İstanbul'da Fal - Falcılar

bana da msg atar mısnz numarasını

Gecen hafta Kozayatagında bir falciya baktırdık arkadaşlarla. Cafenin adını da hatırlamıyorum, kadının adını da. Ben ilk girdim ve açıkçası çok beğenmedim, geçmişle ilgili biraz bildi sadece, gelecekle ilgili de istediğim şeyleri söylemedi
Benden önce fal baktıran kadına çok sinirlenmişti bu yüzden de enerjisi düşmüştü sanırım, diğer arkadaşlarım ağızları açık çıktılar ve ikisine normalin iki katı süre baktı, dediklerine göre söyledikleri çıkmaya başlamış bile, tabii ben bilemiyorum bana çok bişe söylemediği için :)
Sahan dan yukarı doğru çıkınca köşede kalıyor, randevusuz gidince çok bekletiyor, biz 10 gibi çıktık hala bizden önce gelenler bekliyordu.
Bana Soğanlıktaki Emine Hn ın nosunu verebilecek olan var mı Ramazan gelmeden baktırmak istiyorum. Herkese tskler

bir hafta içinde o kadar çok fal baktırdım ki :44::44: kendimi aptal gibi hissediyorum. bir kriz geldi mi tam geliyor

eger mumkunse telefon alabılırmıyım

Nasıl yani ümraniye Didem telefonda mı bakıyorv?
Telde nasıl bakıyor,baktıran var mı?Ücret ne kadar,tel den baktırıp memnun kalan var mı arkadaşlar?

hem yüzyüze hem telefonda bakıyor.ben yüzyüze baktırdım ücreti en son 50tl idi.telefondan nasıl baktığını açıkcası sormadım.ben hem baktığı faldan hemde elektriğinden pek memnun kalanlardanım.daha önce paylaştım buradan fal yorumumu da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…