İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar istiklal de beyoglunda majezik miydi neydi kafenin adı tam hatrlyamadım dün oraya fal baktrdım fal bakan kişin adı ayseydi ona fal baktıran var mı acaba dedikleri cıktımı ?

Bence pc programlarındaki gibi bir surum& version var sorunlu, bizde aynı surumdeki adamları secmisiz :):) Colde kutup ayısı misali :):)

aynen sabır sabır bi yere kadar, en son 3 gun once patladım, valla ne zaman patlayacagı belli olmayan bomba gibiyim, allah onun disindaki insanları gazabımdan korusun...
Onsuzluk da bazen rahatlatıyor, mutlu ediyor beni cunku hayatımda devamlı beni ezen, laf eden, elestiren, susmak zorunda kaldıgım biri olmuyor, hayata farklı gozlerle bakıorum :)

belgin kostakta kim şimdi:)))

belgin kostak ünlü bir falcı sitesi de var giden insanlar memnundu bende memnun kaldım tavsiye ederim hemen reklam zannetmeyin lütfen
ayrıca rahman hocaya gittim hiç beğenmedim hemen büyü var diyor para almak için gel yapayım 300 diyor.
Kuzeye bende gittim beğendiğim söylenemez

yıllar önce gittim qpara verdim hiç işe yaramadı

yıllar önce gittim para verdim hiç işe yaramadı

kaç paraya bakıyor belgin kostak ? pahalıdır şimdi o ünlüler gidio dediğine göre =) ben en fazla fala 30 tl veriyorum çünkü:)

hande ünlü iyi mi gerçekten ya ? faceten görmüştüm ben onu

hande ünlü fal yazınca birsürü sayfa çıkıyo...forumdan giden varmı?merak ettim onuda...ramazan bitmeden baktrmıcam ama söz verdm kendme.off çok daraldım hiç bişi yolunda gtmiyo napıcam bilmiyorum...

Son düzenleme:
hande ünlü fal yazında birsürü sayfa çıkıyo...forumdan giden varmı?merak ettim onuda...ramazan bitmeden baktrmıcam ama söz verdm kendme.off çok daraldım hiç bişi yolunda gtmiyo napıcam bilmiyorum...

ben 3 kere baktırdım dediklerinin çoğu çıktı bana hatta aradım yine baktırim die bodruma tatile gştmiş dün

ben bundan 3-4 sene önce toprak holdinge staj için gttiğimde karşısındaki cafede bi kahve içmiştim.orda ilhan diye biri bana fal baktı öylesine...ve çok çok çok iyiydi...salak gbi numarasını almamışım şimdi nası bulurum nası ulaşırım bilmiyorum.para falanda almamıştı.süperdi...çok fenayım bu aralar

hande ünlü fal yazınca birsürü sayfa çıkıyo...forumdan giden varmı?merak ettim onuda...ramazan bitmeden baktrmıcam ama söz verdm kendme.off çok daraldım hiç bişi yolunda gtmiyo napıcam bilmiyorum...

bende merak ediyorum hande ünlüyü ama baktırmayın diyolar ya bu sitede baya olumsuz yazı görünce vazgeçtim bende :S reklam olabilirmiş ama nette araştırdığıma göre 30 tlye bakıomuş sanırım facebooktakiler çok övüolar ama =)) kararsızısım yani bu forumda iyi bi falcı bulacağımı hiç sanmıyorum artık:)

kimden bahsettiğimi biliyor musun ? sanırım sen rahman hocaya gitmişsin üstteki yazında öle yazıyor...

zeytinburnundaki sami hocadan bahsettiğini farkettim yıllar önce gittiğim oydu hiçbirşey olmadı boşa para verdim benim tecrübem bu
rahman hocaya gittim söyledi birşeyler ama büyü var dedi yaptırmadım hiçbirşey

fulyadaki toprak holdinge gittiysen ordaki cafelere sor belki ulaşırsın
Ataköy Sentinus cafede Duyguya giden varmı ? nasıldır bir arkadaş bahsetmiş herhalde

sanırım insana kendisinden başka kimseden fayda yok :26:
kime el atsak bi sorunu çıkıo bide şunu anlamadım önce ne verirsen alır parada gözü yok yazılmıştı sonrada sen işlemin bitince soruyorsun borcum ne kdr die o zmn 40 der fln yazılmış anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…