pardon buradaki yorumlar siliniyormu ben ümraniyeli didem zede olarak paramı yatırdım 10 gündür ne paramı gönderdi nede falıma baktı 50 tane mşj var karşılıklı msj laştık bunları yazarken elimde dekontum var vede birilerinin aynı tuzağa düşmemesi içindir bu yorumlar birilerinin galiba hoşuna gitmiyor siliyor bu şekilde herkezi bilinçlendirmek lazım dolandırıcılara karşı
Bu arada teşekkürler , tam didemin hesabına para yatıracağım gün açıklama yaptınız. bende yatırmaktan vazgeçtim.
gider yolardım kesin:)
Bu arada teşekkürler , tam didemin hesabına para yatıracağım gün açıklama yaptınız. bende yatırmaktan vazgeçtim.
gider yolardım kesin:)
Ben bilgi mesajı geçeyim sitenin eskilerinden olarak.
Mesajlar bu konuya özel olarak silinmedi , bütün konularda yakın tarihli daha dogrusu saatli mesajlar silindi.
Site kısa süreli bi bakıma girdi.
Bir sorun oluştu sanırım.
Yöneticileri itham altında bırakmayalım gereksiz yere di mi
pardon buradaki yorumlar siliniyormu ben ümraniyeli didem zede olarak paramı yatırdım 10 gündür ne paramı gönderdi nede falıma baktı 50 tane mşj var karşılıklı msj laştık bunları yazarken elimde dekontum var vede birilerinin aynı tuzağa düşmemesi içindir bu yorumlar birilerinin galiba hoşuna gitmiyor siliyor bu şekilde herkezi bilinçlendirmek lazım dolandırıcılara karşı
medyum paşahan beni önceden tanıyordu sanki en az bir kez baktırın.Yıldızname falını tavsiye ederim kitap açtı inanılmazdı. xxxxxxxxxxx adresinde iletişim bilgileri var ordan ulaşabilirsinben telefonla değilde canlı canlı gidip baktırmıştım.Hafta sonu çok kalabalıktı medyum yeşim meşguldu onun için Medyum paşahana baktırdım. İran asıllı medyum çok gizemliydi bence etkisinden kurtulamadım.Haftayada yıldızname baktırıcam bakalım bu seferde dedikleri tutucakmı hafta sonunu dört gözle bekliyorum
medyum paşahan beni önceden tanıyordu sanki en az bir kez baktırın.Yıldızname falını tavsiye ederim kitap açtı inanılmazdı. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx adresinde iletişim bilgileri var ordan ulaşabilirsin
hangi falı sormuştun kahve tarot 20 sanırım ama ben 50 verdim çok memnun kaldım bence görmeye değerpaşhan bey ne kdr bakıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?