İstanbul'da Fal - Falcılar

belgin kostak internet sitesini araştır istersen ben reklam yapıyor gibi durumlarda kalmak istemiyorum çünkü arayıp fiyat al canım

baktım sitesine ama aramadım.basında bz bölümünde baya bi haber vardı.bülent ersoy fln gidiomuş.200 300den aşağı diildr die düşündm.o kdr parada veremem

baktım sitesine ama aramadım.basında bz bölümünde baya bi haber vardı.bülent ersoy fln gidiomuş.200 300den aşağı diildr die düşündm.o kdr parada veremem

200-300 LİRAM olsa baştan aşağı bakım yapar saçı başı değiştiririm alış veriş yaparım, faldan daha etkili olur kendime bi faydam dokunur en azından kadın harcıyacağına ben harcarım

Kizlar ben is guc icin gitmistim o zamanlar ben de ise yaradi hala da para kosnusunda sikinti cekmiyorum cok sukur suan sizin sorununuz farkli evli olmadan kimseyi kimseye baglamiyor bu hoca gecimsizlik olursa evli ciftlere mudahale ediyor nazarin buyun varsa ayetler yaziyor falan sizin sorununuzun cevabi o hocada yok amaaaaa kismetin baglidir o yuzden sevdigin adamla surunuyosundur bunu anlar cozer aranizda duzelir onu bilemem tabi ben daha once bir kez gittigim icin soranlara yardimci olayim dedim. Kimseye tavsiye niteliginde degil yazdiklarim

Allah hepimiz dengesiz insanlardan korusun ya (((

Allah korusun tabi de , asıl biz kendimizi korusak daha iyi :)
bize eziyet eden adamlar uğruna falcı falcı geziyoruz akıl karı mı bu
karşıda ki adamda bi rahatlama , ben buna eziyet ediyorum , böcek gibi eziyorum, belirsizlikler sunuyorum ama bu genede beni bekliyor oluyor.
eee ben erkek olsam bende rahat takılırım
kesin kararı verip yola koyulmak en iyisi.
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
çok şükür karar sıkıntısı çekmiyorum artık
hattaaaaaaaaaaaaaaaa bu hafta yeni biriyle yemeğeeeeeeeeeeeeeeee çıkıyorum ben
çünkü artık pohpohlanmak , sevilmek , ilgilenilmek istiyorum.
her işini hallettiğim , maddi ,manevi yanında olup desteklediğim adam gün gelip sen ne yaptın bu ilişki için derse v kayışın kopuyor :)
he isteklerimde çok basitti , papatya , arayıp ilgilenmesi vs vs vs
ama adamda haklı totosunu kaldıran bendim.
minik banka ödemem var (10 dk sonra) hallettim aşkım.
minik şu alıncak , aldım aşkım.
minik kolsuz giyme, mini giyme tamam aşkım.
minik bık bık bık bık emret aşkım ölürüm ben.
ee adam haklı kadın güzel,okumuş,kariyerli ama ona köle , eee bütün kadınlar köle olur diyor,bunu hırpalasamda olur.
tebi o minik yok artık o başka mesele cenaze namazını kılalı çok oldu çok

Son düzenleme:

yazdıklarının hepsini bende eksiksiz hemde fazlasıyla sonuç aldatıldım bide bahaneler üretilerek ayrıldım aynı adam dan bahsediyo olmayalım :)))

yazdıklarının hepsini bende eksiksiz hemde fazlasıyla sonuç aldatıldım bide bahaneler üretilerek ayrıldım aynı adam dan bahsediyo olmayalım :)))

ortak özellikleri bencil olmak.
aynı insan olmasalarda aynı egoya sahipler.
hata bizde ki onlar kendilerine taparken ve hayatlarına devam ederken biz onlara takılıp kaldık.
unutmak için uğraşmak yerine hep döner mi diye düşündük.
onlarla var olmadık ki onlarsız yok olalım.
yüzlerce yorumumda okudu insanlar onu , aşkımı , sevgimi.
halbu ki ne gerek vardı uzatmaya.
olduğu kadar olmadığı kader diyip devam etmeliydim hayatıma.
benim bahanem hazır hep , aynı işyerindeyim.
yahu aynı yerde olsam ne olacak ben aynı evde olduğum insanı bile görmezden gelebilen bi tipim.
bahanemdi. mantıksız , tutarsız bağımlılığım için mazeretimdi.
aynı işyerindeyim ve çok seviyorum vazgeçemiyorum.
hayır efendim insan sevmeyi bildiği gibi yeri gelince vazgecmeyide bilmeli.
kim benden daha değerli olabilir benim için, hangi yaramı sardı,hangi zor anımda yanımdaydı ya da hangi mutlu anımda.
ben zaten tek başınaydım.
bunu kabullendim ve devam ettim. etmeyede devam edicem ve bundan sonra hiçbir ilişkimde ilk önce karşımda ki sonra ben gelmeyeceğim.
demek ki yaşadıklarımın bis ebebi varmış.
bir musubet bin nasihatten iyidir.
sizlerede şiddetle tavsiye ederim.

