İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada niihalinde hakkını yemeyeyim arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim ama kadın açmadan dediki şu olayın enerjisi çook yüksek şu tarihlerde dedi daha fincanı açmadan başladı ve anı durumu çook ii bilmişti.

kadınlar cok ıyı erkeklerle herzaman dertlesırler,kotu adamlara ıse asık olup ızdırap cekerler :) hayat karmasık ınsanlar karmasık,bazen ne ıstedıgımızı bız bıle bılmıyoruz,sevdıgımız adamlar bıze ızdırap verırken donup arkamıza gıdemıyoruz,ne sımdı bu karmasa,ınat mı askmı ben kendımde bunu cozmus degılım arkadaslar :) zaman gelıyor kendımızın bıle ne ıstedıgını bılmıyoruz...cok yakın bı dostum bana asıkken her basım sıkıstıgımda yanımda ıken,dıger acı veren adam neden bende agır basıyorkı? sevdıgım adamla aramı acmaya calısan dostum bıle benım ıcın savasırken,onunla ben hala dıgerındeyım....suclu kım? ben mı? hayat mı? kader mı?

Son düzenleme:
bi kaç gündür kuzey deniyor kuzey de bende evet tuttu zaten önce yazmıştım ben çok beğendim ama cidden çok keyif alarak dinlediğim içindi.bi ara gülmekten dinleyemez olmuştum o kadar eğlendim ama evet hakkını yemeyim bildiği içindi hatta 1 gün önce olan çook özel bişeyi bile bildi şok olmuştum. zaten enerji olayı dioruz ya belki o tuttu bende ondan anımı durumu bilmişti oda temmuz sonu demişti. yani oda çıkmış oldu dimi ?

tek cevap benim için tabii canım, kader sadece kader (((

dün daha çok sevdiğim bi arkadaşımla konuştuk oda ızdırap içinde ve kader sonuç kader dedik yani bazen bizim asla aşamayacağımız şeyler oluyor o noktada kader demekten başka elden ne gelebiliyor ki. inşallah allah herkese kaderini güzel yaşamasına imkan versin fırsat versin zaman versin:)

Tatlim hayirli olsun Allah mutlulugunu daim etsin, bnde kuzeyi merak ediyorum, twitterda bi arkadasa sordum onada dedikleri cikmis kesin kararliyim gitmeye :)) en azindan 10 kisiden 7si memnun kalmis digerleriyle enerjisi tutmadi sanirim saglik olsun... hersey kader kismetten ote gitmiyor

Kaderimiz boyle yazilmis cnm tarot baktirdigim bi abla demisti duygusal kararlarindan yana sansin kapali die hakli sanirim boyle gelmis boyle gider :)

taksimdeki symbol cafe de mi nihal? :)

mandal cafe tam olarak nerde?

Slm Cnm bu söylediğin şey benim kız arkadaşımın kız kardeşine oldu çok koyü seyler yasıyordu bunun hocası Düzce'de ali hoca diye biri hatta kızı hoca okurken hastanelik olmuştu hoca ama bu ısını halletmişti bende gittim zaten gittiğinde anlarsın nasıl hoca olduğunu gercek hoca yani tavsiye ederim burda parani kaptırma bunu herkez yapamaz

ben artık postayı koydum ona,kimse açk acısından ölmüyo,iki yılım gitti,senin gibi 7 yılımda gider bununla.kalbimde de biter zamanla,kafamda bitirdim artık.bence sende bekleme onu.seni gönülden isteseydi 7 yıl bekletmezdi zaten.başkasına şans vermemiz gerekiyor,aptallık bizde,niye anlayışlı oluyoruzki onlara.madem eksiğimiz yok,eksik insanlarla takılmayı bırakmalıyız.zor olsada bırakmalıyız.

Bugun bi soz okudum cok hosuma gitti... "Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz." /Hz. Osman/"
Hayirlisi diyorum kismetse olur sonuna kdr mucadele edicem cunku denedim vazgecemiyorum buda ona ceza olsun ister seve seve ister zorla evlencek benle oyle yari yolda birakani sessizce cekip gidip odullendiremem, bugun onla goruscem ipleri elimden birakmicam allah firsat verdigi surece...

Son düzenleme:

benim msj gönderme hakkım yok ben size saim hocanın tlf no verim ne verirsen onu alır merkez efendi camii nin orda yeri bilmiyorum ramazan da bakarmı bi arayın sorun gidin

İns reklam deildir :)) nerde ne kdra kim bakiyor :))

yıldıznameye bakmak apayrı bişiy fal değil zaten bu herkesin yapabileceği birşey değil ben sadece fikrimi söyledim özelikle kafedeki falcılara gidip baktırmak çok saçma geliyo artık ben falcı yada hoca değilim sadece fikrimi söyledim okadar zaten nsıl bir paraya baktını bilsen reklam olmadını anlarsın

Ben sana demedim ki :) kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hem senin reklam oldugunu dusunsem sormazdim nerde kime yaptirdin die ama suan bi kisiye daha baktircam ondada tatmin olmazsam yildizname yada iyi bi hoca dusunuyorum...

Ben sana demedim ki :) kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hem senin reklam oldugunu dusunsem sormazdim nerde kime yaptirdin die ama suan bi kisiye daha baktircam ondada tatmin olmazsam yildizname yada iyi bi hoca dusunuyorum...

sizin tercihiniz ben fikrimi söyledim sadece ben cafedeki falcılardandan bir cacık çıkacaığını sanmıyorum tamamen ticaret belki birisi bize duymak istediklerimiz söyler diye uğraş sadece ucuzu terapi kökten çözüm yıldızname en azından ne olacaksa ona göre hazrlıklı oluyousn iyiye veya kötüye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…