İstanbul'da Fal - Falcılar

canım noyu sımdı atıyorum .kızlar bu arada bana n'olur sans dıleyın yarın yıldızname ıcın ınanılmaz sabırsızlanıyorum

Çok teşekkürler,
Şansların en büyüğü seninle olsun.izlenimlerini merakla bekliyorum.

yaaa gittiğimize değer mi yani????

İnan bende bilemiyorum ama şeytan dürtüyor işte,hem korkuyorum hem de gitmek için inanılmaz bir istek var.Gidersek sanırım şanımıza iyi günündeyse iyi bakar heralde.

kızlar ben bugün minikdepresifin tavsiyesiyle elmiraya gitmiş bulunmaktayım.gerçekten başarılıydı.baya iyiydi terapi etkisi yaptı bende.gelecek hakkında beklemecedeyim haliyle.hoş ben olumsuz duymak umuduyla gitmiştim ama olumlu da olumlu konuştu durdu esas mevzu hakkında.baya direndim istemiyorummmmmmmmmmmm diye nuh dedi peygamber demedi:)
minik'e teşekkürü bir borç bilirim...:)
yalnız gitmeyi düşünen arkadaş olursa şunu söyleyeyim 6 yaşında piskopat bir oğlu var kapıda beni geberrrrrrrrrrrrr diye bağırarak karşıladı(çocuk bıkmış kadınlardan daha bu yaşta:))ne zamanki yattım ölü taklidi yaptım oh geberdi deyip rahat bıraktı.o sıpaya dikkat ben baya bir tırstım:)

Keşke tersleyip hemen kalksaydın masadan. Ben de kadıköyde bir falcıya gitmiştim. Hatta orada bir sürü fal çeşidi vardı. Cafenin adını unuttum şimdi. Kadın ateş falı baktığını söylemişti,hem de piyasanın üstündeydi fiyatı..

Ama o kadar saçmalamaya başladı ki falın başında ben de "keselim bu fal seansını ödeme de yapmam çünkü olmayan şeyleri söylüyorsunuz" dedim.

O da gıkını çıkartamadı zaten:))

Bence baktınız ki saçmalıyorlar hemen kalkmak en güzeli. O kadar para kolay mı kazanılıyor.

Hem ayrıca hiç birinin de bi şey bildiği yok... Bana da arada tek tük tutturan oldu ama genel anlamda mutlu olduğum tek bir falcı yok.

Gerçekten de yaşamın çok hızlı bir dinamiği var, ve bu dinamiği sadece Allah biliyor, çünkü yaratan da o..

BU durumda gayb-ı sadece Allah bilir ayeti bir kere daha kendini doğruluyor.

Haaaaaa amacım asla ahkam kesmek değil, kendimi de biliyorum. Bu gün sevgilim olsa ve bu gün ayrılsam ben de giderim:))

Ama tüm umutlarımızı bağlamaya değmez...

Canım şimdi de Zafer bey çıktı:)...Zor tutuyorum kendimi:)..Ben de kendimi oralar da bulabilirim:)

Sana katiliyorm cnm burda kuzeyi ovenleri anlimadim yazik verdigim paraya acidim bukkkadarmi atmasyon bakar insan. Ne beni ne kardesimi bildi hayatimda gordugum en kotu falci bence gitsinler isteyen gorsunler

Burda acayip bir reklam var devamli aynni isimler donuyor 2-3 kisi ayni innsanlar uzerinde duruyor ortaisiniz bu falcilarla hem kotu hemde dalga ggecer gibi o tutmazsa su olsun diyen falcii olur kuzey fos cikti

Sana katiliyorm cnm burda kuzeyi ovenleri anlimadim yazik verdigim paraya acidim bukkkadarmi atmasyon bakar insan. Ne beni ne kardesimi bildi hayatimda gordugum en kotu falci bence gitsinler isteyen gorsunler

Hayatım deseydin ben hiç beğenmedim hep bana salladınız kusura bakma deyip kasaya gidip kahve parasını ödeyip çıksaydın..Bir de üstüne kardesini oturtup onunda parasını kaptırmış gelip bur da konuşuyorsun..

oranın sahıbı benım cok eskı tanıdıgım bırıdır cok ıyı nıyetlıdır 10senedırde tanırım ona saygısızlık yapmak ıstemedım ama burdan ıyı ve kotu falcıları tabıkı soyleyecegım bu forum oyuzden acıldı

Tabiki fikirlerini iyi yada kötü paylaşıcaksın burda.
Ama bunu yaparkende kalkıp yok burda 2-3 kişi reklam yapıyor ortakmısınız gibi kelimeler kullanıp kimseyi zan altında bırakıp kimsenin günahını alamazsın..

bende burda ovulen falcılara gittm fakat hiç begenmedm anlamadm acaba reklammı yapıolarr kuzey çok gündemdeydi herkes tarafından bi met ediliorduki bende bişi sandmmm

bu zafer abiyi nasıl övdünüz bu kadar bilemedim inanınki dün arkadaşım ve ben gittik ikimizde memnun kalmadık hiç hemde bir insan anca bu kadar atabilir arkadaşımın kayınvalidesine taktı bi ara kadın ölecek diyip durdu üstüne moralimiz bozuldu üstüne ... bana diyor ki bana bir isim söyle 4 harfli olsun bende salladım bu kim diyor ablam dedim 2009 senin için ne anlam ifade eder dedim mezun oldum ya onun bana söylemesi gerekmez mi sizce? en komiğide arkadaşım nişanlı evleneceği tarihi verdii verdiği tarih perşembe olunca bende söyledim sizde bütün takvimi aklınızda mı tutuyorsunuz maaşllah dedi bozuldu sanırım:) hee bir de gittiğinizde kızından bahsedebilir haberiniz olsun :) hayatımda baktırdığım en kötü faldı ki bende gezerim falcıları :) bir de enfala laf söylerler evet kısa bakar eder ama bugüne kadar benim gittiğim en iyi falcı oydu kimse kusura bakmasın :)

zafer abiyide beğenmedim ama yinede siz bilirsiniz arkadaşlar =)))

Kızlar ben anladımki bir tane bile iyi bir falcı yooookk hepsi yalan dolan olmuş artık umut tacirliği sanırım başka bişi diil Allahtan ölesine baktıran bir insanım körü körüne inanlar varsa Allah yardımcıları olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…