İstanbul'da Fal - Falcılar

pardon buradaki yorumlar siliniyormu ben ümraniyeli didem zede olarak paramı yatırdım 10 gündür ne paramı gönderdi nede falıma baktı 50 tane mşj var karşılıklı msj laştık bunları yazarken elimde dekontum var vede birilerinin aynı tuzağa düşmemesi içindir bu yorumlar birilerinin galiba hoşuna gitmiyor siliyor bu şekilde herkezi bilinçlendirmek lazım dolandırıcılara karşı

evet ilginç bi durum son yazılan birkaç sayfa yok benim mesajımda dahil...

Ben bilgi mesajı geçeyim sitenin eskilerinden olarak.
Mesajlar bu konuya özel olarak silinmedi , bütün konularda yakın tarihli daha dogrusu saatli mesajlar silindi.
Site kısa süreli bi bakıma girdi.
Bir sorun oluştu sanırım.
Yöneticileri itham altında bırakmayalım gereksiz yere di mi

evet galiba tarafsız bir platform değil burası benimle birlikte didem için yapılan yorumlar silinmiş bir tek ben değilim yanı ona para yatırıpta baktıramayanlarınkiler silinmiş

Bu arada teşekkürler , tam didemin hesabına para yatıracağım gün açıklama yaptınız. bende yatırmaktan vazgeçtim.
gider yolardım kesin:)

Site Yönetiminden Mesaj Var !!

http://www.kadinlarkulubu.com/sited...digimiz-teknik-sorun-sebebi.html#post25645989

Güzel Paylaşımlar..

ben Almanyada yaşıyorum internetten taksimdakii falcılara bakarken bir site gördüm xxxxxxxxxxxxxxxx bu sitedeki iletişim adreslerinden telefonla ulaştım paramı yolladım ve saolsunlar telefonda falıma baktılar çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim özellikle medyum yeşim çok güzel tarot baktı telefonla bence çok iyiydi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben telefonla değilde canlı canlı gidip baktırmıştım.Hafta sonu çok kalabalıktı medyum yeşim meşguldu onun için Medyum paşahana baktırdım. İran asıllı medyum çok gizemliydi bence etkisinden kurtulamadım.Haftayada yıldızname baktırıcam bakalım bu seferde dedikleri tutucakmı hafta sonunu dört gözle bekliyorum

medyum paşahan beni önceden tanıyordu sanki en az bir kez baktırın.Yıldızname falını tavsiye ederim kitap açtı inanılmazdı. xxxxxxxxxxx adresinde iletişim bilgileri var ordan ulaşabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
melekdemir
nuran2121
filiz3434
emine0621
fulya7676
elifgul34

Bu yukarıda ismi olan 6 üyeninde cafede çalışan personele ait olduğunu biliyormuydunuz ? Bu nasıl medyum çözemedim bu salağı bulacağımı neden tahmin edemiyor ? Şimdi bu it kopuk ekmeğimizle oynuyorsun diyecek bende bunlara siz burada insanların umutları ile etek giyip 6 üyelik alıp ne yapıyorsunzu diye soracağım !

İbo mu diyeyim paşa mı diyeyim ne diyeyim bilemedim !

yanlıs hatırlamıyosam ısım gabrıella ıdı,ınternetten gezınırken bulmustum,maıl adresını,ısmını soyısmını yazıp yolluyosun gabrıelladan msj lar gelıyodu maıl adresıme yazılanlar cok tutarlıydı aslında :)su hesap numarasına para yatırın daha detaylı astrolojık analızlerınıze bakalım vs cumleler gelıyo,bı ara kafaya koydum tam para yatıracaktımkı bu gabrıelladan cok yakın bı arkadsıma bahsettım,bedava cok guzel analızler yolluyolar dedım,arkadsımda benden meraklanıp yollamıs,meger bana yazılanların aynısı ona da gıdıyormus yanı herkese fıx:=) sevgılı ........ yıne basına ne gelecegını bılıyorumla baslıyodu,sonra arkasımla aramızda espırı oldu,gabrıella yıne basınıza neler gelecegını bılıyorum :) bu gabrıella ısını gucunu bırakmıs meger hep benım hayatıma yogunlasmıs :)ne kadar onemlıymısım vay bee :)

Aylardır yokum... Eskilerden beni de hatırlayanlar vardır, 2 yıl süresince burada hangi falcıyı duysam gidecek haldeydim zaten çoğuna da gittim bi ara saymıştım 30 falcıyı bulmuşum meğer deneye deneye... Bazılarına defalarca baktırmıştım bi de doymayıp...
Aralıktan beri de tövbeliyim baya baya, sadece iyi niyetli nazarı gözü deymeyecek kişilere baktırırım demiştim... Angels Burcu'yu severdim ama sanırım uzun zamandır kayıp, falı bana çıkardı, Burcu ortada yok diye bana falı çıkan diğer isme gittim geçen gün, amaç ablamı götürmekti... Bakırköy cıvıltı cafe Suna...
Eski alışkanlık tabi ne kadar tövbe de etsem, o kadar gitmişken baktırmadan dönemedim =) Tövbemi bozdum baktırdım, ramazan ramazan bozmasaydım bari dedim içimden...
ilk falından daha bile tutarlıydı bu sefer... İlk falımı da 5 eylül'de baktırmışım ses kaydı hala telefonumda... O kayıttan bi sürü şeyi yaşadım... Bu sefer ses kaydı almadım ama kağıda yazdım dediklerini gene çıkarsa gene buraya yazarım...

Hayatınızda bişeyler rayına oturduğunda fal baktırıp nazar değdirmeyin... Rayına oturana kadar da cevap aramaya devam etmekten vazgeçemiyorsunuz bilirim... Ablamla dönüş yolunda konuşuyoduk 30 falcıya gitmişim geçtiğimiz sene fln diye, o da
-"eee neyin cevabını aldın o kadar faldan?"
-"hiç bişey, sadece kısa süre oyalandım, motive oldum" dedim...
Olay ondan ibaret aslında kısa süreli moral bulma, bana Suna ve Burcu'nun falları çıktı ama tesadüftür belki de sadece... Suna'nın falı tekrar çıkarsa tesadüfün üstü bi gücü var derim, en azından benim için... Fal bu herkeste aynı başarıyı yakalayamıyorlar, yıldızları barışmıyor belki... Yıldızınızın barıştığı birini bulursanız da başkalarının tavsiye ettiği falcılardan çok bişey beklememek lazım... O yüzden burda ne kadar konuşsak hepimizin birden beğenebileceği birini bulamıcaz...

Dilerim hepimizin fallarda cevap aramadığı, mutlu, sorunsuz günlerimiz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…