Anladim peki gitmeden nasil aricaz orda olup olmadigini anlamak icin :)

jaippur,
güvendiğiniz ve belli ki memnun kaldığınız yıldızname bakıcısı kimdir acaba? İletişim bilgilerini verebilirseniz çok memnun olurum.
teşekkürler şimdiden.

minikkkk kimle yemeğe çıkıyosun ve benim bundan neden haberim yokkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!

Konu Sahibi : kestane_sekeri
Lilyum

soğanlık emine

emine ablanın nosu ********** birlikte gidelimmi bende gitmedim ne zmndır:s

Canım çok teşekkür ederimm bilgi için :) Ben avrupa yakasındayım ama kuzenım kartalda oturuyor, onun yanına geçtiğimde haberleşelim istersen birlikte gideriz :)

Ben haftalardır deli divane falcı geziyorum neredeyse gezmediğim falcı kalmadı :)
üç vakit Didem
Cafe laf kuzey
Dejavu daki bütün falcılar ( hepside birbirinden vasattı:S)
Mandal cafe Ada ya baktıramadım tatildeymiş :)
daha şu an aklıma gelmeyen bi sürü falcı dolaştım...

İçlerinde en iyisi kuzey ve didem di gerisi tamamen para tuzagı...

onların söyledikleri de çıkar çıkmaz bilmiyorum ama en azından dinlerken ''offf gene param boşa gitti'' hissiyatı uyandırmadılar :)

Mandal cafe de arzuydu sanırım... Ada olmadıgı için ona baktırdık ama inanın ben bile daha iyi bakıyorum bide 25 tl :)

bende beleş bana gelin :))

aslında demek istediğim şu ki;

Gidenlerin arkasından harcadıgımız zamanı ve ozveriyi kendimiz için sarfetsek yada yeni insanlar tanımak için eminim ki çok daha mutlu olucaz :)
Yeni insanlar tanımak hayatına birini almak değil, keyifle sohbet edebileceğin ve sosyal ortamlara agırlık vermeni saglayabilecek insanlar olsa fena olmaz bence :)

maksimum 2 günde bir falcıya gidiyorum, gelicek az bi zamanı var diyolar diye de salak salak beklliyorum...
2 gün için de ses seda çıkmayınca umudum kırılıyo, bi daha gidiyorum :)

ne kadar uzun bi zamanı bu saçmalıklar için harcadım bi bilseniz

Giden gelmiyo, gelecek olan da gelirdi zaten :))

Bunları yazıp ogleden sora gene falcıya gidecek olanda bizzatta benim :)))))

:90: hepimizin halini şahane özetlemişsin.haftasonu 24saat içerisinde 2 ayrı falcı seansından sonra bende de bugün kaşıntılar var kime gitsem diyorum.sen kime gideceksin?? bu arada duymak istediğin sana geriğ dönmeyecek cümlesiyse, önüne bakmanı sağlayacaksa nesil'e git derim dannn diye kuruyo o cümleyi ha işe yarıyor mu beklemekten vazgeçiyor musun tartışılır o ayrı..

yemeğemi oooo süper hadi bakalım canım :))) olumlu gelişmeleri bekliyorum senden hehe :)

resmen özetlemişsin benide =)) ben sadece 2 kere falcıya gittim ama daha ayrıldım ayrılalı kendimle mücadele veriyorum gitmeyeceksin kızım saçmalama diyorum sürekli=)) bu arada kuzeyden memnunmusun sen ?

jaippur,
güvendiğiniz ve belli ki memnun kaldığınız yıldızname bakıcısı kimdir acaba? İletişim bilgilerini verebilirseniz çok memnun olurum.
teşekkürler şimdiden.
canım fatihte yeri 10 liraya bakıyo cafe falan değil ev yalnız 3 tane hoca var senin durumuna göre bakıyolar özelikle kısmet açma konusunda süperler genelde sana durumuna göre yıldıznamene baktıktan sonra karşıdaki kişininde bakıyolr resim olursa yanında daha iyi olur senin için hayırlı veya değil söylüyo zaten genelde durumuna göre tesbih veriyor çekiyosun ben anneme çektirmiştim çok
tesbihlerde esmaül husna genelde

yaaa bu hacı hocalar nie hep o taraflarda resmen bana göre il dışındalar
gitmeyi göze almak ayrı mesele gidebilmek ayrı bi sorun orayı bulmak fln çok zor yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…