merkez efendi camii nin arkasında sorun orda gösterirler size netten girin imam saim yağan die yazın okuyun röpartajlarını bilgi edinmek için istersenizDediginiz kisi istanbuldaysa neresinde kalio ?
yıldıznameye bakmak apayrı bişiy fal değil zaten bu herkesin yapabileceği birşey değil ben sadece fikrimi söyledim özelikle kafedeki falcılara gidip baktırmak çok saçma geliyo artık ben falcı yada hoca değilim sadece fikrimi söyledim okadar zaten nsıl bir paraya baktını bilsen reklam olmadını anlarsın
yıldıznameye bakmak apayrı bişiy fal değil zaten bu herkesin yapabileceği birşey değil ben sadece fikrimi söyledim özelikle kafedeki falcılara gidip baktırmak çok saçma geliyo artık ben falcı yada hoca değilim sadece fikrimi söyledim okadar zaten nsıl bir paraya baktını bilsen reklam olmadını anlarsın
Saim hoca öyle yabana atılacak bir falci değil merkez efendi camisinin hocasidir kendisi fal bakmaz benim aile büyüklerim gitmiştir ve iyi bir hocadir parayla ısı olmaz gelen ne milletvekilleri vardır kendisine dua almak icin
merkez efendi camii nin arkasında sorun orda gösterirler size netten girin imam saim yağan die yazın okuyun röpartajlarını bilgi edinmek için isterseniz
ben saim hocaya bişiy demedim cafede kahve falına inanmıyorum sadece hata mümkünse bende ziyaret etmek isterim kendisini :)Saim hoca öyle yabana atılacak bir falci değil merkez efendi camisinin hocasidir kendisi fal bakmaz benim aile büyüklerim gitmiştir ve iyi bir hocadir parayla ısı olmaz gelen ne milletvekilleri vardır kendisine dua almak icin
merkez efendi camii nin arkasında sorun orda gösterirler size netten girin imam saim yağan die yazın okuyun röpartajlarını bilgi edinmek için isterseniz
bilgi icin ok tesekkurler. yanniz bi sey sorucaktim ben. internetten baktim da ben bahsettiginiz kisi belli isinin ehli. oldukcada meshurmus. fiyat konusu kafama takildi o yuzden. yani yaklasik ne kadar birakilmali kusura bakmayin ben hic bilmiyorum bu piyasayi. o yuzden gidip de rezil olmayayim
simdi =)
taksimdeki symbol cafe de mi nihal? :)
mandal cafe tam olarak nerde?
Kızlar yarın enfala gidebilirim randevu falan almadım ama gitmek istiyorum yeni yeni isimler cıkmış yıne ortaya maşallahh :)) su enfalın cafenın tarıfını duzgun bilen bile bana yardım edebılırse cok sevınırım :))
saim hoca ne verirseniz onu alıyor öyle bir ücreti yok . ben 40 tl bırakmıştım bakmaz bile ne kdr bıraktığınıza ama dediğim gibi öyle sevgiliyi geri getirme vs gibi şeyler yapmaz
kovar bide yanından kızar çok bilginiz olsun ama söyler olurmu olmazmı diye
Slm Cnm bu söylediğin şey benim kız arkadaşımın kız kardeşine oldu çok koyü seyler yasıyordu bunun hocası Düzce'de ali hoca diye biri hatta kızı hoca okurken hastanelik olmuştu hoca ama bu ısını halletmişti bende gittim zaten gittiğinde anlarsın nasıl hoca olduğunu gercek hoca yani tavsiye ederim burda parani kaptırma bunu herkez yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?