çılgın ve fal dolu bir haftasonunun kısa özetini geçeyim. Kendimizi aşıp,fal uğruna istanbul dışına bile çıkıp,hüsran ötesi bir fal artı sende büyü var zırvalarıyla bir gün geçirdikten sonra(hepimizde mi büyü olur arkadaş bi destekli salla) fal konusunda tatmin olmadığımdan olsa gerek namıdiyar olumsuz nesile gittim.elmirayla aynı tarihi verdi, amaaaaaaa.....elmira o tarihte dönecek kaderinde bu adam var demişti,nesil ise bu adamdan cacık olmaz o sürede bambaşka biri çıkacak karşına,bu adamla gelecek yok dedi.cucfcufcucuffff falcı savaşları başlasın!!!Yani 2 ay sonra ya elmira toslayacak ya nesil.bir ihtimal daha var ki o da hem adamın dönmeyip hem de başka birisinin çıkmaması. Bu olursa da benim dediğim olacak ikisini kafa kafaya ben tosuşturucam :90:
Canım özelden msj hakkım yokcanım düzceli ali hocanın telini bana özelime gönderirsen sevinirim..
Sevgili iklim, evet bu ilk mesajım çünkü bu siteyi dün google da tarot ve fal diye ararken buldum. Hoşuma gidince sizin sohbetiniz üye oldum. Neden çok enteresan geldi, merak ettim açıkçası:)
Kızlar;
Buradan birçoğunuza numara verdim,burası bir paylaşım alanı birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.
Ama buradan bir sitemimi iletmek istiyorum,telefon numarası isteyen arkadaşlarıma hemen cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum.Ama arkadaşlarımız aynı hassasiyetle bizimle paylaşım yapmıyor.Yani gidip fal baktıran arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşmıyor,hatta buraya uğramıyor bile birdaha.alsanaalsanasmile
Elbetteki kimseden özelini buraya döküp saçmasını istemiyoruz.Yanlızca memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini bildirmeleri bize değer verdiklerini gösterir.
Bunlar benim naçizane fikirlerim ve hissettiklerim...
Sevgiler a.s.
çılgın ve fal dolu bir haftasonunun kısa özetini geçeyim. kendimizi aşıp,fal uğruna istanbul dışına bile çıkıp,hüsran ötesi bir fal artı sende büyü var zırvalarıyla bir gün geçirdikten sonra(hepimizde mi büyü olur arkadaş bi destekli salla) fal konusunda tatmin olmadığımdan olsa gerek namıdiyar olumsuz nesile gittim.elmirayla aynı tarihi verdi, amaaaaaaa.....elmira o tarihte dönecek kaderinde bu adam var demişti,nesil ise bu adamdan cacık olmaz o sürede bambaşka biri çıkacak karşına,bu adamla gelecek yok dedi.cucfcufcucuffff falcı savaşları başlasın!!!yani 2 ay sonra ya elmira toslayacak ya nesil.bir ihtimal daha var ki o da hem adamın dönmeyip hem de başka birisinin çıkmaması. bu olursa da benim dediğim olacak ikisini kafa kafaya ben tosuşturucam :90:
Ah cnmm dediklerini kac kez yasadim bilsen gecen gun ruyamda onunla nisanlaniyorum olcektim mutluluktan, uyaninca agladim resmen... koca 7 yil olmadi tutmadi yildizimiz ne ileri ne geri sayiyoruz yerimizde... kac kere karar verdi vazgecti mahvetti bitirdi beni... bnden kucuk kuzenlerim sozlendi nisanlandi arkadaslarim coluk cocuga karisti banada onlarin mutlulugunu izlemek ic cekmek dustu... aynen senin dedigin gibi hic bi eksigim yok ona gore fazlam bile var ama deger bilen yok bu devirde terkeden uzen sevilmeye layik olmayan el ustunde tutuluo...
Kızlar, deli gibi fala olan merakımız, ... gibi olan ilişki durumlarımızdan bence, yazdıklarınızı okuyorum, aynı duygular, aynı yasanmıslıklar, aynı pişmanlıklar, aynı ilişki modeli...
aynen ya benden kucukler evlendi, hatta cocuk sahibi oldular, en yakın arklarım evlendi, evlenio, ben hala bu ilişki nolcak bir yere varcak mı acaba die falcı falcı geziyorum, adam bigun gelio senle evlenmicem dio, bi gun gelio soyle bi evimiz olsun, kocana sarıl bakim dio... yemin ederim ole psikolojim bozuldu ki, nefesime biel tahammul edemez hale geliorum bazen, isten eve gidince direk yataga atıorum uyuyayım da gun gecsin die....
offf is yerinde, kariyer yerinde, kendime 10 uzerinde 6-7 de veriorum, bir cirkin sansım olamadı die ahlanip vahlaniorum ama bata cıka giden ilişkimden de kurtulamıorum...
kurtulsam adam bırakmıo, offfffff
yoksa biz aynı kişiylemi çıkıoruzzz ??????
şaka bi yana ya bi insan kaç karakterli olabilir kaç kere karar değiştirebilir25 yaşıma geldim tam çeyiz hazırlama zamanım tam şöle söz nişanım fln olması lazım ki daha evlenip bide çoçuk yapıcam fln 30u geçmemesi lazım derken nerdeee adam demez mi ben 30umdan önce düşünmüyorum şuan kaç yaşında dersen 26, siz ne zmndır görüşüyorsunuz dersen 7, toplam kaç yıl yapıo 10 !!! yuh ya bi insanı 10 yıl beklemek delilik deilde ne ??? bi gunde gelio ben karar verdim 30umu beklemicem şimdi düşünüyorum hemen evlilik planı yapalım bi gunde kafası atıo tartışıoz ben evlenecek adam değilim kaldıramam senle ilgisi yok ama ben sıcak bakmıyorum fln walla en sonunda bi bodrum katında kedilerle yaşlanarak gidicem saçıma aklar düşecek, arkadamdan deli kadın die sokaktaki çoçuklar dalga geçicek
Allah hepimiz dengesiz insanlardan korusun ya(((
aynen ama şunuda sölemek istiyorum yinede hani bunlar bizimle evlenince birden melek olacak düzelecek tüm dengesizlikleri ortadan kalkacak sanmayın cunku bi adam 7sinde neyse 70indede o malesef benim kuzenimin çıktıgıda böyledi hiç evleneceği ummazdık 3-4 yıl çıktılar birden evliliğe karar verdi şuan nişanlandılar ama çoçuk hala ters davranıyor tartışıyorlar aynı şekilde enişteminde kimse evleneceği ummazdı ablamla 6 ayda evliliğe karar verdi evlendiler ama hala bekarmış gibi hareket ediyor sorumluluk sahibi olamadı hala... ben sırf sözümü tutmak, dedimi yapmak için sonuna kdr gidicem... çevrem, ailem, eş dost sürekli benle dalga geçiyor o senle evlenmicek oyalıyor seni die eğer evlenirsem ben haklı çıkıcam dişimi sıkıcam her zorluga gögüs gericem yinede onların ağzına laf vermicem bunu bi erkeğe anlatsam anlamaz ama aranızda beni çok iyi anlayanların oldugunu düşünüyorum.... ben bi kaç hocaya telefonda bakım yaptırdım bu kişiyle evlilik yolum açıkmı die. ama evliliğe gidip gitmeyeceğini benim tutumumun beliryeceğini eğer sabreder beklersem sonunun hayırlı olacağını soyledi benimkide bi umut inş doğrudur cunku benden bi para yada bi çıkarları yoktu neden yalan söylesinler die düşünüyorum...
evet çok iyi anlıyorum bende bunun inadına girmiştim ama sonunda değmez bu adama deyip attım =(( benimkide 4 senelik bir ilişkiydi çok dengesizdi ya ben kurtulduğuma çok sevindim seninde içinde hayırlısı neyse o olsun inş canım
bilgi icin ok tesekkurler. yanniz bi sey sorucaktim ben. internetten baktim da ben bahsettiginiz kisi belli isinin ehli. oldukcada meshurmus. fiyat konusu kafama takildi o yuzden. yani yaklasik ne kadar birakilmali kusura bakmayin ben hic bilmiyorum bu piyasayi. o yuzden gidip de rezil olmayayim
simdi =)
evet cnm umudun bitince sevgide bitio saygıda cunku artık sabrın dayanma gücün kalmıo :) demek ki hayırlısı böyleymiş inş Allah daha iyilerini çıkarır karşına...
evet kesinlikle öle benim kalmamıştı artık =) amin canım ama ondan sonrada iflah olmadım karşıma çıkan kişilerlede abuk sabuk nedenlerle ilşki bitio şu andaki bendeki trend peşimden koşup koşup sonra ben evet dediğimde ayrılmaları kafayı yemek üzereyimm bu konu yüzünden
sana bu durumun sebebini söyleyeyeim mi? onlar ''ERKEK'' NOKTA.başka sebebp arama
Kızlar, deli gibi fala olan merakımız, ... gibi olan ilişki durumlarımızdan bence, yazdıklarınızı okuyorum, aynı duygular, aynı yasanmıslıklar, aynı pişmanlıklar, aynı ilişki modeli...
aynen ya benden kucukler evlendi, hatta cocuk sahibi oldular, en yakın arklarım evlendi, evlenio, ben hala bu ilişki nolcak bir yere varcak mı acaba die falcı falcı geziyorum, adam bigun gelio senle evlenmicem dio, bi gun gelio soyle bi evimiz olsun, kocana sarıl bakim dio... yemin ederim ole psikolojim bozuldu ki, nefesime biel tahammul edemez hale geliorum bazen, isten eve gidince direk yataga atıorum uyuyayım da gun gecsin die....
offf is yerinde, kariyer yerinde, kendime 10 uzerinde 6-7 de veriorum, bir cirkin sansım olamadı die ahlanip vahlaniorum ama bata cıka giden ilişkimden de kurtulamıorum...
kurtulsam adam bırakmıo, offfffff
Hocam borcum ne kadar diyosunuz o sana soyluyo bana 40 lira demisti iki ay once gittigimde. Kendisi fal yildizname bakmaz yaninizda basortu ve tesbih goturun lazim oluyo. Siz derdinizi soyluyorsunuz bir saat sonra gel diyor ayetler yazilmis kagitlar verip ne yapacagini anlatiyor hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?