sevgili arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ki zafer için..fal bakıyor ilk baktırdığımda güzel çıkmıştı sonrakiler saçma sapan şeylerdi. bana birde ısrarla yıldıznameye baktır kuranın bedeli yok falan dedi o kadar ısrar ediyor ki neyse ondan sonra senin üzerinde kötü eneji var senin kısmetin kapalı şunları bunları yapmak lazım dedi yıldızım açılmıyormuş ne kadar abi iste 150 lira bilmem ne malzemesi tutuyor şu kadar bilmem ne falan ilk başta inandım cehalet işte allah kötü insanlarla karşılaştırmasın sonra kestane şekerinde aynı şeyi demiş üzerinde kötü eneji var ayol herkesin mi üzerinde kötü enerji var anlamadım ki ben birde konuşurken insanın ağzından çok laf alıyor ben daha önce hiç fark etmedim ben bir arkadaşım gelcek bak güzel bak hee demiştim bana birkaç gün sonra gelecek olan arkadaşımla ilgili soralar sordu neden gelmedi falan bende ne bileyim arkadaşınla beraber falanca kişiyle diye söyledim laf arasında ordan ağzımdan laf alıp aynı şeyleri kıza söyledi salaklık bende o ayrı konuda benimle ilgili olarakta beni getiren arkadaşıma sormuş o kadar uyanık ki yani isteyen gitsin ama yok üzerinizde bilmem ne enerjsisi var yok kısmetin kapanmış falan derse inanmayın benim bir arkadaşım vardı başka o da bir sürü para verdi hatta adam demiş kurban kes tamam demiş kız kurban keserim sen beni vekil tayin et ben keserim demiş iyi güzelde kız keser yani yada birine kestirir illa senin mi vekil olman lazım anlayacağın kızın parasını aldı bir kurban parası düşünün ne kadar artık kesildi mi kesilmedi allah bilir o yüzden giderken uyanık olun derim söylemek boynumun borcu kuranın bedeli yok diyo para beğenmiyor nasıl yoksa artık
sevgili arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ki zafer için..fal bakıyor ilk baktırdığımda güzel çıkmıştı sonrakiler saçma sapan şeylerdi. bana birde ısrarla yıldıznameye baktır kuranın bedeli yok falan dedi o kadar ısrar ediyor ki neyse ondan sonra senin üzerinde kötü eneji var senin kısmetin kapalı şunları bunları yapmak lazım dedi yıldızım açılmıyormuş ne kadar abi iste 150 lira bilmem ne malzemesi tutuyor şu kadar bilmem ne falan ilk başta inandım cehalet işte allah kötü insanlarla karşılaştırmasın sonra kestane şekerinde aynı şeyi demiş üzerinde kötü eneji var ayol herkesin mi üzerinde kötü enerji var anlamadım ki ben birde konuşurken insanın ağzından çok laf alıyor ben daha önce hiç fark etmedim ben bir arkadaşım gelcek bak güzel bak hee demiştim bana birkaç gün sonra gelecek olan arkadaşımla ilgili soralar sordu neden gelmedi falan bende ne bileyim arkadaşınla beraber falanca kişiyle diye söyledim laf arasında ordan ağzımdan laf alıp aynı şeyleri kıza söyledi salaklık bende o ayrı konuda benimle ilgili olarakta beni getiren arkadaşıma sormuş o kadar uyanık ki yani isteyen gitsin ama yok üzerinizde bilmem ne enerjsisi var yok kısmetin kapanmış falan derse inanmayın benim bir arkadaşım vardı başka o da bir sürü para verdi hatta adam demiş kurban kes tamam demiş kız kurban keserim sen beni vekil tayin et ben keserim demiş iyi güzelde kız keser yani yada birine kestirir illa senin mi vekil olman lazım anlayacağın kızın parasını aldı bir kurban parası düşünün ne kadar artık kesildi mi kesilmedi allah bilir o yüzden giderken uyanık olun derim söylemek boynumun borcu kuranın bedeli yok diyo para beğenmiyor nasıl yoksa artık
çok istiyosan o duayı sana yollayabilirim :)
bende var zira , arkadaş bana yollamıştı
çok istiyosan o duayı sana yollayabilirim :)
bende var zira , arkadaş bana yollamıştı
ben zamanında yazmıstım onun fal bakma tarzının nasıl oldugunu ama kımse bana ıtıbar etmedı,arkadasım resmen dalga gectı dedı bızımle bıde fıat konusunda sabıtlılıgıde yokmus benım arkadaslar 30 tl ye baktırmıs ama 20 ye baktıran da olmus burda formu okuyunca dıkkatımı cektı,cok ıyı falcılar asla fal parası konusunda pazarlıga kalkısmaz,ıkıncı bır hususta zaten 3 harflısı olan bırı senın ne oldugunu hısseder ona param yok desen bıle ozaten kendındekı varlıklar sebebıyetıyle paranın olup olmadıgını anlar...........ısteyen bana katılır ısteyen katılmaz......
