ben erene baktırmıstım,gecmıs hakkında oldukca basarılı,gelecek ıcın verdıgı tarıhlerın hıc bırı tutmamıstı bana,erende sankı ınsanın hayallerını okuma gucu var,sen bıseyın nasıl olmasını ıstıyosan o sana o sekılde soyluyo..
ayşeye arkadaşım erene ben baktırdım. erenin anı filan ehti. öyle ahım şahım bilemedi anı. geçmiş başarılıydı. gelecek tabi ki çıkmamıştı.
ayşeye giden arkadaşım anı filan çok başarılı buldu. geçmişi de. harfler filan anlattığı olaylara uyuyodu hakikaten. ama onun da tarihi geçti olmadı. sadece ona bahsettiği tatil oldu. o da planlıydı zaten. yani faldan çıkınca 'tatile gitcegimi bildi' demişti.
pardon yazdığını biraz geç gördüm :)
ben de de mesela gelecekle ilgili mantıklı şeyler söyledi, daha vakti var, ama ayşenin dediklerinin de çıkıcağını düşünmüyorum
bi de bi şey sorucam; ben istanbuldaydım 1 haftalığına ve 6 kişiye fal baktırdım.. 5 kişi aynı şeyi söylediacaba bu normal mi ya? hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylediler
pardon yazdığını biraz geç gördüm :)
ben de de mesela gelecekle ilgili mantıklı şeyler söyledi, daha vakti var, ama ayşenin dediklerinin de çıkıcağını düşünmüyorum
bi de bi şey sorucam; ben istanbuldaydım 1 haftalığına ve 6 kişiye fal baktırdım.. 5 kişi aynı şeyi söylediacaba bu normal mi ya? hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söylediler
peki kimlere gittin?kimleri beğendin?
abartmiyorum bana 30dan fazla falci ayni seyi soyledi ve olmadi :)
amacim umudunu kirmak degil yanlis anlama. sadece boyle seyler olabiliyor. hazirlikli ol sen herseye.
gayet normal hepimize aynısı oldu bir sürü falcıya gidersin hepside aynı şeyleri söyler verdiği vakitler bile aynıdır ama hiç biri çıkmazartık fal baktırmanında bi tadı kalmadı eskiden arada bi tutardı şimdi herkes sallıyo gidicek falcı kalmadı istanbulda
Eminim simdi burda ask acisi ceken, terk edilen, kismeti kapanan, falci falci dolasip umut arayanlarin hepsi 10 numara hatunlardir, kizlar kusura bakmayin ama cirkin kizlarin hepsi suan kocalarina sarilmis uyuyorlar yada internetten yakinda olacak dugunleri icin gelinlik bakiyorlar... Ben bole sansin talihin !!! Allah herkese cirkin sansi versin arkadas hazmedemiyorum artik !!!
arkadaşım bana melekler kahvesi ayşe...ve mahallendeki 3 harflilerle bakanın telefonlarını özelime gönderirsen sevinirimen başta söylemek istiyorum (yanlış anlaşılmamak için) reklam amaçlı yazmıyorum burda, hani sadece tecrübelerimi paylaşmak istiyorum
symbol mehmet: ona her gittiğimde uğruyorum ..neden bende bilmiyorum ama mesela geçmiş ve anı iyi biliyo, ama gelecekle ilgili dediği şeyler bende HİÇ tutmadı bir kere 4 kız gittik, 3ünde hepsi çıktı, ama bende 0. ve mehmetin falı bence çok kısa yani 2 saat bekliyosun, 5-6 dakika bakıyo. mehmet'e 4 kere gittim bu güne kadar, ve hani hep şey vardı; dediği çıkıyo gibi oluyodu, sonra yine bi engel çıkıyodu. atıyorum eski sevgilin sana dönücek diyosa çocuk seni arıyo, ama sonra bi şey oluyo ve o iş yine erteleniyo. öyle bi şey
kadınlar kahvesi duygu: o da anı ve geçmişi çok iyi bildi, dediklerinin biraz vakti var daha.. onun falı mesela daha uzun sürüyo, o daha çok vakit ayırıyo
pelin veya dilek'e baktırıcaktım ama onlarda çok sıra vardı, benim de o kadar vaktim olmadığı için kim boşsa ona gittim, ki duygu bence yinede baya iyiydi,
symbol arzu: 6 falcıya gittim, 5'i aynı şeyleri söyledi. diğerlerinden farklı konuşan bir tek arzuydu. yani ondan pek memnun kalmadım gibi, farklı şeyler söyledi diye diil, söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi, daha ilk andan elektrk alamadım ondan
melekler kahvesi ayşe: arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve bence baya iyiydi. hani harf falan bildi, isim bildi, nerden geldiğimi bildi, hayatımda özel şeyler de vardi bildiği, yani bence baya iyiydi ve hani duymak istediğin şeyler değil söyledikleri bana göre, yani bence öyle. dedikleri daha çıkmadı, zaten daha tüm falcıların dediklerinin vakti var yani :)
melekler kahvesi cihan: bence cihan da iyiydi, yani aslında arzu hariç hepsini beğendim gibi, cihan da aynı öyle. hanı burcumu bildi, işte baya iyi şeyler söyledi, ama onunda vakti var daha
ve işte oturduğum yerde bir falcı var, ama onun adını versem de pek işe yaramaz zaten:) ama o 3 harflilerle falan bakıyo yani öyle tarot,veya kahve falı değil. o da aynı şeylerı söylemişti, bilmiyorum yani kafam karışık biraz
ilk gittiğimde emin değilsen bakmayalım istersen konuşuruz dedi ben baktırdım..sonrasında kısa zamanda iki defa baktırayım dedim ve verdiği cevap daha yeni baktık dedi paragöz olsa bunu söylemez diye düşünüyorum. 50 tl de almıyor ama ben merak ettim aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?
