- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Ben baktıralı cok oldu arkdaşımla beraber gitmiştim genel durumu bildi ama bazı hareketlerini begenmedim arkadşımda nazar var dedi kursun dokturdu kavede alt katta bi yer 100 milyon istedi yanındaki kadınlada kaş göz yapıyolar birbirlerine hep dokuyolarmış ama hiç zannetmiyorum sonra kızı yine aradı yok nazar için kolye yapıyorum 100 tl fala diye hiç hoşuma gitmedi bilmiyorum sen anlaşmış olabilirsin ama uyarıyım dedim
bu zamanlarda fal baktırılmasını bende tavsiye etmiyorum.
bu zamanlarda fal baktırılmasını bende tavsiye etmiyorum.
bence insanlar kendisi istesin telini diğer türlü reklama girebilir haberin olsun:)))
ne demiştim ben sana özelden
bana da de acilen özelden kime gidiyoruz yarınnnnnnnn!!!!yoksa şu an itibariyle ya katil olcam ya bileklerimi kesicem!!!!yardım imdatttttt
Hayatım sen Olgu hanıma gittin mi?..Eğer gitmediysen tavsiye ederim..Şöyle ki çok fazla beklentin olmasın..Sonuçta fal..Ama Olgu ne varsa söyler..Olumlu ya da olumsuz..Bana mesela hiç umut vermemişti..Çok iyi iskambil falı bakar..Kadıköy Acıbadem kahve keyfin de...İnternette var..Girip bakabilirsin..Çok yazmışsın kime gideyim ne yapayım diye:)..Ben daha önce ki yorumlarımda da beğendiğimi yazmıştım.Bir dene istersen..
anadolu yakası :)
biz avrupa yakasındakiler için ölüm :)
olguya bi kere baktırdım. hatırlamıyorum ama tarzını sevmiştim. cool ve güzel bi bayan :)
olumlu konuştuydu bana.
bana hiç bi fal çıkmadı ama genede baktırıyorum
Canım ben de avrupa yakasına geçemiyorum:)...Ne taksimde ki ne bakırköyde ki falcılara gidebildim:)..
Olgu bana tek olumsuz konuşan falcıydı...Çok güzel ve hoşdur..Ne bilem sankim onun dediği gibi olacak:)..
Bekle bekle..Bir falcı peşindeyim:)..Bakalım..Gidersem yazarım:)...Henüz adına ve nosuna ulaşamadım ama iz üstündeyim:)..Az kaldı:)
Canım Edirneli Melahatin telini verebilirsen sevinirim.Edirneye gidip geliyorum.Adresini almak istiyorum telefon açıp.Çünkü çingene mahallesine kimse gitmek vede girmek istemiyor.Orda sordum.Arabayla gitme,üstünede fazla para alma dediler ama telini bulamadım. Bana cadde üstünde bir sokak gösterdiler çok aşağılara gidilmesi lazımmış.Adresi bilmediğimden cesaret edip gidemedim.
Canım ben de avrupa yakasına geçemiyorum:)...Ne taksimde ki ne bakırköyde ki falcılara gidebildim:)..
Olgu bana tek olumsuz konuşan falcıydı...Çok güzel ve hoşdur..Ne bilem sankim onun dediği gibi olacak:)..
Bekle bekle..Bir falcı peşindeyim:)..Bakalım..Gidersem yazarım:)...Henüz adına ve nosuna ulaşamadım ama iz üstündeyim:)..Az kaldı:)
ben sana adres mı soruyorum :) daha gıttıgın falcının hangı falı baktıgını bılmıyosun :) seba kısa boylu bı kadın degıl,boyu nerden baksan 170 rahat vardır..ben ne kendıme nede bı baskasına hıc fatura kesıldıgıne sahıt olmadım :) sebaya gıdıp deneyen varsa,memnun kalıp kalmamasınıda bır kenara bırakıyorum,bır zahmet benım yazdıgım bılgılere destek versın.. eger burda tecrubelerını bızımle paylasacaksan bı zahmet detayları hatırlarsan ortada sorun kalmayacak,sana gore foss gelen bana gore cok ıyı ...artık korkumdan bu sıtede yazılan falcıları denemeye korkar oldum,enıyısı bıldıgımden sasmamam!!vayyy seba hanımın reklamcısıda gelmş:):):)): sallamasyon yorum yapmadığımı açıklamak adına detyalı olarak yazıyorum,insanlar boşuna parası gitmesin ve kandırılmaması adına bunları yazıyorum.bir çok insan falcıya br umutla gidiyor bazı reklamcılarda burda ayy herşeyi bildi,superdi diye,insanlar burda yazılanlara güvenerek gidiyor,bende yazlanlara güvenerek gttim pişman oldum bunu paylaşmak stedim.seba hanımdan başlıyorum;ben tarot falına inanmadığım için bana kahve ve iskambil falı baktı.kısa boylu esmer kabarık saçlı bir kadındı.yeri 2 katlı bir yerdi.aşağıda bakliyorsun yukardada fal bakıyor.benden 30 tl aldı diye hatırlıyorum.hatta bana sallamasyon br fatura kestihee yerinide tarif edeyim bakırköyden sahle doğru nerken klisey geçiyorsun,orda ayakkabıcı var ordan sağ doğru dönüyorsun. sonra tekrar sol yapıyorsun biraz ilerledikten sonra sol tarafta.tekrar söylüyorum burda övüldüğü için gtmiştim memnun kalmadım bunda belirtmek istedim,benim boş yere param gitti başkasınında gitmesin diye.
3 vakit ddeme gelicek olursak onun cafesi istasyonun ordaydı.çok pis bir yerdi.mutfak kirliyd balkonda kediler dolaşıyordu.aynı zamanda orayı ev olarakta kullanıyor olabilir,orda nasıl yaşıyorsa artık.kahveyi içerken ble midem bulandı.25 tl aldı.yakın tarihte gittğim için fiyatını hatırlıyorum.genel baktı,her insana söyleneblcek şeyleri söyledi geleceğe yönelik pek birşey söylemedi.burdada bu bayanı çok övdükler için gitmiştim.onun hakkında çıkan yorumlara güvenerek gitmiştm.o kadar abartılcak falcı değil bana göre ikisde fosssss.
vayyy seba hanımın reklamcısıda gelmş:):):)): sallamasyon yorum yapmadığımı açıklamak adına detyalı olarak yazıyorum,insanlar boşuna parası gitmesin ve kandırılmaması adına bunları yazıyorum.bir çok insan falcıya br umutla gidiyor bazı reklamcılarda burda ayy herşeyi bildi,superdi diye,insanlar burda yazılanlara güvenerek gidiyor,bende yazlanlara güvenerek gttim pişman oldum bunu paylaşmak stedim.seba hanımdan başlıyorum;ben tarot falına inanmadığım için bana kahve ve iskambil falı baktı.kısa boylu esmer kabarık saçlı bir kadındı.yeri 2 katlı bir yerdi.aşağıda bakliyorsun yukardada fal bakıyor.benden 30 tl aldı diye hatırlıyorum.hatta bana sallamasyon br fatura kestihee yerinide tarif edeyim bakırköyden sahle doğru nerken klisey geçiyorsun,orda ayakkabıcı var ordan sağ doğru dönüyorsun. sonra tekrar sol yapıyorsun biraz ilerledikten sonra sol tarafta.tekrar söylüyorum burda övüldüğü için gtmiştim memnun kalmadım bunda belirtmek istedim,benim boş yere param gitti başkasınında gitmesin diye.
3 vakit ddeme gelicek olursak onun cafesi istasyonun ordaydı.çok pis bir yerdi.mutfak kirliyd balkonda kediler dolaşıyordu.aynı zamanda orayı ev olarakta kullanıyor olabilir,orda nasıl yaşıyorsa artık.kahveyi içerken ble midem bulandı.25 tl aldı.yakın tarihte gittğim için fiyatını hatırlıyorum.genel baktı,her insana söyleneblcek şeyleri söyledi geleceğe yönelik pek birşey söylemedi.burdada bu bayanı çok övdükler için gitmiştim.onun hakkında çıkan yorumlara güvenerek gitmiştm.o kadar abartılcak falcı değil bana göre ikisde fosssss.
Arkadaslar fal tamam biliyorlarda yapilan buyuyu bozdurmayi basarabilen bir hoca taniyormusunuz. kime gitsem esin buyulenmis diyor hepsi mi ayni seyi soyler demekki var bisey bana davranislarindan belli esimin. Bir gun iyi benim icin sarilip agliyor 3 gun sonra senle yasanmaz diyor okumadigim dua kalmadi. Yokmu boyle sarlatan olmayan denenmis bir hoca ismi adresi. alLah askina bana yardimci olun yuvam yikilmasin
merhaba biz üç vakit dideme gittik bir arkadaşla burdan duyup ilk başta çok genel geldi ama bir aydır arkadaş dediklerini birer birer yaşıyor burdan duyup gittiklerimizden en başarılısı
Umraniye didem'e fal baktirmayi dusunenler bu yaziyi okusun lutfen.
Allah affetsin gunahi boynuna ama tam 10 gundur parami gonderdigm halde fal baktirmak icin ugrasiyorum hep bakicam ariycam diyip aramiyor, bence dolandirici. simdi saydigima gore 44 sms gondermisim telefonumda. Mesajlasiyoruz, faliniza bakicam bakicm diyip duruyor 50tl gonderdim hala bakmadi. Fala telefnda bakacagini soyluyordu. Artik Adresinizi verin geliyim diyorum cevap yok. Burda methini edenler de reklam kisilikleri herhalde cunku ben bu kadinin parayi alip fali bakmadigini bizzat yasadim tecrube ettim kanitlarim da var: smsler.
Giden param mi yaniyim ustune kac mesaj attim ona mi. Yukarda Allah var bu yapilanlari goruyor. Sabrim sinirim kalmadi ne para ne fal hicbir sey istemeyecegim Allah'indan bulsun haram etmem kesnlikle ama helal etmeye de gonlum el vermiyor.
3 vakit didem istanbulda bayaa duyuldu evet. bende geçen ay istanbuldaydım kuzenlerimle gittik sonuç fos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?