilirsiniz...Bu işler biraz kısmet işi sanırım yada ben iyi bir zamanına da denk gelmiş olabilirim.Karar size kalmış gitmek isterseniz gidersiniz...
Benim tavsiyem fazla beklenti içine girmeden,eglencesine gitmenizdir..Sonra oturup umut bağlamanıza vesile olmak istemem..Hep söylüyorum gene söyleyeyim ,bana göre geleceği Allahtan başka hiçbir kimse bilemez.ha ileriye dönük bir takım öngörülerde bulunmuş..onuda tutar tutmaz zaman gösterir..

çok teşekkür ederim bilgiler için gerçekten tabiki öle gelceği Alllahtan başka kime bilemez en iyisi o bilir kader kısmet bu işler brazda ... en azından destekli sallayabiliomu onu merak ettim hehe hemde katina falı nedir aydınlanmış oldum :)

Merak etme canım iyi sallıyo..Bende tam 12 den vurdu yani

hehe o zaman denyeceğim peki randevumu alıp gidlior ?

Telefonda randevu vermiyorlar.1 de orda oluyormuş..Yanlız gitmeden önce telefon aç.Dün bir arkadaş gitmiş izinli demişler dönmüşO na p.tesi,perşembe izinli demişler ama gene de telefonla sorup yolla çıkmak her zaman iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…