50 tl degılkı ucretı,30 tl.bana hıc oyle bır soylemdee bulunmadı,memnun kalırsam eger zaten gotururum,memnun kalmazsam da nıye dıger ınsanların basını yakayım,paracı bır kadına benzemıyor ama nasıl sana oyle bır soylemde bulunmus sasırdım dogrusu..?
seba 50 tlmi?????????? ahaha o zaman zaten gitmem yaa =)) 5 kişi için 5 bedava fal vayy beee=)
ilk gittiğimde emin değilsen bakmayalım istersen konuşuruz dedi ben baktırdım..sonrasında kısa zamanda iki defa baktırayım dedim ve verdiği cevap daha yeni baktık dedi paragöz olsa bunu söylemez diye düşünüyorum. 50 tl de almıyor ama ben merak ettim aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?
bu söylediklerini hep içimden geçirmişimdir.hiçbirşeyim eksik deil,karakter,güzellik,iş,ama terkedilen de ben.utanmadan bir de çok ahlaklısın,anlayışlısın,yoksa nasıl yapardım sana bunu diyebiliyo.ama yine dönüp bana geliyo,kapıdan kovsam bacadan.madem istemiyosun gittt.kalmayı beceremedin bari gitmeyi becer dedim.o yine mutlu,ben ise karalar bağlıyorum niyeyse.fallarda yalan.temmuzda evlilik teklifi kesin geliyo diyen çok sevdiğim pelin abla.gördüm teklifi.temmuzda bana evlilik düşünmüyorum diyip bu şehri terkedip başka şehre yerleşti.bi daha aramıycam diyip,ama gene rahat vermiyo tabiki.fallara inat kapımada dayansa evlenmiycem bununla.varsın bir ömür yastığıma sarılıp yatayım.ama bir yalancıyla uyumuycam
sevgili arkadaşlar çok ağır büyü ve cin musallatı altındayım....büyü çözme konusunda ehil
bildiğiniz kişileri isim , şehir , tel özelime gönderirseniz duacı olurum...saygılar hepinize
cafe açılmadan 1-2 hafta önceydi ,o zaman 50 tl ye bakıyordu müşteri tutmaya çalıştığı dönemdi ,kimse hayrına fal bakmaz
Ben baktığı falı beğenmedim ,söylediği 20 şeyden biri denk geldi ,o 1 tek şey için başarılı diyemem
yıldıznameden şaşmıycan arkadaş cafedekilere aslainanmıyorum beklediğim sıralara acıyorum ben biryer buldum çokta memnunum acıda olsa gerçekleri söylüyo en azından
Ah cnmm dediklerini kac kez yasadim bilsen gecen gun ruyamda onunla nisanlaniyorum olcektim mutluluktan, uyaninca agladim resmen... koca 7 yil olmadi tutmadi yildizimiz ne ileri ne geri sayiyoruz yerimizde... kac kere karar verdi vazgecti mahvetti bitirdi beni... bnden kucuk kuzenlerim sozlendi nisanlandi arkadaslarim coluk cocuga karisti banada onlarin mutlulugunu izlemek ic cekmek dustu... aynen senin dedigin gibi hic bi eksigim yok ona gore fazlam bile var ama deger bilen yok bu devirde terkeden uzen sevilmeye layik olmayan el ustunde tutuluo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?