Hayırlısı olsun senin için canım.kızlar ben bugün minikdepresifin tavsiyesiyle elmiraya gitmiş bulunmaktayım.gerçekten başarılıydı.baya iyiydi terapi etkisi yaptı bende.gelecek hakkında beklemecedeyim haliyle.hoş ben olumsuz duymak umuduyla gitmiştim ama olumlu da olumlu konuştu durdu esas mevzu hakkında.baya direndim istemiyorummmmmmmmmmmm diye nuh dedi peygamber demedi:)
minik'e teşekkürü bir borç bilirim...:)
yalnız gitmeyi düşünen arkadaş olursa şunu söyleyeyim 6 yaşında piskopat bir oğlu var kapıda beni geberrrrrrrrrrrrr diye bağırarak karşıladı(çocuk bıkmış kadınlardan daha bu yaşta:))ne zamanki yattım ölü taklidi yaptım oh geberdi deyip rahat bıraktı.o sıpaya dikkat ben baya bir tırstım:)
canım benim kesin yorumumu bu aksam yapabilirim.su an ucaga biniyorum. minikcim senin yorumlari bekliyoruz arkadasimla. git dersen gitcez oturun oturdugunuz yerde dersen gitmicez
Hayırlısı olsun senin için canım.
ben falı öylesine baktırıyorum artık , tabi ciddiye alıyorum psikopatım ama verilen sürelere ve söylenenlere takıntılı olmuyorum.
canım benim kesin yorumumu bu aksam yapabilirim.
yani anca yarına.
malum laptop hakkın rahmetine kavuştu
yenisini alana kadar böle sürünücem of of
bu zafer abiyi nasıl övdünüz bu kadar bilemedim inanınki dün arkadaşım ve ben gittik ikimizde memnun kalmadık hiç hemde bir insan anca bu kadar atabilir arkadaşımın kayınvalidesine taktı bi ara kadın ölecek diyip durdu üstüne moralimiz bozuldu üstüne ... bana diyor ki bana bir isim söyle 4 harfli olsun bende salladım bu kim diyor ablam dedim 2009 senin için ne anlam ifade eder dedim mezun oldum ya onun bana söylemesi gerekmez mi sizce? en komiğide arkadaşım nişanlı evleneceği tarihi verdii verdiği tarih perşembe olunca bende söyledim sizde bütün takvimi aklınızda mı tutuyorsunuz maaşllah dedi bozuldu sanırım:) hee bir de gittiğinizde kızından bahsedebilir haberiniz olsun :) hayatımda baktırdığım en kötü faldı ki bende gezerim falcıları :) bir de enfala laf söylerler evet kısa bakar eder ama bugüne kadar benim gittiğim en iyi falcı oydu kimse kusura bakmasın :)
zafer abiyide beğenmedim ama yinede siz bilirsiniz arkadaşlar =)))
Hayırlısı olsun senin için canım.
ben falı öylesine baktırıyorum artık , tabi ciddiye alıyorum psikopatım ama verilen sürelere ve söylenenlere takıntılı olmuyorum.
canım benim kesin yorumumu bu aksam yapabilirim.
yani anca yarına.
malum laptop hakkın rahmetine kavuştu
yenisini alana kadar böle sürünücem of of
hmm gerçekten herkesin frekansı farklı kişilerle tutuyor, burcu hiç bir şey tutturamadı bende, hem de o kadar iddialı konuşmuştu ki, verdiği tarihler geçti, olaylar başka türlü gelişti, anı bildi sanmıştım, ama sonradan anladım ki onu da bilememiş..
olgu da aynı şekilde..
aslında durumu bilme konusunda en iyisi elmira idi, eğitim ile ilgili olacak dediği bir şey bu hafta olmadı, ama bu olayın bir şansı daha var, bakalım.. diğer dediklerine ise zaman var..
bana söyledikleri en çok çıkan ise maltepede bi falcı idi, adını hatırlamıyorum, bi daha baktırsam mı ona bilemiyorum, bi yandan da yeter artık çok para verdim, bağımlılık yapıyor galiba bu durum
anladım :)
ben de elimde bavullarla gitmeye üşendim. iner inmez iptal ettim sona da bu yazdığını gördüm
iyi ki etmişim. ayağımın tozuyla günaha girmiyim dedim
bakırköy dıdem telefonda bakıyormus acaba :) benım bu hafta ıcı sehırdısına cıkmam gerek ve dondugumde ramazan gırmıs olabılır o yuzden telefonda bakarsa benım ıcın daha rahat olur :) bılen var mı ?
ıskambılede ramazandan sonra gıderım :)
arkadaşlar burada yeniyim. bana da kayıp eşya veya kişiyi bulan falcı gerek ??? yardım eder misiniz??
Arkadaslar bende cok guzel bi dua var, isteyen ozelden mesaj atabilir gonderirim. Bende cok ise yaradigi zamanlar olmustur ve nitekim olmaya devam ediyor. Ama tek kural karsinizdaki kisinin sizi sevdigine inanmaniz, yoksa tam tersi bi durumla karsilasirsiniz ve bunu asla istemem.
çokkk zaman olmuş sen bunu diyeli ama hala duruyorsa ben istesem çok mu olurum acep?
Valla benim durum benim bakis acimdan imkansizdi cok uzdu beni ve beni sevdigine inanmiyordum artik
Ama Elmira beni sevdigini onun kisiligini ve yapmam gerekenleri soyledi, 2012 mayis evlilik dedi, ben de sabredip bekliyorum :)
Insallah sana da gelir yaa herkes sevinsin mutlu olsun :)
çok istiyosan o duayı sana yollayabilirim :)
bende var zira , arkadaş bana yollamıştı
çok istiyosan o duayı sana yollayabilirim :)
bende var zira , arkadaş bana yollamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?