İstanbul'da Fal - Falcılar

Saim hoca öyle yabana atılacak bir falci değil merkez efendi camisinin hocasidir kendisi fal bakmaz benim aile büyüklerim gitmiştir ve iyi bir hocadir parayla ısı olmaz gelen ne milletvekilleri vardır kendisine dua almak icin

İyi de kimdir nedir kaça bakar acaba yazıldı da ben mi kaçırdım?

doğru evet bende iş güç kısmet açısından çok faydasını görmüşümdür . öyle birileri için büyü fln yapmaz desen kovar yanından bide en güzelide ne verirsen onu alır bakmaz bile kaç tl verdiğine

Kızlar yarın enfala gidebilirim randevu falan almadım ama gitmek istiyorum yeni yeni isimler cıkmış yıne ortaya maşallahh :)) su enfalın cafenın tarıfını duzgun bilen bile bana yardım edebılırse cok sevınırım :))

ben saim hocaya bişiy demedim cafede kahve falına inanmıyorum sadece hata mümkünse bende ziyaret etmek isterim kendisini :)

hayatınız da biri varken falcıların genelı hep ; " bu kişiyle ayrılacaksın senın kısmetın baska "deyıp morellerı bozarlar .

ayrılırız bu sefer de " bu kişi sana kesin dönecek ,senin kısmetın bu cocuk "derler

hangı kafayla bakıyor anlamıs degılım

namnaminunu üzülme canım bende hep pelin ablaya fal baktıran biri olarak fena halde toslamış durumdayım 2 senedir ona gidiyorum bana herzmn bu senin kaderin diyip duruyodu nerdeee aksine dönüşü olmuycak bi şekilde yollarımız ayrıldı 2 gün önce işle ilgili baktırmaya gittim hala gelmiş bana yok dönücek yok şöle yok böle zaten herkese aynısını diyo çıkan bişey yok kendisini çok seviyorum güzel bi enerjisi var ama bidaha ona fal baktırmam iyice sallamaya başladı ...bu arada işle ilgili majestik şengülün sölediği bişey tuttu girdiğin yerde fazla çalışmıcaksın senin asıl işin başka bi yerde demişti maalisefki işten çıktım pelin burda devam ediyosun demişti onuda bilemedi

Son düzenleme:
merkez efendi camii nin arkasında sorun orda gösterirler size netten girin imam saim yağan die yazın okuyun röpartajlarını bilgi edinmek için isterseniz

bilgi icin ok tesekkurler. yanniz bi sey sorucaktim ben. internetten baktim da ben bahsettiginiz kisi belli isinin ehli. oldukcada meshurmus. fiyat konusu kafama takildi o yuzden. yani yaklasik ne kadar birakilmali kusura bakmayin ben hic bilmiyorum bu piyasayi. o yuzden gidip de rezil olmayayim
simdi =)

saim hoca ne verirseniz onu alıyor öyle bir ücreti yok . ben 40 tl bırakmıştım bakmaz bile ne kdr bıraktığınıza ama dediğim gibi öyle sevgiliyi geri getirme vs gibi şeyler yapmaz
kovar bide yanından kızar çok bilginiz olsun ama söyler olurmu olmazmı diye

çılgın ve fal dolu bir haftasonunun kısa özetini geçeyim. kendimizi aşıp,fal uğruna istanbul dışına bile çıkıp,hüsran ötesi bir fal artı sende büyü var zırvalarıyla bir gün geçirdikten sonra(hepimizde mi büyü olur arkadaş bi destekli salla) fal konusunda tatmin olmadığımdan olsa gerek namıdiyar olumsuz nesile gittim.elmirayla aynı tarihi verdi, amaaaaaaa.....elmira o tarihte dönecek kaderinde bu adam var demişti,nesil ise bu adamdan cacık olmaz o sürede bambaşka biri çıkacak karşına,bu adamla gelecek yok dedi.cucfcufcucuffff falcı savaşları başlasın!!! yani 2 ay sonra ya elmira toslayacak ya nesil.bir ihtimal daha var ki o da hem adamın dönmeyip hem de başka birisinin çıkmaması. bu olursa da benim dediğim olacak ikisini kafa kafaya ben tosuşturucam :90:

enfal randevusuz asla bakmıyor canım. birde geçmişi anı biliyor ama gelecek çıkmadı bende isim süper bildi falan ha birde enfal kendisine ters gelen şeyleri sana akıl verir tarz da söylüyor yani bende öyle demişti şunu yap şöyle olsun falan ama çıkmadı dedikleri henüz. çıkanlar var mı bilmem. birde ramazanda bakıyor mu ki çünkü çok inançlı bi çocukmuş kandillerde falan bakmazmış demişti yardımcısı o yüzden dedim. neyse umarım herşey istediğin gibi güzel olur.

aman kim istiyo sevgiliyi geri getirmeyi. uyardığın için teşkür ederim yine de ben üzerimde bi ağırlık olduğunu düşünüyorum. hani her şey ters gider ya bazen. öyle bi dönem. atlatmama yardımı olur diye düşündüm sadece.

Arkadaşlar uzun süredir bu sayfaları okumuyordum, işim düşünce aylar sonra yeniden girip baktım geçen hafta. Yazlıktaydık oraya yakın bir yerde olduğumuz için hazır oralardayken Edirne'ye gittik ailemle günübirlik gezmeye, gitmişken Melahat'e gitmeyi düşündüm ayın 22'siydi bu sayfalara baktım birisi ramazanda bakmadığını yazmış ben de Edirne'deyken soruşturduğum halde evine gitmedim. Edirne'li Melahat Edirne'de çok meşhur, öyle ki kime sorsam tanıyordu ve evini biliyordu, taksicisinden faytoncusuna kadar. Hatta faytoncu eşinin nalbant olduğunu bile söyledi ne kadar doğru bilmiyorum. Ama Edirne'de onu tanıyan bilen hiç kimse bana öldüğünü söylemedi. Sayfalara göz gezdirirken bir üyenin mesajı dikkatimi çekti sanırım 30 sayfa kadar önce yazımış, "Edirne'li Melahat geçen ay öldü" diye yazmış. Bu bilginin doğruluğu kesin mi? Onun için ve Edirne'yi çok sevdiğim yeniden gitmek istediğim için ramazandan sonra gitmeyi düşünüyordum. Haber doğru ise Alah rahmet eylesin ama değilse kesinleşmemiş haberleri, doğruluğundan emin olmadığınız haberleri burada paylaşmayın.
Elanit'e fal baktırmaya niyet ettiğimde de öldü haberi çıkmıştı, şimdi son zamanlarda yazılmış mesajlara bakınca ölmediği, sadece bu işleri bırakmak için öyle haber saldığı yazıyor, bu bilgi kesin mi? O kadar üzülmüştüm hiç görmediğim halde ölüm haberine, insanların duyguları ile böyle oynamasın kimse. Neye inanacağımızı şaşırıyoruz.

canım düzceli ali hocanın telini bana özelime gönderirsen sevinirim..

arkadaşlar merhaba genellikle taksimde cafelerde fal bakan Bedriye hanıma fal baktıran var mı?
Hangi cafede olduğunu bilmıyorum ama ismi Bedriye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…