halkalı daki kadınınmı kadın kaçanı geri getirmede sevgilileri birleştirmede ve muhabbet büyüsü yapmada üstüne yokmuş.
niran ünsal la kocasını o birleştirmiş yeni kocasıyla.kadın fala bakarken gözleri tuhaf oluyor yawww bu atakent mahallesi var
ikitellide orda sitede
bana da msg atar mısnz numarasını
ben atamıom özel mesaj sen mailini at
hay allah ben de yeni üye oldum :/
yasak diye biliyorum burdan nasıl yapıcaz bilmiyorum
yeni üyeyim o yüzden bilmiorm dereto nun sayfasına nasıl ulaşıcam acaba?olivyan deretodan rica et o sana noyu mesaj atsın onda da var
tamam canım yazıyorum
bu arada yazmayı unuttum bana gamzeli bir kızımın olacağını söylemiştim dedim ya aslında bir nevi buda tuttu sayılır :)eşimin gamzeleri var çünkü gamzeli olması %50 olma ihtimali var[/QUOTE
bu mesajı yazalı bir hayli zaman olmuş gerçi, görür müsünüz bilmiyorum ama sanki dedikleri çıkmış gibi geldi bana yanılıyor muyum?:) eğer öyleyse bir paylaşım da ben rica etsem..
evet arkadaşlar umutun numarası doğru ben c.tesi aradım bir bayan çıktı sadece ayın 20 sinde saat 13:00 te açıp randevu verdiklerini söyledi fakat bu ay ramazan olduğu için randevu vermeyeceğini bayram sonrası ayın 20 si denildi bana
bu medyum kadının söyledikleri hala aklımda valla annem nerden bulduysa
Annene soyle bana da bulsun ya:) kimmiş bu kadın hayatım?
lütfen arkadaslar telf numarası olan maıl atabılırmı cokacıl
tşkler
yasak diye biliyorum burdan nasıl yapıcaz bilmiyorum
halkalı daki kadınınmı kadın kaçanı geri getirmede sevgilileri birleştirmede ve muhabbet büyüsü yapmada üstüne yokmuş.
niran ünsal la kocasını o birleştirmiş yeni kocasıyla.kadın fala bakarken gözleri tuhaf oluyor yawww bu atakent mahallesi var
ikitellide orda sitede
Nasıl yani ümraniye Didem telefonda mı bakıyorv?
Telde nasıl bakıyor,baktıran var mı?Ücret ne kadar,tel den baktırıp memnun kalan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?