kadınlar cok ıyı erkeklerle herzaman dertlesırler,kotu adamlara ıse asık olup ızdırap cekerler :) hayat karmasık ınsanlar karmasık,bazen ne ıstedıgımızı bız bıle bılmıyoruz,sevdıgımız adamlar bıze ızdırap verırken donup arkamıza gıdemıyoruz,ne sımdı bu karmasa,ınat mı askmı ben kendımde bunu cozmus degılım arkadaslar :) zaman gelıyor kendımızın bıle ne ıstedıgını bılmıyoruz...cok yakın bı dostum bana asıkken her basım sıkıstıgımda yanımda ıken,dıger acı veren adam neden bende agır basıyorkı? sevdıgım adamla aramı acmaya calısan dostum bıle benım ıcın savasırken,onunla ben hala dıgerındeyım....suclu kım? ben mı? hayat mı? kader mı?
yıldıznameden şaşmıycan arkadaş cafedekilere aslainanmıyorum beklediğim sıralara acıyorum ben biryer buldum çokta memnunum acıda olsa gerçekleri söylüyo en azından
bi kaç gündür kuzey deniyor kuzey de bende evet tuttu zaten önce yazmıştım ben çok beğendim ama cidden çok keyif alarak dinlediğim içindi.bi ara gülmekten dinleyemez olmuştum o kadar eğlendim ama evet hakkını yemeyim bildiği içindi hatta 1 gün önce olan çook özel bişeyi bile bildi şok olmuştum. zaten enerji olayı dioruz ya belki o tuttu bende ondan anımı durumu bilmişti oda temmuz sonu demişti. yani oda çıkmış oldu dimi ?
kadınlar cok ıyı erkeklerle herzaman dertlesırler,kotu adamlara ıse asık olup ızdırap cekerler :) hayat karmasık ınsanlar karmasık,bazen ne ıstedıgımızı bız bıle bılmıyoruz,sevdıgımız adamlar bıze ızdırap verırken donup arkamıza gıdemıyoruz,ne sımdı bu karmasa,ınat mı askmı ben kendımde bunu cozmus degılım arkadaslar :) zaman gelıyor kendımızın bıle ne ıstedıgını bılmıyoruz...cok yakın bı dostum bana asıkken her basım sıkıstıgımda yanımda ıken,dıger acı veren adam neden bende agır basıyorkı? sevdıgım adamla aramı acmaya calısan dostum bıle benım ıcın savasırken,onunla ben hala dıgerındeyım....suclu kım? ben mı? hayat mı? kader mı?
arkadaşım bana melekler kahvesi ayşe...ve mahallendeki 3 harflilerle bakanın telefonlarını özelime gönderirsen sevinirim
sonunda bende çıkan fal haberimi hoplaya zıplaya yazabilirim :))) darısı tüm bekleyenlere inşallah :)))) ramazandan 1 hafta önce symbol cafe nihal 19-29 temmuz arası hiç beklemediğim olması zor bişeyiin olacağını söylemişti ve çook ilginçtir ki es geçtiğim mandal cafe ada oda tam tarih vermişti zaten anı durumu müthiş bilmişti ama gelecek için kısa zamanlı şeyler söylem,şti tam 25-28 temmuz dedi ki evet tam o tarihlerde oldu. adayı es geçme sebebim kısa zamanlı ve net tarih vermesiydi ki bunun çook zor olduğunu düşündüğüm içindi. neyse hayırlısı diyelim ve herkesin istediği tüm falların çıkmasını diliyorum.
Tatlim hayirli olsun Allah mutlulugunu daim etsin, bnde kuzeyi merak ediyorum, twitterda bi arkadasa sordum onada dedikleri cikmis kesin kararliyim gitmeye :)) en azindan 10 kisiden 7si memnun kalmis digerleriyle enerjisi tutmadi sanirim saglik olsun... hersey kader kismetten ote gitmiyor
Slm Cnm bu söylediğin şey benim kız arkadaşımın kız kardeşine oldu çok koyü seyler yasıyordu bunun hocası Düzce'de ali hoca diye biri hatta kızı hoca okurken hastanelik olmuştu hoca ama bu ısını halletmişti bende gittim zaten gittiğinde anlarsın nasıl hoca olduğunu gercek hoca yani tavsiye ederim burda parani kaptırma bunu herkez yapamazsevgili arkadaşlar çok ağır büyü ve cin musallatı altındayım....büyü çözme konusunda ehil
bildiğiniz kişileri isim , şehir , tel özelime gönderirseniz duacı olurum...saygılar hepinize
kuzey nerde bakıyo?
Ah cnmm dediklerini kac kez yasadim bilsen gecen gun ruyamda onunla nisanlaniyorum olcektim mutluluktan, uyaninca agladim resmen... koca 7 yil olmadi tutmadi yildizimiz ne ileri ne geri sayiyoruz yerimizde... kac kere karar verdi vazgecti mahvetti bitirdi beni... bnden kucuk kuzenlerim sozlendi nisanlandi arkadaslarim coluk cocuga karisti banada onlarin mutlulugunu izlemek ic cekmek dustu... aynen senin dedigin gibi hic bi eksigim yok ona gore fazlam bile var ama deger bilen yok bu devirde terkeden uzen sevilmeye layik olmayan el ustunde tutuluo...
ben artık postayı koydum ona,kimse açk acısından ölmüyo,iki yılım gitti,senin gibi 7 yılımda gider bununla.kalbimde de biter zamanla,kafamda bitirdim artık.bence sende bekleme onu.seni gönülden isteseydi 7 yıl bekletmezdi zaten.başkasına şans vermemiz gerekiyor,aptallık bizde,niye anlayışlı oluyoruzki onlara.madem eksiğimiz yok,eksik insanlarla takılmayı bırakmalıyız.zor olsada bırakmalıyız.
sevgili arkadaşlar çok ağır büyü ve cin musallatı altındayım....büyü çözme konusunda ehil
bildiğiniz kişileri isim , şehir , tel özelime gönderirseniz duacı olurum...saygılar hepinize
İns reklam deildir :)) nerde ne kdra kim bakiyor :))
yıldıznameye bakmak apayrı bişiy fal değil zaten bu herkesin yapabileceği birşey değil ben sadece fikrimi söyledim özelikle kafedeki falcılara gidip baktırmak çok saçma geliyo artık ben falcı yada hoca değilim sadece fikrimi söyledim okadar zaten nsıl bir paraya baktını bilsen reklam olmadını anlarsın
benim msj gönderme hakkım yok ben size saim hocanın tlf no verim ne verirsen onu alır merkez efendi camii nin orda yeri bilmiyorum ramazan da bakarmı bi arayın sorun gidin
Ben sana demedim ki :) kizim sana soyluyorum gelinim sen anlahem senin reklam oldugunu dusunsem sormazdim nerde kime yaptirdin die ama suan bi kisiye daha baktircam ondada tatmin olmazsam yildizname yada iyi bi hoca dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?