harikasin:)havas aticak beni taksimde. ordan otobus vrdir di mi? elimde bavullarla
55 t gaziosmanpaşa taksim otobösüne bin :) eyüp meydanda mado var onun orda in :)
tarif bu kadan basit :)
mercan ve eminenin numaralarını yolladım elmirayı kaydetmemiştim yok numarası bende
tesekkur ettim sanaa
kızlar oncelıkle kestane sekerı arkadasıma cok tesekkur ederım zafer beyın nosunu bana gonderdıgı ıcın .
bugun aslın da kuzeye gıdecektım ama bırden karar degısıklıgıyle zafer beye gıttım .
eyup bıraz bana ters oldugu ıcın yol konusu bıraz sıkıcı oldu benım ıcın ama ,fal ıcın degdı mı ?
evet kesınlıkle degdı dıyorum! kızlar bugune kadar cok falcı gezdım cafe falcılarına gıttım evde ozel
fal bakan yuksek meblaglar alan falcılara da .hıc bırınden memnun kalmadım kı yıne bırılerını denemek ıstedım :)
bugune kadar baktırdıgım en ıyı fal kesınlıkle benım ıcın zafer beydı .sadece kahveden baktıgına ınanmıyorm
acıkcası cok ozel bırseyler oldugunu dusunuyorum .cunku benım hayatımla ılgılı benı şoka sokacak ozel seyler
soyledı .oncelıkle oturdugum evın krokısı cızmesı benı cok sasırttıcok enteresan geldı ılk defa boyle bırsey gordum
acıkcası .evımın karsısında kı yerı bıle bılmesı ılgınctı .aıle apartmanın da oturdugumu da bıldı
hayatımda kı bazı kısılerın ısımlerını verdı .onların hayatıını da yorumladı .
2010 yılında gunu gunune attıgım nısan tarıhını de bıldısuan kı hayatımda kı ınsanla olan sorunları da .
bana bazı çok özel seyler de soyledı benı sasırtan ama ,burada yazmam dogru olmaz .
yarın yıldızname ıcın yonlendırdıgı kısıye de gıdecegım .yıldıznameye bakan kısının bellı ucretı yokmus
gonlunden ne koparsa olayı anlayacagınız .zafer bey tarota 50 tl kahveye de 30 tl ye bakıyor .
1 saate yakın kahve falıma baktı .anı ve gecmısı bıldı .gelecekle ılgılı tarıhlerı bekleyecegım .
ayrıntıları anlatırım .yarın gıdecegım yıldızname ıcın de gelısmelerı de anlatırım kızlar .
Özelden yazamıyorum lütfen bana tel.ve adres verirmisin eğer msj gönderebiliyorsan.
canım noyu sımdı atıyorum .kızlar bu arada bana n'olur sans dıleyın yarın yıldızname ıcın ınanılmaz sabırsızlanıyorum
emine hanımın nosu olan veya nerey gitmem gerek yardımcı olurmusunuz lütfennnn
bende istiyorum numarasınıııı :) bu arada bol bol şans diliyorum :)
Özelden yazamıyorum lütfen bana tel.ve adres verirmisin eğer msj gönderebiliyorsan.
canım mesaj hakkım yok mail adresini yazarsan mail olarak atıyım emine hanımın numarasını
tesekkur ettim sanaa
kestane telefonunu acmıyo müsait değil sanırım :)
şu zaferin telini alabilir miyim ?
eyüp çok yakın bana :)
ay hep ben numara yollardım istemek garip geliyo
canım sansın ıcın cok tesekkur ederım
tatlım sımdı atıyorum noyu ,malum sıte de 10 dakıka engelı var
ona takılıyorum :/
uzun zamandır forumda iyi birşeyler söylenmiyordu. senin adına sevindim. numarayı bana da iletirsen çok memnun olurum. gitme şansım oldugunda da sizleri bilgilendiririm. şimdiden teşekürler.
16 yorumum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?