bi dk bi dk sen her ay 5-10 tane falcıya git bide zam isteben şuan senin maaşını bile tahmin edemiyorum o kdr falcıya maaşmı dayanır kız
Bende ve arkaadaşımda çok pis saçmaladı :) çok gülmüştüm ölü babamı diri yaptı.
babana çekmişsin dedi , sinirim hariç zerre benzemem , örnek almışsın babanı dedi ben orda koptum rol modelim asla babam değil :)
ama denizden var burda yazan onda çok pis tutturdu , ablasında da iyiymiş.
allam allam ne falcı gezmişim be
Merhaba,
bana telefonunu gönderirmisin Rahman hocanın? ve adresini..
önceden çok gidiyodum :)
evet maaşım türkiye standartlarında oldukça iyi , bana sorarsan az :)
nil bana demişti itibar iaden var
2,5 yıl öncesine kadar müdürdüm , şimci bildiğin elemanım
nilin bu dediği çıksın litfen
Ranayı sormuşsunuz ben memnunum ama olumsuz 1-2 yorum geçti burada ama klasik muhabbettir ya fal elektrik işidir diye :)
Yine de isteyen olursa telini veririm, genelde taksim m.köy tarafında bakıyor tel ediyorsun geliyor.
bende var telefonu esenler atışalanı köprüsünün oralarda ararsanız kendisi size tarif eder zaten ..
inş cnm ya walla herkesin dilekleri bir bir kbl olur umarım
benide bi hoca okusun üflesin evlendirsin hep beraber oynayalım kına yakalım davullar çalsın ohh ohh
inşallah Allah herkese hak ettiğini versin.
Ama bura üzerinden hoca bulup gitmeyin nolur, kendi tanıdığınız olan bu işi para için yapmayana gidin.
büyü bozcam, okucam üflicem ayağına çok paralar götürüyorlar.
gerçek hoca fal işine girmez bunuda unutmayın.
Kızlar şu iletişim bilgisi paylaşanların mesajlarını alıntı yapmayın olur mu? İşimi 2 katına çıkarıyorsunuz
arkaadaslar mail,telefon paylaşmak yasak.
konunun kapatılmasını mı istiyorsunuz.
bu konuda defalarca uyarı alındı.
Tekrar Kazen ya da Curly gelip lafı gediğine koysun biz razıyız diyosanız , hay hay .
dun 2 ıcın sozlesmıstık kendısıyle ama kapıda agac oldum allahtan bır musterısı daha gelmıstı cep numarasını verdı aradık cekmıyordu fakat onca yoldan sonra kapıda kalmak kotu arayıp deseydı barı ama hastanedeymıs kendısıordan cafe fıncandakı melıse gıttık yanı bır ınsanın saygısı olur musterıye oyle fal bakıyorkı sankı cımbızla tatmın edıcı degıl verdıgınde 25 zaten kısa bakıyor hayal kırıklıgı bır falcı bır erkek tarıf eder boyunu kılosunu yada kasını yada meslegını eskıden falcılar boyle tarıf ederlerdı bunlar kartları ezberlemısler hıs yok bunlarda eskıden melısı begenırdım ama boyle fal bakıcaksa zor yanı
çok tşk ederim... msj hkkım yok cvp yazamadım ama bide anna die birine gitmişsin önceden o nasıldı ben aşk için baktırcam hangisini tavsiye edersin ? Laf cafe kuzeye gittin mi peki onu tavsiye ediyor musun ?
Ask icin laf kafe kuzeye git cok iyi bildi benimkini hemde tarihi gunu gunune tuttu. Didem uc vakitte iyidir bastan begenmesen bile diger arkadaslar gibi sonradan bir bir anlarsin ciktigini
Ask icin laf kafe kuzeye git cok iyi bildi benimkini hemde tarihi gunu gunune tuttu. Didem uc vakitte iyidir bastan begenmesen bile diger arkadaslar gibi sonradan bir bir anlarsin ciktigini
kuzey için herkes fos demedimi burda yaa =( kafam karmakarışık yeni bi falcı deniyim diorum ama ??
Kuzeye aksam 20 tane falin ustune gitmislerse normaldir kuzeye ilk saatlerde (13:00) gitmek lazim performansi super ama tabi frekans meselesi benimle tuttu
Arkadaslar ben bagdat caddesinde symbol cafe de serkan'a gittim, dumur oldum resmen, herseyi bildi!! Gelecekle ilgili bikac sey soyledi beklemedeyim simdi...
Serkan a baktiran oldumu aranizda?? Soylediklerimi çikiyo mu???
Kuzeye aksam 20 tane falin ustune gitmislerse normaldir kuzeye ilk saatlerde (13:00) gitmek lazim performansi super ama tabi frekans meselesi benimle tuttu
heee o da doğru tabiii=)) aklımda bulunsun o zaman ya =) isim filan veriyo mu?sevgilinle barışcan dönecek tarzı bilgiler veriyor mu peki? =)) bu aralar kafayı yedimde hehe çok sorduysam kusuruma bakma =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?