bende dün bu konuyla ilgili yazdım o adam yalancı yaa başka birşey değil bana göre ama siz bilirsiniz yine. ama bencede kesinlikle öle bişi yok kısmeti filan kapalı diyince kaçın dikkatli olun derim
yolladım :)
kendimi yaşlı neneler gibi hissediyorum :)
kısmetin kapalı sana bişi yapmışlar :)
yapsınlar banane , gerekirse yalnız ölürüm hacı hoca peşinde koşamam dedim :)
yani zafer elendi arkadaşlar.
dua sevdiğinizzin geri dönmesi ile ilgili.
müsait bi anımda yollıcam kızlar.
keyneria arkadasın bana yolladıgı bi duaydı.
Kızlar 2 nize birden yazıyorum...
Katina falı dediğim.Tarot destesi gibi kartlar olan bir deste..
Bana baştan 6 tane kağıt seçtirip ordan anlatmaya başladı..
Ne anlattı o sıra;Eski erkek arkadaşımdan bahsetti isminin harfler,tipi.karakteri biz nerde tanışıp nasıl ilişkiye başlamışız,neler yaşamışız nasıl sonuçlanmış ve neler olucak gibi..
arkasına iş olayımı anlattı..Daha sonra Kahve fincanı aldı eline orda da bir şeyler anlattı işim ve evimle ilgili en sona da bana 5 kart seç ve sormak istediklerini düşünerek seç dedi..Seçtim tek tek verdim bu işle,bu aşkla,bu bilmem ne ile ilgili diye..O da yorumladı..İş için 2 kart seçtim birini birinden haber bekliyordum o da bana dedi ki uzun boylu birinden haber var..ki gerçekten haber beklediğim insan uzun boylu....
Neyse ben memnun kaldım ama bilemem yarın siz gidersiniz memnun kalmayabilirsiniz...Bu işler biraz kısmet işi sanırım yada ben iyi bir zamanına da denk gelmiş olabilirim.Karar size kalmış gitmek isterseniz gidersiniz...
Benim tavsiyem fazla beklenti içine girmeden,eglencesine gitmenizdir..Sonra oturup umut bağlamanıza vesile olmak istemem..Hep söylüyorum gene söyleyeyim ,bana göre geleceği Allahtan başka hiçbir kimse bilemez.ha ileriye dönük bir takım öngörülerde bulunmuş..onuda tutar tutmaz zaman gösterir..
Benim de bu konudaki fikrim bir adam gelecekse kendi başına gelsin, öyle dua ile, muska ile gelecekse hiç gelmesin daha iyi..
Yine de sevgiyi pekiştirmek için okunan bir duayı burada sizlerle paylaşayım. Elmaya ya da şekere 70 defa okunuyormuş.. Sonra artık tatlı mı yaparsınız, çay mı ikram edersiniz bilemem :)
"İnnema emruhu iza erade şeyen en yeküle lehü kün feyekün fesubhanellezi biyedihi meleküte külli şeyin ve ileyhi türceun - (erkeğin ismi ibni annesinin ismi) ala habbi (sizin isminiz) binti (annenizin ismi)
Fivi canım bu yazdığın sure Yasin suresi 81 ve 82. ayetler..Evet doğru ettiğin her duadan sonra okunması tavsiye edilir..Mesela Esma çektikten sonra okunur..Zaten muskayla büyüyle falan kimse dönmez..Üstelik çok günah..Mutlaka yapanı kötü etkiler..
konu , muskaya büyüye nası geldi
normal bi dua dedik arkadaşlar.
büyüyle adam dönerde öyle dönen adamı naparsın ki ?
günahını geçtim (ki çok korkarım o işlerden) seni sevmeyen adam dönse ne olur , dönmese ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?