İstanbul'da Fal - Falcılar

tamam ararım bi sorup öle giderim artık laf cafe kuzey ordamı demem yeterli olacaktır sanırım:)

kızlar oncelıkle kestane sekerı arkadasıma cok tesekkur ederım zafer beyın nosunu bana gonderdıgı ıcın .

bugun aslın da kuzeye gıdecektım ama bırden karar degısıklıgıyle zafer beye gıttım .

eyup bıraz bana ters oldugu ıcın yol konusu bıraz sıkıcı oldu benım ıcın ama ,fal ıcın degdı mı ?

evet kesınlıkle degdı dıyorum! kızlar bugune kadar cok falcı gezdım cafe falcılarına gıttım evde ozel

fal bakan yuksek meblaglar alan falcılara da .hıc bırınden memnun kalmadım kı yıne bırılerını denemek ıstedım :)

bugune kadar baktırdıgım en ıyı fal kesınlıkle benım ıcın zafer beydı .sadece kahveden baktıgına ınanmıyorm

acıkcası cok ozel bırseyler oldugunu dusunuyorum .cunku benım hayatımla ılgılı benı şoka sokacak ozel seyler

soyledı .oncelıkle oturdugum evın krokısı cızmesı benı cok sasırttı cok enteresan geldı ılk defa boyle bırsey gordum

acıkcası .evımın karsısında kı yerı bıle bılmesı ılgınctı .aıle apartmanın da oturdugumu da bıldı

hayatımda kı bazı kısılerın ısımlerını verdı .onların hayatıını da yorumladı .

2010 yılında gunu gunune attıgım nısan tarıhını de bıldı suan kı hayatımda kı ınsanla olan sorunları da .

bana bazı çok özel seyler de soyledı benı sasırtan ama ,burada yazmam dogru olmaz .

yarın yıldızname ıcın yonlendırdıgı kısıye de gıdecegım .yıldıznameye bakan kısının bellı ucretı yokmus

gonlunden ne koparsa olayı anlayacagınız .zafer bey tarota 50 tl kahveye de 30 tl ye bakıyor .

1 saate yakın kahve falıma baktı .anı ve gecmısı bıldı .gelecekle ılgılı tarıhlerı bekleyecegım .

ayrıntıları anlatırım .yarın gıdecegım yıldızname ıcın de gelısmelerı de anlatırım kızlar .

Son düzenleme:
uzun zamandır forumda iyi birşeyler söylenmiyordu. senin adına sevindim. numarayı bana da iletirsen çok memnun olurum. gitme şansım oldugunda da sizleri bilgilendiririm. şimdiden teşekürler.

uzun zamandır forumda iyi birşeyler söylenmiyordu. senin adına sevindim. numarayı bana da iletirsen çok memnun olurum. gitme şansım oldugunda da sizleri bilgilendiririm. şimdiden teşekürler.

tatlım noyu attım sımdı .ınsallah senın de elektırıgın tutar canım

kestane telefonunu acmıyo müsait değil sanırım :)
şu zaferin telini alabilir miyim ?
eyüp çok yakın bana :)
ay hep ben numara yollardım istemek garip geliyo

çok saol tatlım tekrardan =)
Ya arkadaşlar okuyup gaza geliyoum bide yetmiyomuş gibi 1-2 arkadaşımı da peşime takıyorum gidiyorum sonra hayal kııklıgı KUZEY kac sayfadır yazmışsınız inanın paranıza yazık . Ben burda bu güne kadar 1-2 falcı begendim isimleri lazım dil gerkeksiz reklama gimesin . sadece şunu söylim cafede calışan falcıya dahada gitmem ya cafe sahibi yada evde bakana giderim en azından bi an evel parayı alim da göderim demiyolar . NOT: Bİ KAC AYDIR OKUYOUM İNANCAKSANIZ ESKİ ÜYELERE İNANIN . HATA BANA DA İNANMAYIN BENDE YENİYİM :)

Eyüpte zafer beyin numarasını verir misiniz? bana çok yakın gitmek istiyorum

fakircim özel mesajların dolmuş :) teşekkürler numara için
bu akşam gidiyorum
bildiğim mekan , bulması kolay :)

Canım yarın beni de al yanına yıldıznameye giderken.Lütfennnnnnn

Canım yarın beni de al yanına yıldıznameye giderken.Lütfennnnnnn

Kızlar kızlar kızlar öncelikle kestane şekerime teşekkür ederekten konuya giriyorum. Bu sabah Emine Hanım'a gittim. Valla soyle diyim ki yakın tarihte olucak olan olayları iyi bildi. Babamin bı is degisikligi yapacagını araba almakla ilgili konuyu. Ve tabi ozel hayatımı. Verdigi bı tarih beni cok şaşırttı. Ama yapabileceğim tek şey suan beklemek. Ama kesin bildigi bi kaç şey vardı. Tavsiye ediyorum :) opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…