İstanbul'da Fal - Falcılar

bi dk bi dk sen her ay 5-10 tane falcıya git bide zam iste ben şuan senin maaşını bile tahmin edemiyorum o kdr falcıya maaşmı dayanır kız

önceden çok gidiyodum :)
evet maaşım türkiye standartlarında oldukça iyi , bana sorarsan az :)
nil bana demişti itibar iaden var
2,5 yıl öncesine kadar müdürdüm , şimci bildiğin elemanım
nilin bu dediği çıksın litfen

o zaman ona bekle diyim biraz daha :)) velki tutturmuştur ondada :) bana sende git dioda kararsız kaldım minkicim:)))

Ranayı sormuşsunuz ben memnunum ama olumsuz 1-2 yorum geçti burada ama klasik muhabbettir ya fal elektrik işidir diye :)
Yine de isteyen olursa telini veririm, genelde taksim m.köy tarafında bakıyor tel ediyorsun geliyor.

inş cnm ya walla herkesin dilekleri bir bir kbl olur umarım

benide bi hoca okusun üflesin evlendirsin hep beraber oynayalım kına yakalım davullar çalsın ohh ohh

Son düzenleme:
inş cnm ya walla herkesin dilekleri bir bir kbl olur umarım

benide bi hoca okusun üflesin evlendirsin hep beraber oynayalım kına yakalım davullar çalsın ohh ohh

inşallah Allah herkese hak ettiğini versin.
Ama bura üzerinden hoca bulup gitmeyin nolur, kendi tanıdığınız olan bu işi para için yapmayana gidin.
büyü bozcam, okucam üflicem ayağına çok paralar götürüyorlar.
gerçek hoca fal işine girmez bunuda unutmayın.

amin saol cnm da onlarıda araştırdım 400-500 den bahsediyorlar
şöyle bigun otobuste sagda solda fln bi ak sakallı dedeyle karşılaşsamda derdime çare bulsam bari :90:

Son düzenleme:
Kızlar şu iletişim bilgisi paylaşanların mesajlarını alıntı yapmayın olur mu? İşimi 2 katına çıkarıyorsunuz

arkaadaslar mail,telefon paylaşmak yasak.
konunun kapatılmasını mı istiyorsunuz.
bu konuda defalarca uyarı alındı.
Tekrar Kazen ya da Curly gelip lafı gediğine koysun biz razıyız diyosanız , hay hay .

minikcim hani editorun biri diodu ya nerden duydunuz tel paylaşımının yasak oldugunu kim soyledi paylaşmayın dedi size die alsın okusun bu üstteki başka bi editörün yazdığını... bende tesadüfen gördüm eski sayfaları karıştırırken :90: demekki tel paylaşmayın die bi uyarı yapılmış daha once

Sanirim artik fal ugruna insanliktan cikmisiz ? Kiz hastane de can cekisiyor seni arayip haber vermesini kapida bekletmemesini istiyorsun he pessss diyorum baska bisey demiyorum

çok tşk ederim... msj hkkım yok cvp yazamadım ama bide anna die birine gitmişsin önceden o nasıldı ben aşk için baktırcam hangisini tavsiye edersin ? Laf cafe kuzeye gittin mi peki onu tavsiye ediyor musun ?

Ask icin laf kafe kuzeye git cok iyi bildi benimkini hemde tarihi gunu gunune tuttu. Didem uc vakitte iyidir bastan begenmesen bile diger arkadaslar gibi sonradan bir bir anlarsin ciktigini

Ask icin laf kafe kuzeye git cok iyi bildi benimkini hemde tarihi gunu gunune tuttu. Didem uc vakitte iyidir bastan begenmesen bile diger arkadaslar gibi sonradan bir bir anlarsin ciktigini

kuzey için herkes fos demedimi burda yaa =( kafam karmakarışık yeni bi falcı deniyim diorum ama ??

Kuzeye aksam 20 tane falin ustune gitmislerse normaldir kuzeye ilk saatlerde (13:00) gitmek lazim performansi super ama tabi frekans meselesi benimle tuttu

heee o da doğru tabiii=)) aklımda bulunsun o zaman ya =) isim filan veriyo mu?sevgilinle barışcan dönecek tarzı bilgiler veriyor mu peki? =)) bu aralar kafayı yedimde hehe çok sorduysam kusuruma bakma =)

Arkadaslar ben bagdat caddesinde symbol cafe de serkan'a gittim, dumur oldum resmen, herseyi bildi!! Gelecekle ilgili bikac sey soyledi beklemedeyim simdi...
Serkan a baktiran oldumu aranizda?? Soylediklerimi çikiyo mu???

Serkan isim biliyo, geçmişi biliyo, günü biliyo.... ama geleceği bilemiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…