İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayırlısı olsun senin için canım.
ben falı öylesine baktırıyorum artık , tabi ciddiye alıyorum psikopatım ama verilen sürelere ve söylenenlere takıntılı olmuyorum.
su an ucaga biniyorum. minikcim senin yorumlari bekliyoruz arkadasimla. git dersen gitcez oturun oturdugunuz yerde dersen gitmicez
canım benim kesin yorumumu bu aksam yapabilirim.
yani anca yarına.
malum laptop hakkın rahmetine kavuştu
yenisini alana kadar böle sürünücem of of

elmıra ıyıdır kafandakı butun soruları cozer cvbını verır kımınle sevgılı olsam ılk onda kafamdakı acabaları bulurum bıraz pahalı sadece

Bu konuyu yakın zamanda farkettim ve sürekli okuyorum.
Tam bu iyi galiba gideyim diyorum hemen arkasından çok kötü olduğu yorumları yazılıyor.Şaşırdım valla.
Zaten gidişim kolay olmayacak gitmişken de en azından fena değil di demek isterim.Bakalım şans artık.

ben zamanında yazmıstım onun fal bakma tarzının nasıl oldugunu ama kımse bana ıtıbar etmedı,arkadasım resmen dalga gectı dedı bızımle bıde fıat konusunda sabıtlılıgıde yokmus benım arkadaslar 30 tl ye baktırmıs ama 20 ye baktıran da olmus burda formu okuyunca dıkkatımı cektı,cok ıyı falcılar asla fal parası konusunda pazarlıga kalkısmaz,ıkıncı bır hususta zaten 3 harflısı olan bırı senın ne oldugunu hısseder ona param yok desen bıle ozaten kendındekı varlıklar sebebıyetıyle paranın olup olmadıgını anlar...........ısteyen bana katılır ısteyen katılmaz......

anladım :)
ben de elimde bavullarla gitmeye üşendim. iner inmez iptal ettim sona da bu yazdığını gördüm
iyi ki etmişim. ayağımın tozuyla günaha girmiyim dedim

mithril merhaba,

sana birşey sormak istiyorum. gittiğin kişi maltepe de med cezir diye bir cafe vardı. ordaki esmer bayan mı acaba????
eğer aynı kişiden bahsediyorsak bu kadın bende geçmişi ve anı süper bildi. yani ifadesi bile benim yaşadıklarımı iyi ifade etti. ama sana gelecek ile ilgili söyledikleri ne durumda onu merak ettim. Normalde falcıya gitmem ve hiç takılmam ama bu kız geçmişi ve anı çok iyi bildiğinden çok merak ettim. Tabii herşey önce Allah ın izniyle olacaktır.. rabbim in izniyle iyi şeyler olur inş herşey hayatımda

formu takip ettiğim kadarıyla o didem bakmıyor ama telefondan diğer didem bakıyor yani ümraniye didem..

çokkk zaman olmuş sen bunu diyeli ama hala duruyorsa ben istesem çok mu olurum acep?

ayy sormazsam çatlarım. mayıs 2012 geçti evlendin mi????evet de nolurrr evet de......

çok istiyosan o duayı sana yollayabilirim :)
bende var zira , arkadaş bana yollamıştı

valla her yolu denemeye açığım zira kafayı sıyırdığıma inancım neredeyse tam şu sıra:)) sevinirim çok sana borçlandıkça borçlanıyorum..

bu arada bugün iş yerinde bilgi işlemdeki arkadaşım çaktırmadan yanıma gelip gizem başlıycam kadınlar kulubune girme kızım başımızı belaya sokacaksın dedi:)kovulursam buradaki tümm üyeler bana birer fal bakacak zira benim falcılara verecek param kalmayacak:)))

Nasıl yani ümraniye Didem telefonda mı bakıyorv?
Telde nasıl bakıyor,baktıran var mı?Ücret ne kadar,tel den baktırıp memnun kalan var mı arkadaşlar?

aradın kuzum ama hastanedeydim kontörümde yok dönemedim...TPHPMC ist dışında o gelsin üçümüz gideriz eyüpteki zafere...ulaş sen bana yineden.kuzeyide boşlama git meraklardayıım yavrruumm:)

sevgili arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ki zafer için..fal bakıyor ilk baktırdığımda güzel çıkmıştı sonrakiler saçma sapan şeylerdi. bana birde ısrarla yıldıznameye baktır kuranın bedeli yok falan dedi o kadar ısrar ediyor ki neyse ondan sonra senin üzerinde kötü eneji var senin kısmetin kapalı şunları bunları yapmak lazım dedi yıldızım açılmıyormuş ne kadar abi iste 150 lira bilmem ne malzemesi tutuyor şu kadar bilmem ne falan ilk başta inandım cehalet işte allah kötü insanlarla karşılaştırmasın sonra kestane şekerinde aynı şeyi demiş üzerinde kötü eneji var ayol herkesin mi üzerinde kötü enerji var anlamadım ki ben birde konuşurken insanın ağzından çok laf alıyor ben daha önce hiç fark etmedim ben bir arkadaşım gelcek bak güzel bak hee demiştim bana birkaç gün sonra gelecek olan arkadaşımla ilgili soralar sordu neden gelmedi falan bende ne bileyim arkadaşınla beraber falanca kişiyle diye söyledim laf arasında ordan ağzımdan laf alıp aynı şeyleri kıza söyledi salaklık bende o ayrı konuda benimle ilgili olarakta beni getiren arkadaşıma sormuş o kadar uyanık ki yani isteyen gitsin ama yok üzerinizde bilmem ne enerjsisi var yok kısmetin kapanmış falan derse inanmayın benim bir arkadaşım vardı başka o da bir sürü para verdi hatta adam demiş kurban kes tamam demiş kız kurban keserim sen beni vekil tayin et ben keserim demiş iyi güzelde kız keser yani yada birine kestirir illa senin mi vekil olman lazım anlayacağın kızın parasını aldı bir kurban parası düşünün ne kadar artık kesildi mi kesilmedi allah bilir o yüzden giderken uyanık olun derim söylemek boynumun borcu kuranın bedeli yok diyo para beğenmiyor nasıl yoksa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…