birine daha elvada dedik yani. bugün de kılpayı gitmedim. iyi ki de gitmemişim. bilgilendirdiğin için çok sağol kuzuu
Bircogunuz beni bilirsiniz ben falcolic oldum :) lutfen olan biri zafer beyin numarasini bana gonderebilir mi yada ozel msj hakkiniz yoksa mailimi gonderirim size
arkadasıma nasıl fal baktığını anlatsam gülme krizıne gırersın senın burcun ne? yengec,yukselenenın ne pekı? kova.hayırr sen kova degılsın,kesınlıkle balıklısın arkadasım ısrarla ınatla kova oldugunu savunurken o hala hayır sen de bı duygusallık sezımlıyorum sen kesın balık burcusun hesaplarım benı yanıltmaz :)kızcagzın doğum saatı bellı kovanın verdıgı ozellıklerı tasıdıgı zaten asıkarr:)
konu , muskaya büyüye nası geldi
normal bi dua dedik arkadaşlar.
büyüyle adam dönerde öyle dönen adamı naparsın ki ?
günahını geçtim (ki çok korkarım o işlerden) seni sevmeyen adam dönse ne olur , dönmese ne olur
büyüyle nasıl dönüyorki ya=))ben mesela Mehmet Günsüre bildiğin aşığım o da aşık olur mu bana hehehe :))) ne biliyim bana komik geldi sihirli annem dizisi geldi aklıma yaa=)
ben bulaşmadım o işlere ama bulaşanları , tesir altında kalanları duydum , gördüm ..büyüyle nasıl dönüyorki ya=))ben mesela Mehmet Günsüre bildiğin aşığım o da aşık olur mu bana hehehe :))) ne biliyim bana komik geldi sihirli annem dizisi geldi aklıma yaa=)
Şu gönderdiğin dua var ya artık onun hikmetimidir ben hidayete mi eriyorum nedir,hani tırsmadım da değildir tuhaf bişi oldu.
dün okudum uyudum böyle bir iç rahatlamasıyla.sabah geldim işime yine eşekler gibi çalışırken benimkinden bir mesaj:" bu sabah senin kokunla uyandım hani sanki gece çaktırmadan yanıma gelmiş sabah kaçmışsın gibi tuhaftı.."
nutkum tutuldu.hayır yani odunun en önde bayrak sallayanıdır bide beceremez öyle şeyler yazmayı.he bu da bişi demek değildir sever öyle arada kafayı gösterip beni umutlandırıp kaçmayı.böyle işte paylaşayım dedim.şimdi sabırsızlıkla elmiranın dediklerini bekliyorum.kısa bir zaman verdi bana üstelik şöyle diyerek:'sen buraya bundan sana hayır yok,bambaşka şöyle şöyle biriyle tanışacaksın cümlesini duymak için gelmişssin ama üzgünüm yırtınsanda başkası görünmüyo sna'.aynen bu umutla gitmiştim.
böyleyken böyle kızlar çıkarsa falım yazarım.öptüm sizleri..
öyle olmuyor tabi ki :) o kadar da değil :) :) ama bu işlere bulaşmamak en iyisi. ellerini açıp dua edip, Allah'tan istemek varken insan neden inden cinden medet umar...
Allah kimseyi büyüden medet umacak kadar çaresiz bırakmasın gerçi. ne zaman büyük konuşsam başıma geldi, yaptım. artk tedbirliyim büyük lafa tövbee
Kızlar Merhaba,
yorumların uzerine Nihale gittim, ve cok begendim, kadın resmen okuyor ya, sasırdım bu kadar iyi beklemiyordum, tesekkurler
ben bulaşmadım o işlere ama bulaşanları , tesir altında kalanları duydum , gördüm ..
Kuranda bile geçer büyü lanetlidir.
Allah evlerden , temiz kalplerden ırak eylesin.
yok ben şakaya vurdum öle cidden var öle şeyler tabii büyü nazar insan hayatını bitirir valla=(( Allah korusun aman evlerden ırak =(( senin duanda bişi yok bence dua adı üstünde iyi niyetli olarak edilir bunu sen kötü niytle mi söyledin sanki üstüne gelinmesi yersiz sen gelin ben büyü yapıyorum demiosunki sonuçta.
neyse hacı hoca , büyü muska ,dua muhabbettini kapayalım :)
ben göndermicim.
herkes kalpten dua etmeye devam etsin, ben öyle yapıyom.
hayırlısıysa olur , olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği :)
falcılara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?