İstanbul'da Fal - Falcılar

yaa pardon minik ya sana birşeyler söylenmiş sanırım bu konu hakkında,benim yuzumden canın sıkıldıysa pardon..bilemedim bir problem olacağını sorryyeniyim malum acemisiyim işin ama azimliyim kendimi eğitip öğrneceğim.saygılar, sevgiler, falcı kovalamaya devamlar.sen sıkma sakın canını:))

duayı bana da gönderebilir misiniz rica etsem? :)

yok hamurcum sorun :)
ben hiç sıkıntıya gelemem o yüzden yollamıcam , yoksa laf söyleyenleri dövmem lazım :)

amann heralde ne geleceksin sıkıntıya..içinden nasıl geçiyorsa öyle:)ki sende de zaten zorla bir şey yaptırılacak bir tarz yok(burdan okudugum kadarıyla tabi) hayat güzel,fal eğlenceli..sen de neşelisin çok çok mutlu ol dilerimmm:)

amin amin amin :) hepimiz cok mutlu olalım.
c.tesi son fal denememi yapıp bi süre rolantiye alcam :) siteyede girmicem. girince kuduruyorum :)
zaten fırsatımda olmıcak , ramazan , tatil , ıvır zıvır :)
aman sabahlar olmasın

iyi sen son denemeni yap da paylaş emi.sen yokken nereden bulacağuk falcı malcıııı bak bi dolu hatun sıyırtırız valla heee alma vebalimizi üstüne :))

2433. sayfada var hangi cafe oldugu, simdi burdan solenir mi bilmiyorum.

Ama internette Besiktas fal Nihal diye arat cıkıyor.

Bu arada ben B.koy Didemi baya merak ediyorum, nerde bakıyor?

bakırköyde cafe de bakıyormus ben yarın gidicem facede yazıyo 3 vakit cafe yorumları yarın aksam yada pazar gunu en gec pazartesı yazarım :) begenıp begenmedıgımı :)

Bence nihal duymak istediklerini söylüyor bana söylediği şeye açıkçası pek ihtimal vermedim ama ileride ne olur bilemem

Kızlar ben yarın sebaya gidicem bugun aradım yeri öğrendim banada uzak karşıdan gidicem sizce nasıl bi bayan biliyomu gerci bu fal elektirik meselesi,ayrıca arkadaşlarada katılıyorum kuzeyı hiç begenmedim benim yönlendirmemle cevaplar verdi resmen karşıda oturmama rağmen bakirköydeki falcıları ıtınayla keşfediyorum =)))

bende yarın gıdecegım karsılasırız belkı :)dun gıttım kapıdan gerı dondum,gıtmeden aramıstım duymamıs ben de kendı kendıme fal da olabılecegını dusundum meger cenazelerı varmıs,iki gün boyunca.dukkanı da cenaze dolasıyla kapatmıs. randevu al oyle gıt,yoksa cok beklersın

memnun kalacagını dusunuyorum canım,burdanda cok gıden varmıs,kendısıyle konusurken laf arasında soylemıstı bana,ama ne hıkmetse benden baska yazan yok cok kalabalık oluyo randevusuz sakın gıtme canım,ınsan beklemekten sıkılıyo cunku.

aldım randevumu :) 1.30 da ordayım inşallh :)) ama nasıl bakıyo nasıl bir bayan hiç bişey bilmiyorum burda zafer bey hakkındaki yazıları görmüştüm onada gidiyim dedim ama oda kötü çıkmış galiba elektirik meselesi gercekten ben bi tek arzuhal arzuyla iyi anlaşıyorum bide arada sırada 3 vakit dideme gidiyorum hoş sohbet iyi bir bayan .ne yazıkkki anadolu yakasında iyi falcı yok yada ben bilmiyorum

canım ben burda yazılan bı cok falcıyı denedım ama hepsınden hıc memnun kalmadım,bıgun bı arkadasımın ısrarıyla gıttım sebaya cok memnun kaldım,ogun bugundur hep ona gıdıyorum.zaten musterısı oldukca fazla unlu mankenler bıle gıdıyormus..falı elektrıgı enerjısı cok guzel bana onun falı terapı gıbı gelıyor

Merhaba, bu dua yı bana da gönderebilir misiniz acaba? (

Telefon numarasini msj atabilir misin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…