İstanbul'da Fal - Falcılar

haydi kızlar tarota :90:

Sevgili iklim, evet bu ilk mesajım çünkü bu siteyi dün google da tarot ve fal diye ararken buldum. Hoşuma gidince sizin sohbetiniz üye oldum. Neden çok enteresan geldi, merak ettim açıkçası:)

Merhabalar,
Ben de bu arakadaşın telefon numarasını öğrenebilir miyim?

bana da özelden telefonunu yazabilir misininiz?

slmm :)
msj atmışsın ama msj hakkım yok malesef cnm
ben kuzeye haftaya hastane randevum var üsküdarda. ordan doğru işim bitince bakırkoye geçim diorum yani 06 ağustos haftaya p.tesi fln oluo diğer türlü evim çok ters cunku bakırköye geçmek zor oluo die mecbur üsküdardan geçicem eğer haftaiçi gelebilecek durumdaysanız buyrun toplanalım gidelim eğer olumlu konuşur umut verirsede hemen imam saim yağan hocaya bi ziyaret yapıp duasını almak istiom

Son düzenleme:

Kızlar, deli gibi fala olan merakımız, ... gibi olan ilişki durumlarımızdan bence, yazdıklarınızı okuyorum, aynı duygular, aynı yasanmıslıklar, aynı pişmanlıklar, aynı ilişki modeli...
aynen ya benden kucukler evlendi, hatta cocuk sahibi oldular, en yakın arklarım evlendi, evlenio, ben hala bu ilişki nolcak bir yere varcak mı acaba die falcı falcı geziyorum, adam bigun gelio senle evlenmicem dio, bi gun gelio soyle bi evimiz olsun, kocana sarıl bakim dio... yemin ederim ole psikolojim bozuldu ki, nefesime biel tahammul edemez hale geliorum bazen, isten eve gidince direk yataga atıorum uyuyayım da gun gecsin die....

offf is yerinde, kariyer yerinde, kendime 10 uzerinde 6-7 de veriorum, bir cirkin sansım olamadı die ahlanip vahlaniorum ama bata cıka giden ilişkimden de kurtulamıorum...
kurtulsam adam bırakmıo, offfffff

yoksa biz aynı kişiylemi çıkıoruzzz ??????
şaka bi yana ya bi insan kaç karakterli olabilir kaç kere karar değiştirebilir 25 yaşıma geldim tam çeyiz hazırlama zamanım tam şöle söz nişanım fln olması lazım ki daha evlenip bide çoçuk yapıcam fln 30u geçmemesi lazım derken nerdeee adam demez mi ben 30umdan önce düşünmüyorum şuan kaç yaşında dersen 26, siz ne zmndır görüşüyorsunuz dersen 7, toplam kaç yıl yapıo 10 !!! yuh ya bi insanı 10 yıl beklemek delilik deilde ne ??? bi gunde gelio ben karar verdim 30umu beklemicem şimdi düşünüyorum hemen evlilik planı yapalım bi gunde kafası atıo tartışıoz ben evlenecek adam değilim kaldıramam senle ilgisi yok ama ben sıcak bakmıyorum fln walla en sonunda bi bodrum katında kedilerle yaşlanarak gidicem saçıma aklar düşecek, arkadamdan deli kadın die sokaktaki çoçuklar dalga geçicek

Son düzenleme:

Allah hepimiz dengesiz insanlardan korusun ya (((

Allah hepimiz dengesiz insanlardan korusun ya (((

aynen ama şunuda sölemek istiyorum yinede hani bunlar bizimle evlenince birden melek olacak düzelecek tüm dengesizlikleri ortadan kalkacak sanmayın cunku bi adam 7sinde neyse 70indede o malesef benim kuzenimin çıktıgıda böyledi hiç evleneceği ummazdık 3-4 yıl çıktılar birden evliliğe karar verdi şuan nişanlandılar ama çoçuk hala ters davranıyor tartışıyorlar aynı şekilde enişteminde kimse evleneceği ummazdı ablamla 6 ayda evliliğe karar verdi evlendiler ama hala bekarmış gibi hareket ediyor sorumluluk sahibi olamadı hala... ben sırf sözümü tutmak, dedimi yapmak için sonuna kdr gidicem... çevrem, ailem, eş dost sürekli benle dalga geçiyor o senle evlenmicek oyalıyor seni die eğer evlenirsem ben haklı çıkıcam dişimi sıkıcam her zorluga gögüs gericem yinede onların ağzına laf vermicem bunu bi erkeğe anlatsam anlamaz ama aranızda beni çok iyi anlayanların oldugunu düşünüyorum.... ben bi kaç hocaya telefonda bakım yaptırdım bu kişiyle evlilik yolum açıkmı die. ama evliliğe gidip gitmeyeceğini benim tutumumun beliryeceğini eğer sabreder beklersem sonunun hayırlı olacağını soyledi benimkide bi umut inş doğrudur cunku benden bi para yada bi çıkarları yoktu neden yalan söylesinler die düşünüyorum...

evet çok iyi anlıyorum bende bunun inadına girmiştim ama sonunda değmez bu adama deyip attım =(( benimkide 4 senelik bir ilişkiydi çok dengesizdi ya ben kurtulduğuma çok sevindim seninde içinde hayırlısı neyse o olsun inş canım

evet cnm umudun bitince sevgide bitio saygıda cunku artık sabrın dayanma gücün kalmıo :) demek ki hayırlısı böyleymiş inş Allah daha iyilerini çıkarır karşına...

kızlar selam,

çok eskilerde konuşulmuş ama kurtuluştaki ritanın numarasını bilen bana da atabilir mi? çok lazım

Hocam borcum ne kadar diyosunuz o sana soyluyo bana 40 lira demisti iki ay once gittigimde. Kendisi fal yildizname bakmaz yaninizda basortu ve tesbih goturun lazim oluyo. Siz derdinizi soyluyorsunuz bir saat sonra gel diyor ayetler yazilmis kagitlar verip ne yapacagini anlatiyor hepsi bu

evet cnm umudun bitince sevgide bitio saygıda cunku artık sabrın dayanma gücün kalmıo :) demek ki hayırlısı böyleymiş inş Allah daha iyilerini çıkarır karşına...

evet kesinlikle öle benim kalmamıştı artık =) amin canım ama ondan sonrada iflah olmadım karşıma çıkan kişilerlede abuk sabuk nedenlerle ilşki bitio şu andaki bendeki trend peşimden koşup koşup sonra ben evet dediğimde ayrılmaları kafayı yemek üzereyimm bu konu yüzünden

sana bu durumun sebebini söyleyeyeim mi? onlar ''ERKEK'' NOKTA.başka sebebp arama

sana bu durumun sebebini söyleyeyeim mi? onlar ''ERKEK'' NOKTA.başka sebebp arama

çok haklısın valla =( bulup evlenene helal olsun diyorum artık .... sanırım çirkin şansı dedikleri şey çok doğru kime söylesem seni mi terketti??? böyle güzel kızı ? kusura bakma ama sen onun yanında bebek gibisin boşverrrr diyen çok insan oldu tanıyan tanımayan :S dedim o mu önemli olan ya istersen taş bebek ol bu aldatılıp terkedilemezsin anlamına gelmio ki tek dileğim pişman olması ve araması işte

bu arada bir de saim hoca çıkmış sanırım, merkez efendi'de. nasıldır? ne bakar? yaklaşık 100 sayfa okudum, beynim döndü, kim kimdi her şey karıştı. biri bana hayrına özetleyebilir mi?

hepsi aynı ......un laciverti tatlım.tıpkısının aynısı hepimizin başında.ben dağıldım artık, 1yıldır ha döndü ha dönecek diye beklemekten helak oldum.başlarım dedim sevgisine de aşkına da önüme bakmaya karar verdim ve 180derece bir dönüş yaptım,hem de yaptığı onca şey yüzünden değil dişe dokunmayan minicik bir şey yüzünden.sabır bir yerde patlıyor ve benim o noktaya gelmeme sadece 1 adım kaldı.sıkma canını takıl burda dertleş,gez falcı falcı.ben şahsen öyle yapıyorum.yalnız olmadığımı hissetmek beni oldukça rahatlatıyor burada.kaşıntım tuttuğu zaman yine arayasım falan geldiği zaman buradaki arkadaşlar alıyorlar sağolsunlar gazımı:90: bana iyi geliyor gez o yüzden falcı falcı bi zararı olmaz diye düşünüyorum.mutlu olmak aslında çok kolay da bizler onu bir adama saplantı halinde aradığımız için bulamaıyoruz..benim yeni en taze aktif düşüncem bu

yeri zeytinburnundaymış yine bana uzak yaa peki gitmeden orda olup olmadığını nasıl anlıcaz tel nosunu bulamadım nette. bide özel değilse senin derdin genel olarak neydi yani mesela kısmet, iş , sağlık fln. ve sonuç olarak hocanın bu sıkıntına faydası oldumu ? senide çok yorduk kusura bakma ama hacı hocalara allaha kaldı işimiz napalım elimiz kolumuz bağlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…