neyse hacı hoca , büyü muska ,dua muhabbettini kapayalım :)
ben göndermicim.
herkes kalpten dua etmeye devam etsin, ben öyle yapıyom.
hayırlısıysa olur , olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği :)
falcılara devam
Şu gönderdiğin dua var ya artık onun hikmetimidir ben hidayete mi eriyorum nedir,hani tırsmadım da değildir tuhaf bişi oldu.
dün okudum uyudum böyle bir iç rahatlamasıyla.sabah geldim işime yine eşekler gibi çalışırken benimkinden bir mesaj:" bu sabah senin kokunla uyandım hani sanki gece çaktırmadan yanıma gelmiş sabah kaçmışsın gibi tuhaftı.."
nutkum tutuldu.hayır yani odunun en önde bayrak sallayanıdır bide beceremez öyle şeyler yazmayı.he bu da bişi demek değildir sever öyle arada kafayı gösterip beni umutlandırıp kaçmayı.böyle işte paylaşayım dedim.şimdi sabırsızlıkla elmiranın dediklerini bekliyorum.kısa bir zaman verdi bana üstelik şöyle diyerek:'sen buraya bundan sana hayır yok,bambaşka şöyle şöyle biriyle tanışacaksın cümlesini duymak için gelmişssin ama üzgünüm yırtınsanda başkası görünmüyo sna'.aynen bu umutla gitmiştim.
böyleyken böyle kızlar çıkarsa falım yazarım.öptüm sizleri..
yok hamurcum sorun :)
ben hiç sıkıntıya gelemem o yüzden yollamıcam , yoksa laf söyleyenleri dövmem lazım :)
amann heralde ne geleceksin sıkıntıya..içinden nasıl geçiyorsa öyle:)ki sende de zaten zorla bir şey yaptırılacak bir tarz yok(burdan okudugum kadarıyla tabi) hayat güzel,fal eğlenceli..sen de neşelisin çok çok mutlu ol dilerimmm:)
amin amin amin :) hepimiz cok mutlu olalım.
c.tesi son fal denememi yapıp bi süre rolantiye alcam :) siteyede girmicem. girince kuduruyorum :)
zaten fırsatımda olmıcak , ramazan , tatil , ıvır zıvır :)
aman sabahlar olmasın
Nihal kimdiki? nerde bakıyor
mercan evinde veya telefonda bakıyor, bence çok başarılı, 1 saat suruyor resmen,100 TL,
eski gemi cafe dilek i de yazdım, ofisinde bakıyor, 40 ya da 60 TL emin değilim..
2433. sayfada var hangi cafe oldugu, simdi burdan solenir mi bilmiyorum.
Ama internette Besiktas fal Nihal diye arat cıkıyor.
Bu arada ben B.koy Didemi baya merak ediyorum, nerde bakıyor?
Kızlar ben yarın sebaya gidicem bugun aradım yeri öğrendim banada uzak karşıdan gidicem sizce nasıl bi bayan biliyomu gerci bu fal elektirik meselesi,ayrıca arkadaşlarada katılıyorum kuzeyı hiç begenmedim benim yönlendirmemle cevaplar verdi resmen karşıda oturmama rağmen bakirköydeki falcıları ıtınayla keşfediyorum =)))
Kızlar ben yarın sebaya gidicem bugun aradım yeri öğrendim banada uzak karşıdan gidicem sizce nasıl bi bayan biliyomu gerci bu fal elektirik meselesi,ayrıca arkadaşlarada katılıyorum kuzeyı hiç begenmedim benim yönlendirmemle cevaplar verdi resmen karşıda oturmama rağmen bakirköydeki falcıları ıtınayla keşfediyorum =)))
bende yarın gıdecegım karsılasırız belkı :)dun gıttım kapıdan gerı dondum,gıtmeden aramıstım duymamıs ben de kendı kendıme fal da olabılecegını dusundum meger cenazelerı varmıs,iki gün boyunca.dukkanı da cenaze dolasıyla kapatmıs. randevu al oyle gıt,yoksa cok beklersın
aldım randevumu :) 1.30 da ordayım inşallh :)) ama nasıl bakıyo nasıl bir bayan hiç bişey bilmiyorum burda zafer bey hakkındaki yazıları görmüştüm onada gidiyim dedim ama oda kötü çıkmış galiba elektirik meselesi gercekten ben bi tek arzuhal arzuyla iyi anlaşıyorum bide arada sırada 3 vakit dideme gidiyorum hoş sohbet iyi bir bayan .ne yazıkkki anadolu yakasında iyi falcı yok yada ben bilmiyorum
Şu gönderdiğin dua var ya artık onun hikmetimidir ben hidayete mi eriyorum nedir,hani tırsmadım da değildir tuhaf bişi oldu.
dün okudum uyudum böyle bir iç rahatlamasıyla.sabah geldim işime yine eşekler gibi çalışırken benimkinden bir mesaj:" bu sabah senin kokunla uyandım hani sanki gece çaktırmadan yanıma gelmiş sabah kaçmışsın gibi tuhaftı.."
nutkum tutuldu.hayır yani odunun en önde bayrak sallayanıdır bide beceremez öyle şeyler yazmayı.he bu da bişi demek değildir sever öyle arada kafayı gösterip beni umutlandırıp kaçmayı.böyle işte paylaşayım dedim.şimdi sabırsızlıkla elmiranın dediklerini bekliyorum.kısa bir zaman verdi bana üstelik şöyle diyerek:'sen buraya bundan sana hayır yok,bambaşka şöyle şöyle biriyle tanışacaksın cümlesini duymak için gelmişssin ama üzgünüm yırtınsanda başkası görünmüyo sna'.aynen bu umutla gitmiştim.
böyleyken böyle kızlar çıkarsa falım yazarım.öptüm sizleri..
ümraniyedeki didem telefondada bakıyor ben geçenlerde yüzyüze baktırdım ve memnun kaldım topicde paylaşmıştım görüşlerimi
Çok giremiyorum ama Ümraniye Didem için söylenen reklam olayına ben de inanmıyorum ..Sık fal baktırmıyorum neredeyse 4 aydır gitmiyordum Ümraniye Didem i geçen hafta denedim ve çok da memnun kaldım..İnsan niyetini az çok belli eder bence..Ben de samimiyetinden ve ilgisinden başka birşeyini görmedim kızın. Benim şu olacak bu olacak gibi beklentim de yok, herşey Allah tan..Ama anı, ne düşündüğünü merak ediyorum. Ki beni şaşırtan cümleleri, detayları ve nokta atışları da oldu..Herşeyi geçtim elektriği bile bana pozitif geldi..Ona da iyki karşılaşmışız dedim, gerçekten de böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?