İstanbul'da Fal - Falcılar

aaa ılk defa duyuyorum boyle bırsey .

canım bılmıyorum nazar fılan demedı bana hıc .bu 2.baktırışım elektırıgım tuttu sanırım memnunum .

ayrıca oyle cafe koselerın de kursun fılan mı dokulur hıc .

sızın kursun dokturmeyı kabul etmenız bıle hata olmus canım .

bana da de acilen özelden kime gidiyoruz yarınnnnnnnn!!!!yoksa şu an itibariyle ya katil olcam ya bileklerimi kesicem!!!!yardım imdatttttt

Hayatım sen Olgu hanıma gittin mi?..Eğer gitmediysen tavsiye ederim..Şöyle ki çok fazla beklentin olmasın..Sonuçta fal..Ama Olgu ne varsa söyler..Olumlu ya da olumsuz..Bana mesela hiç umut vermemişti..Çok iyi iskambil falı bakar..Kadıköy Acıbadem kahve keyfin de...İnternette var..Girip bakabilirsin..Çok yazmışsın kime gideyim ne yapayım diye:)..Ben daha önce ki yorumlarımda da beğendiğimi yazmıştım.Bir dene istersen..

anadolu yakası :)
biz avrupa yakasındakiler için ölüm :)
olguya bi kere baktırdım. hatırlamıyorum ama tarzını sevmiştim. cool ve güzel bi bayan :)
olumlu konuştuydu bana.
bana hiç bi fal çıkmadı ama genede baktırıyorum

Canım ben de avrupa yakasına geçemiyorum:)...Ne taksimde ki ne bakırköyde ki falcılara gidebildim:)..
Olgu bana tek olumsuz konuşan falcıydı...Çok güzel ve hoşdur..Ne bilem sankim onun dediği gibi olacak:)..
Bekle bekle..Bir falcı peşindeyim:)..Bakalım..Gidersem yazarım:)...Henüz adına ve nosuna ulaşamadım ama iz üstündeyim:)..Az kaldı:)

bayram geçsin bende ücretsiz bi falcıya gitcem falcı değilde fal bakan birine heycanla bekliyorum bende

Edirneli melahat geçen ay vefat etti

Umraniye didem'e fal baktirmayi dusunenler bu yaziyi okusun lutfen.

Allah affetsin gunahi boynuna ama tam 10 gundur parami gonderdigm halde fal baktirmak icin ugrasiyorum hep bakicam ariycam diyip aramiyor, bence dolandirici. simdi saydigima gore 44 sms gondermisim telefonumda. Mesajlasiyoruz, faliniza bakicam bakicm diyip duruyor 50tl gonderdim hala bakmadi. Fala telefnda bakacagini soyluyordu. Artik Adresinizi verin geliyim diyorum cevap yok. Burda methini edenler de reklam kisilikleri herhalde cunku ben bu kadinin parayi alip fali bakmadigini bizzat yasadim tecrube ettim kanitlarim da var: smsler.
Giden param mi yaniyim ustune kac mesaj attim ona mi. Yukarda Allah var bu yapilanlari goruyor. Sabrim sinirim kalmadi ne para ne fal hicbir sey istemeyecegim Allah'indan bulsun haram etmem kesnlikle ama helal etmeye de gonlum el vermiyor.

ben de elimde tuz istanbulun her bi köşeciğine gittim fal için
biri de mi çıkmaz arkadaş
ama ossun ben keyif alıyorum. yüksek mebla olmadığı sürece fal muhabbeti hoşuma gidiyo. hobim bu galiba

ben sana adres mı soruyorum :) daha gıttıgın falcının hangı falı baktıgını bılmıyosun :) seba kısa boylu bı kadın degıl,boyu nerden baksan 170 rahat vardır..ben ne kendıme nede bı baskasına hıc fatura kesıldıgıne sahıt olmadım :) sebaya gıdıp deneyen varsa,memnun kalıp kalmamasınıda bır kenara bırakıyorum,bır zahmet benım yazdıgım bılgılere destek versın.. eger burda tecrubelerını bızımle paylasacaksan bı zahmet detayları hatırlarsan ortada sorun kalmayacak,sana gore foss gelen bana gore cok ıyı ...artık korkumdan bu sıtede yazılan falcıları denemeye korkar oldum,enıyısı bıldıgımden sasmamam!!

gelelım dıdem hanıma,onada bır arkadasım tesadufı cok oncelerı fal baktırmıs,memnun kalmıs.ben hıc gıtmedım cafesıne nede kendısını gordum,oyuzden yorum yapamayacagım,bana soylenenlerı paylastım sadece burda..mubarek ramazan ayındayız,baskasına ıftıra atmak baskası hakkında yalan yanlıs bılgılerde bulunmak dırek kul hakkı.en cok korktugum seydır baskasının hakkına gırmek..kendıme yapılmasını ıstemedıgım bıseyı asla baskasına yapmam..

Benim var ama burdan isim veremem çünkü öyle sitesi olup para derdinde olan biri değil gercek hoca madem yuvanın bozulmasın diyosun parani verme bosuna mailini yollardan yollarım burdan veremem zaten tanıdık harici bakmiyor

merhaba biz üç vakit dideme gittik bir arkadaşla burdan duyup ilk başta çok genel geldi ama bir aydır arkadaş dediklerini birer birer yaşıyor burdan duyup gittiklerimizden en başarılısı

merhaba biz üç vakit dideme gittik bir arkadaşla burdan duyup ilk başta çok genel geldi ama bir aydır arkadaş dediklerini birer birer yaşıyor burdan duyup gittiklerimizden en başarılısı

Ya karar verin didem iyi mi kotu mu yoksa budami bi cesit reklam :)) artik kendimden bile suphe etmeye basladim :)))

Helal etme zaten. Sonuna kadar da haklısın

2 gün önce gittim Didem hanıma. Söyledikleri çok genel şeylerdi. Geçmişe dair hiç bir şey söylemedi. Kağıda yazdı kendi söylediklerini. Ama beni tatmin eden bir fal değildi açıkçası.

3 vakit didem istanbulda bayaa duyuldu evet. bende geçen ay istanbuldaydım kuzenlerimle gittik sonuç fos.

Ben bana söylediklerini dinlemedim bile bir yerden sonra. Kağıdı da attım zaten. Çünkü çok genel şeyler söylüyor.

"hayatında bir eleme dönemi yaşıyorsun, parayla ilgili çok sevindirici şeyler olacak" vs vs.....

Offff galiba adam gibi fal bakan falcı yok((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…