İstanbul'da Fal - Falcılar

birine daha elvada dedik yani. bugün de kılpayı gitmedim. iyi ki de gitmemişim. bilgilendirdiğin için çok sağol kuzuu

canım oyle kandırınlar cok oluyo,bır ınsanın zaten yıldızı dusukse o hep dusuk yıldız olarak kalır,benımde yıldızım cok dusuk bı ara arastrmıstım,yıldız yukseltme gıbı formuller yazıyordu,daha detaylı arastırınca boyle bıseyınde yalan oldugunu anladım.yıldız dusuklugu kısmet kapalılıgı yapar oda degen nazarlardan,yıldızı dusuk olanlar cabuk etkı altına gırıyolar helede kem gozlere...ıtıbar etme bosver kımseye hayatındakı hersey zamanla kendılıgınden duzelecek farkedeceksın zaten.

bende dün bu konuyla ilgili yazdım o adam yalancı yaa başka birşey değil bana göre ama siz bilirsiniz yine. ama bencede kesinlikle öle bişi yok kısmeti filan kapalı diyince kaçın dikkatli olun derim

ben senin yazdığını görmemiştim bu adamla ilgili kesinlikle dalga geçiyor karakter analizi yapmaya çalışıyor başka hiçbişi değil aynen ya para pazarlığı nedir zaten bana diyoki sitede kaç para diyolar benim falıma =)) ne diyim valla yazık

kısmetin kapalı sana bişi yapmışlar :)
yapsınlar banane , gerekirse yalnız ölürüm hacı hoca peşinde koşamam dedim :)
yani zafer elendi arkadaşlar.

bende dün bu konuyla ilgili yazdım o adam yalancı yaa başka birşey değil bana göre ama siz bilirsiniz yine. ama bencede kesinlikle öle bişi yok kısmeti filan kapalı diyince kaçın dikkatli olun derim

arkadasıma nasıl fal baktığını anlatsam gülme krizıne gırersın senın burcun ne? yengec,yukselenenın ne pekı? kova.hayırr sen kova degılsın,kesınlıkle balıklısın arkadasım ısrarla ınatla kova oldugunu savunurken o hala hayır sen de bı duygusallık sezımlıyorum sen kesın balık burcusun hesaplarım benı yanıltmaz :)kızcagzın doğum saatı bellı kovanın verdıgı ozellıklerı tasıdıgı zaten asıkarr:)

hangi falcıya gıdersenız gıdın,kesınlıkle ınternetten okudum sızı oyle buldum demeyın,dırek hepsı soruyor cunku nerden buldun?o sıtenın adı ne?sızde sıtenın adını soyleyınce dırek essegın aklına karpuz kabugu dusuyor zaten,reklamların bu sıtede donmesının tek nedenı bence bu....arkadas tavsıyesı soylenecek enguzel yalan bırakın o sızın nasıl geldıgınızı kendı gorebılıyosa gorsun...

bende zafere gidicektim bu konuşmalardan sonra gud baaaaaaaayyy zafercim dedim. Evet zafer konusu kapandığına göre kendimize yeni birini bulma zamanı geldi dimi kızlar :) sırada kim var :) kimi önerceksiniz :)

minikdepresif ne duası bu? lütfen bana da gönder kafayı yicem yoksa :18:

kısmetin kapalı sana bişi yapmışlar :)
yapsınlar banane , gerekirse yalnız ölürüm hacı hoca peşinde koşamam dedim :)
yani zafer elendi arkadaşlar.

aaa bu kadar mı ? ben zaten gıtmıcektım isabet olmuss :) valla haftasonu gıdıcem de falcıya ıskambıl baktırdıgım yere mı gıtsem yoksa bakırköy hande ye mı gıtsem ? :)) bılmedım kızlar .

dua sevdiğinizzin geri dönmesi ile ilgili.
müsait bi anımda yollıcam kızlar.
keyneria arkadasın bana yolladıgı bi duaydı.

Katina destesi bana itici ve uğursuz geliyor. Daha önce Nişantaşı'nda Fulya diye birine baktırmıştım. Acımasız yorumları vardı. Bir de neredeyse 50 tane kart açtı kadın bana..

Fivi canım bu yazdığın sure Yasin suresi 81 ve 82. ayetler..Evet doğru ettiğin her duadan sonra okunması tavsiye edilir..Mesela Esma çektikten sonra okunur..Zaten muskayla büyüyle falan kimse dönmez..Üstelik çok günah..Mutlaka yapanı kötü etkiler..

konu , muskaya büyüye nası geldi
normal bi dua dedik arkadaşlar.

büyüyle adam dönerde öyle dönen adamı naparsın ki ?
günahını geçtim (ki çok korkarım o işlerden) seni sevmeyen adam dönse ne olur , dönmese ne olur

hay anammm nerden istemişim senden şu duayı nelerneler olmuş:)dur okuyım bari bu akşam da boşa gitmesin bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…