- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
Kizlar, Taksim Mona Lisa kafede fal baktirdim, gul diye bir bayandi, hic begenmedim sizinde bilginiz olsun.
yoksa biz aynı kişiylemi çıkıoruzzz ??????
şaka bi yana ya bi insan kaç karakterli olabilir kaç kere karar değiştirebilir25 yaşıma geldim tam çeyiz hazırlama zamanım tam şöle söz nişanım fln olması lazım ki daha evlenip bide çoçuk yapıcam fln 30u geçmemesi lazım derken nerdeee adam demez mi ben 30umdan önce düşünmüyorum şuan kaç yaşında dersen 26, siz ne zmndır görüşüyorsunuz dersen 7, toplam kaç yıl yapıo 10 !!! yuh ya bi insanı 10 yıl beklemek delilik deilde ne ??? bi gunde gelio ben karar verdim 30umu beklemicem şimdi düşünüyorum hemen evlilik planı yapalım bi gunde kafası atıo tartışıoz ben evlenecek adam değilim kaldıramam senle ilgisi yok ama ben sıcak bakmıyorum fln walla en sonunda bi bodrum katında kedilerle yaşlanarak gidicem saçıma aklar düşecek, arkadamdan deli kadın die sokaktaki çoçuklar dalga geçicek
hepsi aynı ......un laciverti tatlım.tıpkısının aynısı hepimizin başında.ben dağıldım artık, 1yıldır ha döndü ha dönecek diye beklemekten helak oldum.başlarım dedim sevgisine de aşkına da önüme bakmaya karar verdim ve 180derece bir dönüş yaptım,hem de yaptığı onca şey yüzünden değil dişe dokunmayan minicik bir şey yüzünden.sabır bir yerde patlıyor ve benim o noktaya gelmeme sadece 1 adım kaldı.sıkma canını takıl burda dertleş,gez falcı falcı.ben şahsen öyle yapıyorum.yalnız olmadığımı hissetmek beni oldukça rahatlatıyor burada.kaşıntım tuttuğu zaman yine arayasım falan geldiği zaman buradaki arkadaşlar alıyorlar sağolsunlar gazımı:90: bana iyi geliyor gez o yüzden falcı falcı bi zararı olmaz diye düşünüyorum.mutlu olmak aslında çok kolay da bizler onu bir adama saplantı halinde aradığımız için bulamaıyoruz..benim yeni en taze aktif düşüncem bu
belgin kostakta kim şimdi:)))
yeri zeytinburnundaymış yine bana uzak yaapeki gitmeden orda olup olmadığını nasıl anlıcaz tel nosunu bulamadım nette. bide özel değilse senin derdin genel olarak neydi yani mesela kısmet, iş , sağlık fln. ve sonuç olarak hocanın bu sıkıntına faydası oldumu ? senide çok yorduk kusura bakma ama hacı hocalara allaha kaldı işimiz napalım elimiz kolumuz bağlı :)
yeri zeytinburnundaymış yine bana uzak yaapeki gitmeden orda olup olmadığını nasıl anlıcaz tel nosunu bulamadım nette. bide özel değilse senin derdin genel olarak neydi yani mesela kısmet, iş , sağlık fln. ve sonuç olarak hocanın bu sıkıntına faydası oldumu ? senide çok yorduk kusura bakma ama hacı hocalara allaha kaldı işimiz napalım elimiz kolumuz bağlı :)
kimden bahsettiğimi biliyor musun ? sanırım sen rahman hocaya gitmişsin üstteki yazında öle yazıyor...yıllar önce gittim para verdim hiç işe yaramadı
belgin kostak ünlü bir falcı sitesi de var giden insanlar memnundu bende memnun kaldım tavsiye ederim hemen reklam zannetmeyin lütfen
ayrıca rahman hocaya gittim hiç beğenmedim hemen büyü var diyor para almak için gel yapayım 300 diyor.
Kuzeye bende gittim beğendiğim söylenemez
hande ünlü iyi mi gerçekten ya ? faceten görmüştüm ben onu
hande ünlü fal yazında birsürü sayfa çıkıyo...forumdan giden varmı?merak ettim onuda...ramazan bitmeden baktrmıcam ama söz verdm kendme.off çok daraldım hiç bişi yolunda gtmiyo napıcam bilmiyorum...
ben 3 kere baktırdım dediklerinin çoğu çıktı bana hatta aradım yine baktırim die bodruma tatile gştmiş dün
ben geçen ramazan dan önce sürekli gittiğim 20 senedir bir falcım var küçükyalı da aradı gece beni gel dedi gittim. ilhan diye biri ile tanıştım medyum muş astroloji ile de ilgiliymiş öğrencilerini söyledi hepside türkiye de isim olmuş insanlar bana oturduğu yerde konuşuyorduk hayatımla ilgili bir sürü şey anlattı. vucüdum daki benimin nerede olduğuna kdr hangi yaşlarda neler yaşadığımı vs gerçii eve gelince korkttum biraz nasıl bu kdr şey bildi diye bir kaç müşterisini söyledi sanatçı fln değil di isimler öyle
bakım yapıyormuş ama sormadım ne kadara bakıyor ne yapıyor. üyeler paylaşınca fal deneyimlerini bende yazmak istedim
hande ünlü fal yazınca birsürü sayfa çıkıyo...forumdan giden varmı?merak ettim onuda...ramazan bitmeden baktrmıcam ama söz verdm kendme.off çok daraldım hiç bişi yolunda gtmiyo napıcam bilmiyorum...
kimden bahsettiğimi biliyor musun ? sanırım sen rahman hocaya gitmişsin üstteki yazında öle yazıyor...
ben bundan 3-4 sene önce toprak holdinge staj için gttiğimde karşısındaki cafede bi kahve içmiştim.orda ilhan diye biri bana fal baktı öylesine...ve çok çok çok iyiydi...salak gbi numarasını almamışım şimdi nası bulurum nası ulaşırım bilmiyorum.para falanda almamıştı.süperdi...çok fenayım bu aralar
zeytinburnundaki sami hocadan bahsettiğini farkettim yıllar önce gittiğim oydu hiçbirşey olmadı boşa para verdim benim tecrübem bu
rahman hocaya gittim söyledi birşeyler ama büyü var dedi yaptırmadım